اگر قصد سفر به زنجان را دارید، خودتان را برای گردش و تفریح ۲۴ ساعته آماده کنید. جاهای دیدنی زنجان با جذابیتهای خود، نمیگذارند حتی لحظهای در سفر بیکار بمانید. علاوه بر دیدنی های زنجان، فرهنگ این شهر، سوغاتیها، غذاهای محلی و مردم بینظیرش هم توجه شما را جلب خواهند کرد.
با این راهنمای سفر به زنجان در مجله گردشگری علی بابا همراه ما باشید تا همهچیز را درمورد زنجان بخوانیم.
بهترین زمان سفر به زنجان چه موقعی است؟
جاهای دیدنی زنجان کجاست؟
بهترین هتلهای زنجان کدام است؟
سوغات زنجان چیست؟
مشخصات زنجان
استان زنجان در شمال غربی ایران قرار دارد. مرکز این استان، شهر زنجان است. با توجه به تحقیقات و مطالعات، این نظریه وجود دارد که زنجان در دوران هخامنشیان و ساسانیان آباد شد. بعضیها هم اعتقاد دارند اردشیر بابکان این شهر را ساخته است.
به زنجان، «زنگان» و «خمسه» هم میگویند. نام «خمسه» طبق داستانها، به خاطر بخشهای پنجگانه ابهررود، خرارود، سجاس رود، ایج رود و زنجان رود بوده است.
طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت این شهر حدود ۵۰۰ هزار نفر است. در استان زنجان هم بیشتر از یک میلیون نفر ساکن هستند. قومیتهای مختلفی در زنجان زندگی میکنند: ایل خمسه، ترک، آریایی و گرجی، چند قوم ساکن در زنجان هستند. زبان مردم زنجان ترکی آذربایجانی است و بیشتر مردم، لهجه زنجانی دارند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید زنجان یکی از ثروتمندترین استانهای ایران است. در این استان معادن مختلفی پیدا میشود؛ وجود معادن باعث شده زنجان شهر ثروتمندی باشد.
مشخصات جغرافیایی زنجان
برای شروع راهنمای سفر به زنجان، باید اول بدانیم زنجان کجاست. همانطور که اشاره کردیم، استان زنجان در شمال غرب ایران قرار دارد. زنجان در بخش غربی کشور واقع شده است.
این استان از شمال با استان اردبیل و استان گیلان، از شمال غربی با استان آذربایجان شرقی، از شرق با قزوین، از جنوب با همدان و کردستان و از غرب با آذربایجان غربی همسایه است. مساحت استان زنجان بیشتر از ۲۱ هزار کیلومترمربع و مساحت شهر زنجان ۵۴۰۰ کیلومترمربع است.
بلندترین نقطه استان زنجان در ارتفاعات تخت سلیمان است که بیشتر از ۳۰۰۰ متر ارتفاع دارد. زنجان، طارم، ماهنشان، ایجرود، خدابنده، ابهر و خرمدره، از شهرهای مهم زنجان هستند.
لوکیشن زنجان روی گوگل مپ
نقشه زنجان
اگر بخواهیم نقشه کامل زنجان را در این راهنمای سفر باز کنیم، بیخودی وقتتان را گرفتیم؛ پس فقط قسمتهای مهم را به شما توضیح میدهیم. برای دیدن نقشه کامل زنجان، فقط کافی است روی لینک گوگل مپ کلیک کنید تا سریع و راحت نقشه را ببینید.
این استان کوهستانی و جلگهای است. مهمترین رودهای استان زنجان، رودهای قزل اوزون، زنجان رود، ابهررود یا شورکات یا رود کبیر هستند. از مهمترین کوهها و قلهها هم میتوان قله رستم، قله گلاس، قله سپهسالار، قله علم کندی، قله چله خانه، قله خور جهان و قله دگاه را نام برد.
از محلههای زنجان میتوان به محلههای سایان، گلشهر و امیرکبیر اشاره کرد.
تاریخچه زنجان
زنجان، شهری با تاریخچهای کهن است. در این بخش از راهنمای سفر به زنجان، خلاصه تاریخ این شهر زیبا را برایتان میگوییم.
زنجان در دوران سلطنت اردشیر بابکان، بنیانگذار سلسله ساسانیان، اهمیت بیشتری پیدا کرد. آن زمان به این شهر «شهین» میگفتند. بعدها نام «زنگان» جایگزین این اسم شد و در نهایت به «زنجان» تغییر کرد.
زنجان یکی از شهرهای مهم در طول تاریخ بوده است، چراکه این شهر در مسیر جاده ابریشم قرار داشت. همین موضوع باعث شده بود تا زنجان رونق اقتصادی خوبی داشته باشد.
این منطقه در دوران اشکانیان و هخامنشیان هم رونق داشت، اما رونق و آبادی اصلی و چشمگیر خود را یک بار در دوران ساسانیان و بار دیگر در دوران صفویه و قاجار دید.
در سال ۶۲۷ هجری قمری با لشکرکشی مغول به زنجان، این شهر آسیب زیادی دید. بعدها ایلخانان مغول، مخصوصا سلطان محمد خدابنده، این منطقه را توسعه دادند و بیشتر خرابهها را بازسازی کردند.
در دوران صفویه بود که برای آبادی این منطقه تلاشهای زیادی شد و بازار بزرگ زنجان هم تاسیس شد. در دوران قاجاریه هم این شهر به عنوان مرکز ایالت خمسه معرفی شد و توسعه بیشتری یافت. در زمان سلطنت آقامحمدخان قاجار زنجان به سه منطقه تقسیم شده بود؛ منطقه مرکزی، یوخاری باش و اشاقه باش.
در اواخر دوره قاجار، شورش بابیان در زنجان، باعث شد مردم زیادی به قتل برسند. تا زمانی که شورش به دست امیرکبیر سرکوب شود، مردم بیگناه زیادی در این شورش جان خود را از دست دادند.
جالب است بدانید زنجان خواهرخوانده دارد. ترابزون در ترکیه، قرهقروم در مغولستان، چلیابینسک در روسیه و ملاکا در مالزی، شهرهای خواهرخوانده زنجان هستند.
آبوهوای زنجان
وقتی قصد سفر به زنجان و بازدید از جاهای دیدنی زنجان را داشته باشید، باید حتما از آبوهوای کلی شهر هم اطلاعاتی کسب کنید.
در کل زنجان آبوهوای سردی دارد؛ بهار هوا خنک است، تابستان گرم، پاییز سرد و زمستان خیلی سرد میشود.
زمستان در زنجان، تقریبا از اواسط آذر شروع میشود. زمستان فصلی سرد، با بیشتر از ۱۰۰ روز یخبندان و بارشهای برفی زیاد، باعث میشود زنجان روزهای سردی را بگذراند.
پاییز فصل زیبا، اما سردی است؛ این فصل در زنجان نسبتا کوتاه است و بارندگی زیادی دارد. از آنجایی که ممکن است در این فصل به علت بارندگی جادهها بسته شود یا نتوانید از دیدنی های زنجان بازدید کنید، پیشنهاد میکنیم در این فصل سفر نکنید.
تابستان که میرسد، زنجان هم مثل خیلی از شهرهای ایران، گرم و خشک میشود. با این حال، تابستان فرصت خوبی است دست خانواده و دوستانتان را بگیرید، راهنمای سفر به زنجان را جلویتان بگذارید و سری به این شهر زیبا بزنید.
بهار، فصل موردعلاقه گردشگران است. در این فصل در زنجان بارندگی وجود دارد؛ اما باعث نمیشود اذیت شوید. در بهار هوا خنک میشود، درختان شکوفه میزنند و طبیعت زیباترین لباس خود را برای بهار میپوشد.
بهترین زمان سفر به زنجان
بهترین زمان سفر به زنجان، فصول بهار و تابستان است. آبوهوای مناسب و طبیعت زیبای این فصلها، تنها دلایل نیستند؛ لازم نیست در این فصلها نگران سرمای زیاد یا بسته شدن مراکز تفریحی باشید. جادهها باز است و سفرهای هوایی به دلیل شرایط آبوهوایی لغو نمیشوند و شما اوقات خوشی با دوستان و خانواده خود خواهید داشت.
حملونقل در زنجان چطور است؟
خوشبختانه حملونقل در زنجان وضع خوبی دارد. در این بخش از راهنمای سفر به زنجان، از امکانات و خدمات نقلیه زنجان برایتان میگوییم.
برای تردد در شهر میتوانید از اتوبوس، تاکسی و تاکسی اینترنتی استفاده کنید. علاوه بر تاکسیهای زرد، تاکسیهای سبزرنگی هم در شهر وجود دارد که مخصوص خانمها هستند.
برای تاکسی گرفتن، میتوانید با شماره ۱۳۳ تماس بگیرید تا تاکسی برایتان ارسال شود.
استفاده از اتوبوس خیلی بهصرفه است؛ اما اگر عجله دارید، اتوبوس پیدا نکردید یا دوست ندارید منتظر آمدن اتوبوس بمانید، میتوانید به راحتی از تاکسیهای خطی یا تاکسیهای اینترنتی استفاده کنید.
در ساعات اوج شلوغی، ممکن است با مشکل کمبود وسایل نقلیه مواجه شوید؛ اما همیشه گزینههای جایگزین برای شما وجود دارد.
محدودیتهای سفر به زنجان
برای رفتن به زنجان، محدودیتهای زیادی ندارید؛ اما هر محدودیت کوچکی که میتواند مانع راهتان شود را در راهنمای سفر به زنجان برایتان توضیح میدهیم.
اولین مورد، آبوهوا است. قبل از سفر مطمئن شوید زمان درستی را برای سفر انتخاب کردید؛ در این صورت دیگر اسیر سرما، لغو پروازها و جادههای پوشیده از برف نمیشوید.
زنجان هم فرودگاه دارد، هم ایستگاه قطار و هم ترمینال اتوبوس؛ ممکن است در ایام شلوغ مثل تعطیلات نوروز، بلیطها به سرعت تمام شوند. حتما چند روز قبل از سفر به فکر خرید بلیطتان باشید.
مسیرهای دسترسی به زنجان
برای رسیدن به زنجان، راههای مختلفی وجود دارد. خودروی شخصی، قطار، هواپیما و اتوبوس، گزینههای شما برای سفر است. در این بخش از راهنمای سفر به زنجان، تمام این راهها را با هم بررسی میکنیم.
سفر به زنجان با هواپیما
اولین مسیری که در راهنمای سفر به زنجان بررسی میکنیم، سفر هوایی است. در شهر زنجان یک فرودگاه بینالمللی وجود دارد. این فرودگاه از سال ۱۳۷۹ فعالیت خود را شروع کرده و پروازهایی به مکه، مدینه، ترکیه، جمهوری آذربایجان و چندین شهر ایران از جمله مشهد دارد. متاسفانه پروازی از تهران به زنجان صورت نمیگیرد.
اگر از شهرهای دیگر میخواهید با سفر هوایی به زنجان بروید، حتما برنامه کاری فرودگاه زنجان را چک کنید؛ شاید بتوانید پروازهایی مناسب خودتان پیدا کنید. با سفر هوایی، هم سفر راحتتری خواهید داشت و هم سریعتر به مقصد میرسید.
آدرس فرودگاه زنجان: زنجان، کیلومتر ۱۵ جاده قدیم اردبیل
سفر به زنجان با قطار
اگر میخواهید با قطار به زنجان سفر کنید، این بخش از راهنمای سفر به زنجان را با دقت بخوانید. ایستگاه راهآهن زنجان، یکی از ایستگاههای درجه یک در ایران است و ایستگاه فعالی به شمار میرود. قطارهایی از مشهد، تهران و تبریز به زنجان میروند.
از زنجان تا تهران حدود ۳۳۰ کیلومتر فاصله است و حدود ۴ الی ۵ ساعت طول میکشد. فاصله بین زنجان و مشهد هم تقریبا ۷۰۰ کیلومتر است؛ یعنی سفری ۱۰ الی ۱۲ ساعته در پیش خواهید داشت.
اگر شهرتان قطار مستقیم به زنجان نداشت، میتوانید به یکی از شهرهای گفته شده بروید، بعد از آنجا با قطاری خودتان را به زنجان برسانید.
آدرس ایستگاه راهآهن زنجان: زنجان، بلوار شهید بهشتی، ایستگاه راهآهن
سفر به زنجان با اتوبوس
سفر با اتوبوس، یکی از راههای محبوب برای گردشگرانی است که دوست دارند مسیر را بیشتر و بهتر ببینند؛ به همین دلیل در راهنمای سفر به زنجان این روش را هم بررسی میکنیم.
برای رسیدن به زنجان با اتوبوس، کافی است بلیط اتوبوس مدنظر خود را تهیه کنید و روز موعود در محل حاضر باشید. اگر بلیط مستقیمی به زنجان پیدا نکردید، میتوانید هر بلیطی را که به یکی از شهرهای شمال غربی کشور میروند، خریداری کنید. این اتوبوسها از زنجان هم عبور میکنند.
فاصله زنجان تا تهران با اتوبوس ۳۵۰ کیلومتر است و تقریبا ۴ الی ۵ ساعت طول میکشد تا شما به مقصد برسید. زنجان تا مشهد، تقریبا ۸۰۰ کیلومتر فاصله دارد و با اتوبوس سفری ۱۰-۱۲ ساعته در پیش خواهید داشت.
از زنجان تا اصفهان، حدود ۶۰۵ کیلومتر فاصله است؛ میتوانید این مسیر را با سفری ۶ تا ۷ ساعته در اتوبوس طی کنید. فاصله زنجان تا شیراز هم تقریبا ۸۰۰ کیلومتر است که با سفری ۱۰ تا ۱۲ ساعته، به مقصد خواهید رسید. از زنجان تا بندرعباس هم تقریبا ۱۲۰۰ کیلومتر است و سفر با اتوبوس بین ۱۵ تا ۱۸ ساعت طول میکشد.
آدرس ترمینال اتوبوسرانی زنجان: زنجان، بلوار خرمشهر، انتهای خیابان ولیعصر (عج)
سفر به زنجان با خودروی شخصی
اگر قصد سفر با خودروی شخصی را دارید، این قسمت از راهنمای سفر به زنجان را با دقت بخوانید. طولانی بودن مسیر، راهی که پیش رو دارید و سختیهای مسیر، بستگی به مبدا شما دارد؛ هر چقدر از زنجان دورتر باشید، مسیر طولانیتر و خستهکنندهتر میشود.
با این حال سفر با ماشین به نظر بسیاری از گردشگران، گزینه بهتری است؛ در سفر با ماشین شخصی، فضا خودمانیتر است، فرصت دیدن جاهای دیدنی مسیر را دارید و در زنجان هم میتوانید با ماشین خود راحت به تمام جاهای دیدنی زنجان سر بزنید.
از زنجان تا تهران با توجه به مسیر انتخابی شما، بین ۳۳۰ تا ۳۵۰ کیلومتر راه است؛ میتوانید این مسیر را ۳ الی ۴ ساعته طی کنید. زنجان و مشهد تقریبا ۸۰۰ کیلومتر از هم فاصله دارند؛ سفرتان در این مسیر تقریبا ۱۰ الی ۱۲ ساعت طول میکشد. زنجان تا بندرعباس با ماشین شخصی، ۱۲۰۰ کیلومتر فاصله دارد؛ بسته به میزان توقف شما در مسیر و راهی که انتخاب کردید، سفر میتواند بین ۱۵ تا ۱۷ ساعت طول بکشد.
از زنجان تا اصفهان تقریبا ۵۰۰ کیلومتر فاصله است؛ این مسیر با سفری ۶-۷ ساعته به پایان میرسد. اگر از شیراز به زنجان میآیید، بهتر است بدانید مسیرتان ۸۰۰ کیلومتر است و سفری ۱۰-۱۲ ساعته در پیش دارید.
سفر به زنجان از تهران
همانطور که بالاتر در این راهنمای سفر به زنجان اشاره کردیم، اگر بخواهید با ماشین شخصی خود از تهران به زنجان بروید، ۳۳۰-۳۵۰ کیلومتر راه در پیش دارید. در این سفر خوب است از راه کرج به سمت زنجان بروید.
در این مسیر از کرج، قزوین، تاکستان و شهر ابهر عبور میکنید تا به زنجان برسید. میتوانید قبل از رسیدن به مقصد خود، یعنی زنجان، در هر کدام از این شهرها که خواستید، چند روزی وقت بگذرانید و از جاهای دیدنی آن بازدید کنید.
جاذبههای گردشگری زنجان
زنجان، شهری زیبا و پر از جاذبههای دیدنی است. دیدنی های زنجان همگی حرفی برای گفتن دارند؛ زیبایی مناظر، آثار تاریخی ارزشمند، مراکز تفریحی، غارها، آبشارها و کوهها، همگی باعث زیباتر شدن زنجان میشوند.
نمیشود به شهری رفت و به دیدنیهایش سری نزد؛ پس اگر به زنجان رفتید، حتما از جاهای دیدنی زنجان هم بازدید کنید.
در راهنمای سفر به زنجان، لیستی از جاهای دیدنی زنجان برای شما آماده کردیم؛ اگر دوست دارید اطلاعات بیشتری در مورد این جاذبههای دیدنی کسب کنید، مطلب جاهای دیدنی زنجان را در مجله گردشگری علی بابا بخوانید.
لیست جاهای دیدنی زنجان
عکس از: سایت Neshan– کوههای رنگارنگ آلاداغلار
– گنبد سلطانیه
– موزه مردمشناسی زنجان (رختشویخانه)
– قلعه بهستان
– بازار زنجان
– مسجد حسینیه اعظم زنجان
– معبد داشکسن
– مجموعه تفریحی ائل داغی
– مسجد جامع زنجان
– حمام سنتی حاج داداش
– دریاچه پری
– آبشار شارشار
– رودخانه قزلاوزن
– پیست اسکی پاپایی
– پل میر بهاءالدین
– مسجد خانم
– امامزاده سید ابراهیم
– دودکش جن
– دژمنده
– بنای تاریخی چلبی اوغلی
– عمارت دارائی
– پل سردار
– مسجد چهلستون زنجان
– موزه باستانشناسی (مردان نمکی)
بازارها و مراکز خرید زنجان
بازارها و مراکز خرید زیادی در زنجان وجود دارند. برای اینکه با این مراکز خرید مهم شهر آشنا شوید، آنها را در این قسمت از راهنمای سفر به زنجان به شما معرفی میکنیم.
بازار تاریخی زنجان
امکان ندارد راهنمای سفر به زنجان بدون بازار تاریخی این شهر کامل باشد. این بازار علاوه بر اینکه بازار کامل و جامعی است، یکی از جاهای دیدنی زنجان هم محسوب میشود. مغازهها گرمابه، مسجد و کاروانسرایی که در این بازار قرار دارند، باعث توسعه بیشتر و محبوبیت بیشتر این بازار شدهاند.
بازار تاریخی زنجان در زمان قاجار ساخته شده است و دو قسمت شرقی و غربی دارد. میتوانید هر قسمتی را که خواستید، انتخاب کنید و یک روز تمام وقتتان را با بازارگردی در این بازار تاریخی سپری کنید.
خیابان سبزه میدان
به خیابان سبزه میدان، چهارراه انقلاب، سعدی جنوبی بروید تا خیابان سبزه میدان را ببینید. صنایع دستی، چاقوهای معروف زنجانی، صنایع مسی و ملیلهکاری، از نمونه محصولاتی هستند که در این خیابان به فروش میرسند. اگر عاشق صنایعدستی هستید، حتما سری به خیابان سبزه میدان بزنید تا با صنایع دستی زنجانی آشنا شوید.
پاساژ مروارید که یکی از مراکز خرید شناختهشده در زنجان است هم بین سبزه میدان و چهارراه انقلاب قرار گرفته است.
سایر پاساژهای زنجان عبارتاند از:
- پاساژ تهران – بین سبزه میدان و چهارراه انقلاب زنجان
- مجتمع تجاری پردیس -بین چهارراه امیرکبیر و سبزه میدان
- مجتمع تجاری آریا – بین چهارراه سعدی و دروازه رشت
- مجتمع تجاری ایران زمین – بین خیابان سعدی و چهارراه انقلاب
- مجتمع تجاری نور
- مجتمع تجاری شهر
سوغات زنجان
به عنوان سوغاتی، گزینههای زیادی پیش رو دارید؛ در راهنمای سفر به زنجان سوغاتیهای معروف این شهر را به شما معرفی میکنیم.
از سوغات خوردنی زنجان، میتوان به سقز، نان اردک، انگشتپیچ، شیرینی شستی و سبزی غازیانی اشاره کرد. صنایع دستی زنجان هم شامل چاقوهای معروف این شهر، قالی، ظروف مسی، ملیلهکاری (هنر اصیل زنجان) و چاروق میشود. چاروق نوعی کفش است.
هر یک از این موارد جذابیتهای خودشان را دارند. شما با هر سلیقه و نظری، میتوانید سوغاتی موردعلاقهتان را در زنجان پیدا کنید. همچنین سفر به زنجان فرصت خوبی است تا برای دوستان و خانواده خود سوغاتی بخرید و آنها را خوشحال کنید.
در مراکز خریدی که در این راهنمای سفر به زنجان به شما معرفی کردیم، میتوانید انواع صنایع دستی و خوردنیهای زنجان را پیدا کنید.
فرهنگ مردم زنجان
هر شهر ایران آداب و رسوم خاص خودش را دارد. برای اینکه با فرهنگ و رسوم مردم زنجان بیشتر آشنا شوید، ما در راهنمای سفر به زنجان، چند رسم جالب و شنیدنی مردم این شهر را به شما توضیح میدهیم.
یکی از جشنهای جالب استان زنجان، جشن «حالا» نام دارد. جشن حالا همزمان با برداشت محصول کشاورزان، مخصوصا گندم، برگزار میشود. کشاورزان و مردم جشن میگیرند و در این جشن، کشاورزان بخشی از محصول مزرعه خود را به نیازمندان میبخشند.
یکی دیگر از جشنها و رسمهای شنیدنی زنجان، مراسم بارانخواهی است. این مراسم عموما با حضور زنان، دختران و کودکان برگزار میشود. زمانی که باران کمی میبارد و شهر به آب بیشتری نیاز دارند، مردم از خدا طلب باران میکنند.
اگر در نوروز به زنجان سفر کنید، «تکمخوانی» را خواهید دید. تکم، عروسکی شبیه به بز است که از چوب ساخته میشود. تکمچی، این عروسک را به رقص در میآورد و آوازی به زبان ترکی میخواند تا نوروز را جشن بگیرد.
«شال سالما» رسمی است که در شب چهارشنبهسوری برگزار میشود. در این رسم، جوانان، روی پشتبام میایستند و شالی را از دودکش خانه به داخل خانه آویزان میکنند. بقیه اعضای خانواده هدایایی مانند پول یا آجیل در این شال قرار میدهند، شال را کمی میکشند تا جوانی که روی پشتبام ایستاده متوجه شود. جوان شال را بالا میکشد و هدایا را دریافت میکند. این رسم هنوز هم در بعضی روستاهای زنجان اجرا میشود.
غذاهای محلی و سنتی زنجان
زنجان هم خوراکیهای خوشمزهای دارد، هم غذاهای بینظیری. اگر قصد سفر به زنجان را دارید، این قسمت از راهنمای سفر به زنجان را با دقت بخوانید تا غذاهای این شهر را از دست ندهید.
پیازو، خورشت آلوچه با مرغ، کله جوش، شش انداز، جغور بغور، آش ترش، کشک بادمجان، آش شیر و علم سلات، از غذاهای محلی و سنتی زنجان هستند که بسیار محبوب و لذیذ هستند. پیشنهاد میکنیم وقتی به زنجان رفتید، حتما یکی از این غذاها را امتحان کنید و لذت ببرید.
رستورانهای معروف زنجان
در راهنمای سفر به زنجان، لیستی از رستورانهای شناختهشده زنجان آماده کردهایم. اگر اهل شکمگردی و خوردن غذاهای خوشمزه در سفر هستید، سری به این رستورانها بزنید و غذاهای خوشمزه زنجانی را نوشجان کنید.
- رستوران سنتی مشاهیر
- رستوران پلو
- سفرهخانه زرتشت
- سفرهخانه حاج داداش
- رستوران نفیس
- فستفود ارگانو
- سفرهخانه سنتی کاروانسرای سنگی
- دیزیسرای عابدینی
اگر دوست دارید سری به کافههای زنجان بزنید، میتوانید کافه کاناپه، کافه کوچه یا شربتخانه ترنج بانو را امتحان کنید.
در سفر به زنجان کجا اقامت کنیم؟
هنگام سفر به زنجان، باید حواستان به محل اقامتتان هم باشد. برای اقامت در زنجان، گزینههای مختلفی برای اقامت دارید که همه آنها را در این قسمت از راهنمای سفر به زنجان بررسی میکنیم.
برای اقامت در زنجان، میتوانید در هتل بمانید، ویلا اجاره کنید، اتاقی در یک اقامتگاه بومگردی بگیرید یا کمپ بزنید.
بهترین هتلهای زنجان
هتلها، محلهای مناسبی برای اقامت گردشگران هستند. امکانات مختلف هتلها، خدمات، دسترسی آنها به جاهای دیدنی زنجان و تمیزی اتاقها، باعث میشود هتلها انتخاب ایدهآلی برای گردشگران باشند.
لیستی از بهترین هتلها در این راهنمای سفر به زنجان آماده کردهایم تا هتلهای زنجان را بهتر بشناسید.
- هتل بزرگ زنجان (هتلی چهارستاره و لوکس)
- هتل پارک
- هتل قصر زنجان
- هتل آسیا
- هتل سنتی ددمان
- هتل آپارتمان سپهر
- هتل سپید
- هتل جهانگردی
اقامتگاههای بومگردی زنجان
اقامتگاههای بومگردی، همیشه یکی از گزینههای محبوب اقامتی است. شب ماندن در اقامتگاههای بومگردی، احساس زندگی روستایی را در وجودتان زنده میکند. آبوهوای زنجان و طبیعت بینظیرش، اقامت شما در این اقامتگاهها را دلانگیزتر میکند.
- اقامتگاه بومگردی گل سرخ
- اقامتگاه بومگردی آنام
اجاره ویلا
یکی دیگر از گزینههای اقامت، اجاره ویلا است. برای اجاره ویلا میتوانید به وبسایتهای مختلف برای دیدن گزینههای موردنظر خود سری بزنید. با توجه به خواسته شما، هزینه اجاره و امکانات میتواند متنوع باشد.
نکته مثبت اجاره ویلا این است که میتوانید با قیمتهای مختلف، امکانات متنوع و محل اقامت موردنظرتان ویلا اجاره کنید.
کمپینگ
در زنجان استراحتگاهها و مناطق طبیعی زیادی برای اقامت وجود دارد. میتوانید یکی از این استراحتگاهها را انتخاب کنید و همانجا کمپ بزنید. خوبی این استراحتگاهها این است که میتوانید امکانات رفاهی مناسبی را در آن پیدا کنید. اگر خواستید در دل طبیعت اتراق کنید، هم موردی ندارد.
کمپ زدن در طبیعت، حسوحال خوبتان در سفر را چندبرابر میکند، دغدغههایتان را شده برای چند ساعت از شما دور و آرامش را به وجودتان تزریق میکند.
توصیههای علی بابا برای تجربه سفری خاطرهانگیز به زنجان
اگر تا به حال به زنجان سفر نکردهاید، حتما برای یک بار هم که شده، به این شهر زیبا بروید. خاطره این شهر را فراموش نخواهید کرد.
در نهایت، اگر به زنجان سری زدید، خوشحال میشویم کامنت ارزشمند شما را زیر این راهنمای سفر به زنجان ببینیم؛ از فرهنگ و رسوم زنجان بنویسید یا خاطره شنیدنی خود را برای ما تعریف کنید. ما علی باباییها از خواندن کامنتهای شما خوشحال میشویم. سفر به سلامت.
سلام عالی بود
شال سالاما نه سال سالماد اشتباهه لطفا اصلاح بفرمایید در ضمن اقامتگاه گل جان حسن ابدال نبود
زنجان شهر جهانی ملیله ثبت یونسکوشده اشاره ای نکردید
سبد ها در سوغاتی گذاشتید مال زنجان نیست.
طارم هندوستان ایران بزرگترین تولید کننده زیتون انار برنج و سیر کشور است. و مواردی دیگر
سلام خانم عبداللهی
کلمه و تصویر اصلاح شدن. ممنون از شما
در خصوص سوغات و اقامتگاه هم ما صرفا چند نمونه رو قرار دادیم و قطعا زنجان اقامتگاههای زیبا و معروف دیگری هم داره.