تا به حال تجربه سفری داشتهاید که مدتها از آن حرف بزنید و خاطراتش تمام نشود؟ سفری که عکسهایش لبخند به لبتان بیاورد و در هر جای دیگری به دنبال چشیدن احساسهای مشابه در آن سفر باشید. سفر به جزایر هاوایی دقیقا همان تجربهای است که تمام عمر دلتان برای تکرار شدنش لک میزند و اطرافیانتان همیشه مشتاق شنیدن از این سفر خواهند بود.
این مقاله را مهمان مجله گردشگری علیبابا باشید و قبل از رسیدن به جزایر هاوایی، از وصفش لذت ببرید. به قول معروف: «وصفالعیش، نصفالعیش!»
بهترین زمان سفر به جزایر هاوایی چه زمانی است؟
در سفر به جزایر هاوایی چه تفریحاتی را تجربه کنیم؟
بهترین جزیره بین این جزایر کدام است؟
در سفر به جزایر هاوایی چه جزایری را خواهیم دید؟
در سفر به جزایر هاوایی قبل از هرکاری لازم است با بخشهای مختلف این جزایر آشنا شویم. جزایر هاوایی (Hawaiian Islands) در واقع مجمعالجزایری در اقیانوس آرام است که ایالت ۵۰ام آمریکا به حساب میآید. پایتخت این ایالت هونولولو (Honolulu) نام دارد و مهمترین شهر این مجمعالجزایر است.
جزایر هاوایی از کنار هم قرار گرفتن ۸ جزیره اصلی تشکیل شده که نامگذاری آنها بدین ترتیب است:
- جزیره هاوایی که برای جلوگیری از اشتباه گرفتن با مجمعالجزایر هاوایی، جزیره بزرگ یا همان Big Island لقب گرفته است.
- اوآهو (O‘ahu)
- مائوئی (Maui)
- لانائی (Lanai)
- نیهاو (Ni‘ihau)
- کائوآئی (Kauai)
- مولوکای (Moloka‘i)
- کاهولاوی (Kaho‘olawe)
جزیره هاوایی به عنوان بزرگترین جزیره (۸ هزار کیلومتر مربع) شناخته میشود و لقب کوچکترین جزیره هم به کاهولاوی (۱۲۵ کیلومتر مربع) میرسد. البته جالب است بدانید که کاهولاوی در حالی کوچکترین جزیره نام گرفته که مساحتش از وسعت جزیره کیش خودمان بیشتر است.
نام جزایر هاوایی از زبان محلیها و بومیان این مجمعالجزایر گرفته شده و به معنی «سرزمین خدایان» است. زبانی که تنها ۱۲ حرف از حروف انگلیسی (A- M- N- P- K- W- L- H- O- U- I- E) را دارد و جزو زیرشاخههای زبان پلینزیایی به حساب میآید.
شرایط آب و هوایی در سفر به جزایر هاوایی
حتما قبل از سفر به جزایر هاوایی تصاویر و فیلمهایی از این جزایر رویایی دیدهاید و بیشترین چیزی که توجهتان را جذب کرده است، سرسبزی بیحدومرز آن بوده. مهمترین عامل تاثیرگذار بر این طبیعت خیرهکننده، آبوهوای معتدل، مرطوب و پرباران آن است.
ریزش باران در این جزایر به حدی زیاد و عجیب است که بارها رکورد بارش در سراسر جهان را رد کرده و بهعنوان نمناکترین جای جهان بر سر زبانها افتاده است. البته این حجم از بارندگی بیشتر در جزیره کائوآئی و شهر هونولولو دیده میشود.
این آبوهوا بستری جادویی و حاصلخیز برای رشد گونههای مختلف گیاهی به وجود میآورد و وطنی برای هزاران نوع گیاه بومی شده است. طبیعتا با وجود این گیاهان منحصربهفرد، باید منتظر پرندگان متفاوت و کمیابی که سفر به جزایر هاوایی را انتخاب میکنند و در آن ماندگار میشوند، باشیم.
در حال حاضر بیش از ۶۶ نوع پرنده در این جزایر دیده میشوند که با پروازشان آسمان را از آبی تکرنگ به رنگینکمانی از رنگها تبدیل کردهاند.
به طور کلی قبل از سفر به جزایر هاوایی تغییرات آبوهوایی این جزایر را بهخوبی بررسی کنید و مناسبترین زمان را که با علایق و شرایط شما هماهنگی بیشتری دارد، انتخاب کنید.
بهترین زمان برای سفر به جزایر هاوایی
هر زمان که سفر به جزایر هاوایی را در برنامههای خود قرار دهید، یک سفر بَرنده پیشرو خواهید داشت. در بعضی فصلها این بُرد با رقص والها جشن گرفته میشود و در فصلی دیگر با لذت از سکوت و خلوت جزیره. دیگر همهچیز بستگی به شما و علاقهتان دارد.
قصد دارم در این قسمت انتخاب را برایتان راحت کنم و بگویم در هر ماه چه جاذبههایی در جزایر هاوایی چشم انتظارتان است:
اگر دلتان بیشتر هاوایی گرم و بیباران را میخواهد، ماه آوریل تا اکتبر (نیمه فروردین تا نیمه آبان) مناسبترین وقت برای شما خواهد بود. در این فصول بارش باران به حداقل خود میرسد و طبیعتا گرمای هوا هم بیشتر میشود.
اما در ماههای نوامبر تا مارس (نیمه آبان تا نیمه فروردین)، آسمان زود به زود ابری میشود و ریزش باران تند و شدید است. هوا خنکتر میشود و رنگینکمانها راه آسمان را پیدا میکنند. میبینید؟ نمیشود برای همه نسخه ثابتی پیچید و گفت هاوایی در چه زمانی دیدنیتر است!
عدهای به شوق تماشای موجسواریهای معروف این مجمعالجزایر سفر به جزایر هاوایی را انتخاب میکنند و راهی میشوند. بهترین زمان سفر برای این دسته از افراد، از ماه نوامبر تا ژانویه (نیمه آبان تا نیمه بهمن) است.
سپتامبر (نیمه شهریور تا نیمه مهر) بهترین زمان برای کسانی است که به دنبال جزایر خلوت و سواحل کم رفتوآمدند. حجم ترافیک سفرها در این زمان پایین میآید و از شدت گرمای هوا هم کم میشود؛ خلاصه که همه چیز برای یک استراحت تمامعیار مهیا است.
ژانویه (نیمه دی تا نیمه بهمن) زمان طلایی رقص پرهیبت نهنگهای کوهاندار جزایر هاوایی است. منظرهای که قطعا فراموش نخواهید کرد و تا آخرین لحظه اجرای نمایششان میخکوب خواهید ماند.
در رابطه با قیمت و هزینه سفر به هاوایی اگر بخواهم بگویم، از ماه دسامبر تا آوریل (نیمه آذر تا نیمه اردیبهشت)، گرانترین زمان برای سفر به جزایر هاوایی است و تمامی مخارج، از بلیط هواپیما گرفته تا هتل و هزینههای جانبی، در بالاترین حالت ممکن خود هستند.
هر زمانی را که برای سفر به جزایر هاوایی انتخاب میکنید، سری هم به جشنوارههایی که همزمان با سفر شما برگزار میشوند بزنید و شانس معاشرت با بومیهای جزیره را به خود بدهید. قول میدهم یکی از بهترین خاطراتتان را در این جشنوارهها بسازید.
۸ جزیرهای که در سفر به جزایر هاوایی میزبانتان خواهند بود…
در سفر به این مجموع الجزایر، جزایر بسیار زیبایی را خواهید دید.
۱- جزیره هاوایی
همان طور که قبلتر اشاره کردم، جزیره هاوایی بزرگترین جزیره مجمعالجزایر هاوایی است که در میان بومیها و گردشگران به Big Island هم شهرت دارد. جالباینکه این بزرگترین جزیره، کمسن و سالترین هم شناخته شده است و البته جزو تماشاییترین جزایر هم به حساب میآید.
جزیره هاوایی طبیعتی متنوع و هیجانانگیز دارد. از درههای سرسبز سواحل هیلو (Hilo) و هاماکوآ (Hamakua) گرفته تا شنهای سیاه ساحل پونالو (Punaluu) و ارتفاعات سفیدپوش کوه مائوناکیا (Maunakea) که همگی دست به دست هم دادهاند تا قدرت و تنوع در طبیعت را در قالب یک جزیره به چشم بیشمار گردشگر بیاورند.
همین تنوع شگفتانگیز کافی است که پای شما را به جزیره هاوایی باز کند.
جزیره هاوایی روی گوگل مپ
۲- جزیره مائوئی
دومین جزیره بزرگ مجمعالجزایر هاوایی، جزیره مائوئی است. اگر بین اهالی اسمی از «جزیره دره» شنیدید، در واقع منظورشان جزیره مائوئی بوده که تعداد زیادی درهبزرگ دارد.
این جزیره همهچیز دارد. غذاهای دریایی و محلیشان دهانتان را با مزههای جدید آشنا میکنند و شنهای نرم سواحلش خستگی تمام عمری که تا به حال کردهاید را از تنتان بیرون میکند.
حتی اگر خودتان اهل موجسواری نیستید، به تماشای بازی تخته و موج بروید و با هر موج بلندی که میآید شما هم در خیالتان اوج بگیرید و به وجد بیایید. بعد که چشمتان سیر شد از تماشای روی آب، لباس غواصی به تن کنید و محو دنیای ماهیهای رنگارنگ زیر آب شوید.
گفتم که جزیره مائوئی «همهچیز» دارد، پس قطعا منظورم فقط زیباییهای سواحل و دریایش نبود. جنگلهای بامبو این جزیره تصویر جدیدی از جنگل را برایتان معنا میکنند و کاری میکنند که در دلتان بگویید: «کاش این سفر تمام نشود!»
رانندگی در جاده Road to Hana تیر خلاص این جزیره است. جادهای که به هر طرف نگاه کنید آغوش طبیعت به رویتان باز است و چشم کم میاوردید برای تماشا!
این ۳ توصیه را در این جاده جدی بگیرید:
- سحرخیز باشید و زودتر از بقیه دل به جاده بزنید.
- حتما مقداری خوراکی و میانوعده به همراه خود ببرید. (در بینراه خبری از رستوران و سوپرمارکتهای زیادی نیست.)
- تلاش نکنید که تمام برنامههای این جاده را در یک روز فشرده کنید.
جزیره مائوئی روی گوگل مپ
۳- جزیره اوآهو
در سفر به جزایر هاوایی، بیشترین شانس ملاقات با لاکپشتها را در جزیره اوآهو خواهید داشت. اوآهو یک جزیره مدرن و شبزندهدار است که بیشترین میزان گردشگر را به خود جذب میکند.
پایتخت ایالت هاوایی، هونولولو، در این جزیره قرار دارد. تنوع جمعیتی و نژادی در این شهر حرف اول را میزند و همین موضوع باعث میشود شما در طول یک شب، با چهرهها و فرهنگهای متفاوتی ملاقات داشته باشید. یکی از جالبترین چیزهایی که باعث شهرت هونولولو شده است، تولد پسری به نام باراک اوباما در این شهر است. کسی که بعدهها اقیانوس آرام را پشت سر گذاشت و خود را به میز ریاست جمهوری آمریکا رساند.
سواحل شمالی اوآهو بهشت موجسواران است. اقیانوس آرام، در این سواحل خیلی هم شبیه نامش به نظر نمیرسد و با موجهای بلند خود به پیشواز موجسواران میرود. اسنوکل (لولهای برا تنفس زیر آب) گزینه جذاب دیگری است که شاید تا به حال امتحانش نکرده باشید و در نگاه اول کسلکننده به نظر برسد، اما با کمی تمرین و قلقگیری، قطعا لذتش برایتان دوچندان میشود.
اوآهو علاوهبر طبیعتی بکر و بینظیر، مکانهای تاریخی و موزههای دیدنی هم دارد که میتواند بیشتر شما را با گذشته این جزایر آشنا کند.
راستی «Loco Moco» و «Poi» از معروفترین و پرطرفدارترین غذاهای این جزیره هستند که توصیه میکنم حتما امتحانشان کنید.
جزیره اوآهو روی گوگل مپ
۴- جزیره کائوآئی
و اما لقب «سبزترین جزیره هاوایی» که به جزیره کائوآئی تعلق میگیرد. ۹۷% از این جزیره را جنگل پوشانده است و به صخرههای معروف ناپالی (Na Pali cliffs)، با چشماندازی خیرهکننده راه دارد. با توجه به این موضوع که جزیره کائوآئی منزویترین و دورافتادهترین جزیره این مجمعالجزایر است، این سوال زیاد پیش میآید که در سفر به جزایر هاوایی، جزیره کائوآئی مکانی امن به حساب میآید؟
باید بگویم که میزان جرم و جنایت در این جزیره بسیار پایین است و کاملا محیطی امن دارد. با این حال احتیاط شرط عقل است و توصیه میکنیم که گردش دستهجمعی را به تنها بودن ترجیح دهید.
جزیره کائوآئی روی گوگل مپ
۵- جزیره مولوکای
یکی از معروفترین جاذبه های جزیره مولوکای، صخره های کالائوپاپا (Kalaupapa Cliffs) است که با ارتفاع بیش از ۱۰۰۰ متر، منظرهای حیرتانگیز از پیوند اقیانوس و کوه ایجاده کرده است. اگرچه که عکاسی روی این صخرهها بسیار جذاب است اما بعید به نظر میرسد که تصاویر بتوانند عظمت این منظره را به تصویر بکشند.
اگر در رابطه با جزیره مولوکای بگویم که یک جزیره متوقف در زمان است، حرف بیراهی نزدهام. این جزیره آنقدر ساکت و خلوت است که ممکن است خود را با رابینسون کروزو اشتباه بگیرید و از یک جایی به بعد از این سکوت کلافه شوید!
جالب است بدانید پارک تاریخی ملی کالائوپاپا (Kalaupapa) که در گذشته محل قرنطینه افراد جذامی این مجمعالجزایر بوده است، در مولوکای قرار دارد.
جزیره مولوکای روی گوگل مپ
۶- جزیره لانائی
بیشترین شهرت جزیره لانائی به مزرعههای آناناس آن است. در سالهای گذشته این جزیره به طور انحصاری در اختیار شرکت «Dole» قرار داشت و آناناسهای موردنیاز این برند را تامین میکرد.
در سالهای اخیر اما این جزیره کمی رنگوبوی گردشگری هم به خود گرفته است و کم کم دارد خود را مهیای حضور مسافران میکند. جزیره لانائی از طرف ثروتمندانی که به دنبال سواحل اختصاصی و استراحتگاههای خصوصی هستند بیشتر مورد توجه قرار میگیرد.
جزیره لانائی روی گوگل مپ
۷- جزیره نیهاو
قبل از هرچیزی بگویم که جزیره نیهاو یک جزیره ممنوعه است و شما اجازه ورود به آن را ندارید، با این حال اگر هنوز هم مشتاقید که راجعبه این جزیره بدانید، خواندن این خطوط را ادامه دهید.
نیهاو یک جزیره شخصی است که حدود ۱۵۰ سال پیش توسط «الیزابت اسکینلر» خریداری شد و از آن سال تاکنون به افراد غریبه اجازه ورود نداده است. طبیعت این جزیره در بکرترین حالت ممکن خود باقی مانده و تبدیل به زیستگاه بسیاری از حیواناتِ در حال انقراض شده است.
جمعیت نیهاو را حدود ۷۰ نفر تشکیل میدهند و اگر فردی توسط اهالی جزیره دعوت شود، استثنا اجازه ورود به این جزیره ممنوعه را پیدا خواهد کرد.
در نیهاو کمتر نشانی از دنیای دیجیتال و ارتباطات وجود دارد و انرژی موردنیاز ساکنین فقط از طریق انرژی خورشیدی به دست میآید. جزیرهای عجیب که اگر اجازه ورود به آن را داشتیم، احتمالا احساسی شبیه به سوار ماشین زمان شدن را برایمان تداعی میکرد.
جزیره نیهاو روی گوگل مپ
۸- جزیره کاهولاوی
بعید است در سفر به جزایر هاوایی راهتان به کاهولاوی بیفتد. این جزیره که کوچکترین جزیره این مجموعه است، برخلاف گذشته که زمین زندگی بومیان بوده است، در حال حاضر خالی از سکنه است و برای گردَگران هم جاذبه چندانی ندارد.
این جزیره در دورهای، محلی برای آزمایشات هستهای بود و همین موضوع تاثیر بسیار نامطلوبی روی طبیعت و زندگی بومیان این جزیره گذاشت.
جزیره کاهولاوی روی گوگل مپ
بهترین سواحل در سفر به جزایر هاوایی
اگر بخواهید به سواحل این جزایر زیبا سفر کنید، بد نیست پیش از سفر نگاهی به بهترین سواحل این جزایر بیندازید.
۱- ساحل کائاناپالی
در سفر به جزایر هوایی ساحل کائاناپالی (Ka’anapali Beach) را از دست ندهید. این ساحل در جزیره مائوئی قرار دارد و یکی از پرطرفدارترین سواحل برای آفتاب گرفتن، استراحت و شنا است. پاکیزگی این ساحل در کنار مطمئن و ایمن بودن آن، فضایی دلچسب به وجود آورده است. شنهای سفید کائاناپالی و دریای زلال و آبیاش حال دلتان را خوش میکند و اقامتتان را فوقالعاده دلنشین میسازد.
اتاقها و استراحتگاههای کنار ساحل، باشگاههای ورزشی، استخر و رستورانهای اطراف ساحل امکانات رفاهی خوبی را برای یک روز آفتابی کنار دریا فراهم کردهاند.
تفریحات آبی متنوعی که در حاشیه ساحل کائاناپالی به راه است، پرنشاطترین لحظات سفر به جزایر هاوایی را برایتان رقم میزند.
بعد از خواندن این توصیفات، شنیدن اینکه این ساحل، یکی از ساحلهای شلوغ جزایر هاوایی است خیلی هم دور از ذهن نیست. طبیعتا دیگران هم مثل شما از جاذبه های ساحل کائاناپالی چیزهایی به گوششان خورده و آن را در لیست برنامههایشان قرار خواهند داد.
۲- ساحل هاپونا
بزرگترین ساحل ماسهای که در سفر به جزایر هاوایی خواهید دید، ساحل هاپونا (Hapuna Beach) است. این ساحل در جزیره بزرگ قرار دارد و به دلایلی مثل ماسههای دانهریز و نرم، موجهای بلند و آبشفاف و زلال بسیار معروف است.
این ساحل برای تمام سلیقهها حرفی برای گفتن دارد. والیبال ساحلی، شنا، تفریحات آبی، باشگاههای بدنسازی، محیطی برای ریلکس کردن و آفتاب گرفتن و… امکاناتی هستند که به راحتی در این ساحل به آنها دسترسی دارید.
موجهایی که در زمستانها به ساحل هاپونا میرسند بسیار قوی و بلند هستند. این یعنی اگر به اندازه کافی در موجسواری ماهر نیستید، در این مواقع تن به آب نزنید و احتیاط را جایگزین ماجراجویی کنید.
۳- ساحل پواپو
ساحل پواپو (Poapu Beach) کمی متفاوتتر از سواحل دیگری است که در سفر به جزایر هاوایی میبینید. پواپو در واقع یک پارک ساحلی است که قدری از حالت طبیعی و معمول ساحلها حفاظتشدهتر و البته مجهزتر به نظر میآید.
استخر طبیعی و نجات غریقهای این ساحل بین گردشگران جوان طرفداران خودش را دارد و فضای کلی این پارک ساحلی فرصت خوبی برای برپا کردن پیکنیک فراهم میکند.
این ساحل از سواحل جزیره کائوآئی است و برای کسانی که از حیوانات آبزی یا به طور کلی شنا در دریا واهمه دارند، بسیار ایمن و آرامشبخش خواهد بود.
۴- ساحل کایلوا
بد نیست که در سفر به جزایر هاوایی یک ساحل مدرن و البته شلوغ را هم تجربه کنید. ساحلی که در آن چندان خبری از سکوت و مدیتیشن نیست و شور و هیاهوی بیشتری دارد.
ساحل کایلوا (Kailova Beach) در شهر هونولولو است و به دلیل امواج آرامی که دارد، برای کسانی که به دنبال شنا کردنِ بدون دغدغهخاطر هستند گزینه بسیار خوبی میتواند باشد.
اگرچه در ساحل کایلوا، اطرافتان با چراغهای روشن شهر و برجهای امروزی هونولولو پُر شده است، اما کافی است که به آنسوی آبها نگاه کنید تا با دیدن جزیره مولوکای، یادتان بیاید که هنوز در دل طبیعت بکر هاوایی هستید و همه چیز مرتب است!
۵- ساحل وایکیکی
ساحل وایکیکی(Waikiki Beach) از پرجاذبهترین سواحلی است که در سفر به جزایر هاوایی به آن برمیخورید. دریای این ساحل آبهای گرم و امواج آرامی دارد و فرصت خوبی برای یادگیری شنا و موجسواری فراهم میکند.
این ساحل که در شهرک هونولولو و در جزیره اوآهو قرار گرفته است با ماسههای سفید، نخلهای بلند و گرمای دلپذیر آب از شما استقبال میکند و رویای شنایی لذتبخش در ساحلی آفتابی را برایتان قابل لمس میکند.
جالبترین نکته در رابطه با این ساحل این است که اصلا کل ساحل وایکیکی توسط انسانها ساخته شده و یک ساحل طبیعی نیست؛ در حقیقت در جریان ساختوساز هتلها و امکانات تفریحی اطرافش، آماده پذیرش گردشگران شده است.
در سفر به جزایر هاوایی نزدیکی به دریا از مهمترین مزیای اقامتگاهها است. اتاقهایی که در ساحل وایکیکی رزرو میکنید، یا در خود ساحل قرار گرفتهاند، یا نهایت دو یا سه بلوک از ساحل فاصله دارند. همین موضوع باعث محبوبیت هرچه بیشتر این ساحل شده است.
۶- ساحل پونالو در سفر به جزایر هاوایی
اگر سفر به جزایر هاوایی برایتان مترادف با شنا در سواحل است، باید بهتان هشدار دهم که در ساحل پونالو (Punaluʻu Beach) لازم است حواسجمعتر باشید. آبهای اطراف این ساحل گاهی دچار جریانهای شدیدی میشود و شنا کردن را با مشکل روبهرو میکند.
ساحل پونالو تحت تاثیر فعالیتهای آتشفشانی جزیره هاوایی قرار دارد و به همین خاطر شنهای این ساحل در برخی از قسمتها سیاهرنگ هستند. اهالی هاوایی به ساحل پونالو، «ساحل ماسه سیاه» (Black Sand Beach) هم میگویند که به دلیل امواج شدید و خطرناکی که دارد، ساحلی بدنام است. پس به محض بد شدن آبوهوا پا پس بکشید و قید شنا کردن را بزنید.
۷- ساحل ماکنا
در سفر به جزایر هاوایی، تصویر ساحل ماکنا (Makena Beach) که در جنوب جزیره مائوئی قرار دارد، با ماسههای طلایی و روزهای پرآفتاب خود در ذهنتان خواهد ماند. این ساحل به دلیل تعداد زیاد روزهای آفتابیاش (حدود ۳۳۰ روز در سال)، شهرتی جهانی دارد.
اسنورکلینگ (غواصی در سطح آب با کمک لوله تنفسی)، بوگی بوردینگ (موجسواری با خوابیدن روی تخته)، اسکیم بورد (سُر خوردن و لغزیدن روی امواج)، بدنسازی، موجسواری، ماهیگیری و غواصی از تفریحات رایج در ساحل ماکنا هستند که بسیار محبوب و پرجاذبهاند اما این را بدانید که سادهترین تفریحات جزایر هاوایی هم به مهارتهای اولیه مناسب نیاز دارند.
البته که افراد متخصص و مربی در سواحل جزایر هاوایی حضور دارند و برای کمک گرفتن از آنها کافی است که به سراغشان بروید و همان اول بیخیال تفریحات آبی سواحل هاوایی نشوید.
۸- ساحل ناپالی
یکی دیگر از جذابترین سواحل هاوایی، ساحل ناپالی (Na Pali Coast) در جزیره کائوآئی است که ظاهری متفاوت نسبت به دیگر سواحل دارد. کنار هم قرار گرفتن دریا و صخرههای بلند زمردی ناپالی، چشماندازی فراتر از یک ساحل شنی به وجود آورده است.
پیشنهادی که من برایتان دارم، تماشای این ساحل در حین رانندگی به سواحل دیگر یا پارک ایالتی کوکی (Kokee) یا پیوستن به تورهای گردشگری در این ساحل است.
اگر برای سفر به جزایر هاوایی برنامهای طولانیمدت دارید، گزینه کمپینگ در ساحل ناپالی هم بسیار جذاب به نظر میآید. البته این را هم بگویم که برای این برنامه باید حداقل ۳۰ روز قبل، اقدام به گرفتن مجوز کمپینگ در این ساحل کنید.
۹- ساحل کی یی
در میان سواحل هاوایی، ساحل کی یی (Kihei beach) با غارهای دریایی خود و اماکن تاریخیاش شهرت خاصی پیدا کرده است. اما چیزی که در سفر به جزایر هاوایی بسیاری از دوستداران طبیعت و حیوانات را به این ساحل میکشاند، پارک ساحلی کالپولپو (Kalepolepo) است.
این ساحل که در شمال جزیره کائوآئی قرار دارد، بخشی از پناهگاه دریایی ملی نهنگ های سواحل هاوایی است و اگر کمی شانس همراهتان باشد، نهنگهای باشکوهی در این ساحل خواهید دید.
۱۰- ساحل لانیکای
ساحل لانیکای (Lanikai Beach) آخرین ساحل از سواحل هاوایی است که بهتان معرفی میکنم. مطمئن باشید بعد از آشنایی با تمام این ۱۰ مورد، ساحل ویژهای در سفر به جزایر هاوایی نمانده است که از آن حرف نزده باشیم.
ساحل لانیکای را میتوان بهعنوان حسن ختام سواحل هاوایی در نظر گرفت. ساحلی بینهایت زیبا و کمموج که اسم لانیکای (به معنای دریای بهشتی) واقعا برازندهاش است.
دیدن ماسههای سفید و دریای آبی در اکثر سواحل هاوایی چیز دور از ذهنی نیست، آنچه که ساحل لانیکای را متمایز میکند، قرار گرفتن این ساحل در بادگیرهای جزیره اوآهو و نزدیکی آن به دو جزیره کوچک دیگر است که منظرهای فوقالعاده رویایی ساخته است.
خیلی از عکسهای خیرهکنندهای که از سواحل هاوایی میبینیم در این ساحل گرفته شده است. از لحاظ تفریحات آبی هم خیالتان را راحت کنم که در ساحل لانیکای هم میتوانید شنا کنید، هم در آبهای آرام آن به سراغ کانو و کایاک سواری (۲ نوع قایق مناسب آبهای آرام) بروید.
راستی در سفر به جزایر هاوایی، مسیر پیادهروی که در ساحل لانیکای وجود دارد را هم فراموش نکنید.
جاهای دیدنی که در سفر به جزایر هاوایی حیرتزدهتان میکنند
بدونشک سفر به جزایر هاوایی، از سفرهای تکرارنشدنی برایتان خواهد بود که تا مدتها عکسهایش را نگاه خواهید کرد و از خاطراتتان خواهید گفت.
اما این را بدانید که جاهای دیدنی جزایر هاوایی فقط ساحلهای رویاییاش نیست. طبیعت هاوایی بیشتر از آنچه که فکر کنید قرار است شگفتزدهتان کند و پیشنهادهای مهیج جلوی رویتان بگذارد.
۱- فرهنگ و رسومی که در سفر به جزایر هاوایی خواهید دید
خود من به شخصه از آن دسته افرادی هستم که معاشرت با بومیان یک منطقه را بسیار دوست دارم و آن را بخش قابلتوجه و صدالبته شیرین سفرم میدانم.
حالا تصور اینکه با فرهنگ و آدابورسوم مردمانی آشنا شویم که در کشور که هیچ، در قارهای متفاوت زندگی میکنند بسیار این آشنایی را هیجانانگیزتر میکند. در سفر به جزایر هاوایی این تجربه خوشایند را به خاطرات خوشتان اضافه کنید و تا میتوانید به تماشا بومیان بنشینید.
۲- مزرعه قهوه کونا
برای ما ایرانیها قهوه مانند چای و برنج نیست که بهراحتی در کشور خودمان بتوانیم مزارع سبزشان را به چشم ببینیم. پس در سفر به جزایر هاوایی حتما از مزرعه قهوه کونا (Kona Coffee Farm) هم دیدن کنید و این تجربه را هم به تجربیات دیگرتان در این سفر اضافه کنید.
مزرعه قهوه کونا در دامنه آتشفشانهای هوالالایی و ماونا لوآ در جزیره هاوایی قرار دارد و هرروزه میزبان تورهای گردشگری که برای بازدید به این مزرعه میآیند، است.
قهوه کونا از باکیفیتترین و البته گرانترین قهوههای آمریکا است که میتواند یکی از بهترین سوغاتیهایی باشد که بعد از سفر به جزایر هاوایی، به خانه میبرید.
۳- بازار کشاورزان هیلو
یکی از جاهای دیدنی جزایر هاوایی، بازار محلی کشاورزان هیلو (Hilo Farmers Market) است که مانند تمام بازارهای بومی که در کشور خودمان دیدهایم، پر از حس زندگی و زنده بودن است.
دیدن سبزیجات و میوههای خاص جزایر هاوایی و خرید از کشاورزان، حال و هوای خوبی دارد و بسیار دلچسب است. این بازار روبهروی خلیج هیلو در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه، از ساعت ۶ صبح تا ۴ عصر به راه است.
در روزهای دیگر هفته هم اگر گذرتان به این بازار افتاد، ناامید نشوید و سری به آن بزنید. معمولا تعداد محدودی فروشنده مشغول خرید و فروش هستند و دست خالی از بازار هیلو برنخواهید گشت.
۴- جشن سنتی لاهاینا
لاهاینا (Lahaina) یکی از شهرهای جزیره مائوئی است که به جشنهای سنتی، غذاها و سرگرمیهایش معروف شده. لابهلای عکسهایی که از جزایر هاوایی دیدهاید، قطعا به تصاویر این جشنسنتی هم برخوردهاید و جذبش شدهاید.
چیزی که درسفر به جزایر هاوایی زیاد پیدا میشود، جشن و جشنواره است اما جشن سنتی لاهاینا طرفداران پروپاقرص خودش را دارد و یک سروگردن بالاتر از جشنهای دیگر است.
رقص و پایکوبی بومیان، طبل زدنهای پرهیاهو، غذاهای محلی خوشرنگولعاب، لباسها و زیورآلات خاص اهالی جزیره، گلهای آویزان از سر و گردنشان و… آنقدر تصاویر شاد و رنگارنگی برایتان میسازد که کاری جز لذت بردن و در لحظه غرق شدن نمیتوانید بکنید!
یادتان نرود گردشگران زیادی مشتاق حضور در این جشنهای شبانه هستند و برای حضور در آن باید حتما از قبل ثبتنام کنید.
۵- مرکز فرهنگی پلینزی
خب! اگر شما هم دلتان میخواهد با فرهنگ جزایر هاوایی که به فرهنگ پلینزی (Polynesian culture) معروف است بیشتر آشنا شوید و یک روز هم که شده مانند یک بومی حقیقی زندگی در جزایر مختلف هاوایی را تجربه کنید، «مرکز فرهنگی پلینزی» (Polynesian Cultural Center) همان جایی است که کیفتان را کوک میکند.
در این مرکز شما با بازیها و تفریحات، غذاها و شیوههای آشپزی، رقص محلی، آداب و رسوم شهرهای مختلف جزایر هاوایی آشنا شده و بعد خودتان هم وارد عمل میشوید. اگر در جزیره اوآهو اقامت دارید، حتما از مرکز فرهنگی پلینزی دیدن کنید و تا میتوانید خاطره بسازید.
پارکهایی که در سفر به جزایر هاوایی نباید از دست بدهید
جزایر هاوایی کنار همه دیدنیهای خود، پارکهای مختلفی هم دارد.
۱- پارک تاریخی کالائوپاپا
پارک تاریخی کالائوپاپا (Kalaupapa Historical Park) در حدود ۱۳۵ سال پیش پناهگاه و بهتر است بگویم تبعیدگاهی برای جذامیها بوده است. در حال حاضر گردشگرانی که به سرک کشیدن در گذشته علاقه دارند، با راهنمایی تورهای بازدیدکننده از این پارک بازدید میکنند.
همانطور که پیشتر هم گفتم کالائوپاپا در جزیره مولوکای قرار دارد و راههای رسیدن به این پارک پیادهروی، استفاده از قاطر، قایقسواری و یا استفاده از هواپیما است. در حال حاضر تعداد محدودی از بازماندگان آن دوران در این منطقه زندگی میکنند که با وجود بهبودی و رفع بیماری، همچنان زندگی در انزوا را ترجیح میدهند.
پارک تاریخی کالائوپاپا روی گوگل مپ
۲- پارک ملی یائوولی
حتی اگر عاشق عکاسی و عکس گرفتن هم نباشید، سفر به جزایر هاوایی شما را مشتاق عکاسی میکند. پارک ملی یائوولی (Iao Valley State Park) هم از آن مکانهایی است که قطعا باید چند قاب ماندگار از آنجا ثبت کنید و به یادگار ببرید.
در زمان همهگیری بیماری کرونا، این پارک هم مانند بسیاری از مراکز گردشگری و تفریحی دنیا بسته شد که خوشبختانه اخیرا با پایین آمدن آمار بیماری، پارک ملی یائوولی هم فعالیت خود را از سر گرفته است.
این پارک نمونه کاملی از زیباییهای طبیعی است که در سفر به جزایر هاوایی میتوانید ببینید. یائوولی علاوهبر هزینه پارکینگ، به ازای هر نفر ۵ دلار هم ورودی دارد که در زمینه محافظت از این منطقه هزینه میشود.
دیدن دره مقدس مردم هاوایی، شنا کردن، پیادهروی در طبیعت بینظیر این پارک و همچنین امکان پیکنیک برپا کردن از پیشنهادهایی است که در این پارک به کارتان میآید.
پارک ملی یائوولی روی گوگل مپ
۳- پارک ملی هالیاکالا
در سفر به جزایر هاوایی، دیدن آتشفشانهای این جزایر تجربهای متفاوت و بسیار جذاب خواهد بود. پارک ملی هالیاکالا (HaleakalāNational Park) مسیر خود را از دل جنگلهای سبز جزیره مائوئی آغاز میکند و نهایتا به دهانه بزرگ آتشفشانی خاموش میرسد.
این پارک ملی در تمام طول سال بهصورت ۲۴ ساعته باز است و شما برای بازدید با محدودیت زمانی روبهرو نخواهید بود. مسیر جنگلی زیبای این پارک تا نزدیکی دهانه آتشفشان ماشینرو است و بسته به مسیری که انتخاب میکنید، حدود ۵/۲ تا ۵/۳ ساعت در راه خواهید بود. خیلی به مدت زمان رفت و برگشت فکر نکنید، زودتر از خواب بیدار شوید و به قول معروف سحرخیز و کامروا باشید!
پارک ملی هالیاکو روی گوگل مپ
۴- پارک ملی ماکنا بیچ
تماشای طلوع و غروب خورشید خیالانگیزی و آرامش خاص خود را دارد که در پارک ملی ماکنا بیچ (Mākena State Park) رویاییتر هم به نظر میرسد. این پارک ملی پارکینگ هم دارد که هزینه آن برای افراد غیربومی ۵۰ دلار در نظر گرفته شده است.
این پارک دو جزیره دارد که به جزیره کوچک و بزرگ معروفند. جریان آبی اطراف جزیره بزرگ شرایط خوبی برای موجسواری فراهم کرده و در عوض در جزیره کوچک بیشتر گردشگران به دنبال حمامهای آفتاب، استراحت و ریلکس کردن هستند.
پارک ملی ماکنا بیچ چند وقتی به دلیل رفتارهای متخلفانه عدهای گردشگر بسته شد بود و بعد از آن با قانونگذاری ویژهای در رابطه با ممنوعیت برهنگی، استعمال مواد مخدر و الکل دوباره باز شد.
در سفر به جزایر هاوایی با دیدن هر ساحل دلتان هوس تن به آب زدن خواهد کرد و غالبا هم شرایط برای شنا مساعد است. اما در سواحل جزیره بزرگ پارک ملی ماکنا بیچ، گول ساحل طلایی و آب زلال را نخورید، این ساحل برای شنا میتواند خطرناک باشد.
پارک ملی ماکنا بیچ روی گوگل مپ
۵- پارک ملی آتشفشانها
پارک ملی آتشفشانها (Volcanoes National Park) دقیقا همان قسمت عجیب و غریب سفر به جزایر هاوایی خواهد بود. این پارک قرار است شگفتزدهتان کند و چشمتان را که به دیدن مناظر لطیف و شاعرانه سواحل هاوایی عادت کرده است، با صورت جدیدی از زیبایی آشنا کند. مناظری که در آن رنگهای سیاه و قرمز جایگزین سبز و آبی پرتکرار جزیره شدهاند و بیشباهت به دیگر جاذبههای هاوایی است.
گدازههای داغ و سرخی که از دو آتشفشان فعال کیلاویا (Kīlauea) و ماونا لوا (Mauna Loa) سرازیر میشود آنقدر پرهیبت است که برای دقایقی سر جایتان میخکوب میشوید و یادتان میرود که در جزیرهای با سواحل آبی و آرام هستید.
پارک آتشفشانها در جزیره هاوایی (جزیره بزرگ) قرار دارد و قطعا از مکانهایی است که یک تیک کنار اسمش باید بگذارید و حتما از آن بازدید کنید.
پارک ملی ماکنا بیچ روی گوگل مپ
جاذبههای طبیعی در سفر به جزایر هاوایی
بهجز دو کوه آتشفشان فعال کیلاویا (Kīlauea) و ماونا لوا (Mauna Loa)، جاذبههای طبیعی دیگری که در سفر به جزایر هاوایی پیشنهاد میکنم از آنها دیدن کنید، از این قرارند:
۱- دره وایمیا
«شگفتانگیز» شاید بهترین توصیفی باشد که میتوان در وصف دره وایمیا (Waimea Canyon) به کار برد. در روز بازدید از دره وایمیا برنامه روزتان را خیلی فشرده نچینید، احتمالا دلتان بخواهد مدت زمان بیشتری را به تماشای دره و زیباییهایش بگذرانید.
دره وایمیا در جزیره کائوآئی قرار دارد و با عمقی نزدیک به ۸۴۰ متر، یکی از منحصربهفردترین مناطقی است که در سفر به جزایر هاوایی میتوانید ببینید. دیدن رودخانه وایمیا، درختان خاصی چون جمبو و آدمنما از جاذبه های طبیعی هاوایی هستند که سهم شما از بودن در این دره خواهند بود.
برای بالا و پایین کردن تمام و کمال دره وایمیا چیزی حدود ۴ ساعت وقت نیاز دارید. در جریان برنامهریزی برای رفتن به این دره، یک روز آفتابی را انتخاب کنید که هیچ مه، ابر و سایهای مانع دیدتان نشود.
خوشبختانه داشتن گوشیهای پیشرفته امروزی خیالم را راحت کرده است و لازم نیست تاکید کنم که دوربین عکاسیتان را فراموش نکنید، اما در عوض ۲ نکته مهم را در پوششتان باید رعایت کنید: ۱. یک بادگیر برای لبه دره همراه خود داشته باید تا باد و سرمای آنجا آزاردهنده نباشد. ۲. حتما کفش کتانی و راحت به پا کنید.
دره وایمیا روی گوگل مپ
۲- آبشار راز
هیجانانگیزترین پیشنهادی که در سفر به جزایر هاوایی به یک کایاکسوار ماهر میتوانم بدهم، آبشار راز (Secret waterfall) جزیره کائوآئی است. به سراغ تورهای گردشگری آبشار راز بروید و همراهشان شوید. آنها شما را به رودخانه وایلوا میرسانند که بهشت کایاکسواری مهیج است.
دوباره تاکید میکنم، این تجربه برای یک فرد ماهر مناسب است و در طول مسیر رسیدن به آبشار راز، فراز و فرودهای زیادی پیشرو خواهید داشت. البته که در این مسیر تنها نخواهید بود و افراد دیگری هم هستند که با کرایه کردن کایک در کنارتان حرکت میکنند.
گفتن از کایکسواری را به این حساب نگذارید که آبشار راز مناسب سایر افراد نیست. اتفاقا بسیاری از گردشگران در سفر به جزایر هاوایی به هوای پیادهروی و طبیعتگردی به سراغ این آبشار میآیند و حسابی هم بهشان خوش میگذرد.
ارتفاع این آبشار حدود ۳۳ متر است و آبهایی که پایین آبشار جمع شدهاند جان میدهند برای یک آبتنی هیجانانگیز!
آبشار راز روی گوگل مپ
۳- آبشار وایلوا
آبشار وایلوا (Wailwa Falls) در جزیره کائوآئی یک آبشار بینهایت زیبا باحوضچهای با عمق ۱۰ متر است که حتی تماشا کردنش حالتان را جا میآورد چه برسد به شنا کردن در آن. در زمانهای گذشته جنگجویان هاوایی برای نشان دادن قدرت و جسارت خود از ارتفاع ۲۵ متری این آبشار پایین میپریدند و در بسیاری از وقتها هم جانشان با این کار به خطر میافتاد.
در سفر به جزایر هاوایی دسترسی به بعضی مکانهای دیدنی کمی مشکل است، اما خوشبختانه رسیدن با آبشار وایلوا بسیار آسان است و میتوانید با خودرو تا آبشار بروید.
شنا کردن در حوضچه آبشار وایلوا بسیار جذاب میتواند باشد، البته به شرطی که تحمل سرمای آب را داشته باشید. راستی اگر صبح به دیدن آبشار بروید ممکن است بخت با شما یار باشد و رنگینکمان صبحگاهی وایلوا را هم ببینید.
آبشار وایلوا روی گوگل مپ
تفریحاتی با آدرنالین بیشتر در سفر به جزایر هاوایی
اگر عاشق هیجان هستید، تفریحات هیجانانگیز و چالشی جزایر هاوایی را از دست ندهید.
۱- غواصی و شنا در سفر به جزایر هاوایی
احتمالا بیشترین لباسی که در سفر به جزایر هاوایی به کارتان میآید، لباس شنای شماست. استخرها، سواحل هاوایی و همچنین آبشارهای هیجانانگیز در جزایر هاوایی، بیشتر از هرکاری شما را متمایل به شنا میکنند.
البته در هاوایی هر ساحلی مناسب شنا نیست و اتفاقا به دلیل وجود امواج سهمگین، شنا در بعضی زمانها و سواحل کاملا خطرناک و غیرعاقلانه است. اگر هنوز نمیدانید از کدام ساحلها صحبت میکنم، تیتر«بهترین سواحل در سفر به جزایر هاوایی» همین مقاله را بادقت بخوانید.
گزینه بعدی در سفر به جزایر هاوایی، غواصی است. شک نکنید که غواصی در آبهای شفاف و آبی جزایر هاوایی شما را با دنیای دیگری که زیر آب وجود دارد به خوبی آشنا میکند و چشمانتان را از دیدن هزاران ماهی رنگی زیر آب، به وجد میآورد.
کایلوا کنا (Kailua Kona) و خلیج هانااوما (Hanauma) از معروفترین آبهای مناسب غواصی در هاوایی هستند که بستری عالی برای دیدن جاذبههای زیر دریا دارند. برای اسنورکلینگ هم سواحل جزیره مائوئی با دریایی آرام و درخشان انتخاب ایدهآلی میتواند باشد.
۲- ساحل نوردی و حمام آفتاب در سفر به جزایر هاوایی
اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که برنزه شدن و حمام آفتاب گرفتن برایتان جذاب است، قطعا در سفر به جزایر هاوایی بهتان خوش خواهد گذشت. البته همین اول کار بگویم که در تمامی سواحل کامل عریان شدن ممنوع است و لازم است حداقل به اندازه لباس متعارف شنا پوشش داشته باشید.
تا میتوانید در سواحل قدم بزنید و وقت بگذرانید، چراکه بعید است ساحلی به زیبای سواحل هاوایی در جای دیگری پیدا کنید.
این چند توصیه را هم جدی بگیرید تا تجربه خوب و سلامتی از سفر به جزایر هاوایی داشته باشید:
- حتما از ضدآفتابهای SPF 50 استفاده کنید. آفتاب هاوایی از آن چیزی که فکر میکنید داغتر است.
- آفتاب گرفتن را از ۱۰-۵ دقیقه شروع کنید و کمکم با توجه به واکنش پوستتان بیشترش کنید.
- یک روز در میان آفتاب گرفتن هم تاثیر بیشتری روی تغییر رنگ پوستتان دارد، هم بسیار برای حفظ سلامتتان مهم است.
- زاویه آفتاب گرفتن زود را زودبهزود عوض کنید.
- از روغنهایی استفاده کنید که SPF طبیعی دارند.
- موارد غذایی که لیکوپن دارند را در برنامه غذایی خود قرار دهید؛ بهطور مثال: گوجه، هندوانه، هویج و… .
- صبحها و بعد از حدود ساعت ۳ ظهر زمان بهتری برای آفتاب گرفتن است. اگرچه در این بازه زمانی شدت تابش خورشید کمتر است و دیرتر رنگ پوستتان تیره میشود، اما فراموش نکنید که برنزه شدن گذرا است و آسیبی که پوستتان وارد میشود، ماندگار.
۳- موج سواری در سفر به جزایر هاوایی
موج سواری از آن دسته تفریحاتی است که در سفر به جزایر هاوایی آنقدر جلوی چشمتان خواهد بود که احتمالا دست آخر دل به دریا میزنید و امتحانش میکنید.
یکی از بهترین سواحل برای موجسواری، سواحل اوآهو است. امواج آن اطراف هم برای آماتورها مناسب است، هم حرفهایها را راضی نگه میدارد.
اگر آشنایی زیادی با انواع ورزشهای آبی تختهای ندارید، بهتر است قبل از سفر به جزایر هاوایی کمی بیشتر از انواع آن برایتان بگویم:
- موجسواری: موجسواری در واقع سوار شدن بر موجهای بلند و نسبتا بلند است که نهایتا موجسوار را به ساحل میرساند. برای تجربه موجسواری لازم است به قسمتهای عمیقتر آب بروید و از آنجا سواری خود را آغاز کنید، در نتیجه مهارت شنا، مهارتی ضروری است که یک موجسوار باید داشته باشد.
- اسکیم بوردینگ: اسکیم بورد برخلاف موجسواری نیازمند حضور در قسمتهای عمیق آب نیست و در واقع سُر خوردن و لغزیدن با تخته مخصوص خود روی امواج کوچک و سطحی نزدیک به ساحل است.
- بوگی بوردینگ: اگر تجربه موجسواری ندارید اما دلتان میخواهد حتما امتحانش کنید، بوگی بوردینگ میتواند گزینه خوبی برایتان باشد. بوگی بوردینگ در واقع موجسواری با بدن خوابیده روی تختهای مناسب برای امواج کوچکتر است که به نسبت اسکیم بورد و موجسواری قِلقش زودتر دستتان میآید. البته قطعا این به معنای آسان و بدون چالش بودن بوگی بوردینگ نخواهد بود.
۴- پیادهروی در سفر به جزایر هاوایی
در سفر به جزایر هاوایی، پیادهروی میتواند پلن B تمام برنامههایتان باشد. فرقی نمیکند در کدام جزیره اقامت دارید، هاوایی هم مسیرهای هموار برای پیادهروی نرم دارد، هم مسیرهای پرچالشتر برای پیادهگردیهای پرماجراتر.
ساحل لانیکای، مسیر رسیدن به پارک تاریخی کالائوپاپا، پارک ملی یائوولی، آبشار راز، جزیره ناپالی و به طور ویژه جزیره اوآهو از مکانهای پرطرفدار برای پیادهروی در جزایر هاوایی هستند.
۵- اسبسواری در سفر به جزایر هاوایی
اسبسواری از تفریحات کمنامونشان سفر به جزایر هاوایی است که به اندازه کافی شناخته نشده. گشتوگذار در طبیعت بکر هاوایی، آن هم با اسبی سرپا و راهنمایی همراه میتواند از خیلی وقت گذراندنهای دیگر جذابتر باشد.
احتمالا برایتان این سوال پیش آمده که در چه جاهایی میتوانید با این تورهای اسبسواری همراه شوید. خبر خوب این است که چندین اصطبل و مزرعه وجود دارد که دسترسی را برایتان راحتتر میکند:
- صخرههای جزیره مولوکای
- مزرعه Kahua در اصطبل Na’alapa
- اصطبل Paniolo Adventures
- اصطبل Waipi’o on Horseback
- اصطبل Wailea Horseback Adventure
- اصطبل Na’alapa Stables
به غیر از مورد اول، بقیه اصطبلها در جزیره هاوایی (جزیره بزرگ) قرار دارند و هزینه سوارکاری برای هر نفر ۹۰ دلار به ازای هر ساعت است. این هزینه در تورهای طلوع خورشید و ماجراجویی زیر نور ماه تا ۱۵۰ دلار افزایش پیدا میکند.
۶- ATV سواری در سفر به جزایر هاوایی
ATV در واقع موتور چهارچرخی است که برای گشتوگذار در طبیعت استفاده میشود. برای دیدن جاهای دیدنی جزایر هاوایی، این موتورها بسیار کارآمد و در عین حال جذاب هستند و خودشان یک تفریح به حساب میآیند.
مزرعه کوآلوآ (Kualoa) در جزیره اوآهو یکی از زمینهای مناسب برای ATV سواری است که ۲ مدل از این موتورها در این مکان اجاره داده میشوند؛ یکی موتورهای تکنفره و مدل دیگر هم موتور گروهی است که ظرفیت حمل ۵ نفر را دارد. برای رانندگی پشت این موتورها لازم است حداقل ۱۶ سال سن داشته باشید.
یکی از جاهای دیدنی جزایر هاوایی، محل فیلمبرداری سریال LOST است که با شرکت در تورهای ATV سواری این جزیره، از این بخش هم دیدن خواهید کرد.
۷- شنا با دلفینها در سفر به جزایر هاوایی
در سفر به جزایر هاوایی فرصت شنا با دلفینها را هم پیدا خواهید کرد. دو جزیره اوآهو و هاوایی امکانات لازم برای این تفریح را فراهم کردهاند و شما میتوانید بین شنا با دلفینهای محافظتشده در پارکهای دریایی و پیوستن به کشتی دریایی دلفین، یکی را انتخاب کنید.
طبیعی است که شنا با دلفینها در پارکهای محافظتشده امنیت بیشتر و البته هیجان کمتری دارد و شنا در اقیانوس دقیقا برعکس حالت اول است.
هزینه شنا با دلفینها:
- شنا تکنفره با دلفین: ۱۵۰ دلار برای بزرگسالان / ۱۲۴ دلار برای کودکان زیر ۱۲ سال
- شرکت در تور شنا با دلفینها: ۱۲۰ دلار برای بزرگسالان / ۸۵ دلار برای کودکان زیر ۱۲ سال
- تورهای تخصصی: ۱۹۵ دلار برای هرنفر
- شنا با دلفینها در خلیج: ۱۲۰ دلار برای بزرگسالان / ۸۵ دلار برای کودکان زیر ۱۲ سال
باید و نبایدهای مهم در سفر به جزایر هاوایی
در این مقاله تمام تلاشم بر این بود تا از زیر و بمهای سفر به جزایر هاوایی بگویم و کار را برایتان آسان کنم. با این حال چند توصیه جا مانده که به نظرم خوب است در یک جمعبندی نهایی، با شما درمیان بگذارم. امیدوارم بیشتر از آنچه که فکر میکنم به کارتان بیاید
- یکی از پرتکرارترین سوالهایی که گردشگران در سفر به جزایر هاوایی میپرسند این است که آیا سواحل هاوایی کوسه دارد؟ خب، باید بگویم بله. در تمامی آبهای شور کوسه زندگی میکند. البته این را هم اضافه کنم که اگر در آبهای اطراف جزیرهای کوسه مشاهده شود، با قرار دادن تابلوهایی گردشگران را باخبر میکنند.
- مطمئنم هنوز فکرتان پیش کوسهها مانده و خیالتان راحت نیست. پس این پیشنهاد را به شماره قبل اضافه میکنم: لباس شنایی به تن کنید که در برابر پوستتان بسیار روشنتر یا تیرهتر نباشد. چراکه کوسهها رنگهای متضاد را خیلی بهتر تشخیص میکند.
- بهتر است قبل از اینکه نوشیدنیهای مختلفی را مقابل خود روی میز بار بچینید، ازقوانین مربوط به آن در جزایر هاوایی اطلاع داشته باشید. طبق قوانین این مجمعالجزایر شما میتوانید تنها یک نوشیدنی الکلی مقابل خود داشته باشید.
- اگر توسط بومیان جزیره به خانهای دعوت شدید، قبل از ورود به نشانه احترام کفشهای خود را دربیاورید.
- تحت هیچ شرایطی با لباس شنا در جایی غیر از ساحل رفتوآمد نکنید.
- در صورت نیاز میتوانید از تاکسیهای آنلاین (UBER) استفاده کنید. البته این را هم بگویم که هزینه این تاکسیها از جاهای دیگر (سایر نقاط جهان که UBER در آن فعالیت دارد) بیشتر است.
- لاکپشتهایی که در جزایر هاوایی میبینید تحت حفاظت و حمایت ویژه قرار دارند و هرگونه غذا دادن یا لمس کردن آنها غیرقانونی است. پس از دور تماشایشان کنید و به حریمشان نزدیک نشوید.
خب، فکر میکنم دیگر چیزی نمانده که از قلم جا افتاده باشد. با این حال اگر تجربهای داشتید که من از آن نگفتهام، حتما در کامنتها برایمان بنویسید تا به متن اضافه کنیم.
سفر خوبی برایتان آرزو دارم که مطمئنم محقق شدن این آرزو، خیلی هم دشوار و دور نیست. پس حسابی خوش بگذرانید و برآوردهاش کنید!
سفرتان سلامت و دلتان خوش.
میدانی چرا؟!!!
چه راحت این جزایر در آتش سوخت
خیلی کامل و عالی بود.
سلام خانم محمدبخش بسیارعالیوزیبا معرفی کردین روح ادم به وجد میاد وحس میکنه درجزیره داره راه میره ولذت میبره ..افرین تحسینتون میکنم لذت بردم🌹🌹🌹
سپاسگزارم🌹🙏🌹
بسیار مفید⚘⚘⚘
سلام درود
مرسییی از این همه اطلاع مفید واقعا حالا بگین که چطور میشه ویزای توریستی گرفت ؟اطلا مقدور هست؟ 🙂
تشکر
سلام سینای عزیز 🙂
خدمت شما:
https://www.alibaba.ir/mag/visa_complete_guide/