راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت

راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت کجاست؟

مُهاجِرَت: ترک دیار و زندگی در مکان دیگر (دهخدا). اگر دارید این تعریف را می‌خوانید احتمالا فکر مهاجرت حسابی ذهنتان را مشغول کرده است. حق دارید! زندگی در کشورهای سطح بالا، رویای همه ماست. اما رسیدن به این رویا تلاش زیادی می‌خواهد. کشورهای برتر جهان معمولا قوانین سخت‌گیرانه‌ای برای پذیرش مهاجر دارند. پس بهتر است همین اول آگاهانه پیش بروید و روی کشور درستی وقت و انرژی بگذارید. ما هم در این مرحله کمکتان می‌کنیم. در مقاله مجله علی بابا امروز قرار است راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت را معرفی کنیم. علاوه بر معرفی ۷ کشور راحت برای شهروندی، راه‌های مهاجرت و شرایط زندگی در این مناطق را هم توضیح می‌دهیم.

منظور از راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت چیست؟

مهاجرت

هر کشوری قوانین خودش را برای اتباع خارجی دارد. بعضی از کشورها مهاجرپذیر هستند. مثلا کانادا سالانه تا ۳۰۰ هزار مهاجر از سراسر دنیا قبول می‌کند. معمولا کشورهای توسعه یافته تمایل کمتری به پذیرش مهاجر دارند. برای مثال ویزای توریستی سوئیس کلی دردسر دارد چه برسد به گرفتن شهروندی آن! این از قوانین خود کشور مقصد.

حالا ما که ایرانی هستیم به دلیل شرایط سیاسی و ارتباطات بین‌الملل، کارمان کمی سخت‌تر است. این محدودیت باعث می‌شود خیلی از گزینه‌ها را از دست بدهیم. همین آمریکا را درنظر بگیرید. همه می‌دانیم تنوع ملیت و نژاد در آمریکا چقدر بالاست. ولی خب (در حال حاضر) برای ایرانیان گرفتن اقامت آمریکا تقریبا غیرممکن است. با این توضیحات، ما لیست راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت را بر اساس چند عامل مختلف تهیه کردیم:

  • قوانین مهاجرتی کشور مقصد
  • پذیرش مهاجران ایرانی در کشور مقصد
  • جزئیاتی مثل هزینه مهاجرت، شانس قبولی درخواست، مدت زمان پروسه مهاجرت و…

۱. کانادا

اول از گل سرسبد مقاصد مهاجرتی شروع کنیم! همیشه کانادا به عنوان راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت مطرح است. چون هم سطح رفاه و امکانات بالایی دارد، و هم قوانین مهاجرتی آن سخت‌گیرانه نیست. پیش‌بینی می‌شود که این قوانین حداقل تا سال ۲۰۲۲ ادامه داشته باشد. بعد از آن باید منتظر سیاست‌های جدید اداره مهاجرت و شهروندی کانادا باشیم.

مهاجرت به کانادا

روش‌های مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا روش‌های متنوعی دارد. نوع روش باید بر اساس شرایط، تحصیلات، سطح زبان، سرمایه و… شما انتخاب شود. ما در مقاله همه چیز درباره مهاجرت به کانادا تمام مراحل را برایتان توضیح دادیم. در اینجا فقط به طور خلاصه نگاهی به راه‌های گرفتن اقامت کانادا بیندازیم:

مهاجرت تحصیلی

بیشتر متقاضیان مهاجرت به کانادا، دانشجویان هستند. برای ویزای تحصیلی باید از طریق دانشگاه‌های کانادا (برای مقطع کارشناسی ارشد) یا یکی از اساتید دانشگاه (برای مقطع دکتری) اقدام کنید. در صورت پذیرش برایتان تاییدیه ارسال می‌شود. با این تاییدیه می‌توانید برای مهاجرت تحصیلی اقدام کنید.

مهاجرت کاری

کانادا به افراد باصلاحیت اجازه می‌دهد وارد خاکش شوند و کار پیدا کنند. مهاجرت کاری کانادا با سیستم اکسپرس اینتری بررسی می‌شود. پس باید خودتان، یا وکیل مهاجرتی‌تان وارد سایت مهاجرت کانادا شوید و درخواستتان را ثبت کنید. امتیاز شما با توجه به سابقه کاری، تحصیلات، سطح زبان، سن و… بررسی می‌شود. امتیاز بالاتر، شانس پذیرش بالاتر.

مهاجرت سرمایه گذاری

سرمایه‌گذاری کانادا معمولا از راه ثبت شرکت، کارآفرینی، یا سرمایه‌گذاری غیرفعال انجام می‌شود. هر استان کانادا، برنامه سرمایه‌گذاری ویژه خودش را دارد. پس باید اول راجع به برنامه و پیشنهاد استان مورد نظرتان تحقیق کنید.

مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت اسپانسرشیپ

در این روش، فرد مقیم کانادا می‌تواند اسپانسر بستگانش شود. اگر همسر، فرزند، والدین و حتی نوه‌‌تان در کانادا است، می‌توانید به این کشور مهاجرت کنید.

مهاجرت تولد فرزند

هر فرزندی که در خاک کانادا متولد شود تابعیت کانادایی دارد. در این روش فقط فرزندتان اقامت می‌گیرد. اما او می‌تواند بعد از ۱۸ سالگی اسپانسر شما شود.

پناهندگی

پناهندگی در واقع روش مهاجرتی نیست! این گزینه وقتی در میان است که فرد شرایط ویژه‌ای داشته باشد. آزار و اذیت سیاسی، مذهبی، جنگ و آوارگی از دلایل رایج اخذ پناهندگی هستند.

شرایط زندگی در کانادا

کانادا کشور بی‌طرف و آرامی است. اقتصاد در این کشور، مثل کشورهای اروپایی بحران ندارد و ارزش پول آن بالاست. متاسفانه هزینه‌های کانادا نه فقط برای ما، نسبت به کشورهای اروپایی هم زیاد است. البته به محض اینکه شغلی پیدا کنید و درآمد دلاری داشته باشید این مشکل برطرف می‌شود. از مشکلات دیگر سرمای زیاد و دوری مسافت تا ایران است. در مجموع کانادا با سطح بالای علمی، شرایط خوب شغلی، رفاهی و خدمات، از بهترین نقاط دنیا برای زندگی به حساب می‌آید.

۲. آلمان

مهاجرت به آلمان

می‌رسیم به مقصد محبوب بعدی برای ایرانیان. می‌شود گفت در بین کشورهای اروپایی، آلمان راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت است. حدودا ۱۲% مردم این کشور مهاجر هستند. از این تعداد بیشتر از ۱۲۰ هزار نفر را ایرانیان تشکیل می‌دهند. از آنجایی که جمعیت جوان و نیروی کار آلمان رو به کاهش است، دولت از پذیرش مهاجران توانمند استقبال می‌کند.

روش‌های مهاجرت به آلمان

راحت‌ترین روش مهاجرت به آلمان سرمایه گذاری است. در این کشور بستر مناسبی برای فعالیت‌های اقتصادی وجود دارد. با این حال خیلی از دانشجویان هم به تحصیل در این کشور اروپایی فکر می‌کنند. روش‌های مهاجرت به آلمان را با هم مرور کنیم:

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت تحصیلی

صدها دانشگاه و مراکز علمی در این کشور فعالیت دارند. اگر دنبال مدرک معتبر جهانی هستید، از آلمان غافل نشوید. برای مهاجرت تحصیلی، باید رزومه علمی‌تان را برای دانشگاه یا استاد مورد نظر ارسال کنید. در صورت تایید برای شما پذیرش ثبت نام صادر می‌شود. با این پذیرش می‌توانید به سفارت مراجعه کنید و درخواست ویزای تحصیلی بدهید.

مهاجرت کاری

برای مهاجرت کاری به آلمان دو روش وجود دارد. روش سخت‌تر گرفتن پیشنهاد شغلی است. سخت از آنجایی که آگهی‌های کاری تا ۳ ماه فقط در آلمان درج می‌شود. اگر نیروی مورد نیاز پیدا نشد این آگهی برای ۳ ماه دیگر در اتحادیه اروپا فعال است. اگر باز هم نیروی مناسب پیدا نشد نوبت به افراد خارجی می‌رسد.

اما در روش دوم شما می‌توانید خودتان حضوری به آلمان بروید و کار پیدا کنید. اگر مهارت بالایی دارید، حتما شانستان را در این روش امتحان کنید. برای شروع باید ویزای ۶ ماهه جستجوی کار بگیرید. مهارت انگلیسی و آلمانی، سابقه کار اجرایی، تخصص بالا و… شانس شما را برای پیدا کردن کار بالا می‌برد.

مهاجرت سرمایه گذاری

آلمان از کشورهای صنعتی و توسعه یافته اروپاست. پس قطعا با سرمایه‌گذاری در این کشور ضرر نمی‌کنید. یکی از بهترین روش‌های سرمایه‌گذاری در آلمان، ثبت شرکت است. برای اینکار باید طرحی در قالب بیزنس پلن ارائه دهید. در صورت تایید طرح، شما و اعضای خانواده می‌توانید ویزا دریافت کنید. هزینه ثبت شرکت در آلمان حدود ۳ تا ۴ هزار یورو است. به علاوه شرکت شما باید حداقل ۳۵۰۰۰ یورو سرمایه اولیه داشته باشد.

راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت

مهاجرت با ازدواج

تابعیت فرزند در آلمان براساس خون است. اما راه اقامت از طریق ازدواج وجود دارد. به دلیل سوءاستفاده از این روش، باید بتوانید صحت ازدواج را اثبات کنید. در این نوع اقامت، به همسر خارجی بعد از ۳ سال زندگی مشترک در آلمان، تابعیت داده می‌شود.

پناهندگی در آلمان

با درخواست‌های فراوان پناهندگی در آلمان، موردها با دقت بسیار زیادی بررسی می شوند و امکان رد شدن بالاست. در واقع پناهندگی روش مهاجرت نیست. اما افرادی که در خاک خود احساس خطر و ناامنی می‌کنند توسط دولت آلمان حمایت می‌شوند.

شرایط زندگی در آلمان

شرایط زندگی در آلمان

کشور آلمان چهارمین رتبه در صنعت جهانی را دارد. این ویژگی باعث شده فرصت‌های شغلی در این کشور بسیار مطلوب باشد. هزینه‌های زندگی در آلمان نسبت به کشورهای مشابه‌اش مناسب است (به‌جز اجاره خانه!). از نظر فرهنگی، مردم آلمان بسیار قانونمند هست و باید سعی کنید نظم و برنامه را وارد زندگیتان کنید. یکی از چالش‌های دیگر مهاجرت به آلمان، یاد گرفتن زبان است. تسلط نسبی روی این زبان میانگین ۱.۵ سال طول می‌کشد. با هر روشی که برای مهاجرت به آلمان اقدام کنید بعد از ۵ سال کار و زندگی در این کشور، می‌توانید اقامت دائم بگیرید.

۳. ترکیه

مهاجرت به ترکیه

ترکیه از نظر مسافت و تشابه فرهنگی، راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت است. نزدیک به ۴ میلیون مهاجر در این کشور زندگی می‌کنند. بیشتر مهاجران سوری هستند؛ اما ایرانیان هم علاقه زیادی به زندگی در این کشور همسایه نشان می‌دهند.

روش‌های مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه فقط یک راه ندارد. اما رایج‌ترین و پرطرفدارترین روش، خرید ملک است. اگر سرمایه لازم برای خرید ملک ندارید هیچ نگران نباشید! روش‌های کم هزینه‌تری هم پیش روی شماست. نگاهی به راه‌های مختلف مهاجرت به ترکیه بیندازیم:

مهاجرت تحصیلی

راستش را بخواهید سطح دانشگاه‌های ترکیه در جهان بالا نیست. اما اگر به دلیل کنکور یا هر مساله دیگری نمی‌خواهید در ایران تحصیل کنید، ترکیه گزینه مناسبی است. برای گرفتن اقامت تحصیلی باید از دانشگاه مقصد پذیرش بگیرید. معمولا تحصیل در دانشگاه‌های دولتی به زبان ترکی استانبولی است. اما در تعدادی از مراکز خصوصی، آموزش به انگلیسی انجام می‌شود. راستی در ترکیه امکان گرفتن بورس تحصیلی هم وجود دارد. معدل بالا و تسلط به زبان ترکی، شانستان را برای بورسیه بالا می‌برد.

مهاجرت کاری

در ترکیه شرایط کاری چندان ایده‌آل نیست. نرخ بیکاری در این کشور حدود ۱۱ درصد است (۲ برابر آلمان). اما در هر صورت اگر به زبان ترکی-استانبولی تسلط دارید می‌توانید به کار در ترکیه فکر کنید. برای مهاجرت کاری اول باید در ترکیه به دنبال کار بگردید. بعد از توافق با کارفرمای ترک، می‌توانید از وزارت کار مجوز بگیرید و برای ویزای کار اقدام کنید.

مهاجرت سرمایه گذاری

ترکیه از جذب سرمایه‌داران خارجی استقبال می‌کند. دو روش رایج سرمایه‌گذاری در ترکیه، ثبت شرکت و خرید ملک است. در روش اول می‌توانید با ثبت شرکت قانونی، استخدام حداقل ۵ نیروی ترک، و پرداخت مالیات مهاجرت کنید. بعد از ۵ سال به شما اقامت دائم داده می‌شود. در روش دوم با خرید خانه اقامت موقت می‌گیرید. بعد از چند بار تمدید اقامت، می‌توانید برای گرفتن اقامت دائم اقدام کنید. (البته اگر ارزش ملک شما بیشتر از ۲۵۰ هزار دلار باشد اقامتتان از همان ابتدا دائم می‌شود.)

راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت

مهاجرت ازدواج

در ترکیه نیز قانون تابعیت نوزاد براساس خون است. یعنی برخلاف کانادا، اگر فرزندتان در ترکیه متولد شود تابعیت ترک ندارد. اما امکان اقامت از طریق ازدواج وجود دارد. در اینجا هم مثل اکثر کشورها، باید حقیقی بودن ازدواجتان را اثبات کنید. بعد از ۳ الی ۵ سال از تداوم زندگی مشترک، می‌توانید اقامت دائم بگیرید.

پناهندگی

معمولا ترکیه از پناهندگان فقط حمایت موقت می‌کند. این افراد بعد از مدتی به کشورهای دیگر هدایت می‌شوند. پناهندگی فقط در صورت شرایط خاص و خطر جانی توجیه دارد. چون در وضعیت عادی، این افراد جایگاه اجتماعی نامطلوبی دارند، به صورت ناامن جابجا می‌شوند و مورد سوءاستفاده قاچاقچیان قرار می‌گیرند.

زندگی در ترکیه

شرایط زندگی در ترکیه

مردم ترکیه تشابهات فرهنگی زیادی با ایرانیان دارند. علاوه بر فرهنگ، فاصله نزدیک تا ایران، دین یکسان و… شرایط مطلوبی را برای مهاجرت ایرانیان ایجاد کرده است. هزینه زندگی در ترکیه بستگی به شهر و حتی منطقه دارد. اما به طور معمول هزینه یک ماه زندگی، حدودا ۳۰۰۰ لیر است. به طور خلاصه رفاه و اقتصاد در ترکیه، به حد آمریکا و کشورهای اروپایی نمی‌رسد. اما اگر به دنبال مقصد مهاجرتی کم ریسک و راحتی هستید حتما به این کشور زیبا فکر کنید.

۴. اتریش

مهاجرت به اتریش

یکی از گزینه‌های مناسب مهاجرتی در اروپا کشور اتریش است. اگر نمی‌دانید این کشور کجاست روی نقشه به مرکر اروپا نگاه کنید. اتفاقا همین مرکزیت و دسترسی عالی به کشورهای اروپایی از مزیت‌های اتریش است. رفاه بالا، شرایط مناسب اقتصادی، مردم با فرهنگ و مهربان، زیبایی‌های طبیعی و… از انگیزه‌های مهاجرت به اتریش هستند.

روش‌های مهاجرت به اتریش

اگر هدفتان اروپاست و به دنبال راحت ترین کشور برای اقامت می‌گردید، اتریش بعد از آلمان بهترین انتخاب است. ویزای کاری این کشور شرایط واقعا خوبی دارد. اما اگر هدف‌های تحصیلی و سرمایه‌گذاری هم داشته باشید اتریش ناامیدتان نمی‌کند.

مهاجرت کاری

اتریش از معدود کشورهای اروپایی است که ویزای جستجوی کار ارائه می‌دهد. با این ویزا شما ۶ ماه فرصت دارید که دنبال کار بگردید. البته ویزای جستجوی کار به تمام متقاضیان تعلق نمی‌گیرد. برای واجد شرایط بودن باید تحصیلات، تجربه کاری و سطح زبان خوبی داشته باشید. در این روش با ۴ سال کار و پرداخت مالیات در اتریش‌، می‌توانید اقامت دائم بگیرید.

مهاجرت تحصیلی

دانشگاه‌های رایگان اتریش انگیزه خوبی برای مهاجرت هستند. البته در مراکز رایگان معمولا به زبان آلمانی تدریس می‌شود. برای ادامه تحصیل لازم است از دانشگاه موردنظرتان پذیرش بگیرید. در این میان رشته‌هایی مثل هنر و پزشکی استثنا هستند. برای تحصیل در این رشته‌ها باید آزمون ورودی بدهید. قسمت جذاب ماجرا اینجاست که بعد از فارغ‌التحصیلی، یک سال زمان به شما داده می‌شود. اگر در این مدت کار پیدا کنید می‌توانید اقامت دائم اتریش را دریافت کنید.

مهاجرت سرمایه‌گذاری

استارتاپ و ثبت شرکت از راه‌های رایج سرمایه‌گذاری در اتریش هستند. برای اقدام لازم است سرمایه اولیه، تحصیلات و تجربه کاری داشته باشید. هرچقدر شرایطتان بهتر باشد امتیاز و شانستان بیشتر می‌شود. البته در راه‌اندازی استارتاپ، خلاقیت طرح هم بسیار موثر است. در صورت پذیرش طرح، باید حداقل ۵۰ هزار یورو در شرکتتان سرمایه‌گذاری کنید. با این روش مستقیما اقامت دائم نمی‌گیرید. اما با دریافت کارت‌های اقامت موقت اتریش، راهتان برای اقامت دائم و حتی تابعیت هموار می‌شود.

راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت

مهاجرت از طریق ازدواج

یکی از راه‌های اقامت در اتریش، ازدواج با شهروند اتریشی است. این ازدواج باید قانونی باشد و صحت آن به اثبات برسد. بعد از ۶ سال، همسر خارجی می‌تواند درخواست تابعیت بدهد. شرط درخواست این است که همسر از ۶ سال، حداقل ۵ سال را در اتریش و با همسر اتریشی خود زندگی کرده باشد.

شرایط زندگی در اتریش

با هر روشی که به اتریش مهاجرت کنید، بعد از ۵ سال می‌توانید اقامت دائم دریافت کنید. برای تابعیت هم باید بعد از ۱۰ سال زندگی در اتریش اقدام کنید. (البته تابعیت از طریق ازدواج استثنا و ۶ سال است.) زبان رسمی اتریش آلمانی است. اما انگلیسی هم در این کشور کارتان را راه می‌اندازد. اقتصاد این کشور وضعیت مطلوبی دارد و اتریش از ثروتمندترین مناطق اروپا محسوب می‌شود. در نهایت اگر به کشوری زیبا و آرام با رفاه و اقتصاد قوی فکر می‌کنید، حتما گزینه اتریش را درنظر بگیرید.

۵. اسلواکی

مهاجرت به اسلواکی

در بین کشورهای اروپایی، آلمان و اتریش شانس ویزای بیشتری دارند. اما اگر می‌خواهید از طریق کسب و کار مهاجرت کنید، اسلواکی هم گزینه خوبی برایتان است. یک مزیت فوق‌العاده اینجاست که با مهاجرت به اسلواکی، راهتان برای سایر مناطق اروپا باز می‌شود. اسلواکی عضو حوزه شینگن است. یعنی با اخذ اقامت این کشور، شما و خانواده‌تان می‌توانید به راحتی در اتحادیه اروپا کار، تحصیل و سفر کنید.

روش‌های مهاجرت به اسلواکی

اگر بخواهیم روراست باشیم، تا وقتی انگلیس و کانادا و آمریکا هستند، مهاجرت تحصیلی به اسلواکی توجیه ندارد! گزینه اسلواکی، به عنوان راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت کسب و کار مطرح است. پس فقط همین یک روش مهاجرتی را با هم بررسی می‌کنیم.

مهاجرت به اروپا

مهاجرت به اسلواکی با ثبت شرکت

خوشبختانه شانس دریافت اقامت با این روش بالا است. دلیل ساده‌ای هم دارد. اسلواکی در مقایسه با کشورهای برتر اروپایی، اقتصاد چندان قوی ندارد. در سیاست‌های جدید، این کشور از جذب افراد سرمایه‌دار خارجی استقبال می‌کند. ضمنا مالیات پنج ساله‌ای که شما به دولت پرداخت می‌کنید هم انگیزه خوبی برایشان است. در شروع باید سرمایه و مدارک لازم ثبت شرکت را داشته باشید. مدارک هویتی، گواهی عدم سوءپیشینه، تاییدیه حساب بانکی (۲۵۰۰ یورو به ازای هر فرد) از شرایط اولیه هستند.

در گام بعدی باید یک طرح تجاری مفید به دولت اسلواکی ارائه بدهید. طرح شما باید خلاقانه و سودآور باشد و مورد تایید قرار بگیرد. در صورت پذیرش طرح، می‌توانید برای گرفتن اقامت موقت اقدام کنید. با رعایت قوانینی مثل پرداخت مالیات و عدم ارتکاب جرم، بعد از ۵ سال اقامتتان دائم می‌شود. و بعد از ۳ سال اقامت دائم، در صورتی که با زبان و کشور اسلواکی آشنایی کافی داشته باشید واجد شرایط تابعیت و دریافت پاسپورت اسلواکی هستید.

زندگی در اسلواکی

شرایط زندگی در اسلواکی

شاید اولین چالش زندگی در اسلواکی، زبان باشد. زبان اسلواک کاملا ناشناخته به‌نظر میرسد! اما در سالهای ابتدایی نیازی به یادگیری این زبان ندارید. فقط در مرحله دریافت تابعیت، زبان اهمیت دارد. هزینه‌های زندگی در اسلواکی نسبت به سایر کشورهای اروپایی پایین است. یک خانواده چهار نفره با ماهی ۲۰۰۰ یورو می‌توانند به راحتی زندگی کنند. البته در نظر داشته باشید که میانگین دستمزد هم به همین نسبت بالا نیست. به طور خلاصه اسلواکی کشور آرام، زیبا و تاریخی، و با فرهنگ غنی است. اگر به دنبال اقامت راحت و زندگی بی‌دغدغه در محیطی آرامش‌بخش هستید اسلواکی می‌تواند مقصد مناسبی برایتان باشد.

۶.امارات متحده عربی

مهاجرت به امارات

مهاجران زیادی از کشورهای منطقه و آسیای شرقی، امارات را برای کار و زندگی انتخاب می‌کنند. نکته اینجاست که گرفتن تابعیت امارات خیلی سخت و پیچیده است. اما اگر هدفتان کار و سرمایه‌گذاری در یک کشور خارجی باشد، امارت گزینه خوبی برای شماست. چون با توجه به منابع نفتی، ثروت ملی و درآمدزایی، سرمایه‌گذاری در این کشور معمولا پرسود است.

راه‌های مهاجرت به امارات

برای مهاجرت به امارات سرمایه موثرترین عامل است. بیشتر روش‌های مهاجرتی به تمکن مالی نیاز دارند. حتی مهاجرت تحصیلی هم هزینه زیادی برایتان دارد. پس توصیه می‌کنیم فقط در صورت داشتن سرمایه کافی به امارات فکر کنید. در غیر این‌صورت کشورهای دیگر این مقاله، انتخاب بهتری برایتان هستند. روش‌های مهاجرت به امارات به شرح زیر هستند.

مهاجرت کاری

نرخ بیکاری در امارات بسیار پایین و حدود ۱.۷ است. به علاوه حقوق‌های بالا و عدم وجود مالیات، انگیزه بیشتری برای کار در این کشور ایجاد می‌کند. برای پیدا کردن شغل مناسب در امارات، باید رزومه خود را به زبان عربی و انگلیسی برای کارفرمایان و سایت‌های کاریابی ارسال کنید. بعد از گرفتن پیشنهاد شغلی و دریافت مجوز کار، می‌توانید اقامت موقت بگیرید. در این روش بعد از گرفتن اقامت خانواده‌تان هم می‌توانند همراهتان مهاجرت کنند. فقط دقت کنید که اقامت کاری امارات بلند مدت نیست و باید در پایان هر دوره تمدید شود.

مهاجرت تحصیلی

اقامت تحصیلی هم در امارات موقت است. اگر علاقمند به تحصیل در این کشور هستید می‌توانید درخواستتان را برای دانشگاه‌ها و مراکز علمی ارسال کنید. تحصیل در امارات، به هر دو زبان انگلیسی و عربی امکان‌پذیر است. بعد از فارغ‌التحصیلی می‌توانید برای یافتن کار اقدام کنید و با ویزای کاری همچنان در امارات زندگی کنید.

مهاجرت سرمایه گذاری

برخلاف دو روش قبلی، در این روش می‌توانید اقامت بلند مدت کسب کنید. اقامت سرمایه‌گذاران خارجی ۵ و ۱۰ ساله است که به صورت خودکار تمدید می‌شود. انواع روش‌های سرمایه‌گذاری شامل کارآفرینی، خرید ملک، سپرده‌گذاری و ثبت شرکت هستند. برای مثال با سرمایه گذاری ۲.۷ میلیون دلار می‌توانید اقامت ۱۰ ساله امارات را به همراه خانواده‌تان دریافت کنید.

راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت

مهاجرت از طریق ازدواج

در امارات هم برای گرفتن اقامت ازدواج، باید صحت و قانونی بودن ازدوجتان را به اثبات برسانید. طبق قوانین امارات، اگر مردی خارجی با زنی اماراتی ازدواج کند اقامت می‌گیرد اما تابعیت به او داده نمی‌شود. برعکس زن خارجی می‌تواند بعد از سه سال زندگی با مرد اماراتی تابعیت هم دریافت کند.

شرایط زندگی در امارات

احتمالا بدانید که امارات کشور گرانی محسوب می‌شود. پس توصیه می‌کنیم با اطمینان از داشتن شغل به این کشور مهاجرت کنید. همانطور که گفتیم در تمام روش‌ها به جز سرمایه‌گذاری و ازدواج، اقامت دائم نیست و نیاز به تمدید دارد. تابعیت امارات معمولا بعد از ۳۰ سال کار و زندگی در این کشور اعطا می‌شود.

به هر حال داشتن پاسپورت اماراتی شاید آروزی هر کسی باشد. پاسپورت این کشور رنک اول جهانی را دارد و با آن می‌توانید به ۱۶۶ کشور جهان بدون ویزا سفر کنید. در نهایت باید بگوئیم اگر قصد زندگی راحت و بدون استرس تمدید ویزا دارید بهتر است از خیر امارات بگذرید. اما اگر هدفتان مهاجرت کاری، سرمایه‌گذاری و درآمدزایی است حتما امارات را به عنوان یک گزینه خوب بررسی کنید.

۷. استرالیا

مهاجرت به استرالیا

استرالیا یک مقصد فوق‌العاده برای مهاجران سراسر دنیاست. شاید بتوان گفت استرالیا در سطح رفاه با سوئیس رقابت می‌کند. بی‌طرفی و ثبات سیاسی، زبان انگلیسی، طبیعت زیبا، اقتصاد قوی، فرهنگ بالا و… از مزایای این سرزمین هستند. استرالیا تقریبا مهاجرپذیر محسوب می‌شود و شرایط خوبی برای جذب افراد متخصص دارد.

روش‌های مهاجرت به استرالیا

معمولا مهاجران، استرالیا را با هدف مهاجرت تحصیلی و کاری انتخاب می‌کنند. اما شرایط مهاجرت سرمایه‌گذاری و خانوادگی هم در این کشور مهیاست. با هم نگاهی به روش‌های مختلف اقامت استرالیا داشته باشیم:

مهاجرت تحصیلی

دانشگاه‌های استرالیا در سطح علمی خوبی قرار دارند. اگر قصد تحصیل در یکی از ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان را دارید، استرلیا می‌تواند مقصد خوبی برایتان باشد. برای درخواست تحصیل باید رزومه خود را برای دانشگاه موردنظر ارسال کنید. در صورت پذیرش می‌توانید برای گرفتن ویزای تحصیلی اقدام کنید. خوشبختانه ویزای تحصیلی استرالیا قابل تبدیل به اقامت دائم است. بعد از فارغ‌التحصیلی می‌توانید وارد بازار کار شوید و با ۵ سال کار و زندگی در این کشور اقامت دائم بگیرید.

مهاجرت کاری

یکی از محبوب‌ترین روش‌های مهاجرت به استرلیا ویزای کاری است. در استرالیا هم مانند کانادا، مهاجرت کاری با سیستم امتیازبندی بررسی می‌شود. بنابراین اگر سطح زبان، تحصیلات و تخصص خوبی دارید شانستان برای کار در استرالیا بالا است. ویزاهای کاری کانادا انواع مختلفی دارند. جالب است بدانید در ویزای ۱۸۹ از همان اول اقامت دائم می‌گیرید. البته این ویزا شرایط نسبتا سختی دارد و باید حداقل ۶۰ امتیاز در سیستم پذیرش کسب کنید.

مهاجرت کاری به استرالیا

مهاجرت سرمایه‌گذاری

با داشتن شرایط سرمایه‌گذاری می‌توانید ویزای موقت استرالیا بگیرید و وارد این کشور شوید. حداکثر ۵۵ سال سن، حداقل ۸۰۰ هزار دلار دارایی، حداقل  ۵۰۰هزار دلار گردش مالی در ۴ سال اخیر و تجربه کارفرمایی در ایران، از شرایط لازم هستند. بعد از گرفتن ویزا، می‌توانید در استرالیا کسب و کارتان را راه‌اندازی کنید. شرکت شما باید حداقل ۲۰۰ هزار دلار سرمایه داشته باشد و به ۳۰۰ هزار دلار گردش سالیانه برسد. در این روش می‌توانید با خانواده‌تان مهاجرت کنید و بعد از چند سال اقامت دائم بگیرید.

مهاجرت خانوادگی

استرالیا تقریبا راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت خانوادگی است. دولت استرالیا برای کانون خانواده اهمیت خاصی قائل است. در قوانین این کشور علاوه بر ویزای ازدواج، می‌توانید از ویزای خانوادگی هم استفاده کنید. به این صورت که اگر اقامت دارید، به فرزندتان هم ویزا تعلق می‌گیرد. یا اگر فرزندانتان ساکن استرالیا هستند می‌توانید با ویزای والدین مهاجرت کنید.

راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت

شرایط زندگی در استرالیا

استرالیا برای شما یک زندگی آرام با امکانات و رفاه به همراه دارد. شاید بتوان حقوق شهروندی در این کشور را تقریبا مثل کانادا دانست. البته متاسفانه استرالیا هم به اندازه کانادا از ایران فاصله دارد و باید این عامل را قبل از مهاجرت در نظر بگیرید. هزینه زندگی در استرالیا بستگی به شهر و منطقه دارد. شهرهای بزرگی مثل سیدنی و ملبورن گران‌تر هستند. به طور حدودی یک ماه زندگی دونفره در این کشور ۲۵۰۰ دلار هزینه دارد. البته اگر شغل مناسبی پیدا کنید نگرانی از بابت هزینه‌ها به حداقل می‌رسد. آمار نشان داده میانگین درآمد استرالیا از کشورهای هم‌رده اروپایی هم بالاتر است.

مهاجرت؛ شروعی دوباره

در لیست راحت ترین کشور برای گرفتن اقامت، کدام مقصد نظرتان را جلب کرد؟ امیدواریم با این مقاله دید خوبی نسبت به شرایط مهاجرت کسب کرده باشید. ۷ کشور فوق، با موضوع راحت ترین مقصدهای مهاجرتی ذکر شده‌اند. اما قطعا کشورهای زیادی در جهان هستند که می‌توانند به وطن دوم شما تبدیل شوند. در مقاله‌های بعدی حتما کشورهای بیشتری را با هم بررسی می‌کنیم. در بخش نظرات، حتما کشور پیشنهادیتان را معرفی کنید. در نهایت اینکه مهاجرت شروعی دوباره در یک مکان جدید است. امیدواریم مقصدتان هر جا که هست، سرنوشت بی‌نظیری در انتظارتان باشد.

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

190 دیدگاه

  1. صالح می‌گوید

    ببخشید شرایط کشور های عمان و قطر رو بی زحمت توضیح دهید

  2. ستاره می‌گوید

    سلام عزیز جان
    همه این پیج رو مجدد بارگزاری کنید ، چوک تمام این کشورها دیگه مهاجر ایرانی راه نمیدن . اگرم بدن ۲۱ درصد کم کردن ، تازه آلمان هم دیگه پناهندگی به ایرانیان نمیده

  3. مهدي می‌گوید

    سلام وقت بخیر من برادرم تازه رفته کانادا پیش پدر و مادرم میخواستم ببینم بعد اون امکانش هس منم برم یا نه ؟؟؟؟

  4. علیرضا می‌گوید

    سلام .هیچ کجای دنیا منتظر قدوم شما نیستند یا پولت را می‌خواهند یا تخصص تان را .آخرش هم مهاجرین حتی اگر پاسپورت به شما بدهند .ایران دستهایش به سوی شما دراز است
    اگر چه سخت و جان کاه

  5. رامین می‌گوید

    من تو استرالیام هرروز هم کوچه ایام منو عین سگ کتک میزنن اینجا امنیت ندارم کاش نمیومدم این جزیره لعنتی😔😔😔

    1. علی می‌گوید

      دروغ میگیییی…

  6. حسن می‌گوید

    دست شما درد نکنه خیلی خوب اطلاع رسانی کردید. ممنون.هزینه های رفتن چقده اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.مثلا همین گزینه استرالیا؟؟؟

  7. sajad می‌گوید

    سلام کسی مهاجرت ارزان میشناسه ؟چه کشوری ؟
    اگر تجربه ارتباط با خارجی ها دارید چجوری ؟ از طریق تلگرام اپ خاصی هست؟
    من زبان خیلی برام مشکل نیست

  8. سارا می‌گوید

    دخترا چرا باید دنبال یه پسر باشید که شمارو ببرن؟
    اینکه میگید منو ببر آیا منظورتون به همون شکلی هست که پسرا دوس دارن؟ یا منظورتون اینه که بیاد خواستگاری و عاشق چشم و ابروتون بشه و ازدواج کنه باهاتون و بعد ببرتتون؟
    واقعا کامنت هایی که طرف میگه رفتم رو باور کردید؟
    اونی که رفته یا داره میره میدونین چه پروسه ای رو داره طی میکنه؟ اون آدم دیگه نمیاد تو گوگل راجع به اقامت مطلب بخونه و کامنت بذاره
    باور نکنین. یاد بگیرین آویزون نباشین به معنای واقعی تحقیق کنین سرچ کنین راهش رو پیدا کنین و بجای پول کافه و لوازم ارایش دوسال برای مهارت آموزی خرج کنین و بجای چرخیدن تو اینستاگرام و حجم حروم کردن زبان انگلیسی یاد بگیرید اونوقت شماهم به عنوان یه کارگر حرفه ای میتونین در کشور های مختلف استخدام بشین و با ویزای کار برید و اونجا باز هم تلاش کنین و پیشرفت کنین اونحا میشه پیشرفت کرد

  9. علی می‌گوید

    سلام من ٢٨سالمه فوق لیسانس مهندسی مکانیک خودرو دارم ٨سال سابقه کار مرتبط دارم تمام دارایی من نهایت بشه ۶٠٠میلیون آیا میتونم مهاجرت کنم ؟؟

  10. محمد می‌گوید

    سلام چندتا ملک دارم حدود ۱۰ تا ۱۵ ارزش دارن. بفروشم آمریکا راحت بهم اقامت میدن. یا فکر اروپا باشم.؟

    1. M می‌گوید

      منو به فرزندی قبول نمیکنی ؟😶😂😂

  11. مهزیار محمودی فرد می‌گوید

    سلام خسته نباشید بنده مهزیار محمودی فرد هستم مهندس برق و ۳۷ سالمه من دو ساله در کشور یونان بودم و اونجا کار میکردم بسیار کشور راحتی برای مهاجران است اونایی که میخواهند برای کار مهاجرت کنند به کشور یونان مهاجرت کنند و اگر برای تحصیل میخواهید برید به کشور اسلواکی و استرالیا و آلمان سفر کنید با تشکر

    1. احمد می‌گوید

      سلام برای کار در یونان چه اقدامی باید انجام بدیم بنده ام ۳۷ ساله متاهل لیسانس حسابداری دارم با ۷ سال سابقه تخصصی کار

    2. حسن می‌گوید

      یونان برای کار ساختمانی چطوره؟

  12. Arnika می‌گوید

    کاش منم میتونستم برم .تنها راهی که میتونم برم ویزای همراه .خوش به حالتون که تونستید خودتون نجات بدید

    1. میثم می‌گوید

      کجا وجود داره ک فقط بری یه مغازه کوچیک بزنی و فقط گذر عمرتو ببینی تو سکوت . مسخوام برم از این کشورایی ک خیلی خلوتم و اصلا اقتصادش مهم نیست.کجارو پیشنهاد میکنید؟

  13. حیدر می‌گوید

    من خودم ژاپنی بلدم تو تلگرام با یه ژاپنی یه ساله رابطه مجازی دارم حالا میگه میارمت ژاپن خودم برنامه نویسم نمیدونم بهش اعتماد کنم یا نه برنامه نویس با تجربه هم ولی مدرک ندارم چیکار کنم الان میگه میارمت هرجور شده.

    1. حسین حیدری می‌گوید

      خوش به حالت داداش

    2. ساریگل می‌گوید

      اطمینان کن ولی اعتماد نکن.

    3. علی می‌گوید

      مدرکتو از مجتمع فنی تهران میتونی با کلاسای کوتاه مدتش بگیریبستگی به رشته داره تایم گرفتن مدرکت

  14. مهسا می‌گوید

    سلام من مهسام و حالش ندارم زبان کشور دیگه یاد بگیرم😁ولی خوشبحال هرکی که میره ….
    کاش حداقل یکی پیدا شه منو از اصفهان ببره رامسر یا رشت هیچ اشنا اونجا نباشه فقط اونجا نفس بکشم تو طبیعت بکرش لذت ببرم😃🥰😍

    1. وحید می‌گوید

      من دارم میرم بیا تا بریم

    2. Habib می‌گوید

      ok

  15. احمدرضا می‌گوید

    سلام من چندین ساله فروشنده عمده تاسیسات ساختمان و تولید کننده لوله کشاوزی هستم ایا با دریافت مدرک فنی حرفه ای لوله کشی میتونم اقامت کشوری رو دریافت کنم

  16. Armita می‌گوید

    به غیر از گزینه ی ازدواج دیگه روشی نیست ک بتونم برم 😐😄بسم الله

    1. جواد می‌گوید

      تحصیلی راحت عرین راهه

  17. محمد می‌گوید

    سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان.
    من انگیسی حدواسط بلد هستم اما در زمینه تحصیلی مدرک بالایی ندارم،رزومه کاری من ۱۵سال در حوزه خدمات(لوله کشی آب و فاضلاب،فضای سبز،برق خانگی وکلیه امورات خدمات شهری) انجام وظیفه کردم که مورد تایید مسئولین اداره کار و مراجع زیربط می باشد کل داریی من دو میلیارد تومان هست،آیا کشوری هست که بتوانم با خانواده مهاجرت کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

    1. احمد می‌گوید

      شما تو کل اروپا و آمریکا میتونید کار کنید

  18. علیرضا می‌گوید

    ای کاش هرگز ایران به دنیا نمیومدم و ای کاش ایران از دنیا نرم

  19. اکبر می‌گوید

    من ویزای آمریکا برام اومده مجرد هم هستم اگه ازدواج کنم میتونم همسرم هم راحت ببرم، کسی دوست داره بره آمریکا من ببرمش

    1. لاله می‌گوید

      سلام و عرض ادب
      روزگارتون بخیر و نیکی
      به سلامتی
      منم ببر

    2. لاله می‌گوید

      سلام
      به سلامتی منم ببر

    3. Arnika می‌گوید

      من هستم منم ببرم لطفا

    4. حسین حیدری می‌گوید

      منم ببر

    5. باران می‌گوید

      من

    6. Donya می‌گوید

      سلام از چه طریق باید اقدام کرد برا ویزای امریکا…

      مچکرم🙏🏻

  20. Ail می‌گوید

    سلام وقت بخیر من میخواستم درخواست پناهندگی بدم با خانواده م

  21. الهام می‌گوید

    سلام چند سالی هست پیگیر خروج از ایران هستم. تمام سرمایه ام یه ملک و مغازه با هم ارزش ۲۵۰۰ . راهنمایی کنین کم هزینه ترین راه چیه ؟

  22. الهام می‌گوید

    سلام الهام هستم چند سالی هست پیگیر خروج از ایران هستم .. دیپلم. هستم کامپیوتر نرم افزار دانشگاه آزاد واحد جنوب خوندم ولی مدرک نگرفتم. تمام سرمایه ام یه ملک و مغازه با هم ارزش ۲۵۰۰ . راهنمایی کنین کم هزینه ترین راه چیه ؟

    1. جواد می‌گوید

      تحصیلی

  23. ولید می‌گوید

    سلام عرض ادب خدمت شما وهمکاران عزیز شما خدا کند جور صحت مند باشین بنده ولید مسعود هستم میخواستم آسان ترین راه مهاجرات وار کشور کانادا وسایر کشور آسان تر استین مبخواستم یک ویزه کشور کانادا و سایر کشور ها مشکل نیست ممنون متشکرم

    1. Boy می‌گوید

      من میخوام به مریخ مهاجرت کنم

  24. Ali doorandish می‌گوید

    عزیزانی که به دنبال اقامت در قبرس و کشورهای اسپانیا پرتغال و انگلیس و عمان و قطر و ترکیه هستند
    با شماره زیر تماس حاصل فرمایید

    1. ایسان می‌گوید

      سلام کدوم شماره بفرستید

  25. محمدرضا فراهانی می‌گوید

    سلام مهندس معدن(مدرک کارشناسی) هستم و ۲۸ سالمه و ۲ سال سابقه کار مرتبط دارم. سطح زبان انگلیسیم هم بالاست. ارزان ترین روش برای مهاجرت بنده چه روشی و به کجاست و چطور باید اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

  26. مجله مهاجرت می‌گوید

    سلام.وقت بخیر .
    در مورد اقامت خارج از کشور میشه راهنمایی بفرمایید؟

  27. نسیم احمدی می‌گوید

    سلام مه نسیم احمدی هستم اهل اففا نستان طی یک س ل گذشته از دست شکنجه و تبعز قومی طا لبان
    وارد خاک ایران شدم میخواهم به کشور کا نادا پنا هندی شوم

    1. احسان می‌گوید

      سلام نسیم جان آیا شما موفق شدین به کانادا سفر کنید منم راهنمایی کنید

  28. سیدناظرحسین می‌گوید

    سلام من اهل کشور افغانستان هستم مدت شانزده سال در ادارات امنیتی کار کرده ام، به شدت تحت تهدید جانی قرار دارم چهار تا فرزند دارم همراه همسرم شش تن می باشیم می خواهم به کشور کانادا پناهنده شویم

  29. Goodarzi می‌گوید

    سلام در شرف بازنشستگی و ۵۹ سالمه میخوام برم جایی با آرامش زندگی کنم آیا امکانش هست؟

  30. Reza می‌گوید

    مهم نیست کجا فقط توش هیچی فیلتر نباشه 🗿

    1. Alireza می‌گوید

      دقیقا.

  31. سارا می‌گوید

    کسی هست برای استرالیا یا کانادا و انگلستان منو راهنمایی کنه
    سپاسگزارم 🙏
    ۰۹۳۰۶۰۹۱۱۸۷

    1. محمد می‌گوید

      سلام انگلستان

  32. جواد می‌گوید

    ۳۰ سالمه
    کشورش فرق نداره
    فوق دیپلم تاسیسات دارم
    هیچ زبانی ام بلد نیستم بجز فارسی
    میخام هرجور شده مهاجرت کنم
    ترجیحا مهاجرت کاری
    ایا امکانش هست؟؟؟

    1. Reza می‌گوید

      بله امکانش هست

      1. Nene می‌گوید

        بله امکانش هست.منتها با دادن😐لاقل زبانشو یاد بگیر

    2. حیدر می‌گوید

      حداقل انگلیسی یاد بگیر

  33. میلاد می‌گوید

    هرکسی به بلژیک مهاجرت داره بیابریم

    1. Donya می‌گوید

      سلام چقدر آشنایی دارین در مورد بلژیک مناسب مهاجرت هست یا خیر؟🙏🏻

  34. amir می‌گوید

    میشه مشورت بگیرم؟

  35. مریم می‌گوید

    سلام من مریم هستم سنم بالاست و مجردم و بالای ۲۰ سال سابقه کار تخصصی مهندسی نرم افزار (Sr oracle Dba)دارم . به نظرتون از کدام کشور میتونم ویزای کاری بگیرم در مدت زمان کوتاه ؟

    1. مرصاد می‌گوید

      سلام مریم خانم..اقدام کردین برای مهاجرت؟۰۹۱۳۷۲۶۱۳۱۷درخصوص مهاجرت بامن هماهنگ بشین

  36. مریم می‌گوید

    سلام ، من سنم بالاست وخانواده دارم میخوام برم چابهار یا یکی از شهرهای سیستان بلوچستان ؛ به عوان یه غریبه زندگی کنم وهیچ آشنایی رو نبینم😑

    1. saeed می‌گوید

      غربت سخته اما ترجیحا زاهدان و ایرانشهر نرو چابهار بهتره

  37. علی می‌گوید

    ازنظرمن ازطریق ازدواج بشه اقامت کشورهای قیدشده ویاهرکشوری روگرفت خیلی ارزشمندهست
    باتشکر

  38. Nazi می‌گوید

    سلام نازی هستم ۱۸ سالمه فقط آرزومه برم امارات متحده عربی اونجا زندگی کنم ولی فقط دو زبان انگلیسی و عربی بلدم نه کار میکنم نه چیزی نه سابقه کاری دارم یکی بیاد منو ببره امارات😆😕🤣help me

    1. محمد می‌گوید

      بیا خودم میبرمت😁

      1. نسیم می‌گوید

        منم میااااام 🥺

      2. ایلیا می‌گوید

        حیف که سن و سالم به من نمیخوره، ،وگرنه می اورمت انگلیس

      3. لیدا می‌گوید

        من ببر انگلیس

      4. نسترن می‌گوید

        خو منو ببر🥺

      5. Donya می‌گوید

        همش لب و دهنین🫣

    2. ایلیا می‌گوید

      حیف که سن و سالت به من نمیخوره، ،وگرنه می آوردمت انگلیس… امیدوارم شرایط کشورمان ایران درست بشه کسی نخواد بیرون بیاد

      1. رسول می‌گوید

        واقعا؟

      2. صدرا می‌گوید

        پسر نمیبری؟

      3. رضا می‌گوید

        منو ببر خوشگل ورزشکار

    3. محسن می‌گوید

      همین

    4. علی می‌گوید

      بیا باهم بریم😁

    5. میلاد می‌گوید

      بامن به بلژیک بیا

      1. فایزه می‌گوید

        سلام شرایط بلژیک چه طوره؟من ارشد بیوتک دارم میتونی منو راهنمایی کنی

      2. نسترن می‌گوید

        میشه من بیام؟🥺

    6. دانیال می‌گوید

      من میبرمت

    7. دانیال می‌گوید

      ۰۹۱۹۵۹۱۰۳۹۳ تماس بگیرید

      1. نگین می‌گوید

        کجا میبری؟تماس بگیریم چی بشه؟راهنمایی کنی؟

    8. ح`سن می‌گوید

      شما خوشکلی یا خوب ساز میزنی که با دلار ۵۲ تومنی دوست دادی بری یه نفر بیاد ببره شما را خارج از ایران

  39. فروزان می‌گوید

    سلام
    من امسال رشته بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی فارغ‌التحصیل شدم . آیا در این کشور ها برای من کار هست ؟ یا اگه هست چقد سرمایه اولیه می خواد برای مهاجرت ؟

  40. Keyvan می‌گوید

    امیدوارم که هممون تو این کشور بمیریم.🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

  41. بنیامین می‌گوید

    بین کانادا و استرالیا دو دلم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      کانادا معمولا پرطرفدارتره

  42. لیسا می‌گوید

    سلام ببخشید یه سوال داشتم
    میشه تو یه کشور اقامت گرفت ولی بعدش با ویزا کاری به کره جنوبی رفت و اونجا کار کرد؟
    چون شغل مد نظر من در کره جنوبی هستش ولی کره کشوری نیست که راحت اقامت بده
    خواستم بدونم اگه اقامت کشوری رو بگیریم ولی بعدش بخوایم بریم کره برای کار میتونیم یا حتما باید تو اون کشوری که اقامت گرفتیم کار کنیم؟
    اگه میشه چجوری باید برای اقامت گرفتن اقدام کنیم؟ از کدوم روش؟

  43. ساناز می‌گوید

    سلام من ۱۸ سالمه دارم دیپلم تجربی میگیرم بنظرتون راهی هست که بتونم مهاجرت کنم بجز بورسیه مثلا دانشگاه اون کشور ثبت نام کنم میشه ؟ اگه اره کدوم کشور هزینه تحصیلیش کمتره

  44. شروین می‌گوید

    سلام من میتونم برم ترکیه بعد از اونجا برم امریکا

    1. Keyvan می‌گوید

      باریکلا بیبی هههخخخخ

  45. Ha می‌گوید

    سلام من ۱۵ سالمه کلاس ۱۰ ام میخواستمدبدونم میتونم قبل از این که ۱۸ سالم بشه مهاجرت کنم
    و این که یکی از اعضا خانواده میتونه به عنوان سرپرست با من بیاد ؟

  46. رضا.مراغه ای می‌گوید

    گرین کارت صحیح میباشند، نه گریم کارت!

  47. علیرضا می‌گوید

    بله میشه شماره بزارید واستون توضیح بدم

  48. صادق جلالی می‌گوید

    سلام راهی هست که توسن پایین تر بتونیم اقامت بگیریم
    ۱۷ سالمه

    1. Keyvan می‌گوید

      آره،برو گ ی شو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  49. amirali می‌گوید

    سلام.من از شما برادرا و خواهرای عزیز تقاضا دارم علکی دهنتونو مشغول نکنید و بچسبید به یه کاری پول دربیارین و فکرای کوزه ای نکنید همتون اینجا میمونید تا بپوسید

    1. Keyvan می‌گوید

      دقیقا منم خواستم همینو بگم…😂😂😂😂

  50. فرهاد می‌گوید

    سلام من ۱۷سالمه من سال دوم دبیرستان هستم میخام بدونم ایا میشه در کشور های اروپایی المان یا اتریش یا سوئیس پناهندگی بگیرم اونجا درس بخونم و کار کنم ؟!

    1. Pillo می‌گوید

      پناهندگی میدونی چقدر سخته اصلا. حاضرم ایران بمونم ولی پناهنده نشم.

  51. فرهاد می‌گوید

    سلام من ۱۷سالمه و میخام قاچاقی برم کشور های اروپایی المان یا اتریش باید چی کار کنم هزینه پناهندگی به اونجا چقدره ؟! لطفا اگر میشه منو راهنمایی کنید ؟!

    1. m_safi می‌گوید

      اره داداش تو فقط بیا خودتو برسون دولت حمایت میکنه هم درس میخونی هم پول میدن بهت

      1. Donya می‌گوید

        کدوم کشور؟

      2. امیر حمزه می‌گوید

        با عرض پوزش بنده امیر حمزه دانشور هستم ۲۱ساله هستم اهل کشور افغانستان هستم الان به کشور ایران زندگی چون از کشور افغانستان به کشور ایران از طریق بورسیه تحصیلی اومدم تا الان کارهام جور نشدن فکر نکنم جورش بشه میخواستم به کشور های اروپایی مهاجرت کنم کسی هست برام دعوت نامه بفرستند

    2. Pillo می‌گوید

      الان میان میگیرنت. 😂😂😂

  52. / می‌گوید

    سلام خسته نباشید
    من ۲۶ سالمه فوق لیسانس IT دارم و سربازی هم رفتم
    مهارت های کامپیوتر زیاد دارم به OS لینوکس و ویندوز مسلطم برنامه نویسی شبکه و مهم تر از همه هک و امنیت شبکه و وب کار میکنم و چند تا شون هم مدرک شو دارم ولی زبان بلد نیستم میتونم به چندین کشور مطرح از جمله کانادا آمریکا روسیه اروپا و ….. مهاجرت کنم؟
    و اگر شرکت مرتبط در ایران داشته باشم جی

    1. Pillo می‌گوید

      زبان انگلیسیتو بخون یاد بگیر بعد تو امریکا درخواست بده استاد بگیر برو برای دکتری بخون.
      دوست من الان بورسیه فول فاند شده اونجا دکتری میخونه هم رشته،ی توعه.

  53. بردیا می‌گوید

    شرایط رو اینقدر سخت کردند بهترین راه اینه که بمیریم دیگه
    نه تو کشور خودمون میتونیم زندگی کنیم نه میتونیم از اینجا بریم تکلیف چیه

    1. Keyvan می‌گوید

      همینه ک هست باید بسازیو بسوزیو بپوسی

  54. جواد می‌گوید

    سلام من دوتا از خواهرهام تو المان زندگی میکنن من میتونم از طریق خواهرهام با همسرم اقامت بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام جواد عزیز 🙂
      امکانش هست اما شرایط خاص خودش رو داره. قطعا موسسه‌های مهاجرتی می‌تونن کمکت کنن.

    2. Pillo می‌گوید

      ارع

  55. لیلا می‌گوید

    سلام، من ۲۵ سالمه متاهلم و دانشجوی مترجمی زبان هستم برای کارشناسی ارشد میتونم از طریق تحصیل مهاجرت کنم؟ شرایط پذیرش دانشگاه چجوریه؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام لیلا عزیز 🙂
      به تناسب مقصدت باید ببینی شرایط به چه شکل هست.

    2. Keyvan می‌گوید

      میتونی تو پ و رن استخدام بشی😂

    3. Pillo می‌گوید

      میتونی از طریق زبان بری اتریش. (زبان انگلیسی))) اونجا تدریس کنی
      خیلی این ویژگیش‌خوبه. و تازه کره جنوبی هم گمونم واسه،زبان انگلیسی خوب باشه.

  56. لیلا می‌گوید

    در حال حاضر ترم ۶ مترجمی زبان هستم متاهل هستم، برای کارشناسی ارشد میتونم از طریق تحصیل مهاجرت کنم و اقامت بگیرم؟ اینکه مدارک موردنیاز برای پذیرش دانشجو چیه و تافل یا آیلتس لازمه داشته باشم ؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام لیلا عزیز 🙂
      بهتره برای چنین مواردی حتما با موسسه‌های مهاجرتی مشورت کنی.

    2. Pillo می‌گوید

      بستگی به کشور مقصد داره.

  57. مسعود می‌گوید

    سلام مطالب خوب بود من ۴۱سالمه وتعمیر کار کلیه لوازم خونگی وبرق کار ولوله کش هستم میخواستم راهنمایی کنید کجا میتونم برم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام مسعود عزیز 🙂
      شرکت‌ها و موسسه‌های مهاجرتی برای دریافت ویزای کاری به شما کمک می‌کنن.

  58. سینا توکلی می‌گوید

    سلام من ۳۳ سالمه فوق لیسانس معماری دارم با هشت سال سابقه کار البته بیمه ندارم ولی حرفه ای هستم به کدام کشور میتونم به سرعت مهاجرت کنم.

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام سینا عزیز 🙂
      درباره چنین سوالاتی موسسه‌های مهاجرتی می‌تونن شما رو راهنمایی کنن تا ویزای کاری بگیرید.

  59. 7719 می‌گوید

    سلام, من خواهر و برادر در کشورهای سوئد و ایتالیا و فرانسه و امریکا دارم. ایا از طریق اونها میتونم اقامت بگیرم؟

    1. ایسودا می‌گوید

      اگر در امریکا خواهر یا برادرتون گریم کارت دارن بله میتونید

    2. Pillo می‌گوید

      زودتر میرفتیا

  60. شاهین می‌گوید

    سلام بنده ۳۲ سال سابقه کاری دارم مدرک آیلتس ندارم و ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان دارم و رشته ام پلیمر هست و تا لیسانس رفتم و ۳ سال سابقه کاری در معماری دارم و ۳ سال در مهندس عمران و سنم ۴۶ سال است
    لطفا بگین در کدام کشور میتوانم اقامت دائم بگیرم(راحت ترین کشور رو برام بگین)

    1. شقایق می‌گوید

      برادر آیلتس ات بگیر برو دیگه مشکلت چیه الان!

    2. Keyvan می‌گوید

      حاجی جملت پر از تناقضه،کمتر ک ص بگو شیخ ک و نی

    3. Pillo می‌گوید

      گمونم المان گزینه خوبی باشه. چون صنعتیه

  61. آرمان می‌گوید

    سلام آیا کشوری هست که بدون هیچ شرایطی اقامت گرفت مثل کشوری که خیلی جمعیت پایینی داردونیروی کارخیلی کم هست

    1. Pillo می‌گوید

      افریقا. 😂😐

      1. S می‌گوید

        خدا نکشتت😂😂😂

  62. فیروز ج می‌گوید

    با سلام ب نظر من باید یه اشاره ای ب اینکه مثلا رفتن ب اتریش و دریافت ویزای کاری چقدر سرمایه باید داشته باشی و اینکه کلا از چقدر تا چقدر داشته باشی موفق میشی خیلی بهتر بود

  63. بانو می‌گوید

    توضیحات کامل وجامعی نوشتید آرزوی پیروزی و به روزی شما سروران‌گرامی را در دل می‌پرورانم .

  64. امیر می‌گوید

    سلام من شغلم تعمیرات لوازم خانگی هست سه تا مدرک مرتبط از فنی حرفه ای هم دارم.
    به نظرتون کدوم کشور راحت تر می تونم کار پیدا کنم؟
    در زمینه لوازم خانگی ، برودتی، تهویه مطبوع؟

    1. لیلا می‌گوید

      در حال حاضر ترم ۶ مترجمی زبان هستم متاهل هستم، برای کارشناسی ارشد میتونم از طریق تحصیل مهاجرت کنم و اقامت بگیرم؟ اینکه مدارک موردنیاز برای پذیرش دانشجو چیه و تافل یا آیلتس لازمه داشته باشم ؟

  65. ملیکا می‌گوید

    سلام من سال سوم داروسازی بهشتیم با این رشته و دانشگاه شانس قبولیم چقدره تو کشورای المان کانادا و استرالیا؟

    1. Pillo می‌گوید

      در کل کانادا بهتره اگر از طریق تحصیل برید.

    2. Pillo می‌گوید

      و همه چیز رشته نیست. میتونید سرو کنید که چه چیزهایی مهم برای قبولی در دانشگاه. تازه بورسیه میخواید بگیرید که اگر ، باید نمراتتون و انگیزه نامه تون خوب باشه. و معرفی نامه هم گمونم نیازه

      1. B می‌گوید

        سلام‌میگم من ۲۰ سالمه. دانشجوی. مدیریت mba هستم ‌میتونم. بدون. پول ‌مهاجرت کنم. با ویزای تحصیلی. ؟؟ به اتریش تازه هرکیم ‌میخاد بره اتریش بمن بگ منم باش بیام ازین‌جهنم خودمونو نجات بدیم🤣🤣

  66. مهدی می‌گوید

    سلام خسته نباشید هزینه ی تقریبی دریافت ویزای جستجوی کار و ورود به کشور آلمان چقدره ؟

  67. علی می‌گوید

    به نظر من توی تهران زمین بخر تا دلار بالا نرفته حالا یه زمین کوچیکم حتی شده توی پایین شهر بخر اگه خواستی بسازش بعد بفروش یا زمین و نگه دار چون قراره خیلی بره بالا بالا که رفت بفروش
    یا اگه بتونی یه مغازه بخری خیلی خوب میشه

  68. مهرداد می‌گوید

    یه سوال دیگه من ۵ زبون بلدم (انگلیسی؟، ترکی استانبولی، کره ای، عربی، آلمانی) میتونم با این زبون هایی که بلدم اقامت بگیرم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام مهرداد عزیز 🙂
      صرف بلد بودن زبان نمیتونه باعث اخذ اقامت بشه. بهتره بتونین با استفاده از این زبونا، وارد یه حوزه کاری بشین

    2. Pillo می‌گوید

      بستگی داره.
      کدوم کشور! چه اقامتی!
      شما میتونید لز طریق سفارت برید و درخواست بدید که از طریق زبان انگلیسی مثلا میخواید مهاجرت کنید. و اونجا باید کارکنید. گمونم معلمی. یا استاد خصوصی همچین چیزایی.از طریق
      موسسه ها راحت تر جوابتون رو میگیرید.

    3. S می‌گوید

      چطوری. بلدی. چجوری یاد ‌گرفتی. لعنتی. بمنم بگو 🤔

  69. مهرداد می‌گوید

    سلام ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیار ما قرار دادید.
    سوال اول: آیا میشه اقامت همه ی این ۷ کشور رو گرفت یا نع باید یه تعداد محدودی باشه؟
    سوال ۲ : فقط تو ترکیه میشه با خرید ملک اقامت گرفت یا بقیه کشور ها هم میشه قیمتش اصلا مهم نیست من فقط اقامت رو میخوام آیا میتونم با خرید ملک این اقامت رو بگیرم؟

    ممنون از سایت خوبتون🌺🌺🌺

    1. Pillo می‌گوید

      در اسپانیا هم میشه،اقامت بگیرید. اگر ملکی که میخرید ارزش ۵۰۰۰۰۰ یورو باشه.

  70. محمد می‌گوید

    من فقط زبان انگلیسیم عالیه
    دیگه هیچ امتیاز مثبتی ندارم
    فقط تحصیلاتم لیسانسه…
    با این شرایط آیا میتونم مهاجرت کاری به استرالیا داشته باشم؟

    1. Pillo می‌گوید

      ۱_بستگی به نوع اقامتتون داره
      ۲_بستکی به رشتتون داره
      البته شما که زبانتون عالیه،میتپنید از طریق زبان انگلیسی اقدام کنید و مهاجرت کنید.
      و باید در این رابطه اونجا کارکنید.
      تدریس زبان.

  71. Sh می‌گوید

    سلام، مطالب شما خیلی منو جذب کرد و متناسب با دانسته های قبلیم خیلی به واقعیت نزدیک بود.
    شما گفتید زبان انگلیسی توی اتریش مفیده و لازم نیست المانی یاد گرفت، آیا این صحبت قابل استناده؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام دوست عزیز 🙂
      بله

    2. محمد جواد می‌گوید

      سلام، من میخواستم ویزا توریستی انگلستان بگیرم شرایطش چیه

    3. Pillo می‌گوید

      خیر. برای تحصیل مهمه که بلد باشید چون سخته زندگی و کار و اقامت گرفتن.
      اگر زبانت خوبه از طریق زبان اقدام کن و مهاجرت کن.(زبان انگلیسی) و باید تدریس کنید

  72. عرفان می‌گوید

    سلام من یک کشور میخوام که راحت بشکه پناهندگی رو توش گرفت ؟
    و دوم ، من الان تو ایرانم چطوری باید برم خارج . پناهندگی بگیرم . چند وقت میبره . کجا باید برم ؟؟؟! ممنون.

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام عرفان عزیز 🙂
      برای این موضوع بهتره با موسسه‌های اعزام به خارج از کشور صحبت کنین تا دقیق راهنماییتون کنن.

    2. Pillo می‌گوید

      پناهندگی به این اسونیا نیست اول خوب تحقیق،کن. و موسسه ها اصلا در این مورد اقدامی براتون نمیکنند. پناهندگی گرفتن قذترن گزینست. اگر به عنوان دوست میخاید نصیحت: از این طریق نرو. و به عنوان یکی که تحقیق و مطالعه زیاد داره: از این طربق نرو.

  73. samira می‌گوید

    مطالب بسیار ارزشمندی گذاشتین واقعا ممنونم
    من چطور میتونم برای مشاوره خیلی کامل با شما هماهنگ بشم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام سمیرای عزیز 🙂
      خیلی خوشحالیم که براتون مفید بوده
      مشاوره رو بهتره از موسسات اعزام به خارج بگیرین 🙂

  74. دبیح الله می‌گوید

    تشکر از معلومات ارزنده تان
    میشه بگوید چطور میتوانیم ویزا خانواده گی را در استرالیا دریافت کرد و هزینه اش چند میشود

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام مجدد دوست عزیز 🙂
      بهترین روش برای دریافت اطلاعات موثق توی این زمینه اینه که به وب‌سایت سفارت کشور مدنظرتون مراجعه کنین و حتی وقت حضوری بگیرین

  75. عرفان می‌گوید

    سلام من اقامت داعمی کانادا رو با سرمایه گزاری گرفتم خیلی از نظر رفاهیی خوبه ولی اون اوایل که حقوقی نداشتیم به شدت بهم فشار اومد تا اینکه رفتم سرکار همه چی حل شد، هم اینجا اینترنتش خوبه هم اب هوا. یه راهنمایی کنم من با ۵میلیون دلار به کانادا رفتم الان خونه زندگی خودمو دارم. ممنون از مطالب خوب شما

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام عرفان جان 🙂
      ممنون از راهنمایی خوبت

    2. محمد می‌گوید

      یعنی اقامت سرمایه گذاری گرفتید؟

    3. هاله می‌گوید

      🥹

    4. هاله می‌گوید

      کاش منم برده بودی

    5. Haleh می‌گوید

      نمیشد منم میبردی خب🥹

  76. رضا می‌گوید

    ببخشید کم هزینه ترین روش برای مهاجرت برای یک جوون ۱۹ ساله چیه؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام
      بستگی به این داره که کدوم کشور مقصد شماست و چه نوعی از مهاجرت رو انتخاب کردین 🙂

      1. یوسفی می‌گوید

        سلام
        کدام کشور سریعترین اقامت رو میده
        البته قادر به خریدن ملک و سرمایه گذاری هستم

    2. Pillo می‌گوید

      اقدام کن برای گرفتن بورسیه. اپلای کن. و یا زبان انگلیسی بهترینه. اونجا تدریس زبان میکنی و پول درمباری و هزینه کمتری داره. و اتریش برای این طریق کشور مناسبیه

      1. معتاد می‌گوید

        با ۵ ملیون دلار من میرفتم خونه جاستین ترودو می‌خوابیدم
        اونوقت سختی کشیدی
        رفتی سر کار
        کانادا؟!
        اشتباه نمیکنی شاید رفتی پپسی یا فانتا

  77. محمد کمندی می‌گوید

    رشته کاری بنده معماری اسلامی بالای بیست سال سابقه کاری ۴۰ساله

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      موفق باشین 🙂

  78. Reza می‌گوید

    والا من حقیقتاً انگلیسیم ن خیلی خوبه ن خیلی بد ولی گنجایش یه زبان رو دارم اونم فقط انگلیسی.بیشتر این کشورها باید دو زبان رو یاد بگیری ولی فکر کنم فقط استرالیا و کانادا تک زبان هستن و شرایطشون عالیی تر هست و راحت تر هستن ….بعد یه سوال داشتم خواستم ببینم من ۳۰ سالمه حرفه خاصی بلد نیستم ولی تقریبا یکمیلیارد و نیم پول دارم میتونم این پول رو تو این دو کشور ملک بخرم یا یه حرکتی بزنم….والا تو ایران همش ارزشش کم میشه ..

    1. amir می‌گوید

      پولت کمه مای برو

      1. amir می‌گوید

        😂😂😂😂
        ولی راس میگی فک کنم سال دیگ بتونی با پولت یه پراید بخری اونم از سر ناچاری

      2. دانیال می‌گوید

        خوش بحالت

    2. Nik می‌گوید

      سلام
      من و همسرم ۲۲و۲۸ ساله هستیم
      لیسانس علوم تربیتی گرایش مدیریت ولیسانس شیمی با شش سال سابقه کار در پالایشگاه به زبان انگلیسی مسلط هستیم و خودم هم زبان انگلیسی وهم عربی مسلط هستم حدود ۷۰۰ میلیون پول نقد داریم از چه طریق میتونیم مهاجرت کنیم کشورش فرقی نداره فقط بتونیم استارت خروج رو بزنیم ممنون از راهنماییتون

      1. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        سلام دوست عزیز 🙂
        راه‌های مهاجرت زیاده. مثلا می‌تونین با توجه به تخصصی که دارین، برای شرکت‌ها و موسسات معتبر رزومه بفرستین و اگر قبول شدین، ویزای کاری بگیرین و بعد از چند دوره تمدید ویزای کاری، برای شهروندی اقدام کنین.
        یه راه دیگش اینه که توی کشورهای مختلف سرمایه گذاری کنین (بودجه زیادی نیازه)
        یا اگه به ادامه تحصیل فکر می‌کنین، میتونین یک مقطع رو در کشورهای خارجی بخونین و بعد از فارغ‌التحصیلی، برای پیدا کردن کار اقدام کنین

      2. الی می‌گوید

        ترکیه ملک بخر و اقامتشو بگیر فعلا و بعد ب کشورای دیگ فک کن پولت کمه واسه سرما گذاری یا رفتن با قیمت دلار الان

      3. Pillo می‌گوید

        کشور های عربی گزینه خوبین. امارات و یا عمان.

    3. امیرحسین می‌گوید

      برو ترکیه با اون پول

      1. احسان می‌گوید

        سلام
        من شغلم نصب و تعمیرات لوازم خانگی برندهای خارجیه بنظرتون امکان اقامت تو کشور خارجی هست هر کشوری باشه فرقی نداره

      2. مجید می‌گوید

        سلام
        من فارغ تحصیل رشته گرافیک یاهمون ارتباط تصویری هستم
        مدت۲۴سال تدریس در هنرستان‌های تهران را داشته و مقالاتی هم نوشته ام ۵۰تابلونقاشی به سبک های مختلف هم کشیده و دارم آیا میتوانم به عنوان نقاش یا گرافیست به یکی از کشورهای اروپایی مهاجرت کنم لطفاً مراراهنمایی کنید