all about visa

همه چیز درباره ویزا

حتی اگر سفر خارجی هم نرفته باشید و درگیر فرایند اخذ ویزا هم نشده باشید، به احتمال زیاد کلمه ویزا یا ویزای شینگن را شنیده‌اید و می‌دانید که به سفر و اقامت و کشور خارجی مربوط است. حالا ما می‌خواهیم در این مقاله هر آنچه که لازم است به صورت کلی درباره ویزا بدانید را برای شما بگوییم. اگر شما هم گاهی اوقات برایتان سوال پیش می‌آید که اصلا ویزا و روادید یا پاسپورت و گذرنامه چیست و چه تفاوت‌هایی دارند و چرا ویزا به یک غول برای ایرانی‌ها تبدیل شده همراه ما شوید و این مقاله و مقاله‌های مرتبط با آن را بخوانید.


اگر سوال یا ابهامی در مورد eTA یا اخذ ویزای کانادا دارید می‌توانید با واحد مشاوره تخصصی علی‌بابا به شماره ۰۲۱۴۳۹۰۰۴۳۹ تماس بگیرید.


اما ویزا چیست؟

ویزا در واقع یک مجوز است که از طرف اداره مهاجرت کشور مقصد به شهروند خارجی داده می‎‌شود. این مجوز اجازه می‌دهد که فرد وارد کشور مقصد شود، در آن اقامت کند و بعد از مدت زمان مشخصی که باز هم در همین مجوز مشخص شده است، آن کشور را ترک کند. ویزا به صورت برچسب یا مهر روی گذرنامه یا دیگر مدارک سفر به همراه امضای مسئول (از سمت اداره مهاجرت) به متقاضی داده می‌شود.

ویزای تضمینی شینگن

نام دیگری از ویزا که ممکن است بشنوید «روادید» است، اگر این کلمه شما را سر در گم می‌کند باید بگوییم که روادید معادل فارسی همان ویزا است مثل رایانه برای کامپیوتر.

چرا باید ویزا بگیریم؟

در قانون بسیاری از کشورها کسانی که تابعیت آن کشور را ندارند برای ورود به آن باید ویزا یا روادید داشته باشند. بعضی از کشورهای همسایه یا کشورهایی که روابط سیاسی و تجاری نزدیکی دارند، توافقنامه لغو روادید امضا می‌کنند؛ در نتیجه شهروندان دو کشور بدون نیاز به ویزا می‌توانند به دو کشور سفر کنند. به عنوان مثال دولت ایران و ترکیه توافق‌نامه لغو روادید امضا کرده‌اند و به همین دلیل ایرانی‌ها و ترک‌ها برای سفر به ترکیه و ایران نیازی به گرفتن ویزا ندارند.

همچنین ۲۶ کشور عضو منطقه شینگن قانون ویزا را برای شهروندان خود برداشته‌اند و کسانی که ویزای شینگن دریافت می‌کنند بدون نیاز به دریافت ویزای جداگانه برای هر کشور می‌توانند از این ۲۶ کشور دیدن کنند. کشورهای منطقه شنگن عبارتند از: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبرگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن‏ اشتاین.

ویزا و پاسپورت چه فرقی دارند؟

فرق پاسپورت و ویزا_ویزای شینگن_ویزای تضمینی

اما خیلی از وقت‌ها پاسپورت با ویزا اشتباه گرفته می‌شود و به ویژه کسانی که اهل سفر نیستند تفاوت این دو را نمی‌دانند. پاسپورت یا گذرنامه (معادل فارسی پاسپورت) در واقع شناسنامه بین‌المللی شماست. در گذرنامه اطلاعات شخصی شما ثبت می‌شود و در سفر به کشورهای دیگر نشان می‌دهد که شما تابعیت یک کشور دیگر را دارید و در کشور مقصد مهمان هستید.

راستی اگر در مجله علی بابا در مورد کشورهای بدون ویزا بیشتر می‌توانید بخوانید.

چه اطلاعاتی در پاسپورت یا گذرنامه مشخص است؟

در گذرنامه هر فرد اطلاعاتی مثل نام شخص، تاریخ تولد، محل تولد، جنسیت، تاریخ پاسپورت، شماره پاسپورت و تاریخ انقضا مشخص شده است.

برای گرفتن گذرنامه کجا باید برویم؟

برای دریافت گذرنامه یا پاسپورت باید به دفاتر خدمات الکترونیک پلیس +۱۰ مراجعه کنید. در این دفتر با ارائه مدارک مورد نیاز به مسئول مربوطه و دریافت مبلغی که در سال‌های مختلف قیمت‌های متفاوتی برای آن تعریف شده است، مراحل اداری دریافت پاسپورت را طی کنید. اغلب برای پرداخت هزینه صدور گذرنامه شما نیازی به ارائه پول نقد ندارید و مسئول مربوطه مبلغ را از طریق دستگاه کارت‌خوان از کارت اعتباری شما کم می‌کند.

گذراندن پروسه دریافت گذرنامه در دفتر پلیس +۱۰ خیلی فرایند پیچیده‌ای نیست. اما قبل از مراجعه به آن لازم است که مدارک لازم را تهیه کنید و از موانع قانونی آن آگاه باشید.

مدارک لازم برای دریافت گذرنامه

مدارک لازم برای گرفتن ویزا و پاسپورت

برای صدور گذرنامه یا پاسپورت لازم است شما مدارک زیر را به محل صدور گذرنامه تحویل دهید:

• یک قطعه عکس ۶×۴ جدید و رنگی با زمینه سفید و تمام رخ( عکس نباید قدیمی‌تر از ۶ ماه باشد)
• اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی و یا تائیدیه ثبت احوال
• ارائه اصل آخرین گذرنامه

مدارک ویژه خانم‌ها

خانم‌های متاهل برای دریافت پاسپورت لازم است اجازه محضری همسر خود را ارائه کنند. خانم‌هایی که همسر آن‌ها فوت کرده است لازم است به جای گواهی محضری گواهی فوت همسر یا اصل شناسنامه باطل شده همسر را در مدارک خود داشته باشند. همچنین خانم‌هایی که از همسرشان جدا شده‌اند باید اصل طلاق‌نامه را به همراه داشته باشند.

مدارک ویژه آقایان

آقایان برای دریافت گذرنامه لازم است که اصل و کپی کارت پایان خدمت یا کارت معافیت هوشمند خود(به تازگی فقط کارت معافیت هوشمند مورد قبول است) یا اینکه موافقت‌نامه سازمان وظیفه عمومی برای مشمولین را به دفتر ارائه دهند. ناگفته نماند که آقایانی که بالای ۵۰ سال دارند نیازی به ارائه کارت پایان خدمت ندارند.

آقایانی که مشغول تحصیل هستند، چه در دانشگاه چه در مدرسه لازم است که از محل تحصیل خود گواهی دریافت کنند و آن را به سازمان وظیفه عمومی تحویل بدهند.

حالا که تفاوت پاسپورت و ویزا را بررسی کردیم، بهتر است از جزئیات پاسپورت مثل انواع ویزا، شیوه‌های گرفتن و همچنین مدارک لازم برای دریافت آن را هم بدانیم.

انواع ویزا کدام‌ها هستند؟

شناخته شده‌ترین دسته‌بندی که از ویزا داریم تقسیم آن بر اساس هدف شما از سفر است که در این صورت ویزا به سه دسته اصلی شامل ویزای گردشگری، ویزای تجاری و ویزای تحصیلی تقسیم می‌شود.

ویزا را می‌توان بر اساس هدف سفر و همچنین دفعات ورود به کشور مقصد به انواع مختلف تقسیم کرد.

انواع ویزا بر اساس هدف سفر

بسته به اینکه چرا می‌خواهید به کشور دیگری سفر کنید، اداره مهاجرت ویزا را به انواع مختلف تقسیم کرده است. ممکن است مدارک لازم برای گرفتن هر کدام از آن‌ها کمی متفاوت از یکدیگر باشد یا سختی و آسانی آنها هم باهم متفاوت باشد اما در حالت کلی دریافت ویزا برای انواع آن فرایند مشابهی دارد.

  • ویزای توریستی: همانطور که از نام آن هم مشخص است هدف از گرفتن این ویزا سفر تفریحی به کشور مقصد است.
  • ویزای ملاقات اقوام: در این نوع ویزا اغلب برای فرد متقاضی دعوت‌نامه‌ای از سمت اقوام ساکن کشور مقصد هم فرستاده می‌شود. این نوع ویزا تقریبا مشابه ویزای توریستی یا ویزای گردشگری است اما نوع مدارکی که باید به سفارت ارائه شود کمی تفاوت دارد.
  • ویزای درمان: سفارت‌ها برای کسانی که لازم است برای معالجه به کشورهای دیگر سفر کنند ویزای درمان صادر می‌کنند. این نوع ویزا بر اساس مدارک پزشکی موجود می‌تواند بدون پیچیدگی‌های ویزاهای دیگر صادر شود.
  • ویزای تجاری: صاحبان کسب‌و‌کارها که می‌خواهند در کشور دیگر سرمایه‌گذاری و تجارت کنند، با ویزای تجاری می‌توانند وارد کشور مقصد شوند.
  • ویزای کار: ویزای کار مناسب کسانی است که برای کار کردن راهی کشوری دیگر می‌‎شوند. دعوت نامه‌‎ای که از شرکت یا کمپانی مقصد برای فرد متقاضی فرستاده می‌شود شانس دریافت ویزا را بالا می‌برد.
  • ویزای ترانزیت: ویزای ترانزیت برای توقف‌های کوتاه مدت در کشور واسطه صادر می‌شود. ویزای ترانزیت اجازه حضور مسافر در محدوده مشخص و معمولا کوچکی را می‌دهد و با داشتن این ویزا مسافر با توقف هواپیما در کشور میانی می‌تواند از هواپیما پیاده شده و تا پرواز بعدی به کشور مقصد در فرودگاه حضور داشته باشد.

ویزای ترانزیت دو نوع است. نوع اول آن ویزای صفر بار ورود یا ترانزیت فرودگاهی است که به مسافر این اجازه را می‌دهد که از هواپیما پیاده شده و در سالن ترانزیت فرودگاه حضور داشته باشد تا دوباره سوار هواپیمای خود شود. هواپیما ممکن است برای سوخت‌گیری یا به علت نقص فنی در این فرودگاه فرود آمده باشد. در ویزای ترانزیت فرودگاهی مسافر اجازه ندارد از فرودگاه خارج شود.

نوع دیگر ویزای ترانزیت برای مسافرانی صادر می‌شود که لازم است بعد از فرود در یک فرودگاه برای پرواز بعدی خود را به فرودگاه دیگر در همان شهر یا کشور برسانند. معمولا اجازه توقف در این نوع ویزا زیاد است و در رده بندی شینگن به آن ویزای نوع B گفته می‌شود.

همه چیزدرباره ویزا

انواع ویزا بر اساس تعداد دفعات ورود

اینطور نیست که یک بار ویزای یک کشور را بگیرید و همیشه برای سفر به این کشور از این ویزا استفاده کنید. ویزا بر اساس تعداد دفعاتی که به دارنده آن امکان ورود به کشور مقصد را می‌دهد به انواع مختلف تقسیم می‌شود.

  • ویزای یک بارو رود یا سینگل: کسانی که ویزای یک بار ورود یا سینگل برای کشوری دارند فقط یکبار می‌توانند وارد آن کشور شوند هر چند ویزای آن‌ها هنوز اعتبار داشته باشد.
  • ویزای دوبار ورود یا دابل: این نوع ویزا که از اسم آن هم مشخص است به دارنده ویزا این اجازه را می‌دهد تا در بازه‌ای که ویزای آن اعتبار دارد دو بار به کشور مقصد ورود و خروج داشته باشد.
  • ویزای چندبار ورود یا مولتیپل: ویزای چندبار ورود محدودیتی برای ورود به کشور مقصد را ندارد و تا زمانی که ویزای شما اعتبار دارد و شما اجازه ورود به کشور مقصد را دارید هر چند بار که بخواهید می‌توانید از آن استفاده کنید.
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی: این ویزا به مسافر اجازه می‌دهد که در زمان توقف هواپیما در فرودگاه کشور میانی بتواند از هواپیما پیاده شود و وارد سالن ترانزیت فرودگاه شود. دارنده این ویزا نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود و بسیار کوتاه مدت است.

شیوه‌های درخواست ویزا

هر چند در گذشته تنها راه گرفتن ویزا مراجعه به سفارت یا کنسولگری کشور مقصد در شهر شما یا تهران بود اما این روزها شیوه‌های دیگری برای دریافت ویزا به وجود آمده که اقدام برای دریافت ویزا را راحت‌تر هم کرده است.

مراجعه مستقیم به سفارت

احتمالا شنیده‌اید که گرفتن ویزا پروسه‌ای طولانی و حتی طاقت‌فرسا است؛ با این حال اگر زمان کافی برای پیگیری این فرایند را دارید می‌توانید برای گرفتن ویزا خودتان و از طریق مراجعه به سفارت‌ها اقدام کنید. در این صورت با کامل کردن مدارک مورد نیاز سفارت و تحویل آنها می‌توانید خودتان به صورت مستقیم روند دریافت ویزا را پیگیری کنید.

شیوه های درخواست ویزا_مراجعه به سفارت

درخواست ویزا از طریق آژانس‌ها

آژانس‌ها و مراکز اخذ ویزا حتی کار را آسان‌تر هم کرده‌اند و شما کافی است مدارک‌تان را به آنها تحویل دهید و کارشناسان آنها تمام جزئیات کار را برای شما بررسی می‌کنند و این پروسه را پیش می‌برند.

درخواست آنلاین ویزا

بعضی از کشورها ویزا را به صورت آنلاین هم صادر می‌کنند مثلا برای سفر به استرالیا و نیوزلند فقط می‌توانید از این طریق برای درخواست ویزا اقدام کنید. در این حالت شما پروسه‌های دریافت ویزا را به صورت آنلاین و از طریق وب‌سایت سفارت‌ها یا ازمان‌های معتبر اخذ ویزا بدون مراجعه حضوری می‌توانید پیگیری کنید.

ویزای فرودگاهی

برای گرفتن ویزای فرودگاهی به شرطی که کشور مقصد این اجازه را به مسافران بدهد و شرایط دریافت ویزای فرودگاهی را فراهم کند شما نیازی به اقدام برای دریافت ویزا قبل از سفر ندارید و کافی است مدارک لازم را به همراه داشته باشید و در فرودگاه کشور مقصد برای گرفتن ویزا اقدام کنید. این نوع ویزا در زمان بسیار کوتاهی صادر می‌شود.

مدارک کلی لازم برای دریافت ویزا

مدارک لازم برای دریافت ویزا از سفارت‌ها اغلب مشترک است. هر چند بسته به نوع ویزا و همچنینی قوانین کشور مقصد ممکن است مدارک ویزای بیشتری برای تکمیل کردن پروسه از شما خواسته شود.

• اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار و تمام پاسپورت‌های قدیمی و یا کارت‌های پرواز یا بلیط هواپیما
• یک قطعه عکس رنگی ۳.۵ * ۴.۵ با پس زمینه سفید( عکس نباید قدیمی‌تر از ۶ ماه گذشته باشد و همچنین چهره فرد و عکس نباید متفاوت باشد.)
• ترجمه شناسنامه متقاضیان
• ترجمه سند ازدواج در صورت همراهی همسر
• ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل (اگر فرزندان‌تان همسفر شما هستند)
• تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی
• مدارک مالی
۱. گردش حساب ۴ ماهه متقاضی به همراه مهر و امضا شعبه صادر کننده
۲. نامه تمکن مالی به دلار کانادا به همراه مهر و امضا شعبه صادر کننده و مهر شعبه ارزی بانک( در صورت داشتن گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام و یا اوراق بهادار و یا سند اتومیبل و اجاره‌نامه، این مدارک را ارائه دهید.)
۳. مدت اعتبار گواهی تمکن مالی و گردش حساب نمی‌تواند بیشتر از یک ماه باشد.
• ترجمه اسناد ملکی در صورت وجود
• مدارک شغلی
مدارک شغلی برای کارمندان
۱. گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی و سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر و یا سرپرست، مدت زمان موافقت شده با مرخصی)
۲. ترجمه فیش حقوقی و بیمه تامین اجتماعی دو ماهه آخر
۳. ترجمه حکم کارگزینی
مدارک شغلی برای کارفرمایان
• ترجمه آگهی تاسیس، آگهی تغییرات و آگهی تصمیمات در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی ۲ ماه اخیر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانکی شرکت، ریزپرینت بانکی ۴ ماهه آخر به زبان انگلیسی.
مدارک شغلی برای تجار
• ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه
• مدارک شغلی برای پزشکان:
• ترجمه پروانه دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه پروانه مطب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.
• مدارک مورد نیاز برای مهندسین
• ترجمه پروانه نظام مهندسی و یا جواز ساخت
• مدارک کارخانه داران و صاحبان کسب و کارها
• ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه
• مدارک بازنشستگان
• ترجمه حکم بازنشستگی، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی ( در صورت افزایش حقوق، حکم افزایش حقوق بازنشستگی نیز لازم است)
• دعوت نامه
• شامل مشخصات دعوت کننده متقاضی، نسبت فامیلی، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن دعوت کننده، مدت زمان اقامت و دیگر مدارک تکمیلی.

• مدارک دعوت کننده
• پاسپورت کانادایی، کارت شناسایی کانادایی یا PR)، گواهی اشتغال به کار، نامه بانکی، برگه‌های پرداخت مالیات و فرم های T4 یا T1)
• در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل الزامی است.
• ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی‌کنند.

کدام ویزاها این روزها تقاضای بیشتری دارند؟

ویزای شینگن و ویزای کانادا دو نوع ویزاهایی هستند که تقریبا این روزها اغلب مردم تلاش می‌کنند آنها را داشته باشند. همچنین ایرانیان زیادی برای تحصیل یا اقامت در کانادا یا مهاجرت به کانادا به دنبال اخذ ویزای کانادا هستند.

با افزایش تقاضای مردم برای اخذ ویزای کانادا موسسه‌ها و دپارتمان‌های مختلفی راه اندازه شده‌اند که به کمک وکیل مهاجرت این پروسه را برای مردم راحت‌تر می‌کنند. اما در این میان کم نیستند کسانی که با وعده‌های اخذ ویزای تضمینی کانادا یا ویزای شینگن تضمینی سودجویی می‌کنند. به همین خاطر لازم است که قبل از شروع فرایند اخذ ویزای کانادا حتما از اعتبار آن اطمینان حاصل کنید. یکی از موسسه‌های معتبر که به راحتی می‌توانید روی اخذ انواع ویزای کانادا از ویزای کار و تحصیلی گرفته تا ویزای توریستی و تجاری روی آن حساب کنید دپارتمان ویزای علی‌باباست که صفر تا صد فرایند اخذ ویزای کانادا را برای شما انجام می‎دهد.

و اما در مجله علی بابا چند مقاله در مورد ویزای کشورهای دیگر داریم که شاید به‌دردتان بخورد. پیشنهاد می‌کنم، این مقاله‌ها را هم بخوانید.

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

45 دیدگاه

  1. بهتا می‌گوید

    سلام قت بخیر
    سوالم این هست اگر کسی ویزا سفرش در ونزوئلا تمام بشه /یک اینکه میتونه به شهرهای اطراف همون کشور سفر کنه با توجه به اتمام ویزا؟ و دوم اینکه ایا امکان ویزا گرفتن ودرخواست ویزایه دوباره در همان کشوره ونزوئلا هست؟ یعنی سخت هست گرفتن ویزا یا اصلا به ایرانی ویزا نمیدن؟

  2. Mina Mohammadi می‌گوید

    سلام روز بخیر .من پرستارم و ویزای کاری یکساله آلمان دارم .به مدت دو و نیم ماه در یک بیمارستان آلمان کار کردم و بدلیل شرایط سخت ،لغو قرارداد کردم و الان ایرانم .آیا با این ویزا میتوان دوباره به آلمان برگشت ؟ دخترم هم پیوست من هست و ویزا دارد..ویزای کاری من هنوز هشت ماه اعتبار دارد ولی در صفحه دوم ویزا ،اسم بیمارستانی که قرارداد داشتم نوشته شده .

  3. محمد می‌گوید

    سلام خسته نباشین من میخواستم بپرسم اگه نیروی رسمی کمیته امداد باشم چون زیر نظر نهاد رهبری آیا مشکلی برای گرفتن ویزای اقوام برای کشور فرانسه پیش میاد یا نه!اگه رد درخواست بشه میتونم مدارک شغلیم عوض کنم؟
    ممنون میشم پاسخ بدین

  4. علیرضا می‌گوید

    سلام سه روزه ویزای توریستی مولتی کانادا من صادر شده خواستم بدونم تا چند روز بعد می تونم وارد کانادا بشم آیا تو این مدت که ویزا اعتبار داره می تونم هر وقت دوست داشتم برم یا باید سر موعد خاص اونجا باشم؟

  5. sama می‌گوید

    وقتتون بخیر .با ویزای کار یکساله تو یه کشور اروپایی امکان گرفتن ویزا و سفر به کشور های حوزه شینگن هستش؟ واینکه هزینه ش به ریال حساب میشه یا واحد پول کشور محل سکونت؟!

  6. امیر می‌گوید

    آیا اصل پاسپورت پیش سفارت میماند برای گرفتن ویزای شنگن؟ اگر بله چند روز؟

  7. لیدا می‌گوید

    سلام .من درخواست ویزای توریستی انگلیس دادم الان یک ماه نیم هست ولی جوابی نیامده البته پاسپورتم آمده ولی جوابی نیامده ایمیل هم نیامده که ویزا شدم یا ریجکت شدم کجا باید پیگیری کنم

  8. محمدرضا می‌گوید

    سلام اگه زمان ویزا تموم شه ولی از اون کشور خارج نشویم چه اتفاقی می افتد اگه از نظر قانون متوجه بشن

  9. مجله مهاجرت می‌گوید

    سلام.وقت بخیر .
    در مورد ویزا میشه راهنمایی بفرمایید؟

  10. ابراهیم قربانی می‌گوید

    سلام.
    من ویزای ملی لهستان برای تحصیل رو دارم از تاریخ ۱۰ اکتبر اعتبارش شروع شده و ۲۶۸ روزه اس ولی بخاطر مشکل خروجی تا الان که ۱۸ اکتبر نتونستم از ایران خارج بشم احتمالا تا ۲۴ اکتبر خروجیم صادر میشه. آیا مشکلی ایجاد نمیشه برام بخاطر اینکه ۱۴ روز بعد صدور ویزا دارم کشور رو ترک میکنم؟

  11. Massy می‌گوید

    سلام ما از اتریش تازه برگشتیم و ویزای سه ماهه داشتیم الان میخوایم دوباره سفر کنیم باید چند روز از ویزای اول گذشته باشه که بتونیم ویزای دوم رو بگیریم ؟

  12. عبدی می‌گوید

    سلام. در دوره کرونا و در بازه زمانی ۵۰ روزه مندرج در ویزا نوع c ، با اقامت ۳۵ روز ه ویزای سویس به اروپا رفتم. سر ۳۵ روز به علت نداشتن تست پی سی آر نگذاشتند با پرواز به ایران برگردم. مجبور شدم بمانم و تا ۱۵ روی یعنی آخرین مهلت درج شده در ویزا را ماندم. بعد سر تاریخ برگشتم ایران. در صورتی که مامور فرودگاه حوزه شینگن هیچ اشاره ای مبنی بر ۱۵ روز اقامت اضافی من نکرد. آیا برای سفرهای بعد مشکل ایجاد خواهد شد؟
    لطفا پاسخ من رو بدید. بسیار سپاسگزارم

  13. نرگس می‌گوید

    سلام من اقامت ایران رو داشتم بعدش به صورت غیر قانونی از ایران خارج شدم یعنی مهر خروجی نخورده . در کشور سوم قبولی گرفتم و الان میخوام دوباره ویزا ایران بگیرم شرایط برای من چطور هست،؟ چه کاری باید انجام دهم تا این مشکل رفع شود

    1. میلاد می‌گوید

      سلام از کدوم طریق مهاجرت کردین
      منم قصد مهاجرت دارم میشه لطفاً راهنمایی کنید

      1. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        سلام میلاد عزیز
        سال نوتون مبارک باشه. امیدواریم دوستانی که تجربه و تخصص دارن بتونن شما رو راهنمایی کنن؛ اگه دنبال اطلاعات جالب و مفید در مورد مهاجرت هستین، کافیه توی مجله گردشگری علی بابا، واژه «مهاجرت» رو جستجو کنین؛ کلی مطلب خوب در این مورد داریم.

  14. seti می‌گوید

    سلام. ویزای توریستی من برای اسپانیا اوکی شده. می خواستم بدونم اگه این سفر رو نرم، مشکلی پیش میاد؟؟

  15. زری می‌گوید

    سلام. وقت بخیر. ویزا توریستی ایتالیا من صادر شده. ویزا اولی هستم. از کجا میتونم بفهمم که آیا لازم هست مدارکی با خودم ببرم یانه؟. (فقط برچسب ویزا داخل پاسم هست و کاغذی باهاش نبود.) ممنون میشم پاسخ بدید.

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام زری عزیز 🙂 برای اینکه مطمئن باشین، بهتره با سفارت تماس بگیرین و ازشون بپرسین.

  16. نازنين می‌گوید

    سلام من پاسپورت قدیمیم رو که باطل شده بود رو گم کردم کارت پرواز و بلیط اینام ندارم از سفری که رفتم چیکار باید بکنم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂 از طریق پلیس به اضافه ۱۰ درخواست صدور مجدد برای پاسپورت ارسال کنین.

  17. شهریار می‌گوید

    سلام اگر ویزای ۳ ماه ترکیه ام تموم بشود و این کشور را ترک نکنم و سال آینده از اینجا به آلمان بخواهم برم آیا در فرودگاه جلوی من رو میگیرن و به ایران دیپورت میکنن یا میتونم مستقیم به آلمان برم؟

  18. Meysam می‌گوید

    سلام خسته نباشید
    شما راجب ویزای سفید هم اطلاعاتی دارین؟
    اصلا ویزای سفید داریم؟

  19. بیتا می‌گوید

    سلام خسته نباشید می خواسستم بدونم کسی که ویزای مسافرتی گرفته برای کشوری امکانش هست ک زمانی که تاریخ برگشتش شد نیاد؟
    یا مثلا زمانی که ویزای مسافرتی گرفته و به اون کشور رفته قبل از تاریخ برگشت پیشنهاد شغلی بهش داده بشه و قرارداد ببنده میتونه بدون مشکلی اونجا باشه و زمانش که رسید هربار اقامتشو تمدید کنه؟

  20. علی می‌گوید

    سلام
    خسته نباشید
    در طول عمر یا چند سال یکبار میتونم ویزا دریافت کنم؟ منظورم چندبار میتونم برای ویزای یک کشور اقدام کنم؟
    اگر یکبار برم ایتالیا دیگه بعدش هرگز نمیتونم برم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂 محدودیتی برای دریافت ویزا ندارین…البته به نوع ویزاتون هم بستگی داره..مثلا ویزای کاری یا تحصیلی یا…

  21. شکیلا می‌گوید

    سلام وقت بخیر
    چقدر وقت میبرد تا جواب ویزای دایمی کشور اسپانیا بیاد ؟
    من خیلی وقتی فرم

  22. غلام حسین می‌گوید

    من ویزای تجاری سه ماهه دو بار ورود را دارم، الان ۲۰ روز ه که در ایران هستم، آیا بعد از ختم یک ماه اقامت دوباره خروجی بزنم یا تا ختم سه ماه حق اقامت را دارم؟ لطفاً پاسخ دهید. ممنون

  23. مهران می‌گوید

    سلام خسته نباشید ویزای من تا تاریخ ۱۹ مارس وقت دارد اگر من تاریخ ۱۵مارس (یعنی چهار روز قبل از اتمام مهلت ویزا ) به ایران سفر کنم آیا میتوانم ۳۰ روز در ایران بمانم ؟؟؟

  24. مهران می‌گوید

    با سلام و خسته نباشید سوال بنده این است که ویزای من تا تاریخ ۱۹ مارس وقت دارد آیا من میتوانم تاریخ ۱۵ مارس یعنی ۴ روز قبل از اتمام اعتبار ویزا به ایران سفر کنم و ۳۰روز بمونم در ایران ؟؟؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂 باید تاریخش رو به‌روزرسانی کنین

  25. ستاره می‌گوید

    سلام وقتتون بخیر .من توی پاسپورتم مهر شینگن دارم .سفر تحصیلی به ایتالیا داشتم برای دو هفته. الان ١سال تا منقضی شدن پاسم دارم.اگر من بخوام برای کاندا اپلای کنم و این کار زمان ببره که مجبور بشم پاسپورتم رو عوض کنم آیا در پاسپورت جدید شینگن جدید باید ثبت بشه که کمکی بشه به رفتن به کانادا.یا از مهر شینگن توی پاسپورت قدیمی میشه استفاده کرد؟میشه راهنمایی کنید یا شماره تلفن بذارید من تماس بگیرم مشکل رو توضیح بدم دقیق

    1. . می‌گوید

      میتونی پاسپورت قدیمتو هم بعنوان مدرک بدی

  26. آرمین می‌گوید

    سلام من برای ویزا کار میخواهم به کشور ترکیه بروم برای گرفتن ویزا باید به سفارت ترکیه مراجعه کنم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      بله 🙂

  27. هدیه می‌گوید

    سلام وقتتون بخیر من دوست دارم از ایران برم و ۱۸ سالم هستش چون حجاب رو دوست ندارم و برای جذب فالور یا همون درآمد و به قصد درس خوندن میخوام برم چطور میتونم ابدی اونجا باشم چند تا از فامیل هامون هم هستند چطور میشه دعوت نامه ابدی ارسال کرد و چطور میتونم هر وقت دلم خواست بیام چند روزی ایران و برگردم؟امکانش وجود داره یا نه؟ لطفا کمی راهنماییم کنید

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام هدیه عزیز 🙂
      درباره مهاجرت از ایران، بهترین شیوه برای شما ویزای تحصیلی هست. همچنین در صورتی که اقامت قانونی داشته باشید، برای تردد به ایران مشکلی نخواهید داشت.

    2. سنا می‌گوید

      اقامت تحصیلی خیلیم راحته

  28. خانم دولتى می‌گوید

    سلام خسته نباید من افغانى هستم در ایران أقامت یک ساله دارم و شوهرم در کشور سویس است میتوانم ویزا سویس بگیرم لطفً رهنمایى کنید ممنونم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام دوست عزیز 🙂
      این موضوع شرایط خاص خودش رو داره که باید با وضعیت فعلی خودتون بسنجید.

  29. نگین می‌گوید

    سلام خسته نباشین.به اقای خارجی که مقیم کشور پاناما هستش میخوان برا من دعوت نامه ارسال کنن.میخواستم بپرسم که چطوری دعوت نامه رو باید ارسال کنن؟باید برن دفتر اسناد رسمی و از همونجا ارسال کنن ؟؟؟ و اینکه چون قصد ازدواج با اون اقا و اقامت دائم دارم؛این موضوع هم باید توو دعوت نامه گفته بشه یا فقط بگه دوستمه و برا دیدار میاد؟
    ممنون میشم جواب بدین🙏🏻

  30. علی می‌گوید

    سلام یکی از دوستام میخواد از پاکستان بیاد ایران و ۲۰ روزی میشه ویزا گرفته میخواستم بدونم در مدت زمان خاصی باید بیاد ایران یعنی اگه یک ماه از صدور ویزا گذشته باشه میتونه به ایران بیاد یا نه

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام علی عزیز 🙂
      ایشون باید چک کنه که مدت ویزا چقدر هست؟

      1. علی می‌گوید

        ویزا سه ماهه هستش

  31. جلیل حسینی می‌گوید

    سلام وقت شما خوش. اگر یک افغانی از ایران وارد افغانستان شود پاسپورتش خروج نخورده باشد می‌تواند دو باره ویزا بگیرد البته وبزا ترانزیت که مقسد ترکیه باشد ممنونم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام جلیل عزیز 🙂
      درباره این موارد قوانین مهاجرت به ایران رو مطالعه کنید.