فتحیه

راهنمای سفر به فتحیه؛ شهری پر از بقایای باستانی

بیایید به دیدن شهر فتحیه ترکیه برویم

وقتی حرف از جاهای دیدنی ترکیه می‌شود، بسیاری از گردشگران به استانبول، آنکارا یا بعضی شهرهای معروف ترکیه فکر می‌کنند؛ اما گوشه‌ای از ترکیه، کنار ساحلی چشم‌نواز و آرامش‌بخش، شهر زیبای فتحیه قرار دارد. اگر این راهنمای سفر به فتحیه را بخوانید، خودتان متوجه می‌شوید چرا بازدید از جاهای دیدنی فتحیه برای هر گردشگری ضروری است.

شاید چیز زیادی از شهر فتحیه در ترکیه نشنیده باشید، اما دیدنی های فتحیه بین خود مردم ترکیه و گردشگرانی که به شهرهای مختلف این کشور سفر کردند هم بسیار معروف و محبوب است؛ از آثار باستانی و تاریخی گرفته تا مراکز خرید و جاذبه‌های مدرن فتحیه، همه موردعلاقه گردشگران هستند.

اگر دوست دارید با این شهر بیشتر آشنا شوید و جاهای دیدنی فتحیه را هم بیشتر بشناسید، تا آخر این راهنمای سفر به فتحیه همراه مجله گردشگری علی بابا باشید.

بهترین زمان سفر به فتحیه چه موقعی است؟
بهترین زمان سفر به فتحیه در فصل بهار و اواخر تابستان تا اواسط پاییز است.
جاهای دیدنی فتحیه کجاست؟
کوه باباداغ، موزه فتحیه، شهر تلو، ویرانه‌های باستانی لتون و تالاب بلو لاگون از جمله دیدنی های فتحیه به شمار می‌روند.
بهترین هتل‌های فتحیه کدام است؟
هتل آکرا فتحیه تویی بلو سنساتوری، هتل لیبرتی لیکیا  و هتل کلاب توانا، از بهترین هتل‌های فتحیه محسوب می‌شوند.
سوغات فتحیه چیست؟
جواهرات، فرش گلیم، روغن زیتون و عسل از جمله سوغات فتحیه هستند.
بهترین مراکز خرید فتحیه کدام است؟
سه‌شنبه بازار، مرکز خرید اراستا، بازار پاسپاتور و بازار فتحیه بهترین مراکز خرید فتحیه هستند.

مشخصات فتحیه

فتحیه (Fethiye) در استان موغله (Mugla) ترکیه قرار دارد. اگر بخواهیم دقیق‌تر موقعیت فتحیه را بررسی کنیم، باید سری به جنوب غرب ترکیه بزنیم؛ جایی که این شهر قرار دارد. فتحیه از شرق با شهر سیدی کمر، از غرب با دالامان و از شمال با استان دنیزلی همسایه است.

فتحیه ترکیه

عکس از: سایت Expedia

فتحیه به سواحل زیبا و جنگل‌های نخل شهرت دارد. جنگل‌های نخل در دامنه کوه مندوزا و سواحل خیره‌کننده دریای اژه، معروف‌ترین جنگل و ساحل در فتحیه است. به لطف این جاذبه‌ها و بقیه دیدنی های فتحیه، این شهر زیباتر شده و بیشتر گردشگران این موضوع را تایید می‌کنند.

لوکیشن فتحیه روی گوگل مپ

مسیرهای دسترسی به فتحیه

بهترین مسیر برای رسیدن به فتحیه، رفتن به فرودگاه شهر دالامان است. همان‌طور که اشاره کردیم، دالامان و فتحیه همسایه یکدیگر هستند. از ایران می‌توانید بلیطی مستقیم به فرودگاه دالامان بخرید.

بقیه راه را می‌توانید با وسایل نقلیه طی کنید. اگر سفری کم‌هزینه می‌خواهید و دوست دارید زیبایی‌های مسیر را سر فرصت تماشا کنید، می‌توانید با اتوبوس بروید.

شهر فتحیه

عکس از: سایت Expedia

راه دوم برای رسیدن به فتحیه، استفاده از مسیر دریایی است. برای این‌ کار می‌توانید اول به شهر بدروم بروید و بعد خودتان را به بندر فتحیه برسانید. یکی از خوبی‌های سفر دریایی این است که می‌توانید با حوصله از جاهای دیدنی بدروم هم بازدید کنید و حسابی لذت ببرید. بعد از آن هم روی دریایی با چشم‌انداز فراموش‌نشدنی سفر می‌کنید و در نهایت به شهر زیبای فتحیه می‌رسید.

– سفر به فتحیه با هواپیما

همان‌طور که قبلا هم گفتیم، برای سفر هوایی باید به فرودگاه دالامان بروید. متاسفانه شهر فتحیه فرودگاه ندارد. نزدیک‌ترین فرودگاه به این شهر، فرودگاه دالامان است که در شهر دالامان، غرب فتحیه، قرار دارد.

وقتی به فرودگاه دالامان رسیدید، با یک سفر ۴۵ دقیقه‌ای می‌توانید به مرکز شهر فتحیه برسید. سفر با هواپیما سریع، بسیار راحت و امن است؛ پس اگر این روش را انتخاب کردید، خیالتان راحت باشد.

فرودگاه فتحیه

عکس از: سایت Wikimedia

– سفر زمینی به فتحیه

راحت‌ترین روش برای سفر زمینی، اتوبوس است. از تمام شهرهای بزرگ ترکیه اتوبوس‌هایی به مقصد فتحیه پیدا می‌شود؛ پس می‎توانید با خیال راحت اتوبوسی به این شهر پیدا کنید.

فاصله تهران تا فتحیه تقریبا ۱۲۰۰ کیلومتر است. برای رسیدن به این شهر باید بین ۱۵ الی ۲۰ ساعت در راه باشید.

– فاصله استانبول تا فتحیه

فاصله استانبول تا فتحیه ۷۹۰ کیلومتر است. اگر بخواهید این مسیر را با خودرو طی کنید، باید بین ۹ الی ۱۰ ساعت زمان بگذارید؛ اما همین مسیر با اتوبوس ۱۲ تا ۱۳ ساعت طول می‌کشد.

فاصله استانبول تا فتحیه

عکس از: سایت Expedia

– فاصله وان تا فتحیه

از شهر وان تا شهر فتحیه، ۱۳۵۰ کیلومتر فاصله است. شما می‌‌توانید این مسیر را با سفری ۲۸ ساعته با اتوبوس طی کنید.

– فاصله آنتالیا تا فتحیه

۲۰۰ کیلومتر از آنتالیا تا فتحیه راه در پیش دارید. این مسیر با سفری ۲ الی ۳ ساعته با اتوبوس یا خودرو طی می‌شود.

– فاصله ازمیر تا فتحیه

ازمیر و فتحیه ۳۳۰ کیلومتر از هم فاصله دارند. این مسیر را با ۴ الی ۵ ساعت سفر زمینی پشت سر خواهید گذاشت.

فاصله ازمیر تا فتحیه

عکس از: سایت Expedia

تاریخچه فتحیه

اگر سری به جاهای دیدنی فتحیه بزنید و از آثار باستانی این شهر بازدید کنید، خودتان متوجه قدمت زیاد این شهر می‌شوید. اگر چیزی از شهر باستانی تلمسوس (Telmessos) شنیده باشید، باید بدانید فتحیه روی ویرانه‌های این شهر ساخته شده است. قدمت شهر باستانی تلمسوس به دوران امپراتوری روم باستان برمی‌گردد و یکی از مهم‌ترین شهرهای تمدن باستانی لیکیا بود. قدمت این شهر به قرن پنجم قبل از میلاد برمی‌گردد.

تاریخچه فتحیه

عکس از: سایت Wikimedia

فتحیه در قرن ششم قبل از میلاد، همراه چند شهر همسایه‌اش، تحت سلطه امپراتوری ایران قرار گرفت و بعدها دست امپراتوری روم شرقی افتاد. بعد از این‌که شهر تلمسوس از یادها رفت، این شهر به اسم مکری یا ماکره شناخته شد. در قرن دوازدهم ترک‌ها حاکم منطقه شدند و به شهر رونق دادند. در زمان تسلط ترک‌ها، وقتی شهر به اسم ماکره یا مکری شناخته می‌شد، این شهر بندر تجاری بسیار معروف و پررونقی بود.

راهنمای سفر به فتحیه

عکس از: سایت Wikimedia

حضور یونانی‌ها در قرن نوزدهم، تاثیر زیادی روی فتحیه داشته است. کلیسای ارتدوکس یونانی، یکی از آثار باقی‌مانده یونانی‌ها است. یونانیان زیادی در این شهر زندگی می‌کردند؛ اما در قرن نوزدهم تبادل جمعیت بین ترکیه و یونان شکل گرفت. به همین دلیل بود که یونانیان به کشور خود بازگشتند.

شهر فتحیه ترکیه

عکس از: سایت Wikimedia

سال ۱۹۳۴ بود که نام شهر رسما از مکری به فتحیه تغییر داده شد. جالب است بدانید این نام به افتخار و احترام یکی از اولین خلبان‌های نیروی هوایی عثمانی روی این شهر گذاشته شد. کاپیتان فتحی بی، که طی یک سانحه هوایی درگذشت، همان کاپیتان معروف است.

آب‌‌وهوای فتحیه

اگر بخواهیم آب‌وهوای فتحیه را به طور کلی بررسی کنیم، باید بگوییم این شهر آب‌وهوای مدیترانه‌ای دارد. تابستان‌های فتحیه گرم و خشک و زمستان‌هایش ملایم و بارانی است.

بهار در فتحیه بارش‌های پراکنده و هوایی معتدل دارد. تابستان‌ها در این شهر هوا بسیار گرم است. اگر فعالیت‌های آبی و ساحلی را دوست دارید، تابستان می‌تواند فصل خوبی برای سفر باشد؛ اما چون بعضی روزها دما تا ۴۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد، فصل گرمی برای سفر است.

آب و هوای فتحیه

عکس از: سایت Wikimedia

آب‌وهوای پاییزی فتحیه هم معتدل و بارانی است. زمستان‌های این شهر سرد می‌شود؛ اما خبری از یخبندان‌های شدید نیست.

بهترین زمان سفر به فتحیه

بهترین زمان سفر به فتحیه و بازدید از دیدنی های فتحیه، فصل بهار، اواخر تابستان تا اواسط پاییز است. آب‌وهوای دلنشین، تجربه فعالیت‌های مختلف و فرصت مناسب برای بازدید از جاهای دیدنی فتحیه، از خوبی‌های سفر در این زمان است.

حمل‌ونقل در فتحیه چطور است؟

چیزی راجع به دلموش‌ها شنیده‌اید؟ دلموش‌‌ها، ون‌ها یا مینی‌بوس‌هایی هستند که در سطح شهر پیدا می‌شوند. دلموش‌ها اصلی‌ترین وسیله نقلیه در فتحیه به شمار می‌روند. با این دلموش‌ها می‌توانید با هزینه کم به مقصد برسید و از جاهای دیدنی فتحیه بازدید کنید.

سواحل فتحیه Lokalee

عکس از: سایت Lokalee

البته غیر از دلموش‌ها، می‌توانید تاکسی هم بگیرید. البته هزینه تاکسی‌ها نسبت به دلموش‌ها بسیار زیاد است؛ ما پیشنهاد می‌کنیم برای کاهش هزینه‌های سفرتان از دلموش‌ها استفاده کنید. این دلموش‌ها راحت، بزرگ و قابل‌دسترس هستند. هر جا بخواهید بروید، بدون معطلی می‌توانید سوار این دلموش‌ها شوید.

محدودیت‌های سفر به فتحیه

محدودیت خاصی برای سفر به فتحیه وجود ندارد. فقط چند مورد را باید به یاد داشته باشید. اول از همه، گذرنامه شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد. بعد باید یادتان باشد قبل رسیدن به فرودگاه باید عوارض خروج از کشور را پرداخت کنید و مراحل مربوطه را طی کنید.

کوه باباداغ فتحیه

عکس از: سایت Petersfieldpost

جاهای دیدنی فتحیه

امکان ندارد مطلب کاملی از فتحیه نوشت و به جاهای دیدنی این شهر اشاره نکرد. با بازدید از دیدنی های فتحیه می‌توانید سفرتان را دل‌انگیزتر و به‌یادماندنی‌تر کنید. در این بخش از راهنمای سفر به فتحیه، بعضی از جاهای دیدنی فتحیه را به شما معرفی می‌کنیم. حتما سری به این جاذبه‌ها بزنید و خاطرات خوبی برای خودتان بسازید.

– دره پروانه‌ها (Kelebekler Vadisi)

اگر سری به کوه باباداغ بزنید، پای کوه دره پروانه‌ها را پیدا می‌کنید. این دره به دلیل وجود بیشتر از ۱۰۰ نوع پروانه و مناظر چشم‌نوازش شهرت زیادی دارد. در اطراف دره پروانه‌ها، کوه‌ها، ساحل و آبشارهای زیبایی قرار دارند که زیبایی فضا را چندبرابر کرده‌اند. با قایق یا پیاده‌روی می‌توانید به دره برسید و زیبایی آن را با چشم‌های خودتان ببینید.

لوکیشن دره پروانه‌ها روی گوگل مپ

دره پروانه ها فتحیه

عکس از: سایت Tripadvisor

– تالاب بلو لاگون (Blue Lagoon)

تالاب بلو لاگون یکی دیگر از جاهای دیدنی فتحیه است. این تالاب از دیدنی های معروف فتحیه محسوب می‌شود. تالاب بلو لاگون آبی شفاف و فیروزه‌ای دارد. ترکیب آب فیروزه‌ای، سواحل شنی سفید، آب‌وهوای معتدل و آرامش فضای این تالاب، یکی از بهترین خاطرات شما از سفر به فتحیه را می‌سازد.

تالاب بلو لاگون عمق کمی دارد. محیط آرامش‌بخش و طبیعت زیبای این تالاب، باعث شده گردشگران عاشق این تالاب شوند.

لوکیشن تالاب بلو لاگون روی گوگل مپ

تالاب بلو لاگون

عکس از: سایت Antisocialtourist

– ساحل اولودنیز (Ölüdeniz)

ساحل اولودنیز یکی از زیباترین و معروف‌ترین سواحل ترکیه به شمار می‌رود. این ساحل در جنوب فتحیه قرار دارد و محل مناسبی برای استراحت و تفریح است. اگر می‌خواهید شن‌های سفید ساحلی، دریایی شفاف و فیروزه‌ای و چشم‌اندازی فوق‌العاده به دریا را ببینید، حتما سری به این ساحل بزنید.

سواحل معروف فتحیه

عکس از:‌ سایت Kayak

شنا، قایقرانی، پاراگلایدینگ و غواصی، از جمله فعالیت‌هایی است که می‌توانید در این ساحل تجربه کنید. اگر سری به این بخش از فتحیه زدید، خوب است از پارک طبیعی اولودنیز هم بازدید کنید. این منطقه جنگل‌ها و مناظر خیره‌کننده‌ای دارد.

لوکیشن ساحل اولودنیز روی گوگل مپ

– شهر تلو (Tlos)

شهر تلو، یکی از شهرهای باستانی نزدیک فتحیه است. تاریخچه و آثار باستانی این منطقه نه تنها برای گردشگران، بلکه برای باستان‌شناسان هم جذابیت زیادی دارد. شهر باستانی تلو، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز تمدن لیسیایی شناخته می‌شود؛ به همین دلیل این شهر خیلی موردتوجه باستان‌شناسان، تاریخ‌دوستان و البته گردشگران قرار گرفته است.

دیدنی های فتحیه

عکس از: سایت Viator

در شهر باستانی تلو می‌توانید ویرانه‌هایی از یک تئاتر، حمام‌های رومی و آکروپولیس را از نزدیک ببینید. بازمانده‌های شهر با این‌که قدرت خاصی ندارند، اما می‌توانند شما را به دل تاریخ تمدن لیسیایی ببرند. این شهر در دامنه کوه‌های توروس، نزدیک فتحیه قرار دارد.

لوکیشن شهر باستانی تلو روی گوگل مپ

– گورهای صخره‌ای (Likya Kaya Mezarları)

گورهای صخره‌ای هم مانند شهر باستانی تلو، قدمتشان به دوران تمدن لیسیایی برمی‌گردد. این گورها در دل صخره‌های بلند کنده شده‌اند. مهم‌ترین گور در این جاذبه دیدنی، گور آمینتاس است که قدمت آن به قرن چهارم قبل از میلاد می‌رسد.

گورهای صخره ای فتحیه

عکس از: سایت Wikimedia

طراحی پیچیده و ستون‌های بزرگ تزیین‌شده، از ویژگی‌های چشم‌گیر گورهای صخره‌ای هستند. این گورها چشم‌اندازی به دریا و شهر دارند. زیبایی گورها و چشم‌انداز بی‌نظیرشان، سوژه‌های خوبی برای عکس گرفتن هستند.

لوکیشن گورهای صخره‌ای روی گوگل مپ

– شهر ارواح (Kayaköy)

تا به حال در مورد شهر ارواح فتحیه یا کایاکوی چیزی شنیده‌اید؟ روستایی نزدیکی فتحیه قرار دارد که متروکه و تاریخی است. این روستا به ‌خاطر تاریخچه و ویرانه‌هایش، به عنوان شهر ارواح شناخته می‌شود.

شهر ارواح یونانی در فتحیه

عکس از: سایت Pappaspost

کایاکوی روستایی بود که یونانیان در آن زندگی می‌کردند و همگی از خانه‌هایشان رفتند. در این روستا می‌توانید خانه‌های سنگی متروکه، مدارس قدیمی و کلیساهای تخریب‌شده را پیدا کنید. پیشنهاد می‌کنیم حتما در این روستا گشتی بزنید و جاذبه‌هایش را از نزدیک ببینید.

لوکیشن شهر ارواح روی گوگل مپ

– ویرانه های باستانی لتون (Letoon)

ویرانه‌های باستانی لتون در فتحیه یکی از مهم‌ترین محوطه‌های باستانی ترکیه محسوب می‌شود. این ویرانه‌ها آثار به‌جای‌مانده از تمدن لیکیایی هستند و به‌ عنوان یک مرکز مذهبی در دوران باستان شناخته می‌شود. در این محوطه می‌توانید بقایای معابد یونانی، یک آمفی‌تئاتر و چندین بنای دیگر تاریخی را ببینید.

شهر باستانی تلوس Wikipedia

عکس از: سایت Wikimedia

این ویرانه‌ها در قرن هشتم قبل از میلاد ساخته شده‌اند و محل عبادت خدایان یونانی بودند. در آن زمان مردم در این مرکز مذهبی بیشتر خدای آپولو و الهه آرتمیس را ستایش می‌کردند.

اگر سری به ویرانه‌های باستانی لتون سری زدید، حتما از شهر باستانی تلو هم بازدید کنید؛ این دو جاذبه نزدیک هم قرار دارند.

لوکیشن ویرانه‌های باستانی لتون روی گوگل مپ

شهرباستانی

عکس از: سایت Expedia

– قلعه فتحیه (Fethiye Castle)

قرن یازدهم بود که شوالیه‌های رودس (شوالیه‌های سنت جان) قلعه فتحیه را به عنوان دژی نظامی روی تپه‌ای سرسبز ساختند. هدف اصلی این قلعه دفاع از منطقه و نظارت بر مسیرهای دریایی بود؛ اما امروزه تبدیل به جاذبه‌ای گردشگری شده است.

قلعه فتحیه

عکس از: سایت Google maps

به‌ خاطر موقعیت قلعه، می‌توانید از بالای آن چشم‌اندازی فراموش‌نشدنی از فتحیه و دریای اژه را ببینید. چشم‌انداز، معماری و اهمیت تاریخی و فرهنگی، ویژگی‌هایی هستند که قلعه فتحیه را ارزشمندتر و مهم‌تر کرده‌اند. اگر دوست داشته باشید می‌توانید سری به این قلعه بزنید و از بالای دژ، سواحل زیبای دریای اژه را تماشا کنید.

لوکیشن قلعه فتحیه روی گوگل مپ

– سواحل فتحیه

ساحل‌های فتحیه، همگی زیبایی‌های چشم‌نواز خودشان را دارند. چشم‌انداز این ساحل‌ها، فعالیت آبی و آرامشی که سواحل فتحیه به وجود آدم تزریق می‎کند، از دلایلی هستند که سواحل فتحیه بین گردشگران خیلی معروف شده‌ است.

سواحل فتحیه

عکس از: سایت Smartfethiye

در  ادامه چندتا از ساحل‌های معروف فتحیه را به شما معرفی می‌کنم.

  • ساحل چالیش (Çalış) با غروب تماشایی
  • ساحل کالکان (Kalkan) و آرامش خالص آن
  • ساحل گوموشلوک (Gümüşlük) که نسبتا بکر است.
  • ساحل کاترانجی (Katrancı)که مناسب کمپینگ است.

– جزیره‌های فتحیه

شاید تا حالا فکر می‌کردید فتحیه فقط سواحل خیره‌کننده و زیبا دارد؛ اما نه. بین جاهای دیدنی فتحیه، جزایر آن هم محبوبیت زیادی دارند. در ادامه این راهنمای سفر به فتحیه، جزیره‌های معروف این شهر را به شما معرفی می‌کنم.

جزیره شوالیه  (Knight Island)

جزیره شوالیه محل مناسبی برای شنا، غواصی و آفتاب گرفتن است. این جزیره به دلیل وجود قلعه‌ای از دوران صلیبیون بین گردشگران بسیار معروف شده است. پیشنهاد می‌کنیم سری به این جزیره بزنید و علاوه بر لذت‌ بردن از طبیعت، از قلعه جزیره هم بازدید کنید.

لوکیشن جزیره شوالیه روی گوگل مپ
جزیره های فتحیه

عکس از: سایت Alltourstoturkey

جزیره گمیلر  (Gemiler Island)

جزیره گمیلر تقریبا ۹ کیلومتر از فتحیه فاصله دارد. وقتی وارد جزیره شوید، ویرانه‌های تاریخی زیادی را خواهید دید. علاوه بر این جاذبه‌های تاریخی، جزیره گمیلر طبیعت بکر و زیبایی برای تماشا دارد.

لوکیشن جزیره گمیلر روی گوگل مپ

جزیره ترسانه  (Tersane Island)

جزیره ترسانه، بزرگ‌ترین جزیره فتحیه است. ترسانه در دوران امپراتوری عثمانی به‌ عنوان کارخانه کشتی‌سازی استفاده می‌شد. رستوران‌های ساحلی و چشم‌انداز زیبای دریا، از ویژگی‌های پررنگ جزیره ترسانه است.

لوکیشن جزیره ترسانه روی گوگل مپ
جاهای دیدنی فتحیه

عکس از: سایت Civitatis

جزیره سِدیر  (Sedir Island)

اگر می‌خواهید علاوه بر بقیه جاهای دیدنی فتحیه، بقایای یک شهر باستانی دیگر را هم ببینید، حتما به این جزیره بروید. جزیره سدیر هم با جاذبه‌هایش شما را به دل تاریخ می‌برد، هم با سواحل زیبایش آرامش را به شما هدیه می‌دهد.

لوکیشن جزیره سدیر روی گوگل مپ

– کوه باباداغ (Babadag)

کوه باباداغ یکی از دیدنی های فتحیه است که حتما باید سری به آن بزنید. این کوه با ارتفاع ۱۹۶۹ متر از سطح دریا، بلندترین کوه فتحیه محسوب می‌شود. اگر سری به این کوه بزنید، می‌توانید فعالیت تفریحی مختلف را تجربه کنید و از چشم‌انداز بی‌نظیر کوه لذت ببرید.

کوه باباداغ

عکس از: سایت Discoveroludeniz

اگر به این کوه سری زدید، پیشنهاد می‌کنیم حتما تله کابین، پاراگلایدینگ یا پاراموتور آن را امتحان کنید. همچنین می‌توانید در کافه‌ها و رستوران‌های روی کوه استراحت کنید و با چشم‌اندازی دلپذیر، از غذای خود لذت ببرید.

لوکیشن کوه باباداغ روی گوگل مپ

– پارک فتحی بیک (Şehit Fethi Bey Parkı)

پارک شهید فتحی بیک در مرکز شهر قرار گرفته و یکی از بهترین جاهای دیدنی فتحیه برای کمپینگ به شمار می‌رود. فضای سبز این پارک و امکانات تفریحی و رفاهی آن، باعث می‌شود گردشگران به عنوان یکی از بهترین گزینه‌های کمپینگ به این پارک نگاه کنند.

علاوه بر کمپینگ، می‌توانید فعالیت‌های دیگر مانند پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری را هم در این پارک انجام دهید و از طبیعت لذت ببرید.

لوکیشن پارک فتحی بیک روی گوگل مپ

پارک فتحی بیک

عکس از: سایت Google maps

– موزه فتحیه (Fethiye Museum)

موزه فتحیه هم از آن دسته دیدنی های فتحیه است که باید حتما سری به آن بزنید. وقتی از این موزه بازدید کنید، می‌توانید با فرهنگ و تاریخ فتحیه بیشتر و بهتر آشنا شوید. در این موزه مجموعه بزرگی از اشیای باستانی، مجسمه‎ها، سکه‌ها و سفالینه‌های دوران لیسیایی، رومی و بیزانسی به نمایش گذاشته شده است.

این موزه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۸:۳۰ عصر باز است.

لوکیشن موزه فتحیه روی گوگل مپ

موزه فتحیه

عکس از: سایت Istanbultourstudio

– حمام ترکی

نمی‌شود به ترکیه رفت، اما حمام ترکی را امتحان نکرد. وقتی به فتحیه بروید، آن‌جا هم می‌توانید به حمام ترکی بروید. این حمام‌ها به عنوان مکان‌هایی برای آرامش بین گردشگران شناخته می‌شود. در ادامه، لیستی از حمام‌ ترکی‌های خوب فتحیه آماده کردیم.

  • مرکز اسپا و حمام سلطان (Sultan Hamamı)
  • حمام و اسپای هارمان (Harman Hamamı)
  • حمام و اسپای مهری ماه خاتون (Meryem Ana Hamamı)
حمام ترکی فتحیه

عکس از: سایت Turkeytravelplanner

بازارها و مراکز خرید فتحیه

اگر می‌خواهید حین سفرتان بازارگردی کنید یا برای خودتان یا عزیزانتان سوغاتی بخرید، باید بازارها را بشناسید. در این قسمت از راهنمای سفر به ترکیه، لیستی از بازارها و مراکز خرید ترکیه را برای شما آماده کردیم تا در سفر خیالتان راحت باشد.

بازار فتحیه  (Fethiye Market)

بازار فتحیه، بازاری سنتی است که محصولات متنوعی در آن پیدا می‌شود. از صنایع دستی و محصولات محلی بگیر تا انواع کالاهای مدرن را می‌توانید آنجا پیدا کنید.

لوکیشن بازار فتحیه روی گوگل مپ

بازارها و مراکز خرید فتحیه

عکس از: سایت Expedia

بازار پاسپاتور  (Paspatur Bazaar)

بازار پاسپاتور یک بازار سرپوشیده در فتحیه است. در این بازار می‌توانید جواهرات، چرم، ادویه و سوغاتی‌های خاص پیدا کنید.

لوکیشن بازار پاسپاتور روی گوگل مپ

مرکز خرید اراستا  (Erasta AVM)

مرکز خرید اراستا یکی از بهترین مراکز خرید فتحیه است. اراستا بیشتر از ۶۰ فروشگاه دارد. در این فروشگاه‌ها می‌توانید انواع کالا از برندهای مختلف محلی و بین‌المللی را پیدا کنید.

لوکیشن مرکز خرید اراستا روی گوگل مپ

سه‌شنبه بازار  (Tuesday Market)

سه‌شنبه بازار را هر سه‌شنبه می‌توانید در مرکز شهر پیدا کنید. در این بازار انواع محصولات محلی و صنایع دستی فروخته می‌شود. بازارگردی در سه‌شنبه بازار، یکی از تفریحات محبوب گردشگران است.

لوکیشن سه‌شنبه بازار روی گوگل مپ

مراکز خرید فتحیه

عکس از: سایت Turkeytravelplanner

مرکز خرید مکری  (Makri Shopping Center)

مرکز خرید مکری در محله باها شیکما قرار دارد. اگر دوست دارید کالاهایی مثل لباس، صنایع دستی و محصولات خوراکی بخرید، این مرکز خرید گزینه خوبی برای شما خواهد بود.

سوغات فتحیه

اگر دوست دارید با سوغات فتحیه بیشتر آشنا شوید، این بخش از راهنمای سفر به فتحیه را با دقت بخوانید. خوب است حالا که به سفری هیجان‌انگیز و دلپذیر می‌روید، برای خودتان یا عزیزانتان سوغاتی تهیه کنید.

سوغات فتحیه

عکس از: سایت Expedia

جواهرات و الماس، لباس‌های سنتی ترکی، گلیم، فرش، سفال‌ها، ظروف مسی و صنایع سرامیکی از  جمله سوغات معروف فتحیه هستند. از سوغات خوراکی این شهر هم می‌شود به انواع ادویه‌ها و ترشیجات، عسل، زیتون و روغن زیتون اشاره کرد.

فرهنگ مردم فتحیه

هر کشوری فرهنگ و آداب و رسوم خود را دارد. همه این فرهنگ‌ها منحصربه‌فرد و بسیار جالب هستند. مردم محلی فتحیه هم به سنت‌های خود پایبند هستند و جشن‌ها و مراسم مختلفی دارند. برای مثال مردم فتحیه مراسمی برای عید قربان و عید فطر دارند. معمولا مراسم‌های مختلف در فتحیه جشن گرفته می‌شوند؛ اما ممکن است جشن‌ها کوچک و محلی باشند.

فرهنگ مردم فتحیه

عکس از: سایت Undiscoveredpathhome

غذاهای محلی و سنتی فتحیه

همه می‌دانیم ترکیه است و کباب ترکی‌اش. در فتحیه هم کباب‌های مختلف ترکی با انواع طعم‌ها، جزو غذاهای سنتی شهر محسوب می‌شود. غیر از کباب ترکی، می‌توانیم به پیده، مانتی، باقلوا، دلمه، شیرینی‌های محلی، سوپ عدس و سالاد زیتون هم اشاره کنیم.

اگر به فتحیه رفتید حتما یکی از این غذاها را امتحان کنید. طعم و عطر خاص هر غذا هوش از سرتان می‌پراند و خاطره شما از فتحیه را پررنگ نگه می‌دارد.

غذاهای محلی و سنتی فتحیه

عکس از: سایت Tasteatlas

رستوران‌های معروف فتحیه

برای این‌که گردش در فتحیه راحت باشد و هر وقت گرسنه شدید، رستوران‌ها را بشناسید، این بخش از راهنمای سفر به فتحیه را برای شما آماده کردیم. هنگام بازدید از جاهای دیدنی فتحیه اگر گرسنه شدید می‌توانید سری به این رستوران‌ها بزنید و از غذاهای خوشمزه آنها نوش‌جان کنید.

  • رستوران کینگز گاردن (King’s Garden Restaurant)
  • رستوران یونیک (Unique Restaurant)
  • رستوران سزایی نین یری (Sezai’nin Yeri)
  • رستوران گیریدا پورت (Girida Port)
  • رستوران کاردشیم مانتی (Kardeşim Manti)
  • رستوران آدا (Ada Restaurant)
  • رستوران یشیل اسما یاپراگی (Yeşil Asma Yaprağı)
  • رستوران موزاییک باغچه (Mosaic Bahçe)
  • رستوران پاشا کباب (Pasha Kebab)
  • رستوران کباب تایم (Kebab Time)
  • رستوران بغازیجی (Boğaziçi Restaurant)
رستوران های معروف فتحیه

عکس از: سایت Reaction

در سفر به فتحیه کجا اقامت کنیم؟

برای اقامت در فتحیه شما گزینه‌های مختلفی پیش رو دارید. بستگی به سلیقه و خواسته خودتان، یکی از گزینه‌ها را انتخاب کنید تا خیالتان از اقامت راحت باشد.

– بهترین هتل‌های فتحیه

اولین گزینه هتل است. شما در هتل می‌توانید اقامت راحتی داشته باشید و به هر چیزی که خواستید، دسترسی پیدا کنید. در ادامه لیستی از بهترین هتل‌های فتحیه را می‌بینید.

  • لتونیا کلاب هتل
  • هتل آکرا فتحیه تویی بلو سنساتوری
  • هتل لیبرتی لیکیا (Liberty Lykia Hotel)
  • هتل کلاب توانا (Club Tuana Fethiye)
  • هتل جیوا بیچ ریزورت (Jiva Beach Resort)
  • هتل گارسیا ریزورت اند اسپا (Garcia Resort & Spa)
  • هتل سنتیدو لیکیا ریزورت (Sentido Lykia Resort & Spa)
  • هتل ساندیا اکسکلوسیو بای لیبرتی (Sundia Exclusive by Liberty)
  • هتل آتا پارک (Ata Park Hotel)
  • هتل دیانا رزیدنس (Diana Residence)
  • یاچت کلاسیک هتل
بهترین هتل های فتحیه

عکس از: سایت Tripadvisor

– اجاره ویلا

گزینه دیگری که پیش روی شما وجود دارد، اجاره ویلا است. شاید پیدا کردن ویلا برای اجاره در زمان‌های شلوغ سال کمی مشکل باشد؛ اما در عوض، با اجاره ویلا خیالتان راحت است و کسی مزاحمتان نمی‌شود. می‌توانید از سایت‌های مختلف یا راهنماهای محلی فتحیه ویلا اجاره کنید.

توصیه‌های علی بابا برای تجربه سفری خاطره‌انگیز به فتحیه

به آخر مطلب راهنمای سفر به فتحیه رسیدیم. در نهایت، یادتان باشد حواستان به گذرنامه خود باشد. هتل را حتما از قبل رزرو کنید و مطمئن شوید وسایلتان را قبل از رفتن در چمدان گذاشته‌اید.

اگر از فتحیه بازدید کردید و سری به جاهای دیدنی فتحیه زدید، خوشحال می‌شویم کامنت شما از خاطره ارزشمندتان را زیر این مطلب راهنمای سفر به فتحیه ببینیم. ما و دیگر علی بابایی‌ها همیشه با خواندن خاطره شما خوشحال می‌شویم. سفر به سلامت.

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.