عوارض خروج از کشور

عوارض خروج از کشور سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

جدید‌ترین نرخ عوارض خروج از کشور سال 1403

اگر تابه‌حال به دلایل تجاری، تفریحی، درمانی و غیره از کشور خارج شده باشید، احتمالا عوارض خروج از کشور را هم پرداخت کرده‌اید. اما آیا می‌دانید عوارض خروج از کشور به چه دلیل و چه مقدار پرداخت می‌شود و به حساب چه ارگانی می‌رود؟ آیا هزینه عوارض خروج از کشور ایران در مقایسه با سایر کشورهای خارجی یکسان است؟

سوالات زیادی در رابطه با نحوه پرداخت عوارض خروج از کشور وجود دارد که پیدا کردن جوابشان کار سختی است. ما سعی کردیم در این مقاله از مجله گردشگری علی‌بابا اطلاعات کاملی درباره عوارض خروج از کشور، مدارک لازم برای پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۳و هر آنچه لازم است درباره جزییات آن بدانید، در اختیارتان قرار دهیم.

مبلغ عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳ برای سفر سیاحتی اول ۴۰۰هزار تومان، سفر سیاحتی دوم ۶۰۰هزار تومان و سفر سیاحتی سوم ۸۰۰هزار تومان است.
روش‌های پرداخت عوارض خروج از کشور کدام‌ها هستند؟
شما می‌توانید عوارض خروج از کشور را به‌صورت آنلاین و با استفاده از سامانه سداد، اپلیکیشن ایوا و اپلیکیشن بله، وب‌سایت بانک ملی ایران پرداخت کنید. علاوه‌براین، امکان پرداخت عوارض با مراجعه حضوری به شعب مرزی بانک ملی ایران و یا استفاده از دستگاه‌هایATM مخصوصی که برای این کار در فرودگاه‌ها نصب شده، امکان‌پذیر است.
چه کسانی از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف هستند؟
خدمه پرواز و کشتی‌های تجاری و مسافربری، دانشجویان با مجوز تحصیل خارج از کشور به شرطی‌که از آخرین بازگشتشان به کشور بیشتر از ۳ ماه گذشته باشد، جانبازان و بیمارانی که مجوز درمان خارج از کشور دارند، افرادی که گذرنامه سیاسی یا خدمت دارند، ایرانیان مشغول‌به‌کار و مقیم خارج از کشور که دارای کارنامه شغلی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند و زائرین اربعین حسینی معاف از پرداخت عوارض خروج از کشور هستند.
عوارض خروج از کشور برای سفرهای حج و عتبات چقدر است؟
عوارض خروج از کشور برای سفر حج بار اول ۱۳۲هزار تومان، بار دوم ۱۹۸هزار تومان و بار سوم ۲۶۴هزار تومان است. همچنین برای سفرهای هوایی عتبات ۴۵هزار تومان و برای سفرهای زمینی و دریایی عتبات ۱۵هزار تومان است.

عوارض خروج از کشور چیست؟

عوارض خروج از کشور (Departure Tax)، مبلغی‌ است که هر شخصی که از کشور خارج می‌شود، باید به دولت بپردازد. این عوارض برای سفرهای هوایی، زمینی و دریایی محاسبه می‌شود و پرداخت آن، حتی برای افراد زیر دو سال نیز ضروری است. البته باید بدانید استثنائاتی هم در مورد عوارض خروج از کشور وجود دارد که در ادامه این مقاله به آن می‌پردازیم.

نکته قابل تامل این است که عنوان عوارض خروج از کشور به هزینه‌ای اتلاق می‌شود که باید به شهرداری‌ها بپردازیم. برای همین هم عوارض خروج تا چند سال پیش به حساب شهرداری واریز می‌شد، اما پس از مصوبه بهمن ماه سال ۱۳۹۸، این عوارض با عنوان مالیات خروج از کشور از مسافران دریافت و به حساب دولت واریز می‌شود.

بخش کوچکی از مبلغ عوارض خروج از کشور به سازمان گردشگری پرداخت می‌شود و بخش دیگری هم برای بازسازی و به‌سازی روستاهای مرزی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عوارض خروج از کشور چیست؟هزینه عوارض خروج از کشور هر ساله تغییر می‌کند. برای همین، اگر قصد دارید به خارج از کشور سفر کنید، حتما باید در جریان آخرین قوانین مربوط به پرداخت عوارض خروج از کشور باشید. برای مثال تا چند سال قبل، کودکان زیر هفت سال از پرداخت عوارض معاف بودند، اما بعد از تغییر قوانین، این عوارض حتی برای نوزادان هم باید پرداخت شود.

عوارض خروج از کشور ۱۴۰۳

مبلغ عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳ در بودجه مصوبه مجلس برای هر کدام از گروه‌های خاص، مطابق جدول زیر تعیین شده که نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش است. در تعیین هزینه عوارض خروج از کشور، فاکتورهایی مثل تعداد دفعات سفر برون‌مرزی، نوع مرز و نوع سفر (زیارتی، سیاحتی و کاری) تاثیر دارد. بنابر مصوبه جدید، در سفر دوم ۵۰ درصد و در سفر سوم ۱۰۰ درصد نسبت به عوارض خروج از کشور سفر اول، اضافه خواهد شد.

نوع سفر

سفر اول (ریال)سفر دوم (ریال)سوم به بعد (ریال)

نوع مرز

سیاحتی۵,۲۰۰,۰۰۰۷,۸۰۰,۰۰۰۱۰,۴۰۰,۰۰۰مرزهای هوایی، زمینی و دریایی
حج ۱,۷۲۰,۰۰۰۱,۷۲۰,۰۰۰۱,۷۲۰,۰۰۰مرزهای هوایی، زمینی و دریایی
زائرین عتبات و عالیات۴۵۰,۰۰۰

۱۵۰,۰۰۰

۴۵۰,۰۰۰

۱۵۰,۰۰۰

۴۵۰,۰۰۰

۱۵۰,۰۰۰

مرز هوایی

مرز زمینی و دریایی

مرزنشینان۷۵۰,۰۰۰

۲۵۰,۰۰۰

۶,۰۰۰,۰۰۰

۶,۰۰۰,۰۰۰

۸,۰۰۰,۰۰۰

۸,۰۰۰,۰۰۰

مرز هوایی

مرز زمینی و دریایی

ورزشکاران تیم ملی با مجوز وزارت ورزش۲,۶۴۰,۰۰۰۲,۶۴۰,۰۰۰۲,۶۴۰,۰۰۰مرزهای هوایی، زمینی و دریایی

براساس بودجه سال ۱۴۰۳، عوارض خروج از کشور برای سال ۱۴۰۳ در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ به مبالغ جدیدی تغییر کرده و نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. این تغییرات تا این لحظه در سامانه‌های پرداخت الکترونیکی عوارض خروج از کشور اعمال نشده است.

عوارض خروج از کشور کودکان

خیلی‌ها می‌پرسند که عوارض خروج از کشور برای چه سنی است؟ به‌طورکلی تفاوتی بین عوارض خروج از کشور کودکان و نوزادان با سایر مسافران وجود ندارد و نرخ آن با عوارض خروج از کشور زمینی برای بزرگسالان یکسان است. این عوارض به ازای هر فرد با کدملی و بلیط پرواز محاسبه می‌شود. پرداخت عوارض خروج از کشور زمینی هم از روش آنلاین هم از روش حضوری امکان‌پذیر است.

از چه روش‌هایی می‌توان عوارض خروج را پرداخت کرد؟

شما می‌توانید عوارض خروج از ایران را از راه‌های مختلفی پرداخت کنید. در این بخش به معرفی روش های پرداخت عوارض خروج از کشور می‌پردازیم تا گزینه مناسب خود را راحت‌تر انتخاب کنید.

روش های پرداخت خروج از کشور

۱. نحوه پرداخت عوارض خروج از کشور از طریق شعب بانک ملی ایران

اگر امکان استفاده از روش‌های پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور وجود نداشته باشد، می‌توانید از روش پرداخت عوارض خروج از کشور آنلاین بانک ملی استفاده کنید. برای این کار کافی است به شعب مرزی بانک ملی ایران مراجعه و مبلغ عوارض را پرداخت کنید. پرداخت عوارض خروج از کشور آنلاین بانک ملی یکی از راحت‌ترین و بی‌دردسرترین روش‌های پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۳ است.

۲. نحوه پرداخت عوارض خروج از کشور از طریق سامانه پرداخت الکترونیک سداد

یکی از آسان‌ترین روش‌های پرداخت عوارض خروج از کشور، استفاده از سامانه سداد یا سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور است. این سامانه با همکاری سازمان امور مالیاتی کشور و بانک ملی ایران طراحی شده و از طریق آن به‌راحتی می‌توانید مبلغ عوارض را پرداخت کنید.

عوارض خروج از کشور در سال ۱۳۹۹

۳. پرداخت عوارض خروج از کشور با کارتخوان پرداخت الکترونیک سداد

اتصال دستگاه‌های کارتخوان به سامانه پلیس گذرنامه، این امکان را فراهم کرده که بتوانید به‌راحتی عوارض خروج از کشور خود را با کمک دستگاه کارتخوان سداد پرداخت کنید.

۴. پرداخت عوارض از طریق سامانه سازمان امور مالیاتی

پرداخت عوارض با سامانه سازمان امور مالیاتی، یکی از روش‌های آسان پرداخت عوارض خروج از کشور است. برای این کار، کافی است وارد درگاه پرداخت اینترنتی سازمان امور مالیاتی کشور شده و پرداخت خود را انجام دهید. با این روش می‌توانید برای پرداخت عوارض خروج از کشور انلاین اقدام کنید.

۵. پرداخت عوارض خروج از کشور در فرودگاه با دستگاه ATM

یکی از این روش‌های ساده برای پرداخت عوارض خروج، استفاده از دستگاه‌های ATM یا خودپردازهای غیرنقدی است که طی سال‌های اخیر در فرودگاه‌های کشور نصب شده‌اند. پرداخت عوارض با دستگاه خودپرداز غیرنقدی، فرآیند مشابه پرداخت از الکترونیکی را دارد.

عوارض خروج از کشور

۶. پرداخت عوارض خروج از کشور با اپلیکیشن ها

اپلیکیشن ایوا، پیام‌رسان بله، قبضینو و…، اپلیکیشن‌های پرداخت عوارض خروج از کشورند که امکان نصب آن‌ها روی دستگاه‌های اندروید و iOS امکان‌پذیر است. شما می‌توانید با نصب این اپلیکیشن‌ها، پرداخت عوارض خروج از کشور انلاین را انجام دهید.

آیا نگه داشتن رسید پرداخت فیزیکی عوارض خروج ضروری است؟

پرداخت عوارض خروج از کشور در سیستم ثبت می‌شود و معمولا متصدی پرواز نیازی به رسید پرداخت فیزیکی عوارض خروج ندارد اما برای اطمینان بیشتر می‌توانید تصویر رسید پرداخت در گوشی یا پرینت آن را همراه داشته باشید.

عوارض خروج از کشور

سهم میراث فرهنگی و صنایع‌دستی از عوارض خروج از کشور ۱۴۰۳

بنا بر جزئیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، در مجموع ۳هزار و ۴۳۱میلیارد تومان منابع، از محل درآمدهای خروج از کشور در نظر گرفته شده است. به همین دلیل عوارض خروج برای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان در نظر گرفته می‌شود.
مبلغ ۸۰هزار تومان از عوارض خروج از کشور هر نفر، برای توسعه زیرساخت‌ها و تاسیسات گردشگری و حمایت از بخش میراث فرهنگی و صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد.

عوارض خروج از کشور سال ۱۴۰۳ حدودا ۳۰درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته؛ بنابراین در سال ۱۴۰۳ برای اولین خروج از کشور باید مبلغ ۴۰۰هزار تومان پرداخت کنید.

چه کسانی از پرداخت عوارض خروج از کشور معافند؟

قانون پرداخت عوارض در هنگام خروج از کشور شامل همه افرادی می‌شود که برای تفریح یا تجارت به خارج از کشور سفر می‌کنند، اما این قانون یک سری افراد را از پرداخت عوارض مستثنا می‌داند که در ادامه آن‌ها را نام می‌بریم.

معافیت خدمه سفر از پرداخت عوارض خروج از کشور

اولین گروه معاف از پرداخت عوارض، افرادی هستند که به واسطه ماموریت شغلی مجبور می‌شوند از کشور خارج شوند. برای مثال خدمه پرواز و خدمه کشتی‌های تجاری و مسافربری لازم نیست این عوارض را پرداخت کنند.

معافیت از پرداخت عوارض

معافیت دانشجویان از پرداخت عوارض خروج از کشور

اگر دانشجویید و مجوز تحصیل در کشور دیگری را دارید، از پرداخت این عوارض معاف هستید. البته باید در نظر داشته باشید که بین رفت‌وآمدهای دانشجویان باید بیشتر از ۳ ماه فاصله باشد.

معافیت دانشجویان از پرداخت عوارض

معافیت بیماران و جانبازان از پرداخت عوارض خروج از کشور

بیماران و جانبازانی که با استفاده از مجوز شورای پزشکی برای درمان به خارج از کشور سفر می‌کنند، از پرداخت عوارض خروج معاف هستند. در چنین شرایطی، عوارض خروج از کشور همراه بیمار نیز شامل ۴۰ تا ۶۰درصد تخفیف می‌شود.

معافیت زائرین کربلا در اربعین از پرداخت عوارض خروج

طبق مصوبات مجلس، زائرین اربعین مطابق تاریخ تعیین شده در این قانون که از مرزهای زمینی به مقصد عراق از کشور خارج می‌شوند، از پرداخت عوارض خروج معاف هستند.

معافیت سایر افراد از پرداخت عوارض خروج

اگر گذرنامه سیاسی یا خدمت دارید یا مقیم یک کشور دیگر هستید و از وزارت کار و امور اجتماعی ویزای کار گرفته‌اید، لازم نیست عوارض خروج را پرداخت کنید.

تخفیف عوارض خروج از کشور

طبق قوانین تعیین‌شده در مصوبه مجلس در مورد این عوارض، عوارض خروج از کشور زمینی، هوایی و دریایی مطابق جدول هزینه‌ها در ابتدای متن است اما برای چند دسته از افراد از جمله ورزشکاران، مرزنشینان و مسافران زیارتی، تخفیف در نظر گرفته شده است.

تخفیف عوارض خروج از کشور

عکس از: سایت Respina24

در این قسمت به معرفی تخفیف‌ها و استثنائات می‌پردازیم:

عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان

مرزنشینان کشور به افرادی اطلاق می‌شود که شماره شناسنامه و کدپستی آن‌ها در سامانه بانک اطلاعات مرزنشینان وزارت کشور ثبت شده باشد. افرادی که در روستاهای مرزی کشور زندگی می‌کنند، کافی است فقط یک بار در طول سال عوارض خروج از کشور پرداخت کنند.

عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان

عکس از سایت: Kurdpress

عوارض خروج از کشور برای زائرین عتبات و عالیات

عوارض خروج از کشور برای افرادی که به زیارت عتبات و عالیات می‌روند مشمول تخفیف می‌شود و برای مرزهای زمینی، هوایی و دریایی متفاوت است. شما می‌توانید مبالغ عوارض خروج را در جدول هزینه‌های ابتدای مطلب ببینید.

عوارض خروج از کشور برای ورزشکاران تیم ملی

ورزشکاران تیم ملی که مجوز وزارت ورزش دارند، مشمول تخفیف عوارض خروج از کشور می‌شوند و مبلغ ۲۶۴ هزار تومان پرداخت می‌کنند.

عوارض خروج از کشور برای زائرین حج تمتع و عمره

عوارض خروج از کشور برای زائرین حج تمتع و عمره مشمول تخفیف می‌شود و برای سفر اول، دوم و سوم به ترتیب ۱۳۲، ۱۹۸ و ۲۶۴ هزار تومان است.

عوارض خروج از کشور برای زائرین حج تمتع و عمره

عکس از: سایت Ana

آیا عوارض خروج از کشور قابل استرداد است؟

اگر اشتباهی در پرداخت عوارض خروج از کشور صورت بگیرد، کافی است به بخش (درخواست استرداد وجوه خروج از کشور) در سایت سازمان امور مالیاتی مراجعه و درخواست استرداد هزینه را ثبت کنید. البته باید توجه داشته باشید که فقط استرداد عوارضی که به‌صورت الکترونیکی پرداخت شده از طریق این سامانه امکان‌پذیر است.

مدارک لازم جهت پرداخت عوارض خروج از کشور

اگر می‌خواهید راحت و بی‌دردسر عوارض خروجی رو پرداخت کنید، بهتر است قبل از هرکاری بدانید که برای پرداخت عوارض خروج از کشور چه مدارکی لازم است. جهت پرداخت الکترونیکی کافی است کارت بانکی عضو سامانه شتاب و مشخصات معتبر متقاضی را وارد کنید. رسید پرداخت عوارض فقط برای شخصی که پرداخت به نام او انجام شده قابل استفاده است.

عوارض خروج از کشور

مدت زمان اعتبار عوارض خروج از کشور

یکی از سوالات پرتکرار در رابطه به عوارض خروجی این است که عوارض خروج از کشور چقدر اعتبار دارد؟ پرداخت عوارض خروج از کشور فقط تا پایان همان سال معتبر است. درصورتی‌که پس از پرداخت عوارض، موفق به سفر نشدید، می‌توانید رسید پرداختی یا شماره پیگیری را برای سفرهای بعدی در همان سال استفاده کنید.

تا کی فرصت پرداخت داریم؟

زمان پرداخت عوارض خروج از کشور، حداکثر ۳۰ دقیقه قبل از سفر است. درست است که فرصت پرداخت عوارض خروج از کشور زیاد است اما پیشنهاد می‌کنیم برای جلوگیری از مشکلات احتمالی، این کار مهم را عقب نیندازید و در اولین فرصت ممکن انجام دهید.

برای پرداخت عوارض خروج از کشور تا کی فرصت پرداخت داریم؟

عکس از: سایت Datisnetwork

استعلام پرداخت عوارض خروج از کشور

امکان استعلام پرداخت عوارض خروج از کشور برای همه افرادی که حقوق عوارض خروجی را پرداخت کرده‌اند، فراهم شده است. برای این کار کافی است به آدرس سامانه سداد مراجعه کنید و با انتخاب گزینه پیگیری درخواست و ثبت جزئیاتی مانند کدملی، شماره کارت و شماره مرجع خرید، استعلام پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۳ را ثبت کنید.

Alibaba آیا عوارض خروج از استعلام پرداخت عوارض خروج از کشور

هزینه عوارض خروج ایران در مقایسه با سایر کشورهای خارجی

کشورهای دیگری هم وجود دارند که مانند ایران هزینه عوارض خروج از کشور دریافت می‌کنند. اتریش، چین، کامبوج و استرالیا جزو این موارد هستند. این مبلغ برای عبور از مرزهای مختلف متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد.

مصوبات جدید مجلس شورای اسلامی در مورد عوارض خروج

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

388 دیدگاه

  1. راحله می‌گوید

    سلام من عوارض پرداخت کردم فیش نگرفتم الان میخوام از طریق پیگیری فیش بگیرم اطلاعات وارد میکنم نمیشه چرا؟

  2. علی می‌گوید

    من امروز پرداخت کردم نرخش همون ۴۰۰ تومنه مشکل ساز نمیشه

  3. فرشید می‌گوید

    من امروز پرداخت کردم از سامانه سداد مبلغ همون ۴۰۰ تومن بود آیا درسته یا نه
    میشه راهنمایی کنین
    شاید نرخ ها هنوز تصویب نشده

  4. Ali می‌گوید

    حرامشون بشه این پولهایی که می‌گیرن. من راضی نیستم.

  5. احمد احمدزاده می‌گوید

    هنوز افزایش نیافته و تا بهار همان ۴۰۰ تومن هست اگر اسفند هم سفر دارید بهتره الان پرداخت کنید تا پایان سال اعتبار داره

  6. اسمعیل . می‌گوید

    من دانشگاه نخجوان دانشگاه میروم هرماه ۴ بار خروجی دارم .راهی برای کاهش هزینه خروجی دانشجوها نیست؟ لطفا تجدید نظر بفرمایید .دانشجو برای تفریح نمی رود.

  7. روزبه می‌گوید

    برای بیمه ثالث ماشین اگر نصف شب به مرز برسیم امکان بیمه کردن هست یا باید منتظر بشیم تایم اداری باشه؟

    1. morteza.a می‌گوید

      از اپلیکیشن های بیمه ای مثل ازکی، بیمیتو و آپ میتوان بیمه معتبر و درجا خرید

  8. مریم زربخش می‌گوید

    پرداخت عوارض که در مرز زمینی انجام شده ولی موفق به خروج نشدیم از چه طریقی قابل برگشته؟چون سامانه فقط برای کساییه که آنلاین پرداخت کردند

  9. شاهرخ می‌گوید

    اگر اسفند ۱۴۰۲ عوارض خروج پرداخت کنم آیا در فروردین ۱۴۰۳ اعتبار دارد؟یا باید همان فروردین ۱۴۰۳ پرداخت کنم؟

    1. goli می‌گوید

      منم همین سوال رو دارم امروز پرداخت زدم درصورتی که یک فروردین پروازمه

  10. Mina می‌گوید

    کاشکی به جای اینکه فقط عوارض خروج کشور ها رو مقایسه میکردن کیفیت زندگی و اقتصاد جامعه اونام مقایسه کردن خیلی کشور خوبی هم داریم برای رفتن بیرونش تم باید پول بدیم

  11. احمدی می‌گوید

    درود
    من در ترکیه مشغول به کار هستم
    شیفت کاری من به صورت ۱۴ روز کار و ۱۴ روز استراحت(برگشت به ایران)است
    یعنی بتده هر ماه ورود و خروج از کشور دارم
    راهی برای کاهش پرداختی عوارض وجود ندارد؟

  12. هادی می‌گوید

    ممنون از راهنمایی تون. بسیار استفاده کردم

  13. فاطمه می‌گوید

    سلام خسته نباشید
    من فیش رو اشتباهی پرداخت کردم حالا که درخواست استرداد مبلغ رو میزنم با خطای فیش پرداختی یافت نشد روبه رو می شم.ممکنه راهنمایی بفرمایید ممنونم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام فاطمه عزیز 🙂
      شماره سفارش رو اعلام کنید تا موضوع رو پیگیری کنیم.

  14. کمال می‌گوید

    کسی که زمینی میره مستقرت هم همون ۴۰۰ تومن رو باید پرداخت کنه ؟ اون بد بخت که دیگه چیزی برای از دست دادن نداره
    اگه پولدار بود هوایی میرفت ، بعد چجوریه که ارز مسافرتی به سفر زمینی تعلق نمیگیره ؟ این میشه دزدی و نا عدالتی

  15. حافظی می‌گوید

    سلام برای سفرزیارتی به عر اق در روزهای به جز اربعین هم باید عوارض خروح پرداخت بشه ؟

    1. صادق می‌گوید

      سلام بله ۱۵هزار تومن بیشتر نیست

  16. پونه می‌گوید

    سلام ایا به عنوان دانشجو در فرودگاه مدرکی باید نشون بدیم؟؟
    تا از دادن عوارض معاف بشیم؟؟؟

  17. خزر می‌گوید

    سلام ، من یک سوال در مورد شناسنامه داشتم ایا هنگام ورود به فرودگاه و همچنین خروج داشتن شناسنامه لازم است یا نه ، برای سفرهای خارجی، چون من شناسنامه ام را گم کردم و میخواهم ماه آینده به ایران سفر کنم ، از کجا میتوانم اطلاعات لازم را بدست بیاورم

  18. رضا می‌گوید

    عوارض خروج از کشور یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟

    غیر قانونی (جهانی )

    تو هیچ کشوری همچین چیزی وجود نداره

    اصلاح فرمایید .

    1. یاشار می‌گوید

      توی خیلی از کشورها هست و توی ایران هم هست
      لطفا اطلاعات کافی داشته باشید بعد نظر بدید .

      1. رضا می‌گوید

        شما که می گویید توی خیلی از کشورها؟ کدام کشورها لطفا نام ببرید؟ البته با مدرک بگویید این کشورها می گیرند.
        لطفا اطلاعات کافی داشته باشید بعد پاسخ بدهید.

  19. سعید رحمتی می‌گوید

    سلام مطالب عالی و آموزنده بود ممنون از شما ارادتمند سعید رحمتی

  20. محسن می‌گوید

    سلام
    من برای تاریخ ۶ فروردین ۱۴۰۲ سفر به خارج دارم ، امکان داردمبلغ خروج از کشور در اسفند ۱۴۰۱ پرداخت شود .

    1. مصطفی می‌گوید

      دزد که شاخ و دم نداره.. خخ

    2. سیاوش می‌گوید

      سلام. من سال ۱۴۰۱ یک بار از کشور خارج شدم. سال ۱۴۰۲ بخام برم باید ۴۰۰ هزار بدم یا ۶۰۰؟

      1. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        سلام سیاوش عزیز 🙂
        در آغاز هر سال این شمارش و ترتیب‌ها از اول هست.

  21. پیشوا می‌گوید

    دیوار این نظ..
    روزی فرو خواهد ریخت
    از این همه به مردم
    گرانی
    اختلاس
    بیکاری

    1. سعید رحمتی می‌گوید

      سلام اینقدر به وحدت ناراحتی و استرس وارد نکن دور از جونت سکته میکنی این ملت سخت کوشند هر راهی هم که بسته بشه راه دیگر پیدا می‌کنند این قصه نداریم و چنان و بمان است رو هم توجه نکن همه دارن حرص برای ویلای شمال و کیش و دو تا سه تا ماشین شاسی بهتر میزنن.

      1. هعی می‌گوید

        وقتی پشت میزت نشستی و خوش خیالی لطفا نظر الکی نده.

  22. یاشار می‌گوید

    سلام
    برای کودک ۳سال عوارض هم باید پرداخت کرد ؟؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام یاشار عزیز 🙂
      بله. حتی نوزاد یک روزه هم باید عوارض خروج از کشور پرداخت کنه.

    2. فرید می‌گوید

      عوارض باید بدین ولی دلار نمیدن

  23. امین می‌گوید

    سلام . حیوانات خانگی هم شامل عوارض خروج میشن؟

    1. میللاد می‌گوید

      😐😂

    2. الهام می‌گوید

      سلام من موقع پرداخت برام پیام میاد کخ مقادیر وارد شده را بررسی کنید و مدام کد امنیتی عوض میشه دلیلش چیه

  24. Hesam می‌گوید

    با عرض تدب و احترام-به نظر شخص بنده یکی از عواملی که باعث افزایش این مالیات عوارض خروج از کشور شده بخاطر اینکه مردم نرن به دیگر کشورهای جهان تا چشم و گوششون باز نشه و از همین زندگی تو این خراب شده لذت ببرن

    1. محمد می‌گوید

      کسی که داره حداقل هفت هشت میلیون تومن خرج میکنه بره خارج، چهارصدتومن براش مانع خروج نیست…

      1. ایمان می‌گوید

        شما بگو صد میلیون خرج بکنه،به تو و حکومت چه ربطی داره؟ همین امثال تو ‌برای این مردم تصمیم میگیرن و دستشون تا آرنج تو جیب مردم هستش،این دزدیه

  25. آدم بیچاره می‌گوید

    با مصوبه بهمن ماه سال ۱۳۹۸، این عوارض به عنوان مالیات خروج از کشور نام‌گذاری شد و از آن به بعد هزینه به حساب دولت واریز می‌شود.
    بخش کوچکی از این مبلغ به سازمان گردشگری پرداخت می‌شود و بخش دیگری هم برای بازسازی و به‌سازی روستاهای مرزی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    حتما منظور از روستاهای مرزی ، روستاهای کردستان و بلوچستان و شرق خراسان است ،؟ !!!! با این همه ترافیک فرودگاه امام ،چرا هچگونه تغییر و بهبودی به جز رکود منفی در روستاهای نامرده مشاهده نمیگردد ؟
    ببخشی حتمکا منظور روستاهای انطرف مرز است .

    واقعا نشستند و فکر کردند .

  26. پوریا می‌گوید

    سلام ببخشید عوارض بار دوم و سوم مربوط به همان ساله یا سال های گذشته هم حساب میشه؟
    مثلا اکه من سال پیش برای بار اول به خارج از کشور سفر کردم امسال میشه بار دوم یا بازم بار اول امسال؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام پوریا عزیز 🙂
      سفرهای همان سال مدنظر هست.

    2. رشید می‌گوید

      هر سال تازه میشه ینی شما امسالم با همون مبلغ ۴۰۰میتونید سفر کنید

  27. ندیمی می‌گوید

    سلام بابت ترانسفر پت هواپیمایی ترکیش جواب نمیده پت زیر هشت کیلو چقدر هزینه داره جهت بردن به هلند محبت کنید هزینه پت داخل کابین چقدر میشه سپاس

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام دوست عزیز 🙂
      بهترین کار اینه که با دوستان پشتیبانی تماس بگیرید تا شما رو راهنمایی کنند.

  28. ممد می‌گوید

    من مقیم خارج هستم و برای ثبت اقامت خارج مبلغی هم پرداخت نموده ام که از عوارج خروج معاف شوم ولی هر بار که ایران میام می باید عوارض اجباری خروج را پرداخت کنم. پس هیشکی معاف نیست و این اطلاعات غلط است. اقامت خارج هم تنها حقه بازی و دروغ برای پرداخت پول امثال بنده است!

    1. نرگس می‌گوید

      میشه منم ببرید

      1. سعید چلچله می‌گوید

        میشه بپرسم چند سالتونه است ؟؟؟ بخاطر عوارض خروجش میپرسم ها….!!!!😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

  29. مهدی عیانی می‌گوید

    آقای ۶لی بابا شما آدرس و تلفن شرکت ما را در گروه تان قرار داده آید و مشتریان شما اشتباها بما تلفن میزنند لطفا آدرس و تلفن سایتتان را اصلاح فرمائید

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام مهدی عزیز 🙂
      این اشتباه در کدوم صفحه رخ داده؟ ممنون می‌شیم اگر بیشتر توضیح بدید تا مشکل رو برطرف کنیم.

      1. زری می‌گوید

        سلام
        برای تهیه ارز دولتی فقط ارائه بلیط برگشت و عوارض خروج از کشور کافیه؟؟
        یا باید بلیط برگشت هم ارائه بدیم؟؟

      2. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        سلام دوست عزیز 🙂
        نیازی به ارائه بلیط برگشت نیست.

  30. رضا حسینی می‌گوید

    سلام آیا در خود مرز رازی هم باجه ای برای دریافت عوارض خروج از کشور هست؟ و اینکه آیا تست کرونا هم برای سفر زمینی نیاز هست یا همان کارت واکسن کفایت میکند.تشکر

    1. علی می‌گوید

      سلام.دستگاه پوز برای پرداخت عوارض در محل وجود داره.و سعی کنید همونجا پرداخت کنید از طریق سایت امکان اینکه نشینه تو سیستم هست و لب مرز اذیت میشین

  31. رضا حسینی می‌گوید

    اگر از طریق زمینی بخوام برم وان ترکیه توی خود مرز هم عوارض خروج از کشور رو دریافت میکنن؟

  32. تهرانی می‌گوید

    سلام من مقیم هستم و دو هفته پیش از ایران اومدم بیرون و عوارص را پرداخت کردم .چندین تماس هم گرفتم با اداره گذرنامه ولی به من گفتند که مقیمها هم باید پرداخت کنند

    1. عاطفه رسولی می‌گوید

      بله بایستی پرداخت کنید.

  33. آرزین می‌گوید

    این یک دروغ بزرگ است که قسمتی از این درآمد صرف عمران و آبادی روستاهای مرزی می شود حتی تک ریالی هم دولت به روستاهای مرزی نمی دهد و حتی مرزنشینان که تا پارسال یک بار حق خروج با هزینه کمتر را داشتند امسال آن را هم دولت حذف کرد تا ثابت کند که فقط اهل شعار بود

    1. عاطفه رسولی می‌گوید

      بدبین نباشید.

      1. علیرضا می‌گوید

        دلیل خوش بینی شما به چنین بی عدالتی هایی رو میشه حدس زد!

  34. داود می‌گوید

    من هفته گذشته برای سفر به کربلا رفتم
    عوارض خروج ۴۵ هرار تومان بودش

  35. یوسف می‌گوید

    بسیار عالی

  36. morteza می‌گوید

    سلام
    آیا هزینه خروج از کشور بدون بازگشت فرقی با بقیه سفر ها داره؟
    اگر آره میشه لطف کنید بگید چقدر هست؟

    1. عاطفه رسولی می‌گوید

      خیر هیچ فرقی ندارد و شما باید پرداخت نمایید.

  37. سیدعلی رضوی می‌گوید

    باسلام خدمت شما عوارض خروج برای شهرهای زیارتی مثلا کربلا چقدر است

    1. محمد می‌گوید

      رایگان

  38. زارع می‌گوید

    سلام, من دی ۱۴۰۰ عوارض پرداخت کردم ولی برنامه سفرم کنسل شده و الان باید برم , میتونم با همون عوارضی که پرداخت کردم از کشور خارج بشم؟

    1. ابوذر می‌گوید

      بله

  39. شریفی می‌گوید

    سلام وقت بخیر بنده سلیمانیه عراق کار می کنم و ماهانه رفت و آمد میکنم
    برای پرداخت نکردن عوارض راهی هست ما رو راهنمایی کنید؟ ممنون

    1. Laleh می‌گوید

      سلام اقامت داشته باشین نیازنیست

  40. شریفی می‌گوید

    سلام وقت بخیر بنده سلیمانیه عراق کار می کنم و ماهانه رفت و آمد میکنم
    برای پرداخت نکردن عوارض راهی هست ما رو راهنمایی کنید؟ ممنون

    1. بابک می‌گوید

      بله ازمحل کار نامه میگیرید با کارت اتاقمت میبرین سفارت ایران و …

  41. مهراب می‌گوید

    نوشتید برای مرز نشین ها فقط یک بار در سال باید عوارض خروجی پرداخت بشه نامفهوم هست اگه چند تا سفر داشته باشیم چی؟ واینکه بار اول چقدر باید پرداخت کنیم

  42. امیررضا می‌گوید

    سلام.آفرین برشما که انقدر قانع هستید.کاش من هم میتونستم قانع باشم.

  43. محمد می‌گوید

    با عرض سلام و خسته نباشید بنده به همراه همسرم این بار سومین بار میشه که از ایران خارج میشم فقط فقط به خاطر گل و بلبل بودن کشورمان هست که هیچ امتحان و هیچ کورسی بین الملی که نیاز است در ایران برگزار نمیشه….. مثل PTE مدرک زبان مثل NCLEX و RN مدرک پرستاری بین الملی که همجا مثل آذربایجان و ارمنستان و پاکستان انجام میشه ولی ایران نه……
    واقعا متاسفم برای همچین سیستمی

    1. مهرداد می‌گوید

      حرف حق

    2. ادی عظیمی می‌گوید

      محمد جان اگر رفتی اذربایجان یا ارمنستان با من تماس بگیر من در هلند هستم. تلفن موبایلم ۰۰۳۱۶۲۵۲۹۹۳۸۸ ادی عظیمی هستم

  44. علی نیک بخت می‌گوید

    چطور در قانون اساسی خروج از کشور عوارض گرفتن ممنوعه ولی هر سال داره اضافه میشه. بابا به قران این خلاف قانونه.
    فقط اگه یه بدبختی دو تا نون بدزده باید دستش قطع بشه؟ چون میخواسته از گرسنگی نمیره.

  45. حسین می‌گوید

    سلام
    چرا ایرانیان باید برای خروج از کشور خودشان عوارض بپردازند. در هیچ کشوری چنین چیزی ندیدم . در برخی کشورها که ویزای ورودی از قبل ندارند و در فرودگاه یا مبادی ورودی ویزا صادر میکنند، آنهم نه بعنوان عوارض ورودی بلکه برای اتباع بیگانه، صرفا هزینه ای برای صدور ویزا اخذ میکنند.اینکه شما مجبورید بخاطر شغلتان چندین بار در سال از کشور خارج شوید و برای مملکت ارز آوری داشته و اشتغالزایی و کارآفرینی کنید و سر سال هم مالیات دهید و ….. و یا حتی مردم عادی با چه دلیل و منطقی باید عوارررررض خرررررروج دهند، معلوم نیست!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

  46. خانم مرادیان می‌گوید

    درود هموطن عزیز ، از جمله کسانی که می بایست از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف شوند، راهنمایان گردشگری رسمی هستند که چون حرفه و زمینه تخصصی فعالیت آنهاست و در طول سال احتمال دارد که به دفعات سفر به لحاظ برگزاری تور داشته باشند، هم اکنون به این مهم خوب است که توجه شود و وزارت گردشگری می بایست اقدامات لازم را پیگیری و در انجام این مهم اهتمام ورزد

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام خانم مرادیان عزیز 🙂
      خیلی ممنونیم که این اطلاعات رو با بقیه به اشتراک گذاشتین.

  47. علی می‌گوید

    سلام من در عراق هستم و وقت ویزای من تمام شده است الا میگن باید جرمیه بدی شما میدونید چقدر باید پرداخت کنم؟؟۴ ماه غیبا دارم

  48. مهاجر می‌گوید

    متاسفانه این تفکر که افرادی بخارج میرن پولدارن به کل از بیخ و بن اشتباست اکثرا برای کار یا درس میرن پس کی قراره قانونی حاوی انسانیت برقرار بشود چرا ندونسته افراد را قضاوت میکنند مثلا اخیرا قطع شدن یارانه خارج نشینان مطرح شده درحالیکه می بینید عوارض خروج چندبرابر یک یارانه هست درحالیکه فرد هیچ شغلی در ایران نداره هزینه های زندگی در خارج هم که سرسام آوره پس اندازی برایش نمی ماند واقعا این شرایط درستی نیست

    1. Nemo می‌گوید

      دقیقا. 👌

  49. پژمان می‌گوید

    ظاهراً طبق معمول گذشته ما هم که ساکن خارج از کشور هستیم باید عوارض خروج بدیم. حالا ما که ساکن این ور آب هستیم این برای ما پولی نیست ولی به خدا خیلی از ایرانیها که ساکن ترکیه و عراق و گرجستان هستن به خاطر همین عوارض خروج از رفتن به ایران صرف نظر می کنن. یا ماها که اینجا دور از ایران هستیم همین نحوه پرداخت برامون سردرگم کننده هست و آدم رو ناراحت می کنه که آدم قید ایران رفتن رو اصلا میزنه.

    1. صدرا می‌گوید

      باشه تو الان خارج زندگی میکنی ، آقایون و خانوما ایشون خارج زندگی میکنه 😂🤣🤣😅😅

      1. محمد می‌گوید

        😅 😅 😅 😅 😅

    2. شهرام می‌گوید

      مگه نمیگی پولی نیست باز اینقد زیاده که حاضری قیدایران بزنی🤣🤣

  50. 66mrtm@gmail.com می‌گوید

    من ۳دوز برکت زدم ومشکلی بابت رفتن به ترکیه پیش نیومد

    1. S می‌گوید

      برای ترکیه هیچ مشکلی ندارم برای اروپا و آمریکا همش مشکله

  51. کیان می‌گوید

    سلام وقت بخیر، برای خروج از کشور حتما باید دو دوز واکسن کرونا زده باشیم یا اینکه میشه روز قبل از رفتن تست pcr داد و با همان تست از کشور خارج شد؟

    1. لیلی می‌گوید

      با سلام برای عوارض باید هردو طرف عوارض بدیم یعنی هم رفت هم برگشت ؟

    2. S می‌گوید

      بستگی ب کشورش داره . بعضی ها با تست پی سی ار قبول میکنند . بعضیا حتما باید واکسن بزنی

  52. ذوقعلی شیرخانلو می‌گوید

    باعرض سلام ماعازم ترکیه وگرجستان با ماشین شخصی هستیم چقدرارض به ما تعلق میکیرد

  53. امید می‌گوید

    سلام
    آیا برای کودکان زیر ۱۳ سال هم بایستی عوارض واریز کرد

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام امید عزیز 🙂
      بله.

  54. aliassassin997@gmail.com می‌گوید

    سلام خسته نباشین آیا اتباع داخل ایران که دارای کارت آمایش هستند هم می‌توانند سفر خارج کشور بروند؟

    1. سارا می‌گوید

      برای رفتن به ترکیه میدونم اتباع افغان که یه سال اقامت ایران را دارن میتونن برای ویزای توریستی اقدام کنن، پاسپورت هم که باید از سفارت افغانستان درخواست بدید ، و قبل از ورود به ترکیه باید درخواست ویزا را بدید که از آژانسهای مسافرتی بلیط بگیرید راهنماییتون میکنند

  55. ساویاد می‌گوید

    هر سال چطوری محاسبه میشه؟از تحویل سال یا از اولین خروج؟

  56. هلنا می‌گوید

    سلام ، مادرم واکسن برکت زده آیا میتونه به ترکیه سفر کنه ؟؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂 فعلا واکسن برکت مورد تایید خیلی‌ از کشورها نیست.

    2. Dr. Habib می‌گوید

      سلام، کارت واکسن شامل ۲ دوز واکسن(برکت را البته نفی نکرده) یا نتیجه آزمایش منفی کرونا ۷۲ ساعت قبل از پرواز

    3. سارا می‌گوید

      برای ترکیه میتونه، دو هفته از دوز دوم باید گذشته باشه

  57. وحید می‌گوید

    اینهمه داستان چیه نوشتید یه کلام عوارض خروج چنده ..به من چه میر کاظمی چه زری زده بهرحال اون پول زور رو از آدم میگیرن نسبت به خدماتی که میدن اون از اوضاع گمرک های مرزی هست غرق در کثافت و گرد وغبار اونم از سرویس های بهداشتی و غیره اش یه دونه فقط مامورین گذرنامه با آدم خوش رفتاری میکنن

    1. ta.he می‌گوید

      عشقی داداش
      حرف حق پلاس×۱۰۰۰۰۰

  58. بهرام می‌گوید

    تشکر

  59. ےففے می‌گوید

    جگجگھشھچیچجھ

  60. Saman می‌گوید

    با درود پاسپورت من کمی آب خورده بهش برای ورود یا خروج مشکلی داره !؟ بعضا مهرهای سال پیش یکم کم رنگ شدن!
    Samanghiassi@hotmail.com

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂 قبل از سفر به اداره گذرنامه نشون بدین تا بر اساس شدت آسیب، تصمیم بگیرن.

  61. mahnazidcard1973@gmail.com می‌گوید

    سلام وقت بخیر
    عالی بود من به راحتی خرید کردم وراضیم

  62. رودابه فهیمی می‌گوید

    سلام ، وقت شما بخیر
    آیا راهنمایان کارت دار باید عوارض خروج از کشور را پرداخت کنند ؟

  63. مهدی می‌گوید

    اخه این چه قانون نادرستیه الان که وضع فروش نفت و… بهتر شده برش دارین لا اقل بخدا پول زوره بخدا بعضیا مجبورن از خوشی نمیرن برای کار میرن

  64. رها می‌گوید

    سلام وقت بخیر من برای بار دوم هست که می‌خوام ب سفر خارج از کشور برم،عوارض سال جدید برای بار دوم نفری چ قدر شده؟؟؟

    1. سانا می‌گوید

      سلام،بار دوم ۶۰۰ تومنە فکر کنم، چون هنوز نرخ عوارض تغیر نکرد

    2. راحله می‌گوید

      ملاک شمارش تعداد سفر بر اساس یک سال هست. سفرهای قبلی در سال گذشته محسوب نیست .

    3. مهدی مرادی می‌گوید

      ۶۰۰

  65. فاضل می‌گوید

    سلام میشه الان عوارض خروج از کشور رو پرداخت کنیم ولی خرداد ماه از کشور خارج شیم
    بعدا اگر عوارض تا خرداد افزایش پیدا کنه باز باید پرداخت کنیم اون مبلغی که اضافه شده

  66. Ehsan می‌گوید

    سلام.
    من ده فروردین ۱۴۰۱ عوارض خروج پرداخت کردم برای سفر مبلغ چهارصد هزار تومان

  67. علی می‌گوید

    سلام دوستان
    من ۷ اسفند ۱۴۰۰ عوارض خروج از کشور برای بار اول پرداخت کردم ولی از کشور خارج نشدم؟الان اعتبارش منقضی شده؟سال جدید بخام برم مجدد باید پرداخت کنم؟ایا راهی هست عوارضی که سال قبل دادم را پس بگیرم؟؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام علی عزیز 🙂 عوارض هر سال در انتهای سال منقضی میشه.

    2. ارزو می‌گوید

      در این سامانه درخواست عودت دهید https://www.evat.ir

  68. سهیلا می‌گوید

    افراد مقیم در کشورهای خارجی هم باید عوارض خروج از کشور پرداخت کنند؟

    1. امین می‌گوید

      خیر . من ۸ ماه استانبول بودم و از اونجا به ایران برگشتم عوارض خروج ندادم . فقط هزینه ۵ ماه اضافی موندنم تو اونجارو دادم . ۳ ماه اول به عنوان توریست هستی و بعد اون باید جریمه پرداخت کنی

  69. Salim می‌گوید

    فک کنم اشتباه تایپی شده ، منظور پنج میلیون و دویست هزار ریال دسته

  70. ایرانی می‌گوید

    این روش دیگه کهنه شده که به مرگ میگیرن که به تب راضی بشن. ولی این جملات آدم رو از جایی که داره زندگی میکنه منزجر میکنه…

    1. امیر می‌گوید

      فعلا که دارن به همان روش قدیمی عمل می کنند و جواب داده البته متاسفانه

    2. شادی می‌گوید

      واقعا گل گفتی
      متاسفم برای این شرایطی که پیش اومده

      به امید روزهای بهتر

      روزهایی که اشتیاق برای برگشت به کشور بیشتر از خروج از کشور باشه

  71. فقط خدا می‌گوید

    جهان سوم یعنی این وقتی کسی داره کشور رو ترک می‌کنه چه معنی داره که عوارض خروج بپردازعقب ماندگی یعنی این جهان سوم یعنی این

  72. پیمان می‌گوید

    ۱۴۰۰عوارض خروج ۴۰۰اما ۱۴۰۱عوارض خروج ۵۲۰۰۰۰۰ وای وای وای

    1. مونا صبوری می‌گوید

      چنین چیزی صحت ندارد.
      طی چند روز آینده نرخ آن با ۱۲۰ هزار تومان افزایش، از ۴۰۰ هزار تومان به ۵۲۰ هزار تومان خواهد رسید.

  73. پیمان می‌گوید

    تا اونجا که من میدانم و خارج رفتم فقط ایران عوارض خروج از کشور میگیره

  74. پیمان شیرزاد می‌گوید

    این بی عدالتی وظلمه که عوارض خروج از کشور برا سال ۱۴۰۱بیش از ۱۳برابر شده 😞😞😞

    1. مونا صبوری می‌گوید

      چنین مطلبی صحت ندارد.
      نرخ جدید حدود پانصد هزار تومان خواهد بو.د

  75. کیمیا می‌گوید

    وات د فاک
    چه خبره ۵ میلیون
    مگه چقدر حقوق میدین که اینجوری از حلق مردم میکشین بیرون

  76. علی حاجیلو می‌گوید

    مبلغ عوارض خروج برای سفر هوایی و زمینی متفاوت نیست ؟

    1. مونا صبوری می‌گوید

      خیر، تماما یکی است.

  77. محمدرضا می‌گوید

    مردم باید با این پول زور مقابله کنند یکی از راه ها این هست که به رسانه های خارج از کشور اطلاع رسانی کنی تا آنها هم از هر توریستی که به ایران می آید پول بگیرند بنابراین باید مردم فکری بکنند این یک اقدام موثری هست تا از آمدن توریست به ایران جلوگیری شود

    1. منصور می‌گوید

      خیلی هم برای اینا مهم کسی بیاد!

  78. Manije می‌گوید

    همون ۴۰۰ هزار تومنم خیلی زیاده هیچ جای دنیا اینطوری نیست

  79. امیرحسین می‌گوید

    سلام.اگه عید امسال بخوام برم ترکیه چقدر هزینه عوارض میشه

    1. پیمان می‌گوید

      ۱۳برابر پارسال ،چه خبره ،خدای من وحشتناکه

  80. بهرام می‌گوید

    عوارض خروج رو اگه روی بلیط تنظیم کنند عالی میشه ، یعنی هر شخصی بلیط خرید مبلغ عوارض به قیمت بلیط اضافه بشه و بعدش دولت از هواپیمایی مطالبه کنه ، دو سال پیش در فرودگاه از طریق کیوسک عوارضی پرداخت کردم و از حسابم کسر شد ولی در سیستم تعریف نشد و دوباره پرداخت کردم یعنی دو مرحله پرداخت کردم و زمانیکه برگشتم ایران حدود ۸ ماه طول کشید که پول اضافه رو با بدبختی پس بگیرم .

  81. پیمان می‌گوید

    تو تیتر خبر نوشتین عوارض ۱۴۰۱ درصورتیکه هنوز نهایی نشده و توی مطلب هم بهش اشاره ای نکردین. چرا با مخاطب خود شفاف و صادق نیستین؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂 این بخش از مطلب رو خوندین؟
      به گزارش اقتصادنیوز، مبلغ عوارض خروج از کشور ۱۴۰۱ برای هر نفر به میزان ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برآورد شده اما مسعود میرکاظمی (رئییس سازمان برنامه و بودجه) گفته است که هنوز این مبلغ نهایی نشده و دولت در حال تصمیم‌گیری در مورد قیمت عوارض خروج از کشور برای سال ۱۴۰۱ است.

  82. Behnam می‌گوید

    آخه پنچ میلیون به قول دوستان سر گردنه هست؟
    دولت مردم رو چی حساب کرده لطفا بگید اگر الان عوارضی رو پرداخت کنیم برای دوم فروردین ۱۴۰۱حساب میشه

  83. همتا می‌گوید

    پنج میلیون خیلی زیاده 🙂

  84. بابک می‌گوید

    یعنی چی ۵ میلیون مگه سرگردنس 🥴

  85. فرزانه می‌گوید

    سلام ببخشید من یه سوال مهم داشتم ، من برای ۲ فروردین ۱۴۰۱ پرواز دارم ولی برای خرید ارز امروز عوارض رو پرداخت کردم ، حساب‌ نمیشه دوباره باید سال جدید پرداخت کنم ؟😥

    لطفا اگخ میدونین به این سوال زهرا که سوال منم هست پاسخ بدید ممنون

    1. ناشناس می‌گوید

      باید برید در سایت evat درخواست استرداد عوارض و بزنید

    2. ستايش می‌گوید

      سلام .
      خرید ارز چه ربطی به عوارض داره ؟ یعنی هرکی بخواد همینجوری ارز بخره ، نمیتونه ؟

  86. جمشید می‌گوید

    نخیر ، هر سال از اول فروردین تا آخر اسفند یک سال برای عوارض حساب میشه. سال بعد دوباره از اول فروردین

  87. حبیب رسولی می‌گوید

    دیدگاه خانم ناصری رو قابل تقدیر میدونم
    و به ایشان با این تفکر بالا. درود. میگم

  88. ارزو می‌گوید

    سلام من تابستون رفتم ترکیه عوارض دادم الان ۴ فروردین میخام برم خارج از کشور با توجه به اینکه ارز مسافرتی میخام بگیرم ثرافی عوارض رو هم مبخاد اولا که اگه الان واریز کنم میشم بار دوم و اینکه مگه اعتبارش تا پایان هر سال نیست حالا ۴ فروردین همه جا هم تعطیله من باید چیکار کنم؟

    1. شایان می‌گوید

      شما باید ارز آزاد بگیری
      در ضمن صرافی صحیح می باشد

      1. ستايش می‌گوید

        سلام
        مگه ارز غیر آزاد هم داریم ؟!

  89. Zahra می‌گوید

    سلام ببخشید من یه سوال مهم داشتم ، من برای ۲ فروردین ۱۴۰۱ پرواز دارم ولی برای خرید ارز امروز عوارض رو پرداخت کردم ، حساب‌ نمیشه دوباره باید سال جدید پرداخت کنم ؟😥

  90. سمیه می‌گوید

    سلام اگه اسفند بریم ترکیه دوباره خرداد سال ۱۴۰۱ برم اونوقت خرداد باره دوم حساب میشه؟؟
    یا سال جرید دوباره از اول حساب میکنن؟؟؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂 خیر چون سفر اولتون در ۱۴۰۰ و سفر دومتون در ۱۴۰۱ میشه

      1. سمیه می‌گوید

        یعنی۱۴۰۱ سفر دوم حساب میشه؟

    2. جمشید می‌گوید

      نخیر ، هر سال از اول فروردین تا آخر اسفند یک سال برای عوارض حساب میشه. سال بعد دوباره از اول فروردین

      1. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        ممنون که بقیه رو راهنمایی می‌کنین 🙂

  91. مهراز می‌گوید

    لعنت به هرچی آخوندە زالوصفت، ای خدا تاکی این بی‌همه‌چیزا به ماظلم کنن، آخه به‌چه‌گناهی؟ ی مشت ازخدا بی‌خبر و پفیوز رفتن و تمام ملت ایران رو به‌خاک سیاەنشوندن، بعد بایدما بیچارەها تاوان حماقت بعضی‌هارو بدیم

  92. محمد مختاری می‌گوید

    سلام
    از ترکیه اگر برگردم ایران
    باید عوارض بدم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      خیر 🙂

    2. علی می‌گوید

      اون عوارض دیگه مالی نیست،با روح و روان و افسردگی بعد از سفر و دیدن دوباره این اشغالا تو مرز یا فرودگاه ایران پرداختش میکنی

  93. محمد غلامی می‌گوید

    سلام وقت بخیر بنده عوارض خروجی رو پرداخت کردم. ولی از کشور خارج نشدم آیا عوارض باطل خواهد

    1. محمد می‌گوید

      تا پایان هر سال اعتبار دارد

  94. یلدا می‌گوید

    ببخشین یک راهنمایی میخواستم میتونین کمک کنین ؟
    الان که برای خرید ارز عوارض خروج رو باید داده باشیم تا ارز بدن مشکلی که من دارم این هست که اوایل فروردین ۱۴۰۱ بلیط دارم که اون موقع صرافی باز نیست و ارز رو باید الان بخرم و امسال اگر عوارض بدم میشه دفعه دوم و مبلغ ۶۰۰ تومن . باید چکار کنم؟

    1. محمد می‌گوید

      سال ۱۴۰۱ سال جدید هست و سفر شما در اون سال مرتبه اول حساب میشه …

  95. مریلا می‌گوید

    زالو که میگن هم اینا هستن.

  96. آرزو رنجبرفر می‌گوید

    سلام من یک فرد عادی هستم و برای خروج از کشور به اشتباه خروجی رو به گزینه عتبات عالیات ریختم چطور میشه پولم رو پس بگیرم لطفا ؟

    1. محمود عالی زاده می‌گوید

      سلام
      هیچ نگویید انقلاب برای ما چه کرده بگویید ما برای انقلاب چه کردیم(امام خمینی)
      و (((امام علی :هیچ دولتی نمیتواند بر شما حکومت کند جز بر جهل شما))))
      وحال مامردم ایران جاهلیم یا دانا
      دوستان من خودمونو زدیم ب جاهلی برگشتیم ب زمان عرب جاهلی
      ۱۳ ساله یارانه ۴۵ هزارتومان کاش فقط گرونی همین عوارض بود همه چی ۲۰۰ برابر الا یارانه .شرم برما که دوست داریم ظلم بکشیم و دم نزنیم.سیاسی نیستم اما حالم از خودم بهم میخوره ک این همه استبداد و ظلم و جور به سرم آواره شرمنده خانوادم هستم واز ترس سکوت کردم
      دوستان ب گفته نوبخت عوازض خروج از کشور یعنی مردم ک میرن خارج کشور عشق و حال میکنن ی کمک خیلی خیلی خیلی ناچیز ب دولت بکنن چ عیبی داره.
      قضاوت با شما
      یا حق

    2. کمال می‌گوید

      کسی که زمینی میره مسافرت هم همون ۴۰۰ تومن رو باید پرداخت کنه ؟ اون بد بخت که دیگه چیزی برای از دست دادن نداره
      اگه پولدار بود هوایی میرفت ، بعد چجوریه که ارز مسافرتی به سفر زمینی تعلق نمیگیره ؟ این میشه دزدی و نا عدالتی

  97. مجتبی می‌گوید

    عوارض مرز زمینی برای ترکیه چنده؟

  98. محمد می‌گوید

    من ساکن خارج از کشور هستم
    چرا از من خروجی می گیرند

    1. الهام می‌گوید

      سلام
      من مقیم خارج از ایرانم و اقامت آن کشور را دارم
      آیا باید عوارض خروج بدم؟

      1. رضا می‌گوید

        خیر نباید پرداخت کنید البته فکر کنم باید با پاسپورت آن کشور رفت و آمد کنید

  99. Tami می‌گوید

    برای معلولین هیچ تخفیفی نگذاشتن؟

  100. طاها می‌گوید

    راجب این موضوع بحث شده از ۳ ماه گذشته ، و برای افزایش به نتیجه نرسیدن….و دولت هم قرار بر افزایش نداشته.

    مرسی از علی بابا

    1. fateme.gh می‌گوید

      یعنی الان چند باید بدیم؟؟