عوارض خروج از کشور

عوارض خروج از کشور سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

جدید‌ترین نرخ عوارض خروج از کشور سال 1403

اگر تابه‌حال به دلایل تجاری، تفریحی، درمانی و غیره از کشور خارج شده باشید، احتمالا عوارض خروج از کشور را هم پرداخت کرده‌اید. اما آیا می‌دانید عوارض خروج از کشور به چه دلیل و چه مقدار پرداخت می‌شود و به حساب چه ارگانی می‌رود؟ آیا هزینه عوارض خروج از کشور ایران در مقایسه با سایر کشورهای خارجی یکسان است؟

سوالات زیادی در رابطه با نحوه پرداخت عوارض خروج از کشور وجود دارد که پیدا کردن جوابشان کار سختی است. ما سعی کردیم در این مقاله از مجله گردشگری علی‌بابا اطلاعات کاملی درباره عوارض خروج از کشور، مدارک لازم برای پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۳و هر آنچه لازم است درباره جزییات آن بدانید، در اختیارتان قرار دهیم.

مبلغ عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳ برای سفر سیاحتی اول ۴۰۰هزار تومان، سفر سیاحتی دوم ۶۰۰هزار تومان و سفر سیاحتی سوم ۸۰۰هزار تومان است.
روش‌های پرداخت عوارض خروج از کشور کدام‌ها هستند؟
شما می‌توانید عوارض خروج از کشور را به‌صورت آنلاین و با استفاده از سامانه سداد، اپلیکیشن ایوا و اپلیکیشن بله، وب‌سایت بانک ملی ایران پرداخت کنید. علاوه‌براین، امکان پرداخت عوارض با مراجعه حضوری به شعب مرزی بانک ملی ایران و یا استفاده از دستگاه‌هایATM مخصوصی که برای این کار در فرودگاه‌ها نصب شده، امکان‌پذیر است.
چه کسانی از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف هستند؟
خدمه پرواز و کشتی‌های تجاری و مسافربری، دانشجویان با مجوز تحصیل خارج از کشور به شرطی‌که از آخرین بازگشتشان به کشور بیشتر از ۳ ماه گذشته باشد، جانبازان و بیمارانی که مجوز درمان خارج از کشور دارند، افرادی که گذرنامه سیاسی یا خدمت دارند، ایرانیان مشغول‌به‌کار و مقیم خارج از کشور که دارای کارنامه شغلی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند و زائرین اربعین حسینی معاف از پرداخت عوارض خروج از کشور هستند.
عوارض خروج از کشور برای سفرهای حج و عتبات چقدر است؟
عوارض خروج از کشور برای سفر حج بار اول ۱۳۲هزار تومان، بار دوم ۱۹۸هزار تومان و بار سوم ۲۶۴هزار تومان است. همچنین برای سفرهای هوایی عتبات ۴۵هزار تومان و برای سفرهای زمینی و دریایی عتبات ۱۵هزار تومان است.

عوارض خروج از کشور چیست؟

عوارض خروج از کشور (Departure Tax)، مبلغی‌ است که هر شخصی که از کشور خارج می‌شود، باید به دولت بپردازد. این عوارض برای سفرهای هوایی، زمینی و دریایی محاسبه می‌شود و پرداخت آن، حتی برای افراد زیر دو سال نیز ضروری است. البته باید بدانید استثنائاتی هم در مورد عوارض خروج از کشور وجود دارد که در ادامه این مقاله به آن می‌پردازیم.

نکته قابل تامل این است که عنوان عوارض خروج از کشور به هزینه‌ای اتلاق می‌شود که باید به شهرداری‌ها بپردازیم. برای همین هم عوارض خروج تا چند سال پیش به حساب شهرداری واریز می‌شد، اما پس از مصوبه بهمن ماه سال ۱۳۹۸، این عوارض با عنوان مالیات خروج از کشور از مسافران دریافت و به حساب دولت واریز می‌شود.

بخش کوچکی از مبلغ عوارض خروج از کشور به سازمان گردشگری پرداخت می‌شود و بخش دیگری هم برای بازسازی و به‌سازی روستاهای مرزی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عوارض خروج از کشور چیست؟هزینه عوارض خروج از کشور هر ساله تغییر می‌کند. برای همین، اگر قصد دارید به خارج از کشور سفر کنید، حتما باید در جریان آخرین قوانین مربوط به پرداخت عوارض خروج از کشور باشید. برای مثال تا چند سال قبل، کودکان زیر هفت سال از پرداخت عوارض معاف بودند، اما بعد از تغییر قوانین، این عوارض حتی برای نوزادان هم باید پرداخت شود.

عوارض خروج از کشور ۱۴۰۳

مبلغ عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳ در بودجه مصوبه مجلس برای هر کدام از گروه‌های خاص، مطابق جدول زیر تعیین شده که نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش است. در تعیین هزینه عوارض خروج از کشور، فاکتورهایی مثل تعداد دفعات سفر برون‌مرزی، نوع مرز و نوع سفر (زیارتی، سیاحتی و کاری) تاثیر دارد. بنابر مصوبه جدید، در سفر دوم ۵۰ درصد و در سفر سوم ۱۰۰ درصد نسبت به عوارض خروج از کشور سفر اول، اضافه خواهد شد.

نوع سفر

سفر اول (ریال)سفر دوم (ریال)سوم به بعد (ریال)

نوع مرز

سیاحتی۵,۲۰۰,۰۰۰۷,۸۰۰,۰۰۰۱۰,۴۰۰,۰۰۰مرزهای هوایی، زمینی و دریایی
حج ۱,۷۲۰,۰۰۰۱,۷۲۰,۰۰۰۱,۷۲۰,۰۰۰مرزهای هوایی، زمینی و دریایی
زائرین عتبات و عالیات۴۵۰,۰۰۰

۱۵۰,۰۰۰

۴۵۰,۰۰۰

۱۵۰,۰۰۰

۴۵۰,۰۰۰

۱۵۰,۰۰۰

مرز هوایی

مرز زمینی و دریایی

مرزنشینان۷۵۰,۰۰۰

۲۵۰,۰۰۰

۶,۰۰۰,۰۰۰

۶,۰۰۰,۰۰۰

۸,۰۰۰,۰۰۰

۸,۰۰۰,۰۰۰

مرز هوایی

مرز زمینی و دریایی

ورزشکاران تیم ملی با مجوز وزارت ورزش۲,۶۴۰,۰۰۰۲,۶۴۰,۰۰۰۲,۶۴۰,۰۰۰مرزهای هوایی، زمینی و دریایی

براساس بودجه سال ۱۴۰۳، عوارض خروج از کشور برای سال ۱۴۰۳ در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ به مبالغ جدیدی تغییر کرده و نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. این تغییرات تا این لحظه در سامانه‌های پرداخت الکترونیکی عوارض خروج از کشور اعمال نشده است.

عوارض خروج از کشور کودکان

خیلی‌ها می‌پرسند که عوارض خروج از کشور برای چه سنی است؟ به‌طورکلی تفاوتی بین عوارض خروج از کشور کودکان و نوزادان با سایر مسافران وجود ندارد و نرخ آن با عوارض خروج از کشور زمینی برای بزرگسالان یکسان است. این عوارض به ازای هر فرد با کدملی و بلیط پرواز محاسبه می‌شود. پرداخت عوارض خروج از کشور زمینی هم از روش آنلاین هم از روش حضوری امکان‌پذیر است.

از چه روش‌هایی می‌توان عوارض خروج را پرداخت کرد؟

شما می‌توانید عوارض خروج از ایران را از راه‌های مختلفی پرداخت کنید. در این بخش به معرفی روش های پرداخت عوارض خروج از کشور می‌پردازیم تا گزینه مناسب خود را راحت‌تر انتخاب کنید.

روش های پرداخت خروج از کشور

۱. نحوه پرداخت عوارض خروج از کشور از طریق شعب بانک ملی ایران

اگر امکان استفاده از روش‌های پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور وجود نداشته باشد، می‌توانید از روش پرداخت عوارض خروج از کشور آنلاین بانک ملی استفاده کنید. برای این کار کافی است به شعب مرزی بانک ملی ایران مراجعه و مبلغ عوارض را پرداخت کنید. پرداخت عوارض خروج از کشور آنلاین بانک ملی یکی از راحت‌ترین و بی‌دردسرترین روش‌های پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۳ است.

۲. نحوه پرداخت عوارض خروج از کشور از طریق سامانه پرداخت الکترونیک سداد

یکی از آسان‌ترین روش‌های پرداخت عوارض خروج از کشور، استفاده از سامانه سداد یا سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور است. این سامانه با همکاری سازمان امور مالیاتی کشور و بانک ملی ایران طراحی شده و از طریق آن به‌راحتی می‌توانید مبلغ عوارض را پرداخت کنید.

عوارض خروج از کشور در سال ۱۳۹۹

۳. پرداخت عوارض خروج از کشور با کارتخوان پرداخت الکترونیک سداد

اتصال دستگاه‌های کارتخوان به سامانه پلیس گذرنامه، این امکان را فراهم کرده که بتوانید به‌راحتی عوارض خروج از کشور خود را با کمک دستگاه کارتخوان سداد پرداخت کنید.

۴. پرداخت عوارض از طریق سامانه سازمان امور مالیاتی

پرداخت عوارض با سامانه سازمان امور مالیاتی، یکی از روش‌های آسان پرداخت عوارض خروج از کشور است. برای این کار، کافی است وارد درگاه پرداخت اینترنتی سازمان امور مالیاتی کشور شده و پرداخت خود را انجام دهید. با این روش می‌توانید برای پرداخت عوارض خروج از کشور انلاین اقدام کنید.

۵. پرداخت عوارض خروج از کشور در فرودگاه با دستگاه ATM

یکی از این روش‌های ساده برای پرداخت عوارض خروج، استفاده از دستگاه‌های ATM یا خودپردازهای غیرنقدی است که طی سال‌های اخیر در فرودگاه‌های کشور نصب شده‌اند. پرداخت عوارض با دستگاه خودپرداز غیرنقدی، فرآیند مشابه پرداخت از الکترونیکی را دارد.

عوارض خروج از کشور

۶. پرداخت عوارض خروج از کشور با اپلیکیشن ها

اپلیکیشن ایوا، پیام‌رسان بله، قبضینو و…، اپلیکیشن‌های پرداخت عوارض خروج از کشورند که امکان نصب آن‌ها روی دستگاه‌های اندروید و iOS امکان‌پذیر است. شما می‌توانید با نصب این اپلیکیشن‌ها، پرداخت عوارض خروج از کشور انلاین را انجام دهید.

آیا نگه داشتن رسید پرداخت فیزیکی عوارض خروج ضروری است؟

پرداخت عوارض خروج از کشور در سیستم ثبت می‌شود و معمولا متصدی پرواز نیازی به رسید پرداخت فیزیکی عوارض خروج ندارد اما برای اطمینان بیشتر می‌توانید تصویر رسید پرداخت در گوشی یا پرینت آن را همراه داشته باشید.

عوارض خروج از کشور

سهم میراث فرهنگی و صنایع‌دستی از عوارض خروج از کشور ۱۴۰۳

بنا بر جزئیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، در مجموع ۳هزار و ۴۳۱میلیارد تومان منابع، از محل درآمدهای خروج از کشور در نظر گرفته شده است. به همین دلیل عوارض خروج برای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان در نظر گرفته می‌شود.
مبلغ ۸۰هزار تومان از عوارض خروج از کشور هر نفر، برای توسعه زیرساخت‌ها و تاسیسات گردشگری و حمایت از بخش میراث فرهنگی و صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد.

عوارض خروج از کشور سال ۱۴۰۳ حدودا ۳۰درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته؛ بنابراین در سال ۱۴۰۳ برای اولین خروج از کشور باید مبلغ ۴۰۰هزار تومان پرداخت کنید.

چه کسانی از پرداخت عوارض خروج از کشور معافند؟

قانون پرداخت عوارض در هنگام خروج از کشور شامل همه افرادی می‌شود که برای تفریح یا تجارت به خارج از کشور سفر می‌کنند، اما این قانون یک سری افراد را از پرداخت عوارض مستثنا می‌داند که در ادامه آن‌ها را نام می‌بریم.

معافیت خدمه سفر از پرداخت عوارض خروج از کشور

اولین گروه معاف از پرداخت عوارض، افرادی هستند که به واسطه ماموریت شغلی مجبور می‌شوند از کشور خارج شوند. برای مثال خدمه پرواز و خدمه کشتی‌های تجاری و مسافربری لازم نیست این عوارض را پرداخت کنند.

معافیت از پرداخت عوارض

معافیت دانشجویان از پرداخت عوارض خروج از کشور

اگر دانشجویید و مجوز تحصیل در کشور دیگری را دارید، از پرداخت این عوارض معاف هستید. البته باید در نظر داشته باشید که بین رفت‌وآمدهای دانشجویان باید بیشتر از ۳ ماه فاصله باشد.

معافیت دانشجویان از پرداخت عوارض

معافیت بیماران و جانبازان از پرداخت عوارض خروج از کشور

بیماران و جانبازانی که با استفاده از مجوز شورای پزشکی برای درمان به خارج از کشور سفر می‌کنند، از پرداخت عوارض خروج معاف هستند. در چنین شرایطی، عوارض خروج از کشور همراه بیمار نیز شامل ۴۰ تا ۶۰درصد تخفیف می‌شود.

معافیت زائرین کربلا در اربعین از پرداخت عوارض خروج

طبق مصوبات مجلس، زائرین اربعین مطابق تاریخ تعیین شده در این قانون که از مرزهای زمینی به مقصد عراق از کشور خارج می‌شوند، از پرداخت عوارض خروج معاف هستند.

معافیت سایر افراد از پرداخت عوارض خروج

اگر گذرنامه سیاسی یا خدمت دارید یا مقیم یک کشور دیگر هستید و از وزارت کار و امور اجتماعی ویزای کار گرفته‌اید، لازم نیست عوارض خروج را پرداخت کنید.

تخفیف عوارض خروج از کشور

طبق قوانین تعیین‌شده در مصوبه مجلس در مورد این عوارض، عوارض خروج از کشور زمینی، هوایی و دریایی مطابق جدول هزینه‌ها در ابتدای متن است اما برای چند دسته از افراد از جمله ورزشکاران، مرزنشینان و مسافران زیارتی، تخفیف در نظر گرفته شده است.

تخفیف عوارض خروج از کشور

عکس از: سایت Respina24

در این قسمت به معرفی تخفیف‌ها و استثنائات می‌پردازیم:

عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان

مرزنشینان کشور به افرادی اطلاق می‌شود که شماره شناسنامه و کدپستی آن‌ها در سامانه بانک اطلاعات مرزنشینان وزارت کشور ثبت شده باشد. افرادی که در روستاهای مرزی کشور زندگی می‌کنند، کافی است فقط یک بار در طول سال عوارض خروج از کشور پرداخت کنند.

عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان

عکس از سایت: Kurdpress

عوارض خروج از کشور برای زائرین عتبات و عالیات

عوارض خروج از کشور برای افرادی که به زیارت عتبات و عالیات می‌روند مشمول تخفیف می‌شود و برای مرزهای زمینی، هوایی و دریایی متفاوت است. شما می‌توانید مبالغ عوارض خروج را در جدول هزینه‌های ابتدای مطلب ببینید.

عوارض خروج از کشور برای ورزشکاران تیم ملی

ورزشکاران تیم ملی که مجوز وزارت ورزش دارند، مشمول تخفیف عوارض خروج از کشور می‌شوند و مبلغ ۲۶۴ هزار تومان پرداخت می‌کنند.

عوارض خروج از کشور برای زائرین حج تمتع و عمره

عوارض خروج از کشور برای زائرین حج تمتع و عمره مشمول تخفیف می‌شود و برای سفر اول، دوم و سوم به ترتیب ۱۳۲، ۱۹۸ و ۲۶۴ هزار تومان است.

عوارض خروج از کشور برای زائرین حج تمتع و عمره

عکس از: سایت Ana

آیا عوارض خروج از کشور قابل استرداد است؟

اگر اشتباهی در پرداخت عوارض خروج از کشور صورت بگیرد، کافی است به بخش (درخواست استرداد وجوه خروج از کشور) در سایت سازمان امور مالیاتی مراجعه و درخواست استرداد هزینه را ثبت کنید. البته باید توجه داشته باشید که فقط استرداد عوارضی که به‌صورت الکترونیکی پرداخت شده از طریق این سامانه امکان‌پذیر است.

مدارک لازم جهت پرداخت عوارض خروج از کشور

اگر می‌خواهید راحت و بی‌دردسر عوارض خروجی رو پرداخت کنید، بهتر است قبل از هرکاری بدانید که برای پرداخت عوارض خروج از کشور چه مدارکی لازم است. جهت پرداخت الکترونیکی کافی است کارت بانکی عضو سامانه شتاب و مشخصات معتبر متقاضی را وارد کنید. رسید پرداخت عوارض فقط برای شخصی که پرداخت به نام او انجام شده قابل استفاده است.

عوارض خروج از کشور

مدت زمان اعتبار عوارض خروج از کشور

یکی از سوالات پرتکرار در رابطه به عوارض خروجی این است که عوارض خروج از کشور چقدر اعتبار دارد؟ پرداخت عوارض خروج از کشور فقط تا پایان همان سال معتبر است. درصورتی‌که پس از پرداخت عوارض، موفق به سفر نشدید، می‌توانید رسید پرداختی یا شماره پیگیری را برای سفرهای بعدی در همان سال استفاده کنید.

تا کی فرصت پرداخت داریم؟

زمان پرداخت عوارض خروج از کشور، حداکثر ۳۰ دقیقه قبل از سفر است. درست است که فرصت پرداخت عوارض خروج از کشور زیاد است اما پیشنهاد می‌کنیم برای جلوگیری از مشکلات احتمالی، این کار مهم را عقب نیندازید و در اولین فرصت ممکن انجام دهید.

برای پرداخت عوارض خروج از کشور تا کی فرصت پرداخت داریم؟

عکس از: سایت Datisnetwork

استعلام پرداخت عوارض خروج از کشور

امکان استعلام پرداخت عوارض خروج از کشور برای همه افرادی که حقوق عوارض خروجی را پرداخت کرده‌اند، فراهم شده است. برای این کار کافی است به آدرس سامانه سداد مراجعه کنید و با انتخاب گزینه پیگیری درخواست و ثبت جزئیاتی مانند کدملی، شماره کارت و شماره مرجع خرید، استعلام پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۳ را ثبت کنید.

Alibaba آیا عوارض خروج از استعلام پرداخت عوارض خروج از کشور

هزینه عوارض خروج ایران در مقایسه با سایر کشورهای خارجی

کشورهای دیگری هم وجود دارند که مانند ایران هزینه عوارض خروج از کشور دریافت می‌کنند. اتریش، چین، کامبوج و استرالیا جزو این موارد هستند. این مبلغ برای عبور از مرزهای مختلف متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد.

مصوبات جدید مجلس شورای اسلامی در مورد عوارض خروج

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

388 دیدگاه

  1. آزادی می‌گوید

    تابستون بخوایم بریم ۴ نفریم میشه ۲۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان… یا ابلفضل

  2. میکایل می‌گوید

    سلام وقتی کدملی تومیزنی توپوزشماره ۵روبزن میادمرزنشینی

    1. ساناز می‌گوید

      چطوری؟

  3. میکایل می‌گوید

    من کارگرم ۱۱ساله عراق کارمیکنم شماباعث این وضعیت شدین که مجبوریم به کارگری برای عراق هرماه من مجبورم هم عوارض ایران بدم وهم عراق میگیره هرماه اخه انصافه کشورم ایران بااینهمه معدن وگازونفت …اینه لیاقت ماخجالت نمیکشیدتاکی اینهمه ظلم به وجودخداهم شک کردم چون خداباشه اینهمه ظلم وقبول نمیکنه شما لیاقت ندارین

  4. Mehdi می‌گوید

    این چه وضعشه من ۱۰ساله می‌خوام برم ترکیه هرساله میگم سال دیگه الآنم که شاید می‌تونستم برم پول عوارض از کجا بیارم به شما چه ربطی داره که ما می‌خوایم بریم سفر خیلی…

  5. احمد امیرانی می‌گوید

    مالیات صرف چی میشه صرف چپاول وغارت خاوری ها میشه جلوی دزدی رو بگیرید هرکس ازننش قهرمیکنه داره ازبیت المال دزدی میکنه وهزینه دزدی آقایون رو مردم دارن میدن

  6. سمیرا می‌گوید

    تو کشوری مثل امارات وشهری مثل دوبی درب خونتون بازیکنی و همش پیشرفت و زیبایی و تکنولوژی و ماشین فوق پیشرفته و خارجی و ساختمانهای قدبرافراشته و تماما پیشرفت رو میبینی ،اما تو ایران در خونه رو باز میکنی اول از همه جوونا و زنهایی رو میبینی سر در سطل آشغالی و بعد ماشینهای درب وداغوون ایرانی پراید و پژو وبعد جوونای معتاد سر در گریبان انداخته و بعد خفقان و بعد توورم اجناس و بعد ..بایدم عوارض رو صدبرابر کنند .چون با سفر هر جوون و فرد ایرانی ،آرمانها و اهداف اجباری اینان به ملت سرباز می‌کنه و کلاهشون بدون پشم میشه.

    1. امیر می‌گوید

      تو یک هموطن بد بینی که فقط ظاهر بد کشورت رو می بینی و ظاهر زیبای دیگر کشورها به چشمت میاد در حالیکه هر کشوری حتی آمریکا هم کلی کارتون خواب و بی خانهان داره البته شماها اصلا نمی خواهید بدی ها و زشتی های دیگر کشور ها را ببینید از بودم در کنار افرادی مث شما شرمسارم اوف بر شما

      1. poopak می‌گوید

        اولا آمریکا ۳۰۰ میلیون جمعیت داره و ۳۰۰.۰۰۰ تا کارتن خواب. ایران ۸۰ درصد جمعیتش زیر خط فقرن‌. این آمار خود دولت هست. بعد شما ناراحتی که بی ارزش ترین پول و پاسپورت و اقتصاد فاسد رانتی و۱۵۰۰ تا تحریم و پراید و فیلترینگ و هزار تا چیز دیگه رو یادآوری می کنیم !؟ توقع تشکر داشتی !؟

      2. فرهاد می‌گوید

        شما این آمار ها رو از کجا اوردی؟ ۸۰ درصد؟ آمار گرفتی؟نیاز به تشگر مردم نیست.این مردم از کدوم حکومت تشکر کردند که این دومیش باشه.فقط اعتراض بلدن و فرار کردن و پناهنده شدن.حرفم بزنی میگن ظرفدار حکومتی.اگر جای مردم آمریکا قرن هجده و نوزده بودید که با هزار فلاکت وایسادن و مملکتشون رو درست کردن چیکار میکردید؟بی مسوولیت ترین مردم دنیا با اختلاف.دزدی زیاده چون یک فرهنگ مردمیه.برو آمار نیروی انتظامی رو ببین چه وحشتناکه

  7. کیان می‌گوید

    برای کسانی که کارت مرزنشینی دارن تخفیف ۷۵هزارتومنی درنظر گرفتن
    من کارت دارم ولی هر بار که میرم نمیدونم این تخفیف رو به چه شکلی باید اعمال کنم یا بگیرم
    اطلاعاتی در این مورد دارید؟

    1. ابراهیم علمی می‌گوید

      با سلام بله در این زمینه اطلاعاتم در این حد است که همه هزینه هایی که واسه گرفتن کارت مرزنشینی دادیم فقط یک کلاه بود و دولت علنا دست در جیب ما کرد و محترمانه از ما دزدی کرد و از اول سال هم که دارم میام عراق سر در اتاق دریافت عوارض نوشته کارت مرزنشینی فعلا مسدود است به مسئولش هم گفتم اصلا جوابمو نداد. رییسی متشکریم

    2. میکایل می‌گوید

      سلام وقتی کدملی تومیزنی توپوزشماره ۵روبزن میادمرزنشینی

  8. محمد می‌گوید

    خدا کنه صف نداشه باشه و راحت بتونیم بدون دردسر ۵ میلیونو پرداخت کنیم

  9. م.ج می‌گوید

    باسلام،
    اولا؛ عوارض خروج در هیچ جای دنیا مرسوم نیست و این پول زوریست که فقط ایران میگیرد. دولت بره چاله این درآمد رو جای دیگه بکنه و از یه مأخذ آبرومندانه تدارک ببینه!!!

    ثانیا؛ باید به کسانی که از کشور خارج میشوند، جایزه هم داد. چون در مملکت رزق نمیکند، زباله تولید نمیکند و هوا را هم آلوده نمیکند.

    ثالثا؛ چرا افراد مقیم خارج که برای دیدار به ایران میایند باید این عوارض را بپردازند؟؟؟

  10. مهرداد می‌گوید

    اگه کسی میدونه لطفا جواب بده

  11. مهرداد می‌گوید

    سلام من ۱۶ اذر عوارض خروج ریختم سفرم کنسل شد پرسسشنامه پر کردم قرار شد عودت بدن دوهفته هم پیام اومده تو مراحل پرداخت هستش کسی میدونه کی واریز میکنن

    1. میکایل می‌گوید

      سلام وقتی کدملی تومیزنی توپوزشماره ۵روبزن میادمرزنشینی

  12. علوی می‌گوید

    از عمد این کارو میکنن که ملت کمتر سفر خارجی برن ، آخه اینجوری بیشتر مردم میرن میبینن و چش و گوششون وا میشه ، میخوان همینجا بمونیم و تا ابد به دل و دروغاشون گوش بدیم ، هرکس یه سفر خارجی بره می‌فهمه اینا چه بلایی دارن به سرمون میارن ، لعنت الله علی القوم الظالمین

  13. امین می‌گوید

    آخه ۱۳ برابر واسه سال بعد😐😐
    خجالت نمیکشید یعنی😐

  14. محمد می‌گوید

    سلام
    بنظرم کسی باید عوارض و مالیات پرداخت کنه که از امکانات استفاده میکنه .
    یک نفر وقتی از کشور خارج میشه برای مدتی در کشور نیست و از هیچ امکاناتی استفاده نمیکنه که باعث استهلاک بشه .
    مثلا ماشینش حرکت نمیکنه که آسفالت خیابانها خراب بشه . پس بنظرم به جای اینکه عوارض پرداخت کنه باید یک چیزی هم بگیره .ولی متاسفانه این مسئولین فقط دست بگیر دارند ….

  15. غلامرضا خان بابائی می‌گوید

    باسلام ، تنها کشوری که عوارض خروج از مردمش میگیره جمهوری اسلامی ایران است در اصل مردمش رو جریمه میکنه که از کشور خارج نشوند و مبدا این عوارض سال ۶۳ در زمان جنگ بود که برای کمک به هزینه جنگ برخلاف قانون اساسی تصویب کردن ولی بعد از جنگ دیدن درآمد خوبی است و سال به سال مبلغ رو اضافه کردند دست در جیب مردم

  16. خادم می‌گوید

    سلام
    با تشکر از خانم الهام ناصری، در مورد عوارض خروج از کشور برای دوره اربعین گفته شده معاف از پرداخت هستند، در حالیکه من امسال که فقط هوایی و محدود برای زیارت اربعین مقدور بود، عوارض خروج دادم یعنی گرفتند، و حتی الآن که بعداز چند ماه دوباره قصد سفر به عتبات را دارم مشمول سفر دوم شده و مبلغ بیشتری را نسبت به آنها که امسال نرفتند مطالبه می کنند.
    خواستم تا در اصلاح اطلاعات اقدام کنید.
    سپاسگزارم . ع . خادم

  17. مینا می‌گوید

    ۵ میلیون تومان، چه خبره؟ با این کار آدم دیگه بر نگرده ایران بهتره. بلیط به اندازه کافی گران هست. هر روز یک راهی جدید برای چاپیدن پیدا میشه.

    1. محمد می‌گوید

      این کار ها رو میکنند کسی برای تفریح به خارج از کشور نره .

  18. تختی می‌گوید

    با این کارشون جوانان ایرانی و خانواده ایرانی بجایی پول زور دادن ترجیح میدن کشوری دیگه بجایی ایران برای خود انتخاب کنن.
    و سهم ایران از گردشگردی صفر میشه.
    خود من با سه فرزند چرا وقتی به کشورم سفر کنم عوارض بدم ولی یه خارجی نباید بده.
    پس بجایی ایران میرم مالیزی یا ترکیه.
    دررهمین همین سال ۱۴۰۰ اذر ماه بچه‌هام حدود یک ماه ایران بودن بیشتر از ۷۰ تومن خرج با اومدن هر ایرانی به ایران چقدر ارز وارد کشور میشه.

  19. حامد می‌گوید

    من بعد از چند سال، چند هفته پیش وارد کشور ایران شدم.
    حالا برای خروج از کشور بایدهای خروج بار اول رو بدم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      اقامت کشوری رو دارین؟

  20. امید می‌گوید

    کاسه گدایی شون همه جا درازه. خاک بر سرتون

  21. ناشناس می‌گوید

    سلام کسی که ازمرز ۲۵ کیلومتر فاصله داره جزوه مرزنشین حساب میشه باید چقد عوارض خروج بده

  22. بی نام می‌گوید

    واقعا خجالتی داره 😖😖😖

  23. بی نام می‌گوید

    خدا لعنتتون کنه با این کاراتون مگه مردم چه چوب تری به شما فروختن

  24. نسیم می‌گوید

    ببخشید عوارض خروج از کشور رو پرداخت کردم به دلایلی نمیتونم خارج بشم از گشود درخواست استرداد وجه رو دادم تو سایت ایوات فقط الان ۵روز گذشته چرا پولی به حسابم واریز نشده؟؟؟چند روزه پول میاد برام الان اسمی اومده تو مرحله ی پرداخت هستش ولی هنوز چیزی برام نیومده

  25. لیلا می‌گوید

    سلام من اقامت کشور قبرس اروپایی رو دارم البته پاس هم دارم همسرم تابستون اومد ایران موقع برگشت عوارض خروج گرفتند والان خودم به همراه دوتا نوزادم میخوام برگردم ایا باید عوارضی پرداخت کنم یا نه

  26. مرتضی زند می‌گوید

    سلام عرض کردم. عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۱ چقدر شده و دقیقا از از تاریخی اجرایی میشه.
    آیا اگر در سال جدید زمینی وبا وسیله شخصی از مرز بازرگان خارج بشیم هم باز عوارض خروج داره؟؟

  27. حکیم مطوری می‌گوید

    خدایش خجالت نمی کشید پول عوارض حتی روی انسان میکشید پس آیا تمام کشورها اینطوری هستن یا فقط اینجا اینطوریاست

    1. غلامرضا خان بابائی می‌گوید

      دوست عزیز تنها کشوری که مردمش را برای خروج از کشور جریمه میکند جمهوری اسلامی است

  28. احسان می‌گوید

    واقعا قانون مزخرفیه. بسیار بی معنی و مسخره س. امیدوارم از یک ریالش خیر نبینید.

    1. سعید می‌گوید

      یه روز خوب میاد که برای دسشویی رفتن تو خونتون باید عوارض بدین تازه این اول کاره

  29. ناهید می‌گوید

    سلام
    من به دنبال این بودم که کسانی که سالها مقیم خارج بودند و ایرانتحصیل نکردند کار نکردند فقط اونجا به دنیا امدند یا فقط پدر مادر ایرانی دارند میتواند راحت به ایران بیاید یا بیاید سربازی می برند یا پول میخواهند و میخواهم بدانم چقدر میخواهند سرکیسه اش کنند با این قانونی که سالها جلوی جوانها برای مسافرت به ایران گرفته شد

    1. وطن پرست می‌گوید

      خرج لبنان و فلسطین که دشمنان دره یک ما هستند، بلید تأمین شود ذرسته

      1. Lord vel می‌گوید

        اولا این مثل مالیات میمونه شاید همه جای دنیا نباشه اما ایران هست
        کشورهای دگ از راه مالیات های خیلیییی بالاشون این عوارض ها و میگیرن ایران هم از این راه من از ایران دفاع نمیکنم
        کشورمان خیلی مزخرفههههه من خودم نزدیک به هشت بار رفتم آلمان و کانادا و لبنان اما بخواطرع خانوادم برگشتم اگر خانوادم راضی به اومدن بودن ده سال پیش دگ بر نمیگشتم انقدررررر که ایران تخمیه و این که میگید خرج کشور های دگ میشه باید بهتون بگم که ایران همیشه داخل جنگ بوده ولی چون زمین جنگش تو کشورهایی مثل فلسطین و لبنان بوده مردم ما نمی‌فهمن و فکر میکنن ایران داره لطف می‌کنه اما نمیدونن‌ ایران داره کشورهایی که پول خرجشون میکنن داره نلبودشون می‌کنه و همه ی مردم لبنان حالشون از ایرانی به همین دلیل بهم میخوره چون اونا می‌دونن که ایران داره از زخایرشون‌و بقیه چیزاشون استفاده می‌کنه و جنگ خودشون و وارد همچین کشورهایی کرده اول تحقیق بکنید بعد حرف بزنید مثل پیج های گوسفند که این چیزا و یادتون میدن حرف نزنید اونا خودشون می‌دونن اما این حرفا و میزنن که مثلا شما این حرفا و تو کشور بندازید که تفرقه ایجاد بشه

      2. م می‌گوید

        تو ایران پفکم میخریم داریم مالیات میدیم. برای طلا یه بار موقع خرید مالیات میدیم یه بار موقع فروش و از هزار سوراخ دیگه هم دارن ازمون پول میکنن. دیگه احتیاجی نبوده که برای خروج از کشور بخوان پول مفت بگیرن از ملت. توی کشورای دیگه هم مالیات سنگینشون خرج یه گهی میشه که خود مردم نفعشو ببرن نه مث ایران که فقط رسما از ملت پول تو جیبی بچه‌هاشون توی آمریکا و کانادا رو میگیرن

  30. محسن میرافضل می‌گوید

    سلام ببخشید دوست عزیز مدت زمان استرداد عوارض خروج از کشور چقدر است در زمانی که موفق به خروج از کشور نشدید
    بین همون ۳ تا ۵ روز کاری است؟؟

  31. مهدیه قاسمی می‌گوید

    سلام
    برای اثبات اینکه دانشجو هستم و معاف از پرداخت عوارض خروجم باید کجا برم و چه مدارکی لازم هست؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      مدارک دانشجویی (کارت، برگه اشتغال و…)

    2. saro می‌گوید

      به این راحتی نیست باید درخواست پرونده تحصیلی بدید تو سامانه میخک بعد از تاییدیه سفارت ایران در کشور دوم. باید پاسپورت و به سفارت بدید تا مهر خروج دانشجویی بزنن بعد از اون میتونید بیاید ایران. اگه بدون مهر تو پاسپورت بخواید خارج شید حتما عوارض و میگیرن

  32. رضا می‌گوید

    از کشور میخایی بیرون بری ازت پول میگیرن

  33. رویا می‌گوید

    هرجا بتونن پا میذارن رو خرخره مردم

  34. محمد می‌گوید

    سلام ببخشید این هر کشور عوارضش فرق داره؟
    بعد اینکه بجز این باید بازم پول بدیم یا فقط همینه؟
    چون من شنیدم میگن اگه بخای از ایران خارج شی باید پول و سند خونه بزاری تا بتونی از کشور خارج شی که بخاطر اونا برگردی درسته این ؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام محمد عزیز 🙂
      نه کشور به کشور تفاوتی نداره. برای پسرهایی که دانشجو هستن و سربازی نرفتن، این سند رو می‌ذارن، وگرنه دلیلی نداره چنین کاری انجام بشه.

      1. بهار می‌گوید

        درسته اینجا زندانه برای رفتن ازس باید پول سند ضمانت بدی

  35. گل می‌گوید

    سلام ببخشید برای نوزاد دوماهه هم باید چهارصد هزارتومن عوارض خروج بدم؟؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام دوست عزیز 🙂
      بله.

  36. مجید می‌گوید

    سلام.آیا پس از پرداخت عوارض خروج از کشور باید فیش واریزی عوارض را در فرودگاه به همراه داشته باشیم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      بله 🙂

    2. من با تجربه ی مشابه می‌گوید

      داشته باشین بهتره.
      موقع پرداخت شماره کارت ملی رو درست وارد کنید، که در سیستمشون درست ثبت شه، کل اگر فیش پرداخت رو نبردین مشکلی پیش نیاد

  37. Abbas می‌گوید

    سلام.عوارض خروج کشورو میشه انتقال داد?

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      منظورتون از انتقال چیه؟

  38. نیما می‌گوید

    در صورت تصویب این مبلغ عوارض مسافرتهای خارجی که عمدتا به ترکیه و امارات و ارمنستان و غیره انجام میشود اون هم توسط قشر متوسط ، به شدت کاهش خواهد داشت که در اون حالت هم عوارض کمتری نصیب دولت میشه و هم ایرلاینها به مرز ورشکستگی خواهند رفت. به جای اینکار بایستی پاسپورت ایران رو قویتر کنند و مردم رو به سفر بیشتر تشویق کنند .

  39. آرش می‌گوید

    حق ،🤔🤔🤔😏😏اگه حق و حقوق داشتیم

    که این حال و روزمون نبود

    تنها چیزیکه توکشورما وجودنداره

    یکی حق و حقوق شهروندی

    و دیگیری بی عدالتی الهام جون

    من خودم یه شهروند عادی ام
    با دوتا بچه

    وضع مالی معمولی دارم در واقع کارگر یه مغازه ام

    اما ارسال ۹۲ به بعد یارانه من قطع شده نمیدن
    هرکجاهم رفتم میگن انصراف دادی

    چه انصرافی که خودم خبر ندارم 😔😔

    ازاونطرف هم معشیتم ثبت نام کردم

    اونم ندادن بم یه خانواده ۴نفری

    هیچکدوم نمیگیرم

    بعدشمامیگی حق ندارن

    الان بنظر شما حق دارن یا ندارن

    که یارانه و معشیت من وبچه هام بی دلیل ندن

  40. آرش می‌گوید

    تمام هدفشون اینه که ما هیچ کجا نتونیم بریم
    و توی این مملکت بمونیم و نابودی جوان ها و ازهم پاشیده شدن زندگی ها و…

    ببینیم
    تمام پسردخترها که معتاد
    هیچ کجا یه کاردرست حسابی گیرنمیاد
    بجایی رسیده که زن بیچاره بخاطردوتامرغ داره تن فروشی میکنه چون شوهرش بیکاره یا معتاده ندارن

    مجبوره بخاطرشکم بچه هایش دست ب هرکاری بزنه

    بعد باید هرچی پول و نفت و…ببرن ب کشورهای عربی بدن ،
    که تابوده و هست دشمن ایران و ایرانی بودن

    بخورن و ب ریش ما بخندن

    ازاونطرف هم که آقازاده شون هرچی پول بردن تو کشورهای اروپایی نمیدونن دیگه چجوری خرجش بکنن

    واقعا هربلایی ک سرمون میاد مقصرخودمونیم

    و ازاین بدترهم میشه حالا صبرکن کجاش دیدید

    بجایی برسه و میرسه که بخاطر ۵۰هزارتومن توخیابون بکشن آدمو

  41. آرش می‌گوید

    دیگه موندن چجوری ازمردم پول بگیرن

    چجوری جیب ما بیچاره‌ها روخالی بکنن

    فقط این میدونم که قرار شده بیشتر بودجه سال ۱۴۰۱ازطریق عوارض و مالیات از مردم بگیرن

    چون دیگه دزدیهایکه میکنن کفافشون نمیکنه

    ازاین طریق هم میخوان جیبمون بزنن🥺🥺🥺🥺😔😔😔😔😢😢😢😢😢

  42. تختی می‌گوید

    بزار ۵ میلیون بکنن بعدش میبینن که چه ضرری کردن برای توسعه حمل و نقل باید به مسافران امتیاز داد نه اینکه فشار بیارن.

  43. مجید می‌گوید

    دزدی علنی دولت از مردم

  44. بیوک می‌گوید

    یعنی اینها فکرمی‌کنندهرکی ازکشور خارج بشه میره عشق و حال و باید پول عشق وحال اونور روهم بگیرن ،مگه برای مردم بدبخت کشوری گذاشتین که بمونن وزندگیشون رو بگذرونن اکثر اون بدبختهابه اسم ویزای توریستی میرن ومثل افغانیها قاچاغی کارگری میکنن چون تو کشوری که براشون درست کردین کارگری هم پیدا نمیشه بتونن زندگی کوفتیشون رو بگذرونن حالا می‌خوان نون اونها رو هم آجرکنن ،این رو بدونین پایه های ظلم هیچ وقت استوارنمیمونه

    1. مراد می‌گوید

      هیچ کشور دنیا از شهروندانش پولی به عنوان مالیت خروج نمیگیره غیر ایران بعضی کشورها می‌گیرند در حد یک الی سه دلار که رو بلیط کشیده میشه

  45. الهام می‌گوید

    با تشکر از مطلبی که گذاشتید. طبق اخبار منتشرشده قرار نیست عوارض خروج به پنج میلیون افزایش پیدا کنه و این مبلغ برآورد درآمد حاصله از عوارض بوده. ولی از آنجایی که سیستم همیشه برای افزایش قیمت ها از همین نوع شایعه ها استفاده میکنه تا عادی سازی اتفاق بیفته و بعد هزینه رو افزایش بده، لطفا شما هم با انتشار بیشتر اون در راستای این هدف حرکت نکنید. انتشار گسترده شایعات به عادی سازی بیشتر کمک میکنه. هیچ حقی برای افزایش عوارض به چنین مبلغی وجود نداره

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام الهام عزیز 🙂
      حرفتون کاملا درست هست و ما هم درباره این موضوع توضیح دادیم.

    2. آرش می‌گوید

      بله دقیقاً همینطوره که شما میگید

      ازماست که برماست

      ماایرانیها هربلایی سرمون میاد حقمونه
      چون باعث و بانیش اول ازهمه خودمونیم😔😔😔 متاسفانه

    3. آرش می‌گوید

      حق ،🤔🤔🤔😏😏اگه حق و حقوق داشتیم

      که این حال و روزمون نبود

      تنها چیزیکه توکشورما وجودنداره

      یکی حق و حقوق شهروندی

      و دیگیری بی عدالتی الهام جون

      من خودم یه شهروند عادی ام
      با دوتا بچه

      وضع مالی معمولی دارم در واقع کارگر یه مغازه ام

      اما ارسال ۹۲ به بعد یارانه من قطع شده نمیدن
      هرکجاهم رفتم میگن انصراف دادی

      چه انصرافی که خودم خبر ندارم 😔😔

      ازاونطرف هم معشیتم ثبت نام کردم

      اونم ندادن بم یه خانواده ۴نفری

      هیچکدوم نمیگیرم

      بعدشمامیگی حق ندارن

      الان بنظر شما حق دارن یا ندارن

      که یارانه و معشیت من وبچه هام بی دلیل ندن

  46. ری می‌گوید

    سلام امسال دفعه سومه که میخوام از کشور خارج بشم برای گرجستان عوارض ۸۰۰ تومنی باید پرداخت کنم؟یا ۵ میلیونی؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام دوست عزیز 🙂
      قوانین سال ۱۴۰۰ برای عوارض خروج از کشور تغییری نکرده و اگر افزایشی باشه در سال ۱۴۰۱ اجرا می‌شه.

    2. آرش می‌گوید

      درت بنی

  47. نادر دولت ابادی می‌گوید

    مشکل بعضی این هست ،میخان یه جووری خودشوون معاف باشن از پرداخت اصلان توجه نداران بابابابا کجای این دنیا چنین باجی گرفته میشه که حضرات روز روشن ۲ لا شدن توو جیب ملت بله قربان گوو.

  48. مهدی خان می‌گوید

    به جاش مالیات سنگین می گیرن در کشورهای دیگه. برای کسانی که به تفریح سفر می کنند باید این پول را بدن که در واقع مالیات ندادنشون است و روستاهای مرزی آباد بشن.

    1. محمدرضا می‌گوید

      داداش من, اونایی که مالیات سنگین میگیرن سطح درآمد مردمشون اصلا با ما قابل مقایسه نیست، نه مایی که برای خرید یه بلیط هواپیما باید کلی پس انداز کنیم

    2. آرش نوبری می‌گوید

      شما قبل از حرفی که میزنی همه چی رو باهم مقایسه کن بعد بیا ادای آدمهایی که بیشتر از بقیه می‌فهمن دربیار

    3. م می‌گوید

      بشین تا آباد بشن.

  49. سحر می‌گوید

    سلام، من ۱۸ ساله انگلیس زندگی و کار میکنم، پاسپورت انگلیسی دارم و در پاسپورت ایرانیم هم نوشته محل اقامت انگلستان. باید خروجی بدم ؟

    1. مهدی می‌گوید

      اگر با پاس انگلیس بیاید باید ویزای ایران بگیرید و اگر با پاس ایران در برگشت باید عوارض بدید، در هر صورت هم چون ۲ تابعیتی هستید در هنگام سوال باید بگید که پاس ایران دارید پس عملا باید با پاس ایران بیاد

  50. م.ج می‌گوید

    اصلا عوارض خروج از کشور یه پول زور به شیوه سرگردنه است. در هیچ کشوری از دنیا از ثروتمندترین تا فقیرترین کشور چنین عوارضی وجود نداره.
    این دولت اگه راست میگه مردمیه عوارض خروج از کشور رو برداره و به جاش از پولدارها مالیات به اندازه کشورهای اروپائی بگیره و کلا نظام مالیات را درست کنه و شکاف طبقاتی رو پائین بیاره.

  51. محمد می‌گوید

    هیچ چیز این مملکت از عرف و قوانین بین الملل تبعیت نمی کند! عوارض خروج هیچ معنی ای ندارد، در تمام کشورهای دنیا (به استثناء ایران و چند کشور دیگه) عوارض خروج مطلقا گرفته نمیشه بلکه عوارض ورود تحت عنوان ویزا به کشور مقصد داده میشه و این کاملا منطقیه چون مسافر وارد کشور مقصد میشه و از امکانات و رفاه و و و و در اون کشور استفاده میکنه ولی وقتی شخصی کشوری رو ترک میکنه، کشور میداء چه خدماتی رو به اون شخص ارائه میدهد که شخص باید بابتش هزینه بده این در حالیه که شخص بابت دریافت پاسپورت هزینه داده.

  52. ناشناس می‌گوید

    «باج سر دروازه» می‌گیرن؟ سفر و تغییر کشور یکی از حقوق انسانیه. کجای دنیا چنین پول الکی و غیرمنطقی برای حق‌ خروج برای سفر از مردم گرفته می‌شه؟ چیزی به جز بلیط و ویزا در دنیا وجود نداره. دزدی یا باج‌گیری یا گروگان‌گیری غیرمستقیم!؟ یکی ممکنه بیش از پول بلیط و ویزاشو نداشته باشه بده. باید زندانی بشه تو کشور!؟

    1. الهام می‌گوید

      در تمام دنیا از بودجه کشور و درآمد حاصل از حضور توریست برای توسعه و گسترش روستاهای مرزی و صنعت گردشگری استفاده میشه، در ایران از جیب مردم. چون با سیاست های زیبایی که گذاشته شده و شهرت ما در دنیا توریست علاقه ای به حضور در ایران نداره. سیاست های خودسرانه رو اونها تعیین میکنند ما باید مصیبتش رو تحمل کنیم

  53. حسن مددي می‌گوید

    حضور محترم رهبر فرزانه ایران اسلامی ایت اله سید علی خامنه ای دامت برکاته
    ……و اما بعد با آرزوی سلامتی کامل برای شما رهبر شجاع و خانواده محترم
    اینجانب حسن مددی شاغل در داخل کشور هستم و با توجه به شرایط موجود و امکانات فقط توانایی ٢-٣ بار سفر به خارج کشور برای دیدار خانواده ام را دارم . ولی با خبر شدم که گویا در سال ١۴٠١ مقرر شده مبلغ عوارض خروج از کشور به بیش از پنج میلیون تومان افرایش بابد.
    بنظرم این تصویب چنین مصوبه ای عادلانه نیست !این مبلغ تقریبا برابر با نصف قیمت بلیط بنده میباشد.
    این چنین قانو نی چیزی جز دلسرد ی و سر خوردگی برای افرادی مثل من که زندگی درداخل کشور رابه خارج ترجیح داده اند را بهمراه دارد.
    سوال اینجا است آیا تصویب چنین قوانینی با ذات وجودی شورای محترم نگهبان منافات ندارد؟
    امیدوارم این مصوبه مورد تجدید نظر قرار بگیرد و حد انصاف و مروت رعایت شود.
    انشالله دعای شما بدرقه راه ما باشد

    فرزند ایران اسلامی حسن مددی

    1. س می‌گوید

      حضور محترم رهبر فرزانه؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣آره الان اومده تو این وبسایت پیامتو خونده

  54. سامان می‌گوید

    برشکستی موج دوم آژانس های مسافرتی بعد از کرونا با گران شدن عوارض خروج
    نرخ عوارض خروج وقتی از بلیط هواپیما گرانتر می‌شود باید خندید یا گریست به این آقایان ب اصلاح نماینده که در مجلس هستن 😂
    احتمالا مدرک تحصیلی سوری دارن
    هر چی ب مردم بیشتر فشار بیارید
    خودتون ضرر میکنید از ما گفتن بود
    چون خیلی چیزا سست میشه زیر پا

  55. سامان می‌گوید

    همه چیز رو نسبت به درامد و دستمزد مردم محسابه کرد
    تحریم فشار آورده یک عده هم تا کمر تو بیت المال خم شدن صندوق دولت خالی هست باید پولش رو از مردم بگیرید
    جالبه فقط برای مردم هست این قانون مسولین مستثنی هستند
    اگر قانون هست زیارتی سیاحتی نداره در کل پاره ارز از کشور خارج میشه همه باید پرداخت کنن
    نماینده های مردم تو مجلس رو نگاه
    متاسفم برای مردم که ب شما به اصطلاح ب شما که نماینده مردم هستید رای میدن

  56. سامان می‌گوید

    چطوری حساب میکنن ؟
    شب میخوابن صبح بلند میشن همه چیز رو چند برابر میکنن
    خب جلوی اختلاس آقازاده ها رو بگیرید یکدفعه پول هنگفت از بیت المال میبرن اون ور آب
    نسبت ب دارمد و ارزش پول باید محاسبه بشه
    برای آدم پولدار که بخواد بره خارج پنج میلیون ده میلیون پولی نیست
    همه چیز مون دقبقا دره شبه ابیطالب من هجرت هست ولی هزینه ها با اروپا برابری می‌کنه
    آخه فرودگاه درستی مثل دبی استانبول داشتید کم هزینه نگهداری بالا داشت آدم دلش نمیسوخت یه سوله پانصد متری وسط کویر زدید که از این سر سالن اون سر سالن باند فرودگاه دیده میشه کلا صد قدم نیست عرض فرودگاه پارتیشن بندی کردید جمعا پنج تا هم باجه کنترل پاسپورت داره این فرودگاه چقدر هزینه نگهداری داره
    آخرین فشار آورده بودجه کم آوردید باید سر مردم خالی کنید بخدا مردم حق دارند بزارن از مملکت برن
    برای عراق ایرادی نداره مردم برم ولی جاهای دیگه باید هزینه چند برابری بدن
    مردم رو‌چب فرض کردید
    هم بنزین هم عوارض خروج رو زیاد میکنید
    یه حرفی رو بین مردم میندازید بعد تکذیب میکنید که ذهنیت مردم رو برای گران کردن و رسیدن ب اهدافتون آماده کنید

  57. جابر می‌گوید

    سلام من راننده تریلی هستم باید منم اونقدر عوارض بدم

  58. سیما می‌گوید

    سلام در پاسختون به این اقا، من هم ساکن سوئیس هستم و توی پاس ایرانیم محل اقامت سوئیس خورده ولی پاس سوییس ندارم،ولی من عوارض پرداخت کردم درسته؟

  59. سهیلا می‌گوید

    سلام، یعنی کسی که مقیم کشور دیگه هست و اونجا کار میکنه نباید عوارض خروج بده؟ ولی از من همیشه گرفتند با اینکه اقامت دائم سوئد رو دارم و محل اقامتم در پاس ایرانی سوئد درج شده و اونجا کار رسمی دارم.

  60. سهیلا می‌گوید

    سلام، یعنی کسی که مقیم کشور دیگه هست و اونجا کار میکنه نباید عوارض خروج بده؟ ولی از من همیشه گرفتند.

  61. بابک می‌گوید

    با عوارض ۱۴۰۱ پیش به سوی مملکت تک قطبی برای سرمایه دارها و پول دارها و دزدان و غارتگران بیت المال. کدام احمق همچین پیشنهادی داده نمی دانم. برای کسری بودجه تنها راهی که دارند این است از جیب ملت هزینه کنند والسلام.

    1. ناشناس می‌گوید

      واقعا مسخره و دزدی و باجگیری و گروگانگیری مردم… خروج برای سفر حق طبیعی و رایگان انسان‌ها در همه‌ی دنیاست. در هیچ جای دنیا چنین چیزی به نام عوارض خروج وجود نداره. این همه دزدی و اختلاس‌های خودشون و بودجه‌ی غیرطبیعی و هنگفت برای سازمان‌های بیهوده و جانبی و عدم هزینه‌ی کافی برای امور اساسی مثل بهداشت و‌سلامت و اموزش و رفاه مردم و حالا باجگیری از حق سفر مردم… من هم مقیم کشور دیگه و دوتابعیتی هستم و تا الان، هیچ وقت معاف نشدم. و درامدی ندارم و توان پرداخت هزینه‌ی بلیطم رو هم به زحمت دارم یا مجبورم دیر به دیر عزیزانم رو ببینم. واقعا پرداخت همین چند صد تومن عوارض خروج هم در توانم نیست وای به حال چند میلیون.

  62. سامی فرجپور می‌گوید

    سلام..من بیشتر از ۳۴ سال است که مقیم کشور هلند هستم و پاسپورت هلندی هم دارم .آیا برای سفر به ایران و دوباره خارج شدن عوارض خروجی باید بپردازم؟

  63. شهرزاد می‌گوید

    موضوع ۱۰ برابر شدن عوارض خروج از کشور برای همه مسیرهای سفر ناعادلانه هست مثل مبلغ بنزین که هم برای پراید داغون مسافرکش و هم برای پورشه یکسانه.

  64. شهرزاد می‌گوید

    الان خوندم توی اخبار سایت. یکدفعه ۱۰ برابر شده. دیگه هیچکس تور نمیره به کشورهای اطراف ، چون هزینه اش بالا میره . مثلا تور ۳ دوزه گرجستان ۵ یا ۶ تومن باشه ، مسافر باید ۵ تومن دیگه فقط برای خروجی پرداخت کنه. واقعا مسخره هست

  65. دریا می‌گوید

    سلام من اقلیم کردستان عراق هستم کارت اقامت دارم ولی دائم نیست ولی همسرم پاسپورت عراقی داره من باید عوارض بدم ؟اگه اقامه دائم داشته باشی دیگه عوارض نمیدی؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام دریا عزیز 🙂
      جزییات این چنینی رو بهتره از همکاران ما در پشتیبانی علی‌بابا بپرسید.

  66. زهرا می‌گوید

    سلام من اقلیم کردستان عراق هستم کارت اقامت دارم ولی دائم نیست ولی همسرم پاسپورت عراقی داره من باید عوارض بدم ؟اگه اقامه دائم داشته باشی دیگه عوارض نمیدی؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام زهرای عزیز 🙂
      عوارض رو باید پرداخت کنین 🙂

  67. شبنم می‌گوید

    سلام خسته نباشید.من پاسپورت و شهروندی ترکیه را گرفته ام ولی فعلا مقیم ایران هستم آیا برای خروج از کشور باید عوارض پرداخت کنم؟

    1. لیلی می‌گوید

      شما اینو مطمئن هستین؟چون خواهر من و همسر و فرزندانش پاسپورت بریتیش دارن و ساکن اونجا هستن ولی هر وقت ایران میان و حتما هم که باید با پاسپورت ایرانی وارد ایران بشن برای خروج از کشور با پاس ایرانی و به عنوان ایرانی عوارض خروج از کشور پرداخت میکنن و حتی خودِ من عوارض خروجشون رو اینترنتی پرداخت میکنم،اگه واقعا نیازی به پرداخت عوارض ندارن من مطمین شم و از این به بعد این عوارض رو پرداخت نکنیم

  68. بهاره می‌گوید

    درود بر شما
    آیا همه رده های سنی بابد عوارض خروج از کشور رو بپردازند؟! نوزاد زیر دوسال هم باید پرداخت بشه؟!

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام بهاره عزیز 🙂
      بله.

  69. حمید می‌گوید

    سلام
    دانشجویان برای عدم پرداخت چگونه باید اقدام کنند؟
    چه مدارکی و به کجا باید ارائه کنند؟

  70. نیوشا می‌گوید

    سلام وقت بخیر
    سوالم در باره این موضوعه که آیا دفعات اعلام شده برای عوارض خروج از کشور مربوط به همون ساله یا اینکه تعداد سفرهایی که در کل میریم؟
    ینی مثلا من دو بار رفتم ترکیه سال ۹۴ و ۹۵
    اگر امسال بخوام برم مجدد باید عوارض بار سوم رو پرداخت کنم یا بار اول؟؟
    و اینکه دخترم سه سالشه برای اون هم باید عوارض پرداخت کنیم با نیازی نیست؟
    ممنون میشم اگر پاسخ بدید

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام نیوشا عزیز 🙂
      این موارد سالانه هستند و اینکه حتی نوزادان هم باید عوارض خروج از کشور پرداخت کنن.

  71. رضا می‌گوید

    وقت بخیر
    اگر من امسال عوارض خروج پرداخت کنم و به هر دلیل سفرم به سال بعد موکول بشه آیا پولی که پرداخت کردم کاملا از بین میره یا می تونم سال بعد فقط مابه التفاوت رو پرداخت کنم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام رضای عزیز 🙂
      اگه سال بعد برین باید مجدد با نرخ جدید پرداخت کنین 🙂

      1. رضا می‌گوید

        یعنی عوارض خروجی که امسال پرداخت شده برای سال بعد باطل میشه ؟ حتی اگر از مرز خارج نشده باشیم !!

      2. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        بله متاسفانه 🙂
        تاریخ انقضای این رسیدها برای سال جاری است.

  72. لیلا می‌گوید

    سلام.
    من اقامت دائم نرویژ هستم و پاسپورت نرویژی دارم. در پاس ایرانی من محل اقامتم نرویژ است.من قصد سفر به ایران دارم. آیا عوارض خروج از کشور شامل من میشود؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      خیر 🙂

      1. سهیلا می‌گوید

        من بیشتر از ده ساله مقیم سوئد هستم و در پاسم درج شده، ده ساله اینجا کار میکنم ولی هر بار که میام ایران موقع خروج باید هزینه رو پرداخت کنم

    2. سهیلا می‌گوید

      باید پرداخت کنید، من همیشه مجبور شدم پرداخت کنم با اینکه پاس سوئدی دارم و محل اقامتم سوئده.

  73. ارش می‌گوید

    سلام
    برای همه رده سنی باید عوارض پرداخت شود یا افراد بالای ۱۸سال

  74. زهرا می‌گوید

    سلام. من ویزای فرصت مطالعاتی ۶ ماهه داشتم ولی به کشور مقصد نرفتم. الان ۱۵ روز از وقت ویزام مونده و می خواهم فقط برای ۱۰ روز برم و برگردم. آیا باید عوارض خروج بپردازم یا دانشجو محسوب می شوم؟

  75. مریم می‌گوید

    سلام وقتتون بخیر. من یک هفته دیگه میخوام برای اولین بار تو این سال برم ترکیه، عوراضم چقدر میشه ؟ ۴۰۰ هزار یا ۲۶۴ هزار تومن ؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام مریم عزیز 🙂
      طبق جدولی که گذاشتیم شما عوارض بار اول رو باید پرداخت کنین

  76. پیمان رئیسی می‌گوید

    سلام بنده پرداخت عوارض رو انجام دادم ولی بعدا متوجه شدم برا خروج از کشور مشکل دارم و سفرم لغو شده الان اگه بخوام دوباره به سفر برم آیا دوباره لازمه عوارض پرداخت کنم یا همون عوارض ثبت شده و نیازی نیست؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام پیمان عزیز 🙂
      در چه تاریخی عوارضو پرداخت کردین و تاریخ خروج بعدیتون کی هست؟

  77. پژمان می‌گوید

    سلام من تو آلمان دانشجو هستم گفتن برای معافیت از پرداخت عوارض باید تو کنسولگری پرونده دانشجویی باز کنی ولی من چون کارت پایان خدمتم اینجا همراهم نیست نمیتونم پرونده باز کنم. بنظرتون توی فرودگاه ایران کارت دانشجوییم رو نشون بدم کفایت میکنه برای معافیت از عوارض یا حتما نیاز به مهر کنسولگری داره؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام پژمان عزیز 🙂
      قطعا مهر کنسولگری اهمیت داره.

  78. میترا می‌گوید

    سلام من پاس آلمانی دارم و تو پاس ایرانیم هم محل اقامت آلمان ولی همش از من خروجی می‌گیرند درسته یا من نباید خروجی بدم

  79. نسیم می‌گوید

    من مقیم انگلیسم و پاسپورت انگلیسی هم دارم و در پاس ایرانی هم محل اقامتم انگلستان ثبت شده، آیا باید عوارض خروج بدم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      خیر 🙂

      1. میترا می‌گوید

        من اقامت آلمان ثبت شده ولی هر دفعه خروجی از من میگیرن چرا ؟

      2. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        سلام میترا عزیز 🙂
        به هر حال شما تابعیت ایران رو دارید.

      3. ت می‌گوید

        بله میترا جان شما تابعیت ایران داری و عوارض خروج هم ازت میگیرن ولی اگر از مرد غیر ایرانی بچه دار بشی بهش شناسنامه و تابعیت ایران نمیدن.

  80. محمد می‌گوید

    من دانشجو هستم و میخوام از پرداخت عوارض معاف بشم. ممنون میشوم بفرمایید دقیقا از کجا باید شروع کنم؟

    با تشکر

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام محمد عزیز
      اگه دانشجو هستین و مجوز تحصیل در کشور دیگه‌ای دارین، از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف می‌شین و اقدام خاصی نیاز نداره. کافیه که مدارک معتبر (مثل کارت دانشجویی معتبر، نامه اشتغال به تحصیل یا…) داشته باشین. البته در مورد دانشجویان خارج از کشور بین رفت‌وآمدهاشون باید بیشتر از ۳ ماه فاصله باشه.

      1. درسا می‌گوید

        سلام ببخشید برای وقتی که میریم سفارت اون کشوری که میخواییم دانشجوش بشیم، برای مصاحبه، باید عوارض بدیم؟

      2. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        سلام درسا عزیز 🙂
        اگر سفارت در ایران هست، خیر.

  81. حامد می‌گوید

    سلام
    سوالم اولم این هست که چطوری میتونیم برای معافیت دانشجویی اقدام کرد؟آیا برای کانادا که نیاز هست به کشورهای دیگه هم برای ویزا رفت معافیت داده میشه؟(با داشتن نامه پذیرش و پرداخت شهریه)
    سوالم دم اینکه همسر دانشجو هم معافیتی داره برای عوارض خروج؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام حامد عزیز 🙂
      بله هزینه‌های عوارض خروج از کشور به تناسب نوع ویزا می‌تونه متغیر باشه.

  82. محسن می‌گوید

    سلام آیا عوارض خروج زمینی و هوایی با هم فرق دارن؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام محسن عزیز 🙂
      بله، این مبلغ به موارد مختلفی بستگی داره.

  83. آنا می‌گوید

    سلام من اجازه کار در قبرس رو دارم و یکماهه ایران اومدم الان میخوام برگردم باید عوارض خروج بدم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام آنا عزیز 🙂
      به صورت کلی برای خروج از کشور باید عوارض پرداخت بشه و تفاوتی نداره شما اقامت کشور دیگه‌ای رو دارید یا اقامت کوتاه مدتی در ایران داشتید.

  84. مصطفی می‌گوید

    حداکثر مدت اقامت ایرانیان مقیم خارج از کشور در ایران چند ماه می باشد؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام مصطفی عزیز 🙂
      برای این سوال جواب یکسانی وجود نداره. این موضوع به این مورد بستگی داره که نوع ویزای افراد چی باشه؟

  85. مانا می‌گوید

    اینکه ویزامون دانشجویی باشه از پرداخت عوارض خروج معاف میشیم یا خیر؟
    چون خیلیا میگن اصلا دانشجوهاام باید عوارضو بدن. چطور میشه مطمئن شد؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂
      اگه دانشجوی کشور مقصد باشین نیازی به عوارض نیست

      1. علی می‌گوید

        سلام. من کارت کیملیک ترکیه را دارم. آیا باید هنگام خروج عوارض از ایران باید پرداخت کنم؟

      2. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        سلام علی عزیز 🙂
        کارت کیملیک کارت اقامت ترکیه‌ست، و با این حال شما همچنان شهروند رسمی ایران هستید. بنابراین پرداخت عوارض خروج از کشور براتون اجرا می‌شه.

      3. madhami432@gmail.com می‌گوید

        سلام من میخواهم به عراق سفر کنم بار اولمه آیا باید چقد هزینه خروج بپردازم

      4. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        سلام 🙂
        برای سال ۱۴۰۰، مبلغ ۲۶۴ هزار تومان

      5. عاطفه می‌گوید

        سلام وقت بخیر. بهمن گذشته اشتباهی مبلغی برای خروجی کشور واریز کردم. فرم توی سایت هم پر کردم پیام هم اومد . تایید هم شد. اما از بهمن تا الان فروردین هنوز هیچ برگشت پول نداشتم. باید چیکار کنم؟

  86. یوسف می‌گوید

    منظور دانشجوی داخلی یا دانشجوی دانشگاه های خارج از کشور هست که معاف هستند؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      بله 🙂

  87. یوسف می‌گوید

    چطور باید ثابت کرد که دانشجو هستم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      کارت دانشجویی، ویزای دانشجویی، برگه ثبت‌نام،

    2. محمد می‌گوید

      باسلام. من مقیم اروپا هستم، برای دیدن خانواده اومدم ایران، آیا باید عوارض خروج پرداخت کنم؟

      1. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        سلام محمد عزیز 🙂
        به صورت کلی برای خروج از کشور باید عوارض پرداخت بشه و تفاوتی نداره شما اقامت کشور دیگه‌ای رو دارید یا اقامت کوتاه مدتی در ایران داشتید.

  88. شبنم می‌گوید

    سلام
    من هنوز پاسپورت ایران رو دارم و برای رفت و آمد ب ایران و ترکیه از اون استفاده میکنم.با فرد ترکیه ای ازدواج کردم و کارت ملی موقت ک قرمز رنگ و تمام کارهای اداری و بیمه و اینارو با اون میتونم انجام بدم .البته سه سال نشده ک ترکیه زندگی میکنم.ایا برای هر خروجی از ایران باید عوارضی پرداخت کنم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂
      اگه پاسپورت ترکیه دارین، خیر

  89. مه نوش می‌گوید

    سلام من دانشگاه ترکیه ثبت نامم انجام شده و شهریه سال اول پرداخت شده ولی حضوری برای ثبت نام نرفتم هنوز و نامه پذیرش دانشگاه رو دارم معاف میشم از عوارض ؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      بله 🙂

  90. سینا می‌گوید

    سلام کسانی که کارت اقامت کشور ترکیه را داشته باشند ایا بازهم نیاز هست که عوارض پرداخت کنند ؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂
      اگه اقامت کشور رو داشته باشین معاف از عوارض هستین

  91. ناشناس می‌گوید

    من چهار سال پیش اخرین بار از کشور خارج شدم تو این چهار سال از کشور خارج نشدم با اول حساب میشم یا نه

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام 🙂
      بله چون امسال بار اولتونه که میخوایین خارج بشین

    2. آذین می‌گوید

      با سلام و عرض ادب
      می خواستم بپرسم آیا معافیت از پرداخت عوارض خروج از کشور شامل دانشجویانی که برای اولین بار می خواهند به کشور مقصد بروند هم می شود؟ یعنی با نشان دادن نامه پذیرش دانشگاه و ویزای تحصیلی می توان معاف شد؟ چون ثبت نام دانشگاه را باید به صورت حضوری در کشور مقصد انجام داد.
      با سپاس

  92. یا حسین می‌گوید

    سلام بزرگوار
    این سوال بسیاری از ایرانی هاس که باید از این اصلاح طلب های خائن پرسید،چون تخمش زمان آقای عارف و دوستانشون که اکثریت مجلس رو داشتن کاشته شد.

  93. شیرین می‌گوید

    سلام وقتتون بخیر من اگر دعوتنامه داشته باشم،سفارت آلمان ویزا میده الان؟؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام شیرین عزیز 🙂
      معمولا لاین‌های مختلفی برای مصاحبه ویزا وجود داره. باید باهاشون ارتباط بگیرین و شرایط رو بگین تا براتون توضیح بدن

  94. نادیا می‌گوید

    با سلام
    من ساکن اروپا هستم و یک ماه پیش به دلیل بیماری پدرم برای ۲ هفته اومدم ایران. بعد از برگشتن به آلمان پدرم در عرض ۱۰ روز فوت کرد و مجبور شدم دوباره برگردم ابران. آیا برای چنین مواردی مانند فوتی، تخفیف خاصی وجود دارد؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام نادیای عزیز 🙂
      متاسفانه خیر

      1. حمید می‌گوید

        بلیط چارتر افتاده برام ۸۰۰ هزار تومن بار دوم هست دارم میرم چه خبره ۶۰۰ تومن عوارض خروج. به کی دردمونو بگیم برای تفریح نمیریم شغلمون باعث شده اینطوری صرف نمیکنه

      2. میلاد می‌گوید

        سلام
        من دانشجوی آلمان هستم و باید ۱۲ شهریور بر گردم آلمان آیا برای خروج از کشور باید عوارض پرداخت کنم؟

      3. avatar-image
        تحریریه علی‌بابا می‌گوید

        سلام 🙂
        در مقاله توضیح دادیم که دانشجویان معاف از عوارض هستند

      4. عبد می‌گوید

        بله،باید ۵میلیون عوارضی بدی

  95. محمد می‌گوید

    سلام ابتدای تیرماه۱۴۰۰عوارض پرداخت کردم رفتم ترکیه ۱۰روربعدمحبوربودم برگردم ایران.الان آخرتیرماه دوباره بایدبریم ترکیه چقدربایدعوارض پرداخت کنم.سپاسگذارم

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام محمد عزیز 🙂
      ۶۰۰ هزار تومان

  96. رویا می‌گوید

    اگر دانشجو باشیم و برای فرصت مطالعاتی ۹ ماهه از کشور خارج شویم باید عوارض خروج از کشور پرداخت کنیم؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      بله 🙂

  97. Mana می‌گوید

    آیا من که سال ۹۹ خارج شدم و عوارض دادم و برگشتم الان در سال ۱۴۰۰ هم باید عوارض با پنجاه درصد اضافه رو پرداخت کنم ،

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام مانای عزیز 🙂
      اگه توی ۱۴۰۰ بار اوله که دارین خارج میشین، عوارض بار اول رو میدین

  98. مصطفی می‌گوید

    سلام من اوایل سالمیخاستم برم ترکیه ۲۶۴عوارض خروج دادم به دلیلی نشدبرم الان که عوارض افزایش پیداکردمن باید۴۰۰بدم یامابقیشو بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام مصطفی عزیز 🙂
      باید مبلغ کامل رو پرداخت کنین متاسفانه

  99. محمدرضا می‌گوید

    با سلام میخواستم بدونم برای خانواده شهدا اعضا درجه یک نسبت به عوارض خروج از کشور مصوبه یا قانونی اعمال نشده که چقدر بپردازند

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام محمدرضای عزیز 🙂
      توی این یه مورد فعلا نه

  100. صالح می‌گوید

    باسلام اگر شخصی مقیم کشور دیگری باشد و بخواهد برگردد باید عوارض بدهد مثلا فردی مقیم کشور آلمان است و بخواهد برگردد
    اگر جواب مثبت است چه مقدار باید پرداخت کند؟

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام صالح عزیز 🙂
      سوال شما تخصصی هست و بهتره از روابط عمومی فرودگاه یا سفارت بپرسین 🙂
      اگه قرار بر پرداخت باشه، نرخ‌هارو توی همین مقاله می‌تونین بخونین

    2. مسعود می‌گوید

      به نظرم بهتره تغییر نام بدن به پول زور برای خروج از زندان ایران،واقعا باید خجالت بکشن که برای خروج افراد از کشور پول میگیرن،اونم نه از افراد خارجی بلکه از شهروندان کشور خودمون و بدتر اینکه به ازای هربار جریمه بیشتری باید بدیم

      1. ایلیا می‌گوید

        دقیقا.
        باید پرسید در این مملکت اسلامی این پول تحت چه عنوانی اخذ می‌شود و بر مبنای کدام مبنای شرعی و عقلی شهروندان باید برای خروج از کشور عوارض بدهند و تازه به ازای هر بار هم مبلغش بیشتر بشود!

      2. مختار می‌گوید

        سلام خواستم بپرسم برای اولین بار میخوام برم سفر خارجی بلژیک عوارض رو از طریق خودپرداز پرداخت کنم نیاز هست رسید رو همراه داشته باشم یا خود سیستم چک میکنن و یه سوال دیگه ایا چند روز قبل اقدام کنم اشکالی نداره ممنون میشم جواب بدین باسپاس

      3. شبنم می‌گوید

        من خودم ایرانی هستم و پارسال بخاطر کرونا دوبار بلیط برگشت ب ترکیه رو خریدیم و هربار کنسل شد آخر سرم بخاطر ازدواج رسمی ک ترکیه انجام دادم تونستم از مرز بازرگان برگردم ترکیه و چون پسرم پاسپورت ترکیه رو داشت و سه ماه از ایران اومدنش گذشته بود دولت ایران ۷ میلیون جریمه کردن پسرمو
        حالت بماند ک از من عوارضی گرفتن.
        اون ۷ میلیون بلای جونشون بشه ک یه ذره درک نکردن ک بخاطر کرونا تو ایران گرفتار شده بودیم.

      4. سیما می‌گوید

        دزدیه دیگه، بطور قانونی جیبتو میزنن حق هم نداری چیزی بگی

      5. motaqi می‌گوید

        هنوز نه به باره نه به داره! بعضی چه شلوغش کرده اند. قطعا این مبلغ منصفانه نیست. البته برای کسانی که قراره برند آنتالیا یا کشوری دیگر برای گردش حتما توانایی پرداخت دارند.

      6. عذاب می‌گوید

        والا دزدی شرافت داره به این دیوثا

      7. بهرام ولات می‌گوید

        اگه الان پرداخت عوارض مرزی را خالی کنم تا چند ماه نمی سوزه