فهرست موزه های تهران

فهرست کامل موزه های تهران

توضیحات و آشنایی با موزه‌های تهران

با اینکه خیلی‌ها تهران را پایتختی شلوغ و پر از هرج‌ومرج می‌دانند، در لابه‌لای این شلوغی‌ها، برگ‌های پرزرق‌وبرقی از تاریخ در موزه‌های تهران قایم شده‌ است و منتظر است که کشفشان کنید. چه برای تعطیلات نوروزی در تهرانید و چه ساکن تهران، موزه‌های تهران همیشه چیزی حیرت‌انگیز برای نمایش دارد. در این راهنما، بهترین موزه های تهران را به‌همراه اطلاعاتی مانند قیمت بلیط موزه های تهران و آدرس موزه ها برای شما آورده‌ایم.

– موزه ملی ایران

موزه ملی ایران که با اسم موزه ایران باستان هم شناخته می‌شود، با قدمت هشتادساله‌اش، مادرِ موزه‌ های تهران و ایران به حساب می‌آید. موزه ملی ایران به‌دلیل تنوع آثارِ موجود در آن و نیز به‌دلیل داشتن آثار تاریخی از دوره‌های متفاوت تاریخ ایران پیش و پس از اسلام، نه‌تنها بزرگ‌ترین موزه باستان شناسی ایران است، بلکه در شمار موزه های برتر جهان نیز است.

فهرست موزه های تهران - موزه ملی ایران - سردر

موزه ایران باستان، همان طور که از اسمش هم پیداست، آثار بسیار قدیمی و گران‌بهایی دارد که شمارِ آن‌ها از سیصد هزار گذشته است و هرکدام از این اشیای تاریخی و باستانی، داستانِ جدایی برای حکایت دارد. جالب است بدانید که قدیمی‌ترین اثر باستانی موجود در موزه ایران باستان به ششصد هزار سال پیش، به ابتدای حضور انسان‌ها در فلات ایران بازمی‌گردد.

بخش‌های موزه ملی ایران

موزه ملی ایران که این‌همه اثر تاریخی و باستانی دارد، به دو بخش بزرگ تقسیم شده است و هرکدام از این بخش‌ها، آثار باستانی خاص خودشان را دارند:

  • بخش موزه ایران باستان
  • بخش موزه دوران اسلامی

هرکدام از این بخش‌ها آثار خاصِ خودشان دارد که از اسمشان هم تا حدودی مشخص است. در ادامه، هرکدام از این بخش‌های مختلف موزه ملی ایران را برای شما توضیح خواهیم داد.

بخش موزه ایران باستان

این بخش از موزه ملی ایران در طبقه دوم موزه است که به آن، بخشِ دوران پیش از تاریخ هم گفته می‌شود. در این بخش شما می‌توانید آثار باقی‌مانده از دوران پارینه سنگی قدیم تا اواخر هزاره چهارم قبل از میلاد را مشاهده کنید. آثار باستانیِ بخش ایران باستان در موزه ملی ایران در هفت تالارِ مجزا به‌نمایش‌گذاشته‌شده است.

موزه های تهران - نقشه ایران باستان در موزه ملی ایران

نقشه موزه ایران باستان در موزه ملی ایران

اگر تصمیم دارید که موزه های تهران را ببینید، این بخش از موزه ملی ایران را حتما ببینید تا نه‌تنها از تاریخ ایران، بلکه آثاری از تاریخ کل بشریت را به چشم خودتان ببینید.

بخش موزه دوران اسلامی

قسمت دوم موزه ملی ایران، موزه دوران اسلامی است. در این بخش، آثار باستانی که از ابتدای اسلام کشف شده‌ است، نگهداری می‌شود. قبل از اینکه وارد خودِ موزه شوید و آثار  باستانی موجود در آن ببینید، بهتر است به معماری ساختمان موزه دقت کنید. ساختمان موزه دوران اسلامی با الهام‌گرفتن از هنر معماری عهد ساسانی با مساحت چهار هزار مترمربع ساخته شده است.

موزه های تهران - بخش دوران اسلامی در موزه ملی ایران

نقشه موزه دوران اسلامی در موزه ملی ایران

اطلاعات درباره موزه ملی ایران (آدرس، قیمت بلیط و…)

قبل از اینکه از موزه ملی ایران به‌صورت حضوری دیدن کنید، بهتر است اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید تا هم بتوانید برنامه‌ریزی بهتری انجام بدهید و هم نهایت لذت را ببرید.

ساعات کاری موزه ملی ایران

موزه ملی ایران در دو نیم‌سال، ساعات کاری مختلفی دارد:

  • ساعات کاری نیمه اول سال: ۹ صبح تا ۷ بعدازظهر
  • ساعات کاری نیمه دوم سال: ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر

قیمت بلیط موزه ملی ایران

همان طور که قبلا هم گفتیم، موزه ملی ایران دو بخش ایران باستان و دوران اسلامی دارد. شما برای بازدید از هر بخش، باید بلیط جداگانه‌ای تهیه کنید. بنابراین هزینه بلیط به انتخاب شما بستگی دارد.

توصیه می‌کنیم که در کل طول بازدیدتان از موزه ملی ایران، بلیط‌هایتان را همراه خودتان نگه دارید تا در صورت نیاز، به مسئولان نشان بدهید.

امکانات رفاهی موزه ملی ایران

موزه ملی ایران فقط یک موزه برای نمایش آثار باستانی نیست. اگر در حین بازدید از موزه ها احساس خستگی، تشنگی یا گرسنگی کردید، می‌توانید در کافه‌رستوران‌های موجود در آنجا استراحت کنید و غذا میل کنید. همچنین، اگر جزء افرادی هستید که دوست دارید در خانه‌تان هم آثار هنری و دستی داشته باشید، می‌توانید فروشگاه‌های محصولات هنری موزه ملی ایران ببینید و خرید کنید.

علاوه بر این‌ها، یک گیشه امانات هم در موزه ملی ایران وجود دارد که می‌توانید برخی از وسایلتان را تحویل بدهید تا هم امنیت بیشتری داشته باشید و هم خودتان سبک‌تر و راحت‌تر سفر کنید. یادتان باشد که اشیایی که به گیشه امانات تحویل می‌دهید را باید همان روز تحویل بگیرید. درضمن گیشه امانات، مواردی مانند پول نقد، دسته‌چک، کارت اعتباری، مدارک شخصی، جواهرات، پوشاک و وسایل الکترونیکی مانند لپ‌تاپ و تلفن‌همراه را قبول نمی‌کند.

اطلاعات تماس و آدرس موزه ملی ایران

پیشنهاد می‌کنیم قبل از اینکه راه بیفتید، سری به وبسایت موزه ملی ایران بزنید و اگر اطلاعات دیگری نیاز دارید، به دست بیاورید. همچنین اگر سوال خاصی برایتان پیش آمده، می‌توانید با شماره تلفن موزه ملی ایران (۶-۶۶۷۰۲۰۶۱-۰۲۱) تماس گرفته و اطلاعات به دست بیاورید.

آدرس موزه ملی ایران: تهران، خیابان امام‌خمینی، ابتدای خیابان سی‌تیر، خیابان پروفسور رولن، شماره یک. همچنین می‌توانید از مسیریابی آدرس موزه ملی ایران با استفاده از گوگل مپ هم استفاده کنید. درضمن اگر می‌خواهید با استفاده از مترو به موزه ملی ایران بروید، می‌توانید سوار مترو خط ۲ (فرهنگ‌سرا – صادقیه) شده و در ایستگاه حسن‌آباد از مترو پیاده شوید.

– موزه جواهرات ملی

تقریبا هر پادشاه و هر عهدی، داستان‌ها، افسانه‌ها و فتوحات خودش را دارد و جواهراتی که در این فتوحات به غارت برده، اسم و رسم خاصی در طول تاریخ دارند. اما در این میان، جواهراتی هم وجود دارد که جزء مهم‌ترین و معروف‌ترین‌ها به حساب می‌آیند، جواهراتی مانند الماس دریای نور، الماس نورالعین، تاج کیانی، تخت نادری، تخت‌طاووس و… از این قبیل است که همگی در بین موزه های تهران، در موزه جواهرت ملی جمع شده‌ است.

موزه جواهرات ملی از فهرست موزه های تهران

موزه جواهرات ملی ( یا همان خزانه جواهرات ملی) یکی از بزرگ‌ترین گنجینه‌های طلا و جواهرات در کل دنیاست و فقط کافی است که وارد موزه شوید. از حجم زیبایی و تلالو جواهرات و الماس‌های ریزودرشت، تاج‌های پادشاهی و سایر اشیای قدیمی واقعا حیرت‌زده خواهید شد. تعدادی از این جواهرات به حدی ارزشمند و مهم است که نمی‌توان روی آن‌ها قیمتی گذاشت و این جواهرات نیز پشتوانه پول ملی ایران است.

اطلاعات درباره موزه جواهرات ملی (آدرس، قیمت بلیط و…)

قبل از اینکه از موزه جواهرات ملی به‌صورت حضوری دیدن کنید، بهتر است اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید تا هم بتوانید برنامه‌ریزی بهتری انجام بدهید و هم نهایت لذت را ببرید.

ساعات کاری موزه جواهرات ملی

موزه جواهرات ملی به دلایل امنیتی و به‌خاطر ارزش بسیار بالای آثار موجود در آن، ساعات بازدیدش در مقایسه با سایر موزه های تهران نسبتا سخت‌گیرانه‌تر است.

  • روزهای بازدید از موزه جواهرات ملی: شنبه تا سه‌شنبه
  • ساعات بازدید از موزه جواهرات ملی: از ۲ تا ۴:۳۰ بعدازظهر

پس حتما در نظر داشته باشید که موزه جواهرات ملی در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و سایر تعطیلات رسمی، تعطیل است و همچنین افراد زیر ۱۲ سال، حق ورود به خزانه را ندارند.

قیمت بلیط موزه جواهرات ملی

برای بازدید از موزه جواهرات ملی باید برای هر نفر یک بلیط تهیه کنید. قیمت بلیط موزه جواهرات ملی برای دانشجویان و پژوهشگران، بازدیدکنندگان ایرانی و بازدیدکنندگان غیرایرانی متفاوت است و باید قیمت آن را به تناسب هر فرد در نظر گرفت.

امکانات رفاهی موزه جواهرات ملی

موزه جواهرات ملی هم مانند بسیاری از موزه‌های تهران یک سری امکانات رفاهی مانند بوفه و کافه دارد تا اگر در حین بازدید خسته شدید، کمی استراحت کنید. البته زمانِ کوتاه بازدیدِ روزانه معمولا این اجازه را نمی‌دهد که شما زمان زیادی در بوفه و کافه صرف کنید.

همچنین یک باجه امانات هم در موزه جواهرات ملی وجود دارد که باید قبل از ورود به موزه (و قبل از عبور از گیت‌های بازرسی)، تمامی وسیله‌هایتان را تحویل بدهید. درضمن حتما یادتان باشد که به هیچ‌کدام از شیشه‌ها و حفاظ‌های موجود در موزه جواهرات ملی دست نزنید چون این کار باعث به‌صدادرآمدن آژیر خواهد شد.

اطلاعات تماس و آدرس موزه جواهرات ملی

اول از همه بهتر است که سری به وب‌سایت موزه جواهرات ملی بزنید و کمی درباره قوانین بازدید آن بخوانید. این موزه به دلایلی که قبلا هم گفتیم، کمی سخت‌گیرانه‌تر عمل می‌کند و بهتر است که اطلاعات کافی از قوانین آن داشته باشید.

  • شماره تماس موزه جواهرات ملی: ۶۴۴۶۳۷۸۵-۰۲۱
  • آدرس موزه جواهرات ملی: تهران، میدان امام‌خمینی، خیابان فردوسی، نرسیده به چهارراه استانبول، ساختمان بانک مرکزی ایران، خزانه جواهرات ملی
  • مسیریابی آدرس موزه جواهرات ملی با استفاده از گوگل مپ
  • دسترسی به موزه جواهرات ملی با مترو: اگر قصد دارید که با استفاده از مترو به موزه جواهرات ملی بروید، باید در ایستگاه امام‌خمینی از مترو پیاده شوید. برای دسترسی به ایستگاه متروی امام‌خمینی، هم می‌توانید از خط ۱ (تجریش – کهریزک) و هم از خط ۲ (فرهنگ‌سرا – صادقیه) استفاده کنید.

– موزه آبگینه و سفالینه تهران

درست است که همه موزه های تهران به‌نوعی گوشه‌ای از تاریخ و سنت ایران و جهان را نشان می‌دهد، اما در این میان، موزه آبگینه و سفالینه تهران (که معمولا با اسم موزه آبگینه هم شناخته می‌شود) یک جذبه هنریِ خاصی دارد که آن را از سایر موزه‌ها جدا می‌کند و در فهرست ۱۰ موزه برتر ایران قرار می‌دهد.

اگر به موزه آبگینه بروید، حتی قبل از اینکه وارد خودِ موزه شوید، با دیدن ساختمان آن احساس می‌کنید کل موزه و زیبایی‌های آن در آن خلاصه شده‌ است! ساختمانی که معماری داخلی و خارجی آن با بهترین و هنری‌ترین انوان آجرکاری، گچ‌بری، آیینه‌کاری، میناکاری و منبت‌کاری تزیین‌شده و عقل و هوش از سر هر بیننده‌ای می‌پراند.

موزه آبگینه از فهرست موزه های تهران

اما ساختمان زیبا در وسط یک باغ ۷هزارمتری که متعلق به دوران پهلوی است، تازه اولِ این داستان است! فقط کافی است قدم در درون این ساختمان بگذارید تا چشمتان به آثار هنری آن بیفتد. ساختمان و خانه‌ای که امروزه در اختیار موزه آبگینه است حدودا ۹۰ سال پیش در اواخر حکومت قاجاریان و اوایل پهلویان ساخته شده  است.

آثار هنری که در موزه آبگینه هست از دوره‌های مختلف مانده‌ است و هرکدام از آن‌ها بر اساس تاریخچه‌شان، در بخش‌های مختلف موزه نگهداری می‌شود. در کل موزه آبگینه تهران قسمت‌های زیر را دارد:

  • تالار بلور
  • تالار مینا
  • تالار دیداری شنیداری
  • تالار صدف
  • تالار زرین‌فام
  • تالار لاجورد

بهتر است بدانید که آثار موجود در موزه آبگینه از زمان قبل از میلاد گرفته تا آثار هنری معاصر را دارد و سالانه حدود دو میلیون گردشگر از سرتاسر جهان در بین موزه های تهران جذب می‌کند.

درون موزه آبگینه از فهرست موزه های تهران

اطلاعات درباره موزه آبگینه و سفالینه تهران (آدرس، قیمت بلیط و…)

قبل از اینکه از موزه آبگینه در بین موزه های تهران به‌صورت حضوری دیدن کنید، بهتر است اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید تا هم بتوانید برنامه‌ریزی بهتری انجام بدهید و هم نهایت لذت را ببرید.

ساعات کاری موزه آبگینه

موزه آبگینه هم مانند بسیاری از موزه های تهران، ساعات کاری متفاوتی در فصل‌های مختلف سال دارد. اما روزهای  بازدید (به‌جز ایام تعطیل رسمی و سوگواری) همه‌روزه است.

  • ساعات کاری موزه آبگینه در نیمه اول سال: از ۹ صبح تا ۷ بعدازظهر
  • ساعات کاری موزه آبگینه در نیمه دوم سال: از ۸ صبح تا ۵ بعدازظهر

قیمت بلیط موزه آبگینه

خوشبختانه تقریبا تمامی موزه های تهران، هزینه ناچیزی به‌عنوان ورودی از شما می‌گیرند و موزه آبگینه هم در بین سایر موزه های تهران، جزء ارزان‌ترین موزه‌ها به حساب می‌آید. در نظر داشته باشید قیمت بلیط موزه برای بازدیدکنندگان ایرانی و غیرایرانی متفاوت است.

امکانات رفاهی موزه آبگینه

یکی از امکانات خاصی که موزه آبگینه دارد، فروشگاه موزه آن است. جالب است بدانید که فروشگاه موزه توسط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری حمایت می‌شود و در آن شما محصولاتی مانند کتاب و بروشور درباره آثار موجود در موزه و همچنین مواردی مانند پوستر و کارت‌پستال خواهید دید.

اطلاعات تماس و آدرس موزه آبگینه

در ابتدا مثل همیشه بهتر است سری به سایت موزه آبگینه بزنید و آن را ببنید. لازم به ذکر است که وب‌سایت موزه آبگینه به زبان انگلیسی نوشته شده است و برای ورود به آن باید روی گوشی یا کامپیوترتان، افزونه فلش‌پلیر (Flash Player) را داشته باشید.

  • شماره تماس موزه آبگینه: ۴-۶۶۷۰۸۱۵۳-۰۲۱
  • آدرس موزه آبگینه: تهران، خیابان جمهوری، خیابان سی‌تیر، موزه آبگینه و سفالینه
  • مسیریابی آدرس موزه آبگینه با استفاده از گوگل مپ
  • دسترسی به موزه آبگینه با مترو: برای رفتن به موزه آبگینه با استفاده از مترو تهران، سوار خط ۲ (صادقیه – فرهنگ‌سرا) شده و در ایستگاه حسن‌آباد از مترو پیاده شوید.

– موزه رضا عباسی

موزه رضا عباسی در بین سایر موزه های تهران، کمی ناشناخته‌تر باقی‌مانده است اما آثار هنری و باستانی که در آن است بسیار باارزش و زیباست و تعداد آن‌ها از پنجاه هزار هم بیشتر است. آثاری که در این موزه است از دوره پیش تاریخی گرفته تا قرن سیزدهم هجری را پوشش می‌دهد.

آثاری که در موزه رضا عباسی تهران به‌نمایش‌گذاشته‌شده است، در سه طبقه مجزا از یکدیگر جدا شده‌ است و در هرکدام از این طبقات، تالارهای مجزا برای آثار در نظر گرفته شده است:

  • تالار نمایشگاه موقت: طبقه همکف
  • تالار خوش‌نویسی: طبقه اول
  • تالار نگارگری: طبقه اول
  • تالار هنرهای اسلامی: طبقه دوم
  • تالار دوره پیش از اسلام: طبقه سوم

یکی از خصوصیات جالبی که موزه رضا عباسی دارد و برای بازدیدکنندگان هم تا حدی تعجب‌برانگیز است، این است که در این موزه، شما بازدیدتان را از طبقه آخر (طبقه سوم) شروع می‌کنید و پایین می‌آیید!

اطلاعات درباره موزه رضا عباسی (آدرس، قیمت بلیط و…)

اگر برای شما هم این سوال پیش آمده که اصلا رضا عباسی کیست و چرا اسم این موزه رضا عباسی گذاشته شده است، بدانید که تنها نیستید! رضا عباسی که در طول تاریخ با اسم‌هایی مانند «آقا رضا» و «آقا رضا کاشانی» هم شناخته شده است، یکی از نقاشان و مینیاتوریست‌های معروف و خبره اواخر دوران صفوی است و بخش بزرگی از حرفه‌اش را در دربار شاه عباس صفوی گذرانده است.

ساعات کاری موزه رضا عباسی

موزه رضا عباسی در تمام روزهای هفته به‌جز دوشنبه‌ها، در ساعاتی که برای شما فهرست کرده‌ایم، پذیرای بازدیدکننده است:

  • ساعات کاری موزه رضا عباسی: از ۹ صبح تا ۴ بعدازظهر

همچنین موزه رضا عباسی در روزهایی تعطیل رسمی، تعطیل است.

قیمت بلیط موزه رضا عباسی

برای ورود به موزه رضا عباسی، هزینه ناچیزی بابت بلیط باید پرداخت کنید. در نظر داشته باشید این هزینه برای بازدیدکنندگان ایرانی و غیرایرانی متفاوت است.

امکانات رفاهی موزه رضا عباسی

اکثر موزه های تهران به‌دلیل جذب گردشگران بسیار زیاد از سراسر ایران و نیز دنیا، در کنار آثار هنری و فضای باستانی، یک سری امکانات رفاهی نیز دارد تا بازدیدکنندگان بتوانند در حین بازدیدشان از آثار هنری و باستانی، لذت هم ببرند و خستگی در کنند.

موزه رضا عباسی هم مستثنی از این قاعده نیست و با داشتن امکاناتی مانند بوفه، رستوران و حتی اقامتگاه، این امکان را فراهم می‌آورد که خستگی، تشنگی یا گرسنگی‌تان در حین بازدید را برطرف کنید و دمی آرام بگیرید.

اطلاعات تماس و آدرس موزه رضا عباسی

متاسفانه وبسایت موزه رضا عباسی هم مانند موزه آبگینه، کاملا به‌صورت انگلیسی طراحی شده است اما برای دسترسی به آن، نیازی به فلش‌پلیر ندارید.

  • شماره تماس موزه رضا عباسی: ۳-۸۸۴۶۳۰۰۱-۰۲۱
  • آدرس موزه رضا عباسی: تهران، خیابان شریعتی، نرسیده به پل سید خندان، شماره ۹۷۲
  • مسیریابی آدرس موزه رضا عباسی با استفاده از گوگل مپ
  • دسترسی به موزه رضا عباسی با مترو: برای دسترسی به موزه رضا عباسی می‌توانید از خط ۳ (آزادگان – قائم) استفاده کنید و در ایستگاه سهروردی از مترو پیاده شوید.

– موزه پول ایران

در سال ۱۳۷۶ بود که اداره کل موزه‌های بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی به این فکر افتاد تا یک مجموعه تاریخی، باستانی راه بیندازد. تصمیم بر این بود که در این مجموعه که بعدها با اسم‌هایی مانند «موزه پول» یا «موزه تماشاگه پول» نیز شناخته شد، تعدادی از سکه‌ها و اسکناس‌های قدیمی ایرانی و خارجی به نمایش گذاشته شود تا راه و رسم دادوستد در زمان‌های قدیم برای ما نیز روشن شود.

موزه پول ایران از فهرست موزه های تهران

اگر تصمیم دارید که در بازدیدتان از موزه های تهران، به موزه پول ایران هم بروید، پس آماده باشید تا بیش از ۱۴۰۰ عدد سکه، ۷۵۰ عدد اسکناس و ۲۰۰ اثر هنری و باستانی را دیده و راز و رمزهای تاریخی پنهان در آن‌ها را بیابید!

اطلاعات درباره موزه پول ایران (آدرس، قیمت بلیط و…)

اگر سکه‌ها و اسکناس‌های موجود در موزه پول ایران را با دانش درستی از تاریخ بررسی کنید، خواهید دید که بسیاری از این سکه‌ها مربوط به زمانی است که در بسیاری از نقاط جهان هنوز پول و سکه اختراع نشده بوده، اما ایرانی‌ها و حکومت‌های ایرانی با قدمت تاریخی‌شان، تا این حد در مبادله و دادوستد پیشرفته بودند.

همچنین برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به وبسایت موزه پول ایران نیز مراجعه کنید.

ساعات کاری موزه پول ایران

موزه پول ایران در ساعاتی که در این بخش برای شما آورده‌ایم، آماده پذیرایی از شما بازدیدکنندگان عزیز است:

  • ساعات کاری موزه پول ایران: از ۸:۳۰ صبح تا ۸ شب

همچنین موزه پول ایران همه‌روزه (به‌جز ایام تعطیلی رسمی) باز است.

قیمت بلیط موزه پول ایران

برای ورود و بازدید از موزه پول ایران، باید برای هر نفر یک بلیط تهیه کنید. در نظر داشته باشید این هزینه برای بازدیدکنندگان ایرانی و غیرایرانی متفاوت است.

امکانات رفاهی موزه پول ایران

موزه پول ایران هم مانند سایر موزه های تهران، امکانات رفاهی خوبی برای بازدیدکنندگان خود آماده کرده است. برای مثال، می‌توانید از کافه و رستوران موزه که در محیطی باز و دل‌باز، پر از درخت‌های سبز قرار گرفته لذت ببرید و چند عکس یادگاری هم بگیرید! همچنین محیط فضای سبزی که در این موزه وجود دارد، مکان خوبی برای استراحت و خلوت‌کردن است.

اطلاعات تماس و آدرس موزه پول ایران

در این بخش، سایر اطلاعات موزه پول ایران، ازجمله آدرس، شماره تلفن و لوکیشن موزه در گوگل مپ را در اختیار شما قرار داده‌ایم.

  • شماره تماس موزه پول ایران: ۸۷۷۴۷۴۵-۰۲۱
  • آدرس موزه پول ایران: تهران، خیابان میرداماد، نرسیده به پل میرداماد، موزه پول ایران
  • مسیریابی آدرس موزه پول ایران با استفاده از گوگل مپ
  • دسترسی به موزه پول ایران با استفاده از مترو: اگر می‌خواهید برای بازدید از موزه پول ایران از مترو استفاده کنید، سوار خط ۱ (کهریزک – تجریش) شوید و در ایستگاه میرداماد از مترو پیاده شوید.

– موزه دفاع مقدس

یکی از متفاوت‌ترین موزه‌ها در بین موزه های تهران، موزه دفاع مقدس (یا همان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس) است. پیکاسوی بزرگ سخنی درباره هنر دارد که می‌گوید: “هنر چیزی برای تزیین آپارتمان نیست، بلکه ابزاری برای جنگ است”. اگر به موزه دفاع مقدس بروید، متوجه خواهید شد که در این موزه، جنگ ابزاری برای هنر شده است.

موزه دفاع مقدس از فهرست موزه های تهران

در موزه دفاع مقدس، بخشی از مناطق جنگی و ساختمان‌های جنگ‌زده در خرمشهر بازسازی شده‌ است، به‌طوری‌که شما دیگر این آثار هنری را تماشا نمی‌کنید، بلکه در میان آن‌ها قدم می‌زنید و مانند روحی که از چشم همه پنهان است، وارد یک جنگ در زمان گذشته می‌شوید. هرچه در این موزه بیشتر به جلو می‌روید، انگار که یک قدم بیشتر به‌سمت معنویت برمی‌دارید.

موزه دفاع مقدس در کل به هفت تالار تقسیم شده است که هر تالار، وجه مختلفی از جنگ را برای شما به نمایش می‌گذارد:

  • تالار آستانه: این تالار به تالار سرآغاز نیز معروف است و در آن شما با صحنه‌هایی از زمان پیروزی انقلاب در سال ۱۳۵۷ تا زمان آغاز جنگ مواجه خواهید شد.

تالار اول، موزه دفاع مقدس از فهرست موزه های تهران

  • تالار حیرت و واقعیت: در بسیاری از موزه ها، شما با یک سری آثار هنری سروکار دارید، آثاری که کاملا ملموس است. اما در کدام موزه می‌توانید ببینید که به جای یک کوزه یا یک تاج، مفهومی مانند حیرت به نمایش گذاشته شود؟ جواب، تالار حیرت موزه دفاع مقدس است! حیرتی که شروعِ ناگهانی جنگ به تمام اقشار مردم ایران از پیر و جوان، نظامی و غیرنظامی تحمیل کرد!

تالار حیرت و واقعیت موزه دفاع مقدس از فهرست موزه های تهران

  • تالار دفاع: همه ما تصاویری درباره اینکه چگونه مردم ایران از خاکشان دفاع کردند دیده‌ایم یا روایاتی شنیده‌ایم. اما الان فرصتی وجود دارد تا خودتان در این سنگرهای دفاعی و خاکریزها قدم بزنید و ببینید که واقعا پناه‌گرفتن پشت یک سنگر در برابر دشمن، چه حسی دارد! تالار دفاع که سومین تالار موزه دفاع مقدس است، ساختار دفاعی زمان جنگ را شبیه‌سازی کرده است.

تالار دفاع موزه دفاع مقدس از فهرست موزه های تهران

  • تالار آرامش: جنگ همه‌اش خون و خونریزی نیست! درست است که شرایط سخت بوده و دشمن در پیشِ رو، اما در این میان، زمانی که رزمنده در آن سوی شب در سنگر نشسته و سکوتی مشکوک فضا را پر کرده، شاید در گوشه ذهنش به این موضوع فکر می‌کرده که تمام این سختی‌ها و خطرات را به‌خاطر یک سری ارزش به جان خریده است، ارزش‌هایی که رزمنده حاضر است بابت آن جانش را هم بدهد. در این بخش از تالار موزه دفاع مقدس که چهارمین تالار است، چنین محیط آرامش‌بخشی در میان این آشوب ایجاد شده است و قطعا ارزش دیدن را دارد.

تالار آرامش موزه دفاع مقدس از فهرست موزه های تهران

  • تالار شهادت: شهید کیست؟ هرکسی که در اثر اصابت گلوله در جنگ فوت کرده است، شهید شده است؟ اگر این‌گونه باشد، مقوله شهادت نباید این‌همه عمیق و والا باشد. شخصی که برای دفاع از ارزش‌های خود و دیگران، جانش را به خطر بیندازد، قطعا فقط با اصابت تیر یا انفجار سروکار ندارد و حتی قبل از اینکه جنگ با اسلحه را شروع کند، جنگی در ذهن خود شروع کرده و در آنِ واحد، در دو جبهه متفاوت در حال جدال است: جبهه خاکی جنگ و جبهه ذهن! در تالار شهادت، مراحل ذهنی شهادت، از نیت گرفته تا عروج، در هفت بخش به تصویر کشده شده است.

تالار شهادت موزه دفاع مقدس از فهرست موزه های تهران

  • تالار پیروزی: این تالار یادآور لحظات شیرین و وصف‌ناپذیرِ پیروزیِ بعد جنگ است، لحظاتی که با گفتن و شنیدن قابل درک نمی‌شود، اما اگر شاید خودتان در آن لحظه، در آن زمان و مکان باشید بتوانید از تهِ دل احساسش کنید. اگر می‌خواهید این حس پیروزی را احساس کنید، وارد تالار پیروزی شوید.

تالار پیروزی موزه دفاع مقدس از فهرست موزه های تهران

  • تالار سرانجام: در این بخش از موزه دفاع مقدس، شما با یادواره‌ها و بازمانده‌هایی از جنگ واقعی روبه‌رو خواهید شد، آثاری که هنوز تکه‌ای از آن روحِ طوفانی جنگ را در خودشان نگه داشته‌ است  تا سندی برای عمق این واقعه باشد.

تالار سرانجام موزه دفاع مقدس از فهرست موزه های تهران

اطلاعات درباره موزه دفاع مقدس (آدرس، قیمت بلیط و…)

بعد از اینکه تالارهای اصلی موزه دفاع مقدس دیدید، می‌توانید سری هم به تالار پروانه ها بزنید. در این تالار، تعدادی از فرماندهان و شهدای دفاع مقدس در فضایی هنری و معنوی شبیه‌سازی شده‌ است که هدف از این کار، بیشتر معرفی این راهبران بوده است.

همچنین بعد از مشاهده این آثار، می‌توانید در باغ‌موزه قدم بزنید و ادوات جنگی واقعی را هم مشاهده کنید، وسایلی مانند تانک یا خودروهایی که در زمان جنگ استفاده شده‌ است.

ساعات کاری موزه دفاع مقدس

موزه دفاع مقدس به‌خاطر بزرگی و اهمیتش، ساعات کاری زیادی دارد و این یعنی شما با خیالی آسوده می‌توانید از تمام آن بازدید کنید:

  • ساعات کاری موزه دفاع مقدس در روزهای هفته: از ۹ صبح تا ۱۰ شب
  • ساعات کاری موزه دفاع مقدس در روزهای جمعه و تعطیلات رسمی: از ۱۱ صبح تا ۱۰ شب

قیمت بلیط موزه دفاع مقدس

قیمت بلیط موزه دفاع مقدس همیشه در حال تغییر است، اما تغییری خوب! چون همیشه در بسیاری از وب‌سایت‌ها، تحفیف‌های زیادی روی بلیط‌های آن اعمال می‌شود و خودِ موزه هم در بعضی ایام، بلیط‌ها را به‌صورت نیم‌بها ارائه می‌دهد.

در نظر داشته باشید این هزینه برای بازدیدکنندگان ایرانی و غیرایرانی متفاوت است.

امکانات رفاهی

موزه دفاع مقدس از نظر امکانات رفاهی یکی از بهترین موزه های تهران است. در این مجموعه، علاوه بر محیط زیبا و باغ‌های دل‌نشین، یک رستوران ویژه وجود دارد که کیفیت غذای آن بسیار عالی است. همچنین برای خرید می‌توانید از فروشگاه موجود در موزه دفاع مقدس هم استفاده کنید و در صورت نیاز، یک اورژانس هم در مجموعه فراهم شده است.

اطلاعات تماس و آدرس موزه دفاع مقدس

اطلاعاتی که در این بخش قرار داده‌ایم فقط در حد آدرس و شماره تماس موزه دفاع مقدس است، اما برای اطلاعات جامع می‌توانید به وبسایت موزه دفاع مقدس سر بزنید.

  • شماره تماس موزه دفاع مقدس: ۸۸۶۵۷۰۲۶-۰۲۱
  • آدرس موزه دفاع مقدس: تهران، بزرگ‌راه شهید حقانی، انتهای خیابان سرو، روبه‌روی پارک طالقانی، موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
  • مسیریابی آدرس موزه دفاع مقدس با استفاده از گوگل مپ
  • دسترسی به موزه دفاع مقدس با استفاده از مترو: اگر قصد دارید با استفاده از مترو به موزه دفاع مقدس بروید، باید سوار خط ۱ (کهریزک – تجریش) شوید و در ایستگاه مترو حقانی از مترو پیاده شوید.

– موزه هنرهای معاصر تهران

موزه هنرهای معاصر از جاهای دیدنی تهران شاید از آن دسته از موزه‌هایی باشد که خیلی از افراد نرفته و ندیده‌اند. معمولا آثار به‌نمایش‌گذاشته‌شده در موزه هنرهای معاصر در سبک‌های خاصی مانند مینیمالیسم، پاپ آرت، هنر انتزاعی و… است که در مقایسه با سایر سبک‌های هنری، زمان زیادی برای درک‌شدن نیاز دارند. موزه هنرهای معاصر تهران یکی از باارزش‌ترین و مهم‌ترین موزه های تهران است.

می‌دانید چرا؟ چون اولا توانسته است که هنر عصر معاصر را زنده نگه دارد و به نمایش بگذارد، چه بسا که شاید یک هنرمند بتواند از این طریق، مسیر موفقیت‌اش را هموارتر کند. دلیل دوم هم، ارزش مالی آثار موجود در موزه هنرهای معاصر تهران است که بین پنج تا ده میلیارد دلار تخمین زده می‌شود.

حالا بیایید کمی درباره پیشینه موزه هنرهای معاصر تهران بدانیم. در حال حاضر (سال ۱۳۹۸) این موزه ۴۲ساله است، یعنی در سال ۱۳۵۶ ساخته شده است. منابع تاریخی می‌گویند که فرح پهلوی در فرایند ساخت موزه هنرهای معاصر تهران نقش مهمی داشته است. راستی تا یادمان نرفته بگوییم که مهندس و طراح اصلی موزه هنرهای معاصر تهران، آقای کامران دیبا بود. این مهندس خوش‌ذوق سعی کرده است که در معماری موزه، سبک مدرن و سنتی ایرانی را تلفیق کند. اگر کمی دقت کنید خواهید دید که در معماری موزه هنرهای معاصر تهران، از بادگیرهای کویری الهام گرفته شده است.

موزه هنورهای معاصر تهران به نه گالری مجزا تقسیم شده است. در شش گالری، آثار فاخر هنرمندان ایرانی مانند آیدین آغداشلو، صادق تبریزی، سهراب سپهری و… به‌نمایش‌گذاشته‌شده است. در سه گالری دیگر، آثار هنرمندانی خارجی از سراسر دنیا مانند اندی وارهول، پیکاسو و… دیده می‌شود. موزه هنرهای معاصر تهران و آثار داخل آن به‌قدری ارزشمند است که جزء اموال عمومی پایتخت به حساب می‌آید.

– کاخ گلستان تهران

وارد خانه شاهان شوید! آیا می‌دانستید که آقامحمدخان قاجار، فتحعلی شاه، محمد شاه قاجار، ناصرالدین شاه قاجار، مظفرالدین شاه قاجار، محمدعلی شاه قاجار و پسرش احمدشاه قاجار همگی در جای‌جای کاخ گلستان قدم می‌گذاشتند و کشور را از آنجا اداره می‌کردند؟

کاخ گلستان از کاخ های تهران در بین سایر نقاط دیدنی و موزه های تهران، به عنوانی برگی از شناسنامه تاریخ ایران شناخته می‌شود و به همین دلیل، در فهرست جهانی یونسکو به‌راحتی برای خودش جا باز کرده است. کاخ گلستان به حدی زیباست و کوله‌باری پر از تاریخ در هر مترش دارد که صحبت‌کردن از ویژگی‌های آن نیاز به یک کتاب دارد، نه یک مقاله!

کاخ گلستان از فهرست موزه های تهران

برای مثال، این کاخ در نزدیکی‌های بازار تهران که همان بافت «طهران قدیم» خودش را حفظ کرده، واقع شده است و واقعا با ورود به آن، احساس می‌کنید که در زمان عقب رفته‌اید. از طرف دیگر، کاخ گلستان یکی از بهترین نمونه‌های تلفیق معماری ایرانی و اروپایی است و توانسته روح و زیبایی هر دو سبک را در خودش جای دهد. بعضی از بهترین کافه های تهران هم نزدیکی این کاخ هستند که برای استراحت و شکم‌گردی بعد از گردش گزینه خوبی خواهند بود.

کاخ گلستان دارای بخش‌های متفاوتی است و برای اینکه بتوانید در زمان مناسبی، همه یا بسیاری از بخش‌های آن را بازدید کنید، بهتر است از قبل آن‌ها را بشناسید:

  • محوطه مجموعه
  • شمس‌العماره
  • ایوان تخت مرمر
  • خلوت کریم‌خانی
  • تالار اصلی
  • تالار برلیان
  • عمارت بادگیر
  • عکس‌خانه
  • حوض‌خانه تالار اسلام
  • موزه مردم‌شناسی
  • تالار الماس

اطلاعات درباره کاخ گلستان (آدرس، قیمت بلیط و…)

تمام بخش‌های کاخ گلستان که معرفی کردیم، با این‌همه عظمت و زیبایی، باز هم کلِ تاریخ کاخ را نشان نمی‌دهد! یعنی بناها و ساختمان‌هایی در کاخ گلستان بوده که دیگر وجود ندارد! تکیه دولت، عمارت خروجی و خوابگاه ناصری ازجمله این بناهاست.

ساعات کاری کاخ گلستان

کاخ گلستان همه‌روزه در ساعات زیر باز است و می‌توانید از آن بازدید کنید:

  • ساعات کاری کاخ گلستان: از ۹ صبح تا ۴:۳۰ دقیقه بعدازظهر

قیمت بلیط کاخ گلستان

اگر یادتان باشد، کاخ گلستان بناها و بخش‌های متفاوتی دارد. برای بازدید از هرکدام از این بناها، باید هزینه جداگانه‌ای پرداخت کنید. در نظر داشته باشید این هزینه برای بازدیدکنندگان ایرانی و غیرایرانی متفاوت است.

امکانات رفاهی کاخ گلستان

حالا که این‌همه در زمان عقب رفته‌اید، بهتر است یک نوشیدنی یا دمنوش به سبک قدیمی هم در چای‌خانه کاخ گلستان میل کنید تا خستگی بازدید را در کنید. علاوه بر چا‌ی‌خانه، کاخ گلستان یک غرفه عکاسی هم دارد که می‌توانید در آن لباس قاجاری بپوشید و یک عکس یادگاری و ماندگار برای خودتان بگیرید و این لحظات خوش را ثبت کنید.

اطلاعات تماس و آدرس کاخ گلستان

برای تماس با کاخ گلستان و مسیریابی آدرس، از اطلاعات زیر استفاده کنید:

  • شماره تماس کاخ گلستان: ۸-۳۳۱۱۳۳۳۵-۰۲۱
  • آدرس کاخ گلستان: تهران، خیابان ۱۵خرداد، میدان ارگ، کاخ گلستان
  • مسیریابی آدرس کاخ گلستان با استفاده از گوگل مپ
  • دسترسی به کاخ گلستان با استفاده از مترو: اگر می‌خواهید برای رفتن به کاخ گلستان از مترو استفاده کنید، سوار متروی خط ۱ (کهریزک – تجریش) شوید و در ایستگاه ۱۵خرداد از مترو پیاده شوید.

– کاخ سعدآباد

بهتر است همین اول بگوییم که مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد هم برای کاخ سعدآباد و هم برای موزه سعدآباد معروف است و به همین دلیل به آن کاخ موزه سعدآباد هم گفته می‌شود. این کاخ، یادگاری بزرگ و هنری از عهد قاجار و پهلوی برای ایران است که نه‌تنها برای خودِ ایرانیان، بلکه برای سراسر مردم و گردشگران در جهان جذاب و دیدنی است.

کاخ سعدآباد - فهرست موزه های تهران

از گذرگاه‌های تاریخی و سرسبز گرفته تا مناظر زیبا برای عکاسی و موزه‌های متفاوت، مجموعه کاخ موزه سعدآباد یکی از بهترین نقاط تاریخی و هنری ایران برای گذراندن یک روز تعطیلی است. کاخ موزه سعدآباد به‌قدری زیبا طراحی و ساخته شده است که قدم‌به‌قدم آن را می‌توان بخشی از جذبه معروفش دانست. در این بخش، قسمت‌های مختلف کاخ سعدآباد را برای شما فهرست کرده‌ایم:

  • محوطه کاخ سعدآباد
  • موزه هنرهای زیبا
  • موزه آلبوم های سلطنتی و اسناد سعدآباد
  • کاخ موزه ملت
  • موزه هنر ملل
  • موزه آشپزخانه سلطنتی
  • موزه استاد فرشچیان
  • موزه ظروف سلطنتی
  • موزه سلاح های دربار
  • موزه پوشاک سلطنتی
  • موزه استاد حسین بهزاد
  • موزه نظامی
  • کاخ موزه سبز
  • موزه برادران امیدوار
  • موزه آب
  • موزه خط و کتابت میرعماد
  • موزه اتوموبیل‌های سلطنتی
  • موزه نگارستان

اطلاعات درباره کاخ سعدآباد

این‌همه مکان دیدنی در کاخ سعدآباد، ولی باز هم آثار دیدنی دیگری وجود دارد! به‌هرحال، بی دلیل نیست که کاخ سعدآباد یکی از مهم‌ترین اماکن تاریخی ایران است. برای مثال، در کنار سایر جذبه‌ها، می‌توانید تندیس برنزی رضا شاه و تندیس آرش کمان‌گیر را ببینید.

مجسمه آرش کمانگیر در کاخ سعدآباد از فهرست موزه های تهران

ساعات کاری کاخ سعدآباد

کاخ سعدآباد همه‌روزه در ساعات زیر باز است:

  • ساعات کاری کاخ سعدآباد: از ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر

قیمت بلیط کاخ سعدآباد

کاخ سعدآباد هم مانند کاخ گلستان بخش‌های متفاوتی دارد و برای هر بخش، بلیط مجزایی لازم است. در نظر داشته باشید این هزینه برای بازدیدکنندگان ایرانی و غیرایرانی متفاوت است.

امکانات رفاهی کاخ سعدآباد

کاخ سعدآباد هم در شمار یکی از پرامکانات‌ترین موزه‌ های تهران قرار دارد. همان طور که گفتیم، محوطه کاخ بسیار بزرگ است و شما هم می‌توانید تا بناهای موزه پیاده بروید یا می‌توانید از سرویس‌ها و ون‌های حمل‌ونقل برای رسیدن به بناها استفاده کنید. البته این ون‌ها هزینه ناچیزی هم به‌عنوان کرایه از شما می‌گیرند.

یکی دیگر از خدمات رفاهی که کاخ گلستان ارائه می‌دهد، کافی‌شاپ و رستوران مجموعه است. معمولا افرادی که از کاخ سعدآباد بازدید می‌کنند، زمان زیادی را آنجا صرف می‌کنند. ممکن است شما هم در روز بازدید، در زمان ناهار آنجا باشید یا اصلا احساس گرسنگی کنید.

کاخ سعدآباد هم مانند کاخ گلستان، یک غرفه عکاسی دارد که می‌توانید لباس قاجاری پوشیده و یک خاطره جالب برای خودتان ثبت کنید. سایر امکانات رفاهی کاخ سعدآباد عبارت‌ است از پارک ورزش، سالن سینما، ایستگاه رادیو و یک کتابخانه که کتاب‌هایی جذاب در زمینه‌های مختلف دارد.

اطلاعات تماس و آدرس کاخ سعدآباد

در ابتدا پیشنهاد می‌کنیم که قبل از بازدید، سری به وب‌سایت کاخ سعدآباد بزنید و درباره بخش‌های مختلف آن، اطلاعات اضافی به دست بیاورید تا در حین بازدید، لذت بیشتری ببرید و در صورت نیاز، به همراهان خودتان هم اطلاعاتی بدهید.

  • شماره تماس کاخ سعدآباد: ۹-۲۲۷۵۲۰۳۱-۰۲۱
  • آدرس کاخ سعدآباد: تهران، خیابان ولی‌عصر(عج)، خیابان شهید فلاحی، انتهای خیابان شهید کمال طاهری
  • مسیریابی آدرس کاخ سعدآباد با استفاده از گوگل مپ
  • دسترسی به کاخ سعدآباد با استفاده از مترو: اگر قصد دارید که با استفاده از مترو به کاخ سعدآباد بروید، سوار خط ۱ (کهریزک – تجریش) شوید و در ایستگاه تجریش از مترو پیاده شوید. از آنجا می‌توانید با استفاده از تاکسی، به‌سمت کاخ سعدآباد بروید.

– کاخ نیاوران

این بار تصمیم گرفتیم که از بین موزه های تهران، سری به کاخ نیاوران بزنیم. شما هم می‌آیید؟! یکی از ویژگی‌های کاخ نیاوران که بسیاری از افراد را جذب خودش می‌کند این است که معاصرترین کاخی است که خانواده سلطتنی در آن حضور داشته و زندگی کرده‌اند. بله، کاخ نیاوران محل زندگی محمدرضا پهلوی و خانواده‌اش بود.

درست است که کاخ نیاوران هم مانند بقیه کاخ‌های تهران، زیبایی‌ها و خصوصیات خودش را دارد، اما یک ویژگی آن را از سایر کاخ های تهران جدا می‌کند و آن هم، سادگی و درعین‌حال، خاص‌بودن کاخ نیاوران است. در کل، کاخ نیاوران از دو طبقه و یک بخش خاصِ نیم طبقه تشکیل شده و در میان باغ بسیار زیبایی قرار دارد.

کاخ نیاوران از فهرست موزه های تهران

همچنین یکی دیگر از ویژگی‌های کاخ نیاوران که در هیچ‌کدام از کاخ های تهران وجود ندارد، این است که سقف این کاخ به‌صورت بازشو طراحی شده و تا در صورت نیاز، بتوان آسمان را از داخل کاخ دید. البته در تمامی بازدیدها، سقف کاخ باز نمی‌شود، ولی اگر جزء بازدیدکنندگان خوش‌شانس کاخ نیاوران باشید، ممکن است سقف بازشده کاخ را هم ببینید.

شما می‌توانید علاوه بر بازدید از این کاخ، سری هم به روستاهای اطراف تهران بزنید که چندان فاصله‌ای از کاخ ندارد.

اطلاعات درباره کاخ نیاوران (آدرس، قیمت بلیط و…)

جالب است که کاخ نیاوران در ابتدا، اصلا قرار نبود که محلی برای زندگی باشد، بلکه محمدرضا شاه پهلوی در سال ۱۳۳۷ دستورِ ساختِ این کاخ را به‌عنوان تالاری برای پذیرایی از مهمان‌ها صادر کرد. اما بعد از اتمام ساخت‌وساز کاخ در سال ۱۳۴۶، خانواده سلطنتی تا سال ۱۳۵۷ در آن ساکن شدند.

همچنین بین سال‌های ۱۳۸۲ و ۱۳۸۸، یعنی به‌مدت شش سال، درب‌های این کاخ بسته شده تا عملیات بازسازی و تعمیراتی در آن صورت گیرد: تعمیر مواردی مانند بامِ کاخ، سیستم‌های کابل‌کشی و برق‌رسانی، نصب دوربین مداربسته و… .

ساعات کاری کاخ نیاوران

کاخ نیاوران همه‌روزه (به‌جز در ایام تعطیلاتی مانند ۱۴ خرداد، ۲۱ رمضان، تاسوعا و عاشورا، ۲۸ صفر، ۲۵ شوال) در ساعات ذکرشده باز است:

  • ساعات کاری کاخ نیاوران در نیمه دوم سال: از ۸ صبح تا ۵ بعدازظهر
  • ساعات کاری کاخ نیاوران در نیمه اول سال: از ۹ صبح تا ۷ بعدازظهر

قیمت بلیط کاخ نیاوران

در نظر داشته باشید این هزینه برای بازدیدکنندگان ایرانی و غیرایرانی متفاوت است.

امکانات رفاهی کاخ نیاوران

کاخ نیاوران هم مانند بسیاری از کاخ‌ها و موزه های تهران و سایر مراکز تفریحی-فرهنگی، یک سری امکانات رفاهی برای افزایش راحتی و لذت بازدیدکنندگان دارد. امکانات رفاهی که در کاخ نیاوران می‌توانید پیدا کنید، دو کافه رستوران با منوی خوب هست که اگر در حین بازدید، احساس گرسنگی کردید، غذایتان را بخورید. همچنین یک فروشگاه صنایع‌دستی هم در کاخ نیاوران وجود دارد که می‌توانید هدیه‌های کوچک، خاص و ارزشمندی را برای خودتان یا دیگران بخرید.

اطلاعات تماس و آدرس کاخ نیاوران

برای به‌روزبودن درباره اخبار و سایر اطلاعات کاخ، می‌توانید به وب‌سایت کاخ نیاوران سر بزنید و در صفحات زیبای آن مطالعه کنید. سایر اطلاعات کاخ و راه‌های ارتباطی با آن را ما برای شما آماده کرده‌ایم:

  • شماره تماس کاخ نیاوران: ۲۲۲۸۲۰۲۰-۰۲۱
  • آدرس کاخ نیاوران: تهران، میدان شهید باهنر (نیاوران)، مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران
  • مسیریابی آدرس کاخ نیاوران با استفاده از گوگل مپ
  • دسترسی به کاخ نیاوران با استفاده از مترو: برای رسیدن به کاخ نیاوران با استفاده از مترو، سوار خط ۱ (کهریزک – تجریش) شوید و در ایستگاه تجریش پیاده شوید. از آنجا به بعد، می‌توانید با استفاده از تاکسی یا اتوبوس به کاخ بروید.

– موزه فرش تهران

موزه های تهران همیشه آثاری برای متحیرکردن شما دارد! این بار هم بیایید گشتی در موزه فرش تهران بزنیم و ببینیم که چه داستان‌هایی پشت تاروپود هرکدام از آثار آن نهفته است!

موزه فرش از فهرست موزه های تهران

اطلاعات درباره موزه فرش تهران (آدرس، قیمت بلیط و…)

موزه فرش تهران (یا همان موزه فرش ایران) در ساختمانی به مساحت تقریبا ۳۵۰۰ متر در خیابان فاطمی تهران واقع شده و ۱۵۰ تخته فرش تاریخی و ارزشمند دارد که قطعا با دیدن آن، نظرتان درباره فرش عوض خواهد شد و شاید حتی نگاه نسبتا عجیبی به فرش‌های خانه خودتان داشته باشید!

ساعات کاری موزه فرش ایران

موزه فرش ایران همه‌روزه (به‌جز روزهای دوشنبه و ایام سوگواری) در ساعات زیر، میزبان شما عزیزان است:

  • ساعات کاری موزه فرش ایران: از ۹ صبح تا ۶ بعدازظهر

قیمت بلیط موزه فرش ایران

برای ورود و بازدید از موزه فرش تهران، لازم است که برای هر نفر یک بلیط تهیه کنید. در نظر داشته باشید این هزینه برای بازدیدکنندگان ایرانی و غیرایرانی متفاوت است.

امکانات رفاهی موزه فرش ایران

موزه فرش تهران علاوه بر زیبایی بی‌نظیر آثارش، برخی امکانات دیگر هم در اختیار علاقه‌مندان می‌گذارد. برای مثال، پژوهشگران و افرادی که به کتاب‌خوانی علاقه‌مندند، می‌توانند از کتابخانه موزه فرش ایران که بیش از ۳۵۰۰ جلد کتاب به زبان‌های فارسی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و عربی دارد، استفاده کنند.

اطلاعات تماس و آدرس موزه فرش ایران

اگر به یاد داشته باشید، در بخش‌های دیگر اول از همه، آدرس وب‌سایت به شما داده می‌شد و اینجا هم وبسایت موزه فرش را به شما داده‌ایم، اما بهتر است بدانید که زبان این وب‌سایت انگلیسی است. سایر اطلاعات را برای شما آورده‌ایم:

  • شماره تماس موزه فرش: ۸۸۹۶۲۷۰۳-۰۲۱
  • آدرس موزه فرش تهران: تهران، میدان انقلاب، خیابان کارگر شمالی، تقاطع دکتر فاطمی، ضلع جنوب شرقی چهارراه، موزه فرش ایران
  • مسیریابی آدرس موزه فرش ایران با استفاده از گوگل مپ
  • دسترسی به موزه فرش ایران با استفاده از مترو: برای استفاده از مترو برای دسترسی به موزه فرش ایران، هم می‌توانید سوار خط ۳ (آزادگان – قائم) شوید و در ایستگاه میدان جهاد پیاده شوید و از آنجا به موزه بروید. همچنین می‌توانید سوار خط ۴ شوید و در ایستگاه میدان انقلاب پیاده شوید و سپس با استفاده از تاکسی‌های خیابان کارگر شمالی، به موزه بروید.

سخن نهایی

تهران به‌عنوان پایتخت کشورمان، نقش بسیار پررنگی در فراز و نشیب‌های تاریخمان داشته و پر از حکایات تلخ و شیرین است. شما به‌راحتی می‌توانید بسیاری از این حکایات را به‌صورت زنده، شخصا تجربه کنید. فقط کافی است که موزها های تهران را کمی بشناسید و با فضای هرکدام بیشتر آشنا شوید تا این رمز و رموز برای شما هم آشکار شود.

اگر هر سوال یا ابهامی درباره مطالب گفته‌شده برایتان پیش آمده، فقط یک کامنت برای ما بگذارید تا هرچه سریع‌تر به آن رسیدگی کنیم. 🙂

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10 دیدگاه

  1. پ می‌گوید

    نمیخواین قیمت بنویسین از اول ننویسین مجبورتون نکردن که بعدش بپیچونین

  2. حسین سعیدی می‌گوید

    سلام
    وقت بخیر
    یه سوال
    محیط این موزه ها امن هست؟
    امکان خفت گیری در اون ها وجود داره یا نه؟

  3. پویا می‌گوید

    موزه ی هنرهای معاصر رو یادتون رفته

  4. رستگار می‌گوید

    اطلاعات موزه نیروی هوایی را بگذارید.

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام دوست عزیز 🙂
      حتما مقاله رو آپدیت می‌کنیم.

  5. یلدا می‌گوید

    سلام
    باتشکر از شما برای معرفی موزه ها

  6. بیضاپور می‌گوید

    سلام
    شماره تلفن موزه تاریخ اشتباه هست یا اپراتور تلفن میگه که اشتباه هست لطفا پیگیری بفرمایید

    1. avatar-image
      بابک خدادوست می‌گوید

      سلام دوست عزیز
      من امروز با چند منبع دیگر تطبیق دادم و دیدم که یک شماره جابه‌جا شده بوده. از این که خواننده‌های ریزبین و عزیزی مثل شما به ما کمک می‌کنند، خیلی خوشحالیم.
      ممنون از نظر مفید شما 🙂

  7. عطیه آراسته می‌گوید

    عکسی که برای کاخ سعدآباد گذاشتید عکس کاخ نیاوران هست که به عنوان یه مطلب کامل و جامع تو یه سایت معتبر از یه شرکت فعال در زمینه سفر و گردشگری اصلا جالب نیست

    1. avatar-image
      بابک خدادوست می‌گوید

      سلام دوست عزیز
      از این که چنین خواننده‌های دقیق و تیزبینی داریم خیلی خوشحالیم؛ همیشه خواننده‌هایی مثل شما در بهتر شدن مطالب کمک می‌کنند.
      به هر حال این نوع اشتباهات کوچک پیش میاد.
      ممنونیم از نظر سازنده شما 🙂