در پاساژ علاالدین خیلی چیزها پیدا میشود؛ موبایل، لپتاپ، لوازم جانبی و… اما همه آن را بهعنوان بورس موبایل ایران میشناسند. ما هر روز که گوشی نمیخریم؛ پس وقتی میخواهیم چنین هزینهای کنیم دنبال جایی هستیم که معتبر باشد، نمایندگی رسمی برندها به حساب بیاید، کلی فروشنده را یکجا ببینیم تا قیمتها را مقایسه کنیم و… . بهعبارتدیگر ما دنبال پاساژ علاالدین هستیم.
خب پس، برای شناخت همه بخش های پاساژ علاالدین با مجله گردشگری علیبابا همراه باشید تا از سیر تا پیاز پاساژ باخبر شوید.
ساعات کاری پاساژ علاالدین چیست؟
آدرس پاساژ علاالدین کجاست؟
نمایندگی چه برندهایی در پاساژ علاالدین وجود دارد؟
داستان ساخت پاساژ علاالدین چیست؟
۴ سال طول کشید تا پاساژ علاالدین ساخته شود. کلنگ این بازار معروف در سال ۱۳۷۴ زده شد و سال ۱۳۷۸، غرفههای آن به افراد مختلف واگذار شد تا فعالیت خود را در حوزه فروش ابزار کامپیوتر و تلفنهمراه آغاز کنند. طبق اطلاعات وبسایت رسمی بازار علاالدین، این مجموعه در ابتدا ۸۰۰ واحد تجاری داشت، اما پس از گذشت یک سال، تعداد این مغازهها به ۱۱۰۰ رسید. مجتمع تجاری علاالدین ۹ طبقه است و غرفههای کوچک و بزرگ در این طبقات جا خوش کرده است.
زمانی که استفاده از تلفنهمراه رواج پیدا کرد، این پاساژ توانست به بزرگترین مرکز خرید و فروش گوشی در ایران تبدیل شود و هنوز هم علاالدین بورس موبایل کشور به شمار میرود. در این پاساژ از ریز تا درشت وسایل مربوط به تلفنهمراه پیدا میشود و میتوانید هرکدام از آنها را بخرید.
از فلت گرفته تا تاچ و السیدی و باتری و… برای انواع موبایلها در بازار بزرگ علاالدین پیدا میشود. بیشتر برندهای معتبر فعال در حوزه تکنولوژی ایرانی، غرفهای در این پاساژ اجاره کرده است و در آن محصولات خودشان را میفروشد. بعداز اینکه ساختمان پلاسکو بهخاطر استانداردنبودن، فروریخت مسئولان اخطارهای زیادی برای تعطیلی و بازسازی این پاساژ به مالکان دادند، اما هیچکدام از آنها، توجهی به این اخطارها نکردند و خدا میداند که چه اتفاقی قرار است برای این مجموعه رقم بخورد.
البته، چند سالی است که نظرهای منفی درباره این پاساژ شنیده میشود و همین صحبتها رونق بیشتری به بازار موبایل خیابان جمهوری داد. بازار بزرگ خیابان جمهوری در کنار بازار چارسو محیطی بسیار شیک و مدرن است و یکی از رقیبهای اصلی بازار علاالدین محسوب میشوند. حالا رقابت جدی بین علاالدین و بازار موبایل خیابان جمهوری بوجود آمده و شما باید انتخاب کنید که به کدامیک از این پاساژها سر بزنید.
شهرداری تهران نظارت زیاد و سرسختانهای روی ساختوسازهای غیرمجاز دارد، اما چند سال پیش، بسیاری از رسانههای ایران بیان کردند که طبقه هفتم بازار علاالدین بدون مجوز ساخته شده، ولی مسئولان شهرداری تهران، هیچ واکنشی نسبت به آن نشان ندادند.
بعضی افراد معتقدند، آقای رضا علاالدین، مالک و سازنده این پاساژ، رابطههای زیادی دارد و توانسته خیلی راحت این پاساژ را باوجود ساخت غیرمجاز، افتتاح کند. پس از پیگیریهای اعضای شورای شهر تهران، طبق کمیسیون ماده ۱۰۰، مجوز تخریب طبقه ۷ پاساژ علاالدین در تاریخ ۱۲دی۱۳۹۳ صادر شد.
گردش در بازار علاالدین
قبل از اینکه بخواهید آماده رفتن به این بازار بشوید، بد نیست بدانید که در آن چه خبر است. در این بخش میخواهم اطلاعات بیشتری درباره بازارگردی در این پاساژ به شما بدهم.
روزانه چند نفر به پاساژ علاالدین سر میزنند؟
طبق مشاهدات و بررسیهای متعدد، اعلامشده که حدود ۳۰ هزار نفر روزانه به این بازار میروند. هرکدام از این افراد هدف مختلفی برای رفتن به علاالدین دارند.
مغازهدارها بخش عمدهای از مشتریان این پاساژند. تعداد زیادی از فروشندههای موبایل که در سراسر کشور فعالیت میکنند، همه اجناس، لوازم جانبی و گوشیها را از این بازار میخرند. همان طور که گفتم، هنوز هم این بازار مرجع اصلی خرید و فروش تلفنهمراه و لوازمجانبی آن در کشور به شمار میرود.
بازار علاالدین ایمن است یا نه؟
این پاساژ چندین بار دچار آتشسوزی شده و آتشنشانی آن را غیرایمن اعلام کرده است، اما تا امروز مالک این مجموعه، هیچ واکنشی درباره آن نشان نداده و روزانه با جان چندین هزار نفر بازی میشود. اعضای شورای شهر تهران میگویند، تا حالا ۳ بار به مسئولان این پاساژ اخطار داده شده، اما هیچکدام از آنها واکنشی نشان ندادهاند.
احتمال دارد که هرلحظه مشکلاتی جبرانناپذیری برای این ساختمان به وجود بیاید. آخرین بار آتشسوزی ۱۱دی۱۳۹۴ در بازار علاالدین اتفاق افتاد، ولی خوشبختانه ضرر جدی به جان یا مال افراد وارد نشد. نمای این مجتمع تجاری، شیشهای بوده و همین موضوع باعث میشود که در صورت بروز آتشسوزی، آتش از ساختمان خارج نشود و بهصورت عمودی پیش برود.
چه شرکتهایی در بازار علاالدین نمایندگی دارد؟
همان طور که گفته شد، این پاساژ اصلیترین بازار موبایل ایران محسوب میشود و شرکتهای زیادی در آن نمایندگی فعال دارد. ازجمله این شرکتها میتوان به پارت اورجینال، سامسونگ، اپل، نوکیا، الجی، سونی و چندین شرکت ایرانی دیگر اشاره کرد. میتوانید با قدمزدن در طبقات این بازار بزرگ، انواع محصولات را با کیفیت و قیمت مناسب بخرید.
مهمترین مغازههای علاالدین کداماند؟
همان طور که گفتم، حدود ۱۱۰۰ غرفه در این پاساژ ساخته شده که بیش از ۹۰درصد آنها به فروش و تعمیرات تلفنهمراه مشغول است. مغازههایی مانند موبایل علی، موبایل بارش، نوتبوک مرکزی، موبایل آریا، موبایل صبا، موبایل رایان دانش، مهسان سیستم و… مهمترین غرفههای علاالدین به شمار میرود.
در طبقات علاالدین چه خبر است؟
شاید اگر بازهم بگویم این پاساژ بزرگترین بورس موبایل ایران است، کلافه شوید، اما باید بگویم که بیش از ۱۰۰۰ غرفه از مغازههای این مجتمع تجاری، انواع لوازم جانبی موبایل را میفروشد. حالا یک پیشنهاد برایتان دارم؛ اگر دنبال جایی هستید که بتوانید همه تجهیزات موبایل را پیدا کنید، اول از همه به علاالدین بروید. انواع قاب، گارد، گلس، هندزفری، هدست، کابل شارژ، آداپتور، تجهیزات اصلی و… را میتوانید در این مجتمع تجاری بخرید.
پاساژ علاالدین چه امکاناتی دارد؟
میتوان گفت که این بازار، امکانات بسیار کمی دارد و تقریبا همه خریداران از جو این مجموعه ناراضیاند. با اینکه روزانه افراد زیادی قدم به پاساژ علاالدین میگذارند، اما امکانات خوبی در آن تعبیه نشده است. نمونههای کوچک و بهدردنخوری از آسانسور در بازار علاالدین وجود دارد که در آخر پشیمان میشوید که سوار آن شدید.
پلهبرقیهای این پاساژ هم کیفیت خوبی ندارند و هیچ رضایتی از واردشدن به آن کسب نمیکنید. متاسفانه نبود سیستم تهویه مطبوع خوب در این بازار، یکی دیگر از مشکلاتی است که پس از چندین دقیقه گردش در علاالدین، اهمیت آن را متوجه میشوید.
تمیزنبودن محیط این مجموعه، یکی از مسائلی است که همه فروشندگان و خریداران با آن مواجهاند و هنوز هم هیچ تصمیمی برای بهبود آن گرفته نشده. اگر شکایت یا اعتراضی به سمت نیروهای حراست پاساژ ببرید با رفتاری غیراخلاقی و ناراحتکننده مواجه خواهید شد که بدون شک شما را از خرید در بازار موبایل علاالدین پشیمان میکند.
فقط اینها نقاط ضعف این پاساژ نیست؛ علاالدین ساخت غیراصولی دارد و همین موضوع باعث شده، غرفهها درهمدرهم و با فاصله کم قرار گرفته باشد. ساخت غیراصولی، موجب شده که نور کمی در محیط پاساژ مشاهده شود. بااینحال در بازار علاالدین امکاناتی مانند سرویس بهداشتی، ۲ دستگاه آسانسور و پلهبرقی وجود دارد. این پاساژ دو طبقه پارکینگ اختصاصی دارد که خریداران و مغازهدارها میتوانند خودروهای خود را در آن پارک کنند.
پاساژ علاالدین کجاست و کی باید به آنجا برویم؟
این پاساژ در موقعیت مکانی خوبی ساخته شده و میتوانید بهراحتی از خیابانهای مختلف به آن دسترسی داشته باشید. پاساژ علاالدین در خیابان جمهوری نبش پل حافظ و ۵۰۰ متر بعد از بازار علاالدین ۲ واقع شده است. این مجتمع تجاری در متروی تهران به ایستگاههای مترو فردوسی، ولیعصر، امام خمینی، حسنآباد و سعدی فاصله کمی دارد. درهای این مجتمع تجاری روزهای کاری بین ساعت ۸ الی ۲۲ و در روزهای تعطیل، ۸ تا ۱۶ روی خریداران باز است.
تلفن تماس: ۹۸۲۱۸۸۳۴۴۴۶۳+
لوکیشن پاساژ علاالدین روی گوگل مپ
به جوابتان درباره پاساژ علاالدین رسیدید؟
خواستم در این مطلب همهچیز را درباره بازار بزرگ علاالدین معرفی کنم تا قبل از رفتن به آن، بدانید که قرار است به چه مجتمع تجاری قدم بگذارید. سعی کردم به همه نکات مربوط به بازار علاالدین اشاره کنم، اما اگر چیزی از قلم افتاد آن را در بخش نظرات به من گوشزد کنید.
سلام
انگارکلاهبرداری اونجا رسم شده منم سال ۱۴۰۰ازشهرستان اومدم و از اونجا گوشی گرفتم و وقتیکه برگشتم حسابمو چک کردم دیدم یکبار بی اجازه موجودی گرفته و دیده پول توی حساب هست یکبار دیگه به بهونه ی پول گلس کل حسابو خالی کرده آخه کارت برای خانمم بود اونم فکر کرده من خرید داشتم ووقتیکه برگشتم متوجه شدم. پول حلال وفانداره وای بحال اینجور پولا
علی بابا جواب کامنت پسرا رو هم بده
مراقب باشید به غیر از قیمت تلفن همراه، پول اضافه دیگری ( با نام های ثبت در سامانه افق یا هزینه رجیستری یا غیره) از شما نگیرند. برخی از فروشندگان ، این کار را می کنند.
سلام آیا پاساژ علاءالدین روزهای جمعه باز ااست؟
سلام فاطمه عزیز 🙂
بله، اما ساعت کاری با روزهای عادی متفاوت هست و همه فروشگاهها هم باز نیستن.
من شب گذشته یک گوشی موبایل از پاساژ علاالدین طبقه همکف پلاک ۲۰ خریدم، بر خلاف قیمت توافقی و بدون اجازه ی من موقع کارت کشیدن ده میلیون بیشتر از قیمت اصلی موبایل توی بازار کارت کشید و با وقاحت تمام از من کلاهبرداری کرد، شاهد هم دارم
سلام
منم از پلاک ۶۹_۷۰ طبقه همکف گوشی خریدم، عین همین کلک رو به منم زد پست فطرت
آره برای منم طبقه همکف بود
سلام
این پاساژ از قدیمیترین پاساژهای حوزه موبایل و لپتاپ و… هست، اما متاسفانه به دلیل عدم رسیدگی به این پاساژ نظافت، ایمنی، دسترسی راحت به طبقات و… هیچی نیست. حتی سادهترین امکانات رو هم نداره!
سلام سمیرای عزیز 🙂
بله این موارد رو در مقاله هم توضیح دادیم