همکاری با چین

چینی‌ها با طرح ساخت تله‌کابین دریایی بوشهر سرمایه‌گذاری جدیدی را شروع کردند

همکاری با چینی‌ها در بوشهر

استاندار بوشهر با اعلام ضرورت استقرار دفتر سرمایه‌گذاری چینی در بوشهر عنوان کرد این استان از ظرفیت‌های مهم سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف برخوردار است.

به گزارش مجله گردشگری علی بابا و به نقل از خبرگزاری فارس از بوشهر، احمد محمدی‌زاده استاندار بوشهر در نشستی که با هیئت سرمایه‌گذاری چینی در بوشهر، بعدازظهر روز ۲۱ آذرماه برگزار شد، عنوان کرد توسعه روابط ایران و چین، یکی از سیاست‌های مهم دولت است.

همچنین اظهار داشت باید توسعه روابط در همه زمینه‌ها، به‌خصوص سرمایه‌گذاری و اقتصادی با کشور چین را در اولویت کار قرار دهیم و به آن توجهی ویژه داشته باشیم.

محمدی‌زاده از استقرار دفتر سرمایه‌گذاری چینی در بوشهر به عنوان یک ضرورت یاد کرد و گفت استان بوشهر برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف، ظرفیت‌های مهمی دارد.

استاندار بوشهر بر ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری این استان تاکید کرد و افزود: این پروژه‌های سرمایه‌گذاری در زمینه ساخت سد، فرودگاه، بندر، راهسازی، احداث بیمارستان، طرح‌های گردشگری از جمله تله کابین دریایی بوشهر و مجتمع تجاری هستند. چین از سرمایه‌گذاری در این پروژه‌ها استقبال می‌کند.

احداث سد باهوش در بوشهر

استاندار بوشهر گفت نخستین پیشنهاد برای سرمایه‌گذاری، احداث سد باهوش است که در فاصله ۵۰ کیلومتری از سد دشت‌پلنگ در استان بوشهر قرار دارد. مجوز ساخت این سد را ریاست جمهوری در سفری که به بوشهر داشتند، صادر کرده‌اند. محمدی‌زاده همچنین بیان کرد کارهای مطالعاتی، تحقیقاتی و آماده‌سازی سد باهوش انجام شده و زمینه برای سرمایه‌گذاری در ساخت سد، مهیاست.

انتقال فرودگاه بوشهر

استاندار بوشهر همچنین پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حوزه راه و شهرسازی را مطرح کرد و گفت اقدامات لازم و کار مطالعات مقدماتی و تامین زمین، برای انتقال فرودگاه بوشهر به خارج از شهر انجام شده است.

ساخت سه بندر

محمدی‌زاده اعلام کرد که سه بندر جدید در دیلم، گناوه و ریگ ساخته خواهد شد که قرار است بنادری مجهز برای این سه شهر ساحلی باشند. فاصله هر بندر از دیگری ۵۰ کیلومتر است. همچنین در این مناطق معادن سنگ نیز وجود دارد.

علاوه‌براین گفت در گناوه، دیلم و ریگ ۳ موج شکن، اسکله و پسکرانه بندری با تجهیزات کامل، به کارفرمایی وزارت راه و شهرسازی ساخته خواهد شد.

همکاری با چینساخت بزرگراه

یکی دیگر از پروژه‌هایی که قرار است در استان بوشهر اجرایی شود، ساخت بزرگراه در بوشهر است. محمدی‌زاده گفت: «پروژه بزرگراه، ۵۰ کیلومتر طول دارد و ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی و یک پل بزرگ است که زمینه تردد خودروهای سنگین به بندر بوشهر را فراهم می‌کند.»

ساخت بیمارستان در عسلویه

ساخت بیمارستان در عسلویه از دیگر پروژه‌هایی است که در این استان اجرایی خواهد شد. دو وزارتخانه نفت و بهداشت کارفرمای این پروژه هستند

تله کابین دریایی بوشهر

محمدی‌زاده افزود یکی دیگر از پروژه‌های حائز اهمیت برای استان بوشهر، طرح‌های گردشگری است. قبل از شیوع کرونا، استان بوشهر سالانه بیش از ۹ میلیون گردشگر داشت و این امر نشان‌دهنده ظرفیت مهم این استان در حوزه گردشگری است.

همچنین یکی از طرح‌های گردشگری نوین، ساخت تله کابین دریایی بوشهر است. محمدی‌زاده گفت به دلیل فاصله سواحل استان بوشهر با منطقه کوهستانی، اجرای طرح‌های گردشگری جدید مانند تله کابین دریایی بوشهر، از طرح‌های مهم خواهد بود.

صنایع پتروشیمی

استاندار بوشهر عنوان کرد ۷۰ درصد گاز و ۹۰ درصد نفت صادراتی ایران را استان بوشهر تامین می‌کند. همچنین تنها نیروگاه هسته‌ای ایران، در بوشهر قرار گرفته است. ۴۲ مجتمع پتروشیمی را که در این استان مستقر هستند، می‌توان از دیگر ظرفیت‌های بوشهر به حساب آورد.

علاوه بر این، از دیگر پروژه‌های مهم استان بوشهر، توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی است. به همین دلیل سرمایه‌گذاران زیادی با توجه به وجود مواد اولیه لازم برای صنایع پایین‌دستی پتروشیمی، می‌خواهند سرمایه‌گذاری خود را در این حوزه انجام دهند. زمینه همکاری شرکت‌های چینی در این حوزه مهیا شده است.

همکاری با چینساخت مجتمع تجاری اداری

محمدی‌زاده بیان کرد استان بوشهر در حال توسعه و پیشرفت است. او همچنین افزود زمینی به مساحت ۲۳ هزار مترمربع در مرکز استان بوشهر، به‌منظور ساخت و ایجاد مجتمع بزرگ تجاری، اداری و خدماتی آماده بهره‌برداری است.

همچنین استاندار بوشهر از حضور و همکاری سرمایه‌گذاران چینی در این استان، اظهار خرسندی کرد و گفت درخواست فعال شدن دفتر این هیئت سرمایه‌گذار چینی را در بوشهر و آغاز عملیات اجرایی در بخش‌های مختلف داریم. علاوه بر این، حمایت این استان را از سرمایه‌گذاران اعلام کرد.

 

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.