وقتی حرف مسافرت به میان بیاید، شمال اولین جایی است که به آن فکر میکنیم و کجا بهتر از رامسر عروس شهرهای شمالی؟ قرار است در این مطلب اینبار درباره راهنمای سفر به رامسر صحبت کنم. پس کولهپشتیهایتان را جمع کنید تا با من به دل طبیعت زیبا و منحصربهفرد این شهر سفر کنیم. جاهای دیدنی رامسر شما را شگفتزده میکنند و کاری میکنند بارهاوبارها برگردید و خاطره بسازید.
تنها ما نیستیم که عاشق شگفتیها وزیباییهای بیبدیل این شهر هستیم؛ گردشگران خارجی زیادی از جمله موسیو بوهلر، جیمز بیلی فریزر اسکاتلندی، پیر آمدی ژوبر از خطه مازندران بازدید کردند و از زیباییهای رامسر حرفها زدند.
در سفر به رامسر دیدنیهای آن تمامی ندارد. جنگلهای سرسبز، دریا و ساحل کفآلودش، درختان نارنج و قلههای مخروطی، چشمههای آب گرم و جریببهجریب زمینهای شالی اینجا را به بهشتی تبدیل کرده که اگر به آن پابگذارید، حاضر نیستید آن را ترک کنید. بامن و مجله علیبابا همراه باشید تا شما را با جاذبههای گردشگری رامسر و شگفتیهای آن بیشتر آشنا کنم.
بهتر است چه زمانی به رامسر سفر کنیم؟
جاهای دیدنی رامسر کجاست؟
بهترین هتلهای رامسر کدام است؟
از رامسر به کدام شهرها میتوان سفر کرد؟
بهترین راه دسترسی به رامسر کدام است؟
مشخصات جغرافیایی رامسر
سختسر قدیم و رامسر امروزی همیشه شگفتانگیز و جذاب بوده و همین آن را به یک مقصد گردشگری تبدیل کرده است. سفر به رامسر شهری در دامنه کوههای البرز که صدها سال است مردمانش نجیبانه چای و برنج میکارند و با لهجه دوستداشتنی خود آواز میخوانند و نارنج و پرتقال برداشت میکنند، تجربهای ناب خواهد بود.
در این بخش راهنمای سفر به رامسر با من بیایید تا کمی بیشتر در مورد جغرافیای آن صحبت کنیم. از نظر جغرافیایی، رامسر در غربیترین بخش استان مازندران قرار گرفته است. از شمال به دریا، از جنوب به رشته کوههای میانی البرز، از غرب به توابع استان گیلان و بخش چابکسر و از شرق هم به شهرستان تنکابن دسترسی دارد.
این شهر دارای مساحت ۸/۷۲۹ کیلومتر مربع است. عرض جغرافیایی آن ۳۶ درجه و ۳۲ دقیقه تا ۳۶ درجه و ۵۹ دقیقه شمالی و طول آن هم ۵۰ درجه و ۲۰ دقیقه تا ۵۰ درجه و ۴۷ دقیقه شرقی نسبت به نصف النهار مبدا است.
طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ این شهر ۳۵.۹۹۷ نفر جمعیت دارد و از سال ۱۳۶۴ هم به صورت یک شهرستان مستقل اداره میشود. روستای جواهرده و جنت در کنار آبشار سیاسرت، از مهمترین جاذبههای گردشگری این شهر هستند. رامسر به دلیل روستاهای سرسبز، غذاهای محلی منحصر لذیذ و مردمان خونگرم و مهماننوازش معروف است.
آبوهوای عالی و ظرفیت گردشگری ویژه برای سفر به رامسر مردم را از دورترین جاهای ایران به این شهر میکشاند. به همین دلیل تا دلتان بخواهد هتلها، رستورانها، فستفودها و بازارهای شیک و خاص را میتوانید در رامسر پیدا کنید.
در واقع جاهای دیدنی رامسر آنقدر زیاد هستند که باید سفر به رامسر چندینوچند روزه داشته باشید تا از همه آنها بازدید کنید. در بخشهای بعدی بیشتر درباره جاذبههای گردشگری رامسر، خوراکیهای خوشمزه و بازارهای آن صحبت میکنم.
لوکیشن رامسر روی گوگل مپ
آب و هوای رامسر
آبوهوای شمال بهخصوص مازندران و شهرهای آن منحصر به فرد و رویایی است. وجود رشته کوههای البرز و دریای خزر، شهر رامسر را به منطقهای خوش آب و هوا تبدیل کرده است. شهر رامسر دارای آبوهوای معتدل و مرطوب است.
فصل بهار برای سفر به رامسر بهترین است، چون آبوهوا عالی میشود. کمی سرما احساس میکنید، ولی در اردیبهشت هوا فوقالعاده خواهد بود. میگویند بهار بهترین زمان برای سفر به رامسر است. تابستان کمی تفاوت دارد.
هوا در این فصل رامسر گرم و مرطوب میشود و مطمئنم که موهای فرشده و پوست عرقکرده ارمغان تابستانهای این شهر است. پاییز هوا کمتر گرم میشود و رطوبت هوا هم کمتر است. میتوانید از خنکتر شدن هوا و مههای آن لذت ببرید
زمستانهای منطقه به دلیل کوهها باید خیلی سرد و خشک باشند، اما به لطف وجود دریای خزر، این سرما کمتر احساس میشود و جای خود را به آبوهوای مهآلود میدهد. زمستانهای این منطقه پربرف و زیبا است. بارش برف، بوی دریا و جنگل سفیدپوش منظرهای شگفتانگیز از طبیعت رامسر است.
بهترین زمان سفر به رامسر
آبوهوای رامسر آنقدر شگفتانگیز است که با هر سلیقه آب و هوایی، شما را شگفتزده میکند، اما برای دیدن جاهای گردشگری رامسر فصل بهار و نوروز بهترین زمان است. نوروزهای رامسر شلوغ و پُر از مسافرهایی از کل ایران است.
مراسمهای جالب نوروزی و هوای خوب در سفر به رامسر مردم را به آنجا میکشاند. اردیبهشتهای رامسر را هم از دست ندهید. اما قطعا تابستان فکر خوبی برای مسافرت به این شهر نیست. هوای گرم و شرجی اذیتتان میکند.
مهرماه برای سفر به رامسر دوست داشتنی است و اگر وقت داشته باشید میتوانید سفری به این شهر داشته باشید، اما زمستان هم سرد است و برف زیادی میبارد. پس اگر برف زیاد دوست دارید و عاشق دریا در زمستان هستید، حتما باید رامسر زمستانی را ببینید.
حمل و نقل در رامسر چطور است؟
رامسر از نظر کیفیت زندگی در سطح بالایی قرار گرفته و امکانات رفاهی خوبی برای مسافران و گردشگران فراهم کرده است. اگر به فکر گشتوگذار در این شهر هستید و میخواهید از دیدنیهای رامسر لذت ببرید، از تاکسی استفاده کنید.
سیستم حملونقل در سفر به رامسر بیشتر برپایه خطوط تاکسی و اتوبوسها هستند. این شهر مترو ندارد اما خطوط تاکسی آن دارای چندین دستگاه خودرو جدید است و اتوبوسهای آن نیز در بهترین وضعیت قرار دارند.
در نظر داشته باشید بیشتر مسافران در سفر به رامسر از خودروی شخصی داخل شهر استفاده میکنند؛ به همین دلیل ترافیک در بیشتر ساعات روز در این شهر سرسامآور است. استفاده از حملونقل عمومی زمان بیشتری برایتان میخرد و از نظر اقتصادی هم به صرفهتر است.
هم تاکسیها و هم اتوبوسها قیمت مناسب دارند و میتوانید از آنها استفاده کنید. حتی میتوانید خودرو اجاره کرده و به جای خودروی شخصی خود از آن استفاده کنید. در نهایت اگر میخواهید کمی هم صرفهجویی کنید و هزینهها را پایین نگهدارید، استفاده از اتوبوس را پیشنهاد میکنم نسبت به تاکسی و اجاره خودرو ارزانتر است!
محدودیتهای سفر به رامسر
اگر از من بپرسند بهترین مقصد برای گردشگری در ایران کجاست، بدون شک رامسر را معرفی میکنم. زیبایی شهر به کنار، مردم دوستداشتنی و مهماننواز، هتلهای لوکس، غذاخوریها و رستورانهای تمیز و سیستم حملونقل جدید و شهر زیبا، همه این شهر را به بهشت گردشگران تبدیل کردهاند.
در اینجا بهترین و راحتترین تجربه سفر به رامسر را خواهید داشت. بیشتر رستورانها در ۲۴ ساعت شبانه روز خدمات دارند. هتلها اتاقهای خوبی دارند و میتوانید منزل و ویلا هم اجاره کنید.
گشتوگذار و رفتن به جاهای دیدنی و گردشگری در سفر به رامسر خیلی ساده است. مسیرها زیاد از هم دور نیستند و مغازهدارها هم به خوبی شما را راهنمایی میکنند. بدون محدودیت و مشکلی میتوانید چند روز از هیاهوی زندگی دور شوید و از سفر خود کاملا لذت ببرید.
مسیرهای دسترسی به رامسر
باتوجه به این که رامسر در شمال ایران قرار گرفته، برای شهرهایی مانند تهران مقصدی نزدیک بهنظر میرسد. اما خب اگر میخواهید به این شهر سفر کنید، راههای دسترسی زیادی به اینجا وجود دارد. در ادامه راهنمای سفر به رامسر کمی در مورد این موارد حرف میزنیم.
– سفر به رامسر با هواپیما
یکی از قدیمیترین فرودگاههای محلی که در ایران فعالیت دارد، فرودگاه رامسر است. این فرودگاه به دستور رضا شاه و در سال ۱۳۰۹ به کمک مهندسهای آلمانی ساخته شد و خیلی زود به یک فرودگاه مهم تبدیل شد.
در سفر به رامسر فرودگاه تنها ۶ دقیقه با مرکز شهر فاصله دارد و دسترسی به آن هم ساده است. فرودگاه در شرق رامسر است و برای رفتن به آن اول وارد جاده تنکابن به رامسر شوید و تا میدان خلعتبری بروید. سپس وارد بلوار رزاقی شوید و برانید تا به میدان فرودگاه برسید.
این فرودگاه زیاد بزرگ نیست و روزانه ۲ الی ۳ پرواز به تهران دارد. تعداد مسافران هر پرواز هم ۶۰ الی ۷۰ نفر است. ایرلاینهای مختلفی به این شهر از تهران پرواز میکنند. پرواز از تهران، مشهد و اصفهان برای سفر به رامسر مستقیم انجام میشود. فرودگاه رامسر به صورت مرتب پرواز هفتگی دارد و اگر در این ۳ شهر نیستید، میتوانید با پرواز یا راه زمینی وارد این شهرها شوید و به صورت مستقیم با پرواز هوایی خود را به رامسر برسانید.
فاصله هوایی تهران در سفر به رامسر ۱۴۷ کیلومتر است و تنها ۵۵ دقیقه این سفر طول میکشد. این مسافت برای مشهد ۸۰۵ کیلومتر است و پرواز آن هم ۱ ساعت و ۹ دقیقه است. مسافت اصفهان تا رامسر به صورت هوایی ۶۶۱ کیلومتر است و ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه پرواز طول میکشد.
بندرعباس به رامسر پرواز مستقیمی ندارد. پس میتوانید یک پرواز مستقیم به تهران داشته باشید و از آنجا هم از پرواز مستقیم تهران به رامسر استفاده کنید.
مدت زمان رسیدن شما به فرودگاه در سفر به رامسر کاملا وابسته به آبوهواست. زمانی که گفتم تنها در صورتی است که هوا خوب باشد. وضعیت امنیت و کیفیت خدماتی که در هواپیما ارائه میشود کاملا بستگی به ایرلاینی دارد که بلیط را خریداری کردهاید.
اما به طور کلی اگر هوا خوب باشد میتوانید یک فیلم خوب ببینید و تا فیلم تمام شود شما هم به مقصد خود رسیدهاید؛ بدون خستگی و بدون مشکل.
– سفر به رامسر با قطار
متاسفانه رامسر سیستم راهآهن و قطار ندارد و نزدیکترین راهآهن به آن در قائم شهر بوده و تا آنجا هم ۷ ساعت راه است. میتوانید از شهرهای دیگر با قطار به تهران سفر کنید و بقیه راه را به صورت هوایی یا با خودروهای شخصی سفر کنید.
– سفر به رامسر با اتوبوس
اگر میخواهید با یک راه ارزان و مقرون بهصرفه سفر به رامسر را تجربه کنید و از دیدن جاذبههای گردشگری رامسر لذت ببرید، پس سفر با اتوبوس را امتحان کنید. مسیر رسیدن به آن بسیار زیبا و سرسبز است و اگر در بهار یا پاییز بروید، عاشق مسیر جادهای آن میشوید.
خطوط ویآیپی اتوبوس و معمولی از شهرهای مختلف به رامسر فعال هستند. فاصله رامسر تا تهران دارای ۲ مسیر است. مسیر اول ۲۲۸ تا ۲۳۰ کیلومتر مسافت دارد. این مسیر پرپیچوخم است و ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه راه است. البته اگر خبری از ترافیک نباشد.
مسیر دوم سفر به رامسر از آزادراه قزوین رشت عبور میکند و حدودا ۴۱۳ کیلومتر است. در صورت نبودن ترافیک و خوب بودن جاده و آبوهوا، حدودا ۵ ساعت طول میکشد تا به مقصد برسید. مشهد تا رامسر ۹۶۹ کیلومتر فاصله دارد و ۱۲ ساعت و ۴۱ دقیقه طول میکشد.
خدماتی مثل غذا و آب نیز برعهده خودتان است. این مسیر زیبا است و میتوانید از زیبایی و شهرهایی که از آن عبور میکنید لذت ببرید. اما خوراکی و آب حتما باخودتان ببرید.
در سفر به رامسر از اصفهان ۷۲۹ کیلومتر راه است که ۹ ساعت و ۴ دقیقه طول میکشد تا به مقصد برسید. این فاصله برای بندرعباس تا رامسر ۱۵۴۰ کیلومتر است و ۱۹ ساعت در راه خواهید بود. بهتر است از اتوبوسهای ویآیپی برای این منظور استفاده کنید تا در مسیر راحت باشید.
سفر با اتوبوس ایمن است ولی راحتی و حریم خصوصی چندانی در آن ندارید. اما مسیر آن لذت بخش است و حسابی از مناظر مسیر لذت خواهید برد.
– سفر به رامسر با خودروی شخصی
سفر به رامسر با خودروی شخصی یک تجربه عالی خواهد بود. مسافت آن کاملا با مسافتی که با اتوبوس طی میشود، برابر است. اما این که چقدر سفر شما طول بکشد، به آبوهوا، وضعیت جاده، ترافیک یا آزاد بودن راه و سرعت شما بستگی دارد.
تازه اگر بخواهید در مسیر سفر به رامسر استراحت کنید یا از شهرهای سر راه خود هم دیدن کنید که زمان کاملا متفاوت است. اما قطعا با چند آهنگ جادهای و بزن و بکوب و رانندگی در جاده بهشتی رامسر، طول مسیر را احساس نمیکنید. خود مسیر هم خاطرهساز میشود چه برسد به مقصد.
– سفر به رامسر از تهران
سفر به رامسر از تهران هم از راه هوایی و هم راه زمینی امکان پذیر است. از راه هوایی تنها ۵۵ دقیقه و از راه زمینی دو مسیر مختلف دارد. که هر کدام ۴ الی ۵ ساعت طول میکشند تا به مقصد برسید. جاده تهران رامسر بسیار زیبا و دلپذیر است. حتی اگر طولانی باشد، در طول مسیر کاملا از سرسبزی و زیبایی آن لذت میبرید.
راحتی و شرایط شما بستگی به این دارد که در چه آب و هوایی و به چه روشی از تهران سفر به رامسر را تجربه کنید؛ اما سفر هوایی از همه راحتتر و پرهزینهتر است. میتوانید صبح خیلی زود با خودروی شخصی هم سفر کنید تا به ترافیک نخورید و زودتر وارد شهر شوید.
سفر از رامسر به شهرها و روستاهای نزدیک
رامسر به شهرها و روستاهای مهمی چون نوشهر، آمل و ساری نزدیک است. میتوانید از راه زمینی سفر به رامسر و این شهرها را امتحان کنید و از طبیعت و جاهای دیدنی آنها نیز نهایت لذت را ببرید. در ادامه بیشتر در مورد این که چطور به این جاها سفر کنید، صحبت میکنم.
– سفر به نوشهر
نوشهر، شهری در فاصله ۸۹کیلومتری رامسر است. شهری که به خاطر دریاچه ارواح و پارک جنگلیاش بسیار معروف است و مقصد گردشگری شگفانگیزی برای فصل پاییز است. این شهر در شمال غرب استان مازندران قرار گرفته است.
با اتوبوس یا خودروی شخصی میتوانید از رامسر به آنجا بروید. سفر شما حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طول میکشد و مسیر آن نیز بسیار زیبا است. از مسیر هوایی پروازی از رامسر به نوشهر انجام نمیشود.
– سفر به آمل
در سفر به رامسر فاصله این شهر تا آمل ۱۸۳ کیلومتر است. شهری که به دلیل پارک جنگلی و پرتقالهای خوشمزهاش معروف است و برای گردشگری در فصل بهار و پاییز گزینه خیلی خوبی است. با خودروی شخصی یا اتوبوس میتوانید از رامسر به آمل بروید. رسیدن به مقصد تقریبا ۲ ساعت و ۴۸ دقیقه طول میکشد.
– سفر به نور و رویان
رویان شهری است که بین نور و نوشهر قرار دارد. نور و رویان دو شهر بهشتی برای مسافرت هستند. در غرب استان مازندران قرار گرفتهاند. اگر میخواهید از جنگلهای رویان و کنارههای دریای خزر دیدن کنید، ۹ کیلومتر بیشتر بروید، میتوانید نور را نیز ببینید که همان جذابیت را دارد. بنابراین بد نیست در برنامه سفر به رامسر به این شهر هم سری بزنید.
رویان و نور تا رامسر ۱۵۰ کیلومتر فاصله داشته و ۲ ساعت و ۴۰ دقیقه هم با خودروی شخصی میتوانید به آنجا بروید. گاهی بلیط اتوبوس هم از رامسر برای رفتن به آنجا وجود دارد و میتوانید آن را رزرو کنید.
– سفر به ساری
ساری، شهری که در زیبایی و شکوه، کمتر شهری به گرد پایش میرسد. شهری که زمانی پایتخت ایران بوده و حالا یکی از پر جمعیتترین شهرهای شمالی کشور به حساب میآید. این شهر زیبا در شرق استان مازندران قرار گرفته و سبزی جنگلهای شمالی و آبی دریای خزر به زیبایی و شکوه آن افزوده است. سفر به رامسر و بعد هم ساری یک برنامه هیجانانگیز است.
اگر برای جاهای دیدنی رامسر مشتاق بودید، حتما سری به ساری هم بزنید. این شهر ۲۵۴ کیلومتر با رامسر فاصله دارد و نزدیک ۵ ساعت برای رسیدن به آنجا زمان لازم دارید. برای رفتن به ساری میتوانید از اتوبوس یا خودروی شخصی استفاده کنید. هزینه اتوبوس زیاد نخواهد بود. اتوبوسهای این مسیر راحت و تمیز هستند و مسیر مسافرت شما بینهایت لذتبخش است.
جاذبههای گردشگری رامسر
در این قسمت از راهنمای سفر به رامسر بیشتر درباره جاذبههای گردشگری این شهر و جاهای دیدنی آن صحبت میکنم. اگر میخواهید حسابی در این شهر گشتوگذار کنید، پس از همین حالا بگویم که با دریایی از مکانهای زیبا روبهرو هستید. پس آماده سفر باشید و حسابی برای دیدنیهای رامسر برنامهریزی کنید تا بتوانید همه یا بیشترشان را ببینید.
جاهای تاریخی رامسر
تاریخ غنی، عضو جدانشدنی زندگی در ایران است. رامسر شهری است که تاریخ کهنی دارد و دیدن چند جاذبه تاریخی در آن خالی از لطف نیست. اگر به رامسر رفتید، سری به جاهای تاریخ زیر بزنید. حتما از آنها لذت میبرید.
– قلعه مارکوه
بازدید از قلعه مارکوه را در سفر به رامسر بگذارید. مارکوه یک قلعه نظامی است و تاریخ ساخت آن به پیش از اسلام برمیگردد. در قرون ۳ تا ۸ نیز از آن به عنوان یک نقطه حساس و استراتژیک استفاده کردند. دیوارهای قدیمی و کوهی که زیر پایتان است. ارزش دیدن هزارباره را دارد.
آدرس: شهرستان رامسر، شهر کتالم، مسیر جاده تلارسر
لوکیشن قلعه مارکوه روی گوگل مپ
– کاخ رامسر
کاخ سلطنتی رامسر که به کاخ مرمر هم شهرت دارد، نمایشی از شکوه و زیبایی است. تکبهتک قطعات مرمرین این کاخ پر از هنر و ظرافت معماران و بناهایی است که آن را طراحی کرده و ساختهاند. کاخ به دستور رضا شاه پهلوی در سال ۱۳۱۲ ساخته شد و در سال ۱۳۱۶ هم ساخت آن تمام شد. درون کاخ پر از اشیا سلطنتی و قیمتی است. اگر به این جاهای تاریخی علاقه دارید، در سفر به رامسر از این کاخ نگذرید.
آدرس: رامسر _ خیابان شهید رجایی _ روبروی پارک ملی
لوکیشن کاخ رامسر روی گوگل مپ
– موزه مردم شناسی رامسر
موزه مردم شناسی یکی از جاهای جذاب در سفر به رامسر است. موزهای که بیش از ۳۰ سال آثار و ادوات زندگی مردم را در خود جای داده و نشان میدهد که مردم چطور زندگی کرده و میکنند. قطعا عاشق فضای مردمی، گرم و صمیمی موزه میشوید.
آدرس: رامسر، بلوار باهنر
لوکیشن موزه مردم شناسی روی گوگل مپ
– مسجد آدینه
عمارت مسجد آدینه، مسجدی قدیمی با قدمت ۷۰۰ ساله است. مسجد آدینه زمانی به نام دزگا مزگتی مشهور و حتی قبلتر هم مکان زیارتی و عبادتگاهی برای زرتشتیان منطقه بود. این مسجد به یکی از مکانهای زیارتی و مورد احترام مردم و گردشگران تبدیل شده که در سفر به رامسر باید حتما آن را دید.
آدرس: رامسر، روستای جواهرده
لوکیشن مسجد آدینه روی گوگل مپ
جاهای طبیعی رامسر
در سفر به رامسر متوجه میشوید آنقدر جاذبههای طبیعی دارد که لازم نیست درباره آنها توضیح دهم. انگار طبیعت این قسمت را دستچین و هرچه زیبایی و طراوت داشته را درآنجا جمع کرده تا نمایشی برای بهشت روی زمین باشد. بعضی از مهمترین جاهای طبیعی ایران در رامسر قرار دارند و در ادامه به آنها اشاره میکنم:
– روستای جواهرده
روستای جواهرده یکی از معروفترین روستاهای منطقه مازندران و به خصوص رامسر است. این روستا دارای آثار قدیمی، مسجد و قبرستان گبری قدیمی است. طبیعت زیبا و آرام آن مردم را از گوشه گوشه ایران به آنجا میکشاند.
آدرس: برای رفتن به جواهرده باید از بازار شهر رامسر عبور کنید و در جنوب شهر وارد سه راهی فلسطین شوید. جاده جواهرده را اینجا پیدا میکنید.
روستای جواهرده روی گوگل مپ
– جنگل دالخانی
یکی از کهنترین جنگلهای منطقه، جنگل دالخانی یا جنگل دالان بهشت است و توصیه میکنم حتما آن را در لیست دیدنیها در سفر به رامسر قرار دهید. جنگلی وسیع، بکر و پر از آرامش طبیعت که آن را برای کمپینگ و یک مسافرت خانوادگی مناسب میکند.
آدرس: جاده رامسر _ تنکابن، فرعی جنت آباد رودبار، انتهای رویتای گالش
لوکیشن جنگل دالخانی روی گوگل مپ
– آبشار سیاسرت
در منطقه ییلاقی جنت رودبار، درون جنگلهای هیرکانی، آبشاری سرشار از طراوت و خنکی قرار دارد. آبشار سیاسرت رامسر، یکی از جاهای بینظیری است که میتوانید در سفر به رامسر ببینید. این آبشار و طبیعت نابش استرس شما را از بین میبرد و احساس زندگی را به تمام رگهایتان برمیگرداند.
آدرس: منطقه جنت رودبار _ جاده دوطرفه ۲۴ کیلومتری بعد از جنت رودبار _ جاده آبشار سیاسرت
لوکیشن آبشار سیاسرت روی گوگل مپ
– دریاچه قو
دریاچه قو لوکیشن یکی از سریالهای پرطرفدار یعنی سریال عاشقانه بود. دریاچهای که نزدیک روستای جواهرده قرار دارد و به صورت مصنوعی ایجاد شده است. هدف از ساخت آن جذب گردشگران بیشتر برای سفر به رامسر است. اگر در برنامه خود سفر به این شهر را دارید، حتما از اینجا دیدن کنید. به خصوص که تا جواهرده و جاذبههای آن نیز فاصلهای نیست.
آدرس: جنوب روستای جواهرده _ مسیر جواهرده به رامسر _ جاده فرعی دریاچه قو
لوکیشن دریاچه قو روی گوگل مپ
جاذبههای تفریحی
همیشه که قرار نیست به جاهای باستانی، طبیعی یا تاریخی برویم، بالاخره هر مسافرتی کمی هم تفریح نیاز و هیجان جدید نیاز دارد. خب رامسر فکر اینجا را هم کرده است. در اگر میخواهید بیشتر با جاذبههای گردشگری رامسر آشنا شوید، سری هم به جاذبههای تفریحی این شهر بزنید.
– تله کابین رامسر
نظرتان در مورد کمی هیجان زیرپوستی و افزایش آدرنالین ناشی از ارتفاع چیست؟ باور کنید تله کابین رامسر بهترین جای ایران و البته بیخطرترین آن برای این کار است. این تله کابین از روی دریای خزر عبور میکند، وارد جنگلهای شمالی میشود و بالاخره روی کوههای البرز میایستد. به نظر که بسیار جذاب و هیجانانگیز است. مسیر ۲ کیلومتر است و ۱۲ دقیقه طول میکشد تا به انتهای آن برسید.
آدرس: کیلومتر پنج غرب رامسر، مجموعه تفریحی تله کابین رامسر
لوکیشن تله کابین رامسر روی گوگل مپ
– پارک آبی رامسر
فکر میکنم وقت کمی آببازی و تفریحات آبی در سفر به رامسر است. شهر رامسر یکی از بهترین پارکهای آبی منطقه را دارد. این پارک آبی بعد از پارک آبی مشهد، بزرگترین پارک آبی ایران است. پس حسابی هیجانزدهتان میکند. این پارک رستوران، اسکله تفریحی و کافیشاپ هم دارد. به ساحل نزدیک است و محیط شاد و سالمی برای تفریحات خانوادگی است.
آدرس: رامسر، بلوار هلال احمر
آدرس پارک آبی رامسر روی نقشه گوگل
– زیپ لاین رامسر
یکی دیگر از تفریحات هیجانانگیز و تکرار نشدنی رامسر، زیپ لاین آن است. این زیپ لاین یک مسیر ۴۵۰ متری دارد و از بالای کوه شروع شده و به جنگل ایلمیلی میرود. مسیر سراسر زیبایی و شگفتی است و مطمئنم عاشق آن خواهید شد.
آدرس: رامسر، ۵ کیلومتری مسیر رامسر به سمت چابکسر
آدرس زیپ لاین رامسر روی نقشه گوگل
– بوستان صفارود
بوستان صفارود جایی است که در هر فصلی که در رامسر باشد، توصیه میکنم اولین جایی باشد برای رفتنتان. بوستانی که بخاطر زیبایی و درختان کهن و فضای دوستداشتنیاش به همه در هر فصلی خوش میگذرد. یک چای زغالی و یک بلال زغالی در طول مسیر منتظر شماست.
آدرس: مازندران، رامسر، ۹ کیلومتری جاده جواهرده
لوکیشن بوستان صفارود روی گوگل مپ
بازارها و مراکز خرید رامسر
راهنمای سفر به رامسر به بخشهای مورد علاقه خانمها رسیده است. اگر عاشق خرید کردن هستید، پس باید بگویم رامسر یکی از بزرگترین بازارهای استان مازندران را دارد و مطمئنم دست خالی میروید و با کلی خرید ریزودرشت برمیگردید.
در کنار جاهای دیدنی و جاذبههای گردشگری رامسر، بازارهای خوبی هم وجود دارد. چون این منطقه گردشگری بزرگ و پررفتوآمد است، میتوانید مراکز خرید و بازارهای محلی زیادی پیدا کنید. مهمترین بازارهای محلی هم بازارهای روز هستند که در شنبهها و سهشنبهها از صبح تا عصر دایرند و میتوانید از بهطور مستقیم از محلیها خرید کنید.
رامسر هم بازارهای سنتی و هم بازارهای مدرن دارد. اگر عاشق خرید خوراکیهای محلی، سبزیجات محلی، ترشیجات و… هستید، بازارهای سنتی را از دست ندهید. لباسهای محلی، صنایع دستی و خوراکیهای خوشمزهای که خانمهای منطقه با دست خودشان درست کردهاند. اگر از من بپرسند، این بازارها با خوشمزهجاتشان یک شگفتی دیگر شهر رامسر به حساب میآیند.
بازارهای مدرن اینجا هم شما را ناامید نمیکنند. لباسهای رنگی، اجناس خارجی، کالاهای لوکس و هر چیزی که آرزو کنید. بازارهای زیر حتما میتوانند شما را خوشحال کنند.
– بازار روز رامسر
بازار روز رامسر در واقع بازاری است که مردم محلی در روزهای مشخصی از هفته محصولات خانگی خود را برای فروش به اینجا میآورند. از سبزیهای محلی و ترشیها و لواشکها گرفته تا تخممرغ و تخم اردک و جوجههای مرغ و اردک و… همگی در این بازار پیدا میشوند.
مهمترین بازار روز، شنبه بازار است. این بازار خوراکیهای محلی دارد و مردم تمام محصولات خانگی خود را در آنجا میفروشند. دروهگردهای موسیقینواز، زنان محلی با لباسهای رنگی و مردانی که تند تند محصولات را میفروشند و آنها را به مشتریان میدهند. این بازار شما را دست خالی ول نمیکند.
آدرس: شنبه بازار در ابتدای کمربندی شهر و اطراف میدان امام
لوکیشن شنبه بازار روی گوگل مپ
– مرکز خرید آرامش
بزرگترین و لوکسترین مرکز خرید رامسر، مرکز خرید آرامش است. این مرکز خرید در چندین طبقه، لباس، لوازم الکترونیکی، لوازم خانگی، انواع محصولات مدرن، عطر و ادکلن و هر چیز لوکس و جدید دیگر را میتوانید در این مرکز خرید پیدا کنید.
اینجا تنها یک مرکز خرید نیست بلکه فست فود، رستوران، شهربازی و باشگاه بیلیارد آن نیز به شدت سرگرمکننده است. این بازار ۱۵۰ واحدی تقریبا تمامی نیازهای شما را برآورده میکند.
آدرس: رامسر، خیابان رزاقی، روبروی هتل قدیمی رامسر
لوکیشن مرکز خرید آرامش روی گوگل مپ
– بازار ماهی فروشها رامسر
اصلا رامسر است و ماهیهای تازه و محلی که به سفرههای شمالی رنگ و لعاب میبخشد. بازار ماهی فروشهای رامسر، بازاری بزرگ با ۲۲ غرفه است. حتی یک رستوران غذاهای دریایی هم در همان نزدیک است که ماهیهای خود را از آنجا تهیه میکند. بازار تمیز و بهداشتی است و تمام ماهیهای آن نیز تازه است. اگر عاشق ماهی هستید، حتما به این بازار سری بزنید.
آدرس: لپاسرک، جنب پل صفارود
لوکیشن بازار ماهی فروشان روی گوگل مپ
سوغات رامسر
وقتی سبد سوغاتیهای خود را در سفر به رامسر بچینید، چیزی جز رنگهای شاد، مزههای قوی و بوهای عالی حس نمیکنید. سنت و فرهنگ مردم رامسر و کلا منطقه شمال در تاروپود خوراکیها و صنایع دستی این شهر تنیده شده است. راستش را بخواهید هرچیزی را نمیتوان به عنوان سوغات رامسر در نظر گرفت. اما مهمترین سوغاتیهای این شهر شامل موارد زیر هستند.
خوراکیهای مناسب سوغاتی
- آغوزنون: نوعی شیرینی با پودر هل و زعفران مزهدار میشود.
- پشت زیک: شیرینی ساده اما خوشمزه که دارای کنجد، عسل و کره است.
- رشته به رشته: این شیرینی از روی هم گذاشتن رشتههای نازک سفی درست میشود.
- برنجک
- زیتون: مهمترین محصول این منطقه است. در انواع مختلف به صورت ترشی، روغن، پرورده و… به فروش میرسند.
- برنج شمالی
صنایع دستی سوغاتی رامسر
- محصولات حصیربافی
- محصولات چوبی
- چادرشب
- محصولات نمدی
- سبدهای مروار
این محصولات را میتوایند در بازارهای سنتی کل شهر به سادگی پیدا کنید.
نگاهی به فرهنگ و آدابورسوم مردم رامسر
وقتی در سفر به رامسر برای اولین بار مردم محلی را ببینید، متوجه خلق و خوی مهربان آنها میشوید. محال است جایی کارتان گیر کند و مثل یکی از اعضای خانواده خود با شما برخورد نکنند. فرهنگ مهربانی، دست و دلبازی و احترام در بینشان بقدری زیاد است که محال است به رامسر سفر کنید و از مردم آنجا دوستی و محبت دریافت نکنید.
فرهنگ غنی آنها در زن و مرد، پیر و جوان دیده میشود. هنوز هم سنتهای زیبا در دورترین روستا هم وجود دارد. از مهمترین آداب و رسومی که هنوز مردم به آن پایبندند، نوروز خوانی است. رسمی که در آن ۱۵ روز قبل از عید نوروز، نوروزخوانها شعر محلی میخوانند، نوروز را تبریک میگویند و ساز میزنند.
بعد از آن جشن چهارشنبه سوری را با آش هفت ترشی شروع میکنند و غروب با بهترین آرزوها از روی آتش میپرند.
دو جشن نوروز ماه و تیرماه هم در منطقه مازندران بخصوص رامسر بسیار متداول است. جشن تیرماه سیزده در وسط آبان است و طبق داستانها جشن پیروزی کاوه بر ضحاک و جشن مهرگان است. مراسم نوروزماه هم وسط مرداد برگزار میشود و بسیار شبیه به سیزده بدر است. مردم برای برداشت محصول و پایان کار جشن میگیرند و برنج میپزند و بیرون روستا آن را میخورند.
مراسمات سنتی دیگری در روستاهای رامسر برگزار میشود که به آن آیین سنتی ۲۶ عید ماه یا ۲۸ تیرماه میگویند. برای سفر به رامسر این تاریخ را به خاطر بسپارید. مردم در این روز برای عزیزان به خاک سپرده خود شمع روشن میکنند و خیرات میکنند. همگی هم از روستاهای اطراف به امامزاده حسن میآیند و کشتی سنتی لوچر را تماشا میکنند.
محرم مهمترین مراسم عزاداری در سفر به رامسر به حساب میآید. چند روز قبل از آن تمام مردم سیاه میپوشند و مساجد و تکایا سیاهپوش میشوند. مردم از اول تا هفتم رمضان نذرهای خود را ادا میکنند و مراسم نخل گردانی، سینهزنی، تعزیه خوانی و شام غریبان را برگزار میکنند. در تمام ۳۰ روز محرم مردم تمام مراسمات مربوط به محرم را به جای میآورند.
مراسمات دیگری مانند آفتاب خواهی، باران خواهی، مراسم تمنای باران، گهواره بندی، دندان سری و … هم در این منطقه انجام میشود که همگی جزو مراسمات سنتی منطقه هستند ولی در بیشتر جاهای دیگر ایران مشابه آن را میتوانیم ببینیم.
غذاهای محلی در سفر به رامسر
غذاهای محلی هر منطقه کاملا نشان دهنده محصولات و مواد غذایی است که در منطقه آنها پیدا میشود. به همین دلیل غذاهای سنتی رامسر هم بیشتر شامل مواد غذایی میشوند که بیشتر در این منطقه پیدا میشوند.
در ادامه راهنمای سفر به رامسر چندتا از خوشمزهترین غذاهای رامسر را به شما معرفی میکنم. در کنار جاهای دیدنی رامسر، می توانید از غذاهای محلی و سنتی خوشمزه آن لذت ببرید.
– مالابیج
اگر به دنبال خوشمزهترین غذایی که با ماهی درست میشود هستید، پس مالابیج را امتحان کنید. یک غذای سنتی که از ترکیب ماهی سفیدی درست میشود که با سبزیهای معطر، گردو، رب انار ترش، ادویه و گلپر سرو میشود. ماهی به خوبی مزهدار میشود و در فر قرار میگیرد. برخی آن را سرخ میکنند.
– ناز خاتون
ساده، سبک، خوشمزه با مزهای قوی، ناز خاتون غذایی است که هرچه میخورید احساس سیری نمیکنید. این غذا که در رامسر بسیار پرطرفدار است از گوجهفرنگی، بادمجان و پیاز رنده درست و با آبغوره، آب انار، نعنای خشک، گلپر و رب انار ترکیب میکنند. ناز خاتون غذایی است که در سفر به رامسر باید آن را امتحان کنید.
– باقالی قاتق یا خورش باقالی
مطمئنم هزاربار اسم غذای باقالی قاتق را شنیدهاید. این غذا یک خورشت سنتی است که در بیشتر رستورانهای رامسر سرو میشود. این غذا از باقالی، شوید خشک، سیر، کره و ادویههای مختلف درست شده است.
مزه کره و سیر کامل در این غذا حس میشود و باقالیهای پخته درون غذا مزهدار شدهاند. این غذا یک ترکیب عالی با برنج و زیتون پرورده درست میکنند.
– اسپاناساک
اگر در سفر به رامسر یک غذای لذیذ با طعمی تکرارنشدنی میخواهید، پس اسپاناساک را امتحان کنید. این غذا پر از سیر، اسفناج و عطر نعناست و مزه و بویی منحصر بهفرد دارد. این غذا را با گوشت قرمز، اسفناج تازه، سبزیهای معطر، برگ سیر، نعنای خشک، هویج، پیاز و ادویههای مختلف درست میکنند.
– کدو بره
همیشه که تمام غذاها را با گوشت درست نمیکنند. کدو بره هم اسمش بد درفته است، وگرنه یک غذای کاملا گیاهی است که در سفر به رامسر باید تجربه کنید. کدو بره غذای سنتی رامسر است و از چند ترکیب ساده کدوی سبز، سیب،زمینی، پیاز، گوجهفرنگی، سیر، تخممرغ و ادویههایی مانند نمک و فلفل درست شده و خیلی لذیذ است. مواد سرخ میشوند و با تخممرغ نیمرو شده تزئین میشوند. ساده، زیبا و خوشمزه. کاملا گیاهی و مقرون بهصرفه هم است.
رستورانهای معروف رامسر
شهر رامسر یکی از مهمترین قطبهای گردشگری شمال و کلا ایران است و سفر به رامسر یک برنامه محبوب برای گردشگران است. پس انتظار میرود که پر از رستورانها و فست فودیهای مختلف باشد و هرکسی با هر سلیقهای را راضی کند. خبر خوب این که کلی غذا برای گیاهخوارها هم در این رستورانها پیدا میشود.
به نظرم یکی از لذتهای سفر به رامسر تجربه حضور در رستورانهای مختلف و امتحان غذاهای مدرن یا سنتی مخصوص آنجاست.
همین طور که میخواهید به گشتوگذارتان ادامه دهید، میتوانید سری به رستورانهای زیر هم بزنید. مزه و عطر مطبوع غذاهای خوشمزهای که طبخ میشوند را بدون شک تا سالها به یاد میآورید.
– رستوران سنتی
رستورانهای سنتی مهمترین بخش برای سفر به رامسر هستند. تقریبا یک چیزی مثل شناسنامه این شهر به حساب میآیند. رستورانهایی مثل رستوران خاور خانوم، رستوران تیتی، رستوران کدبانو، رستوران اکبر جوجه، رستوران ماهور و رستوران بلوط، بسیار معروفاند و غذاهای سنتی عالی با طعم و مزهای اصیل را طبخ میکنند.
– رستوران مدرن
در کنار رستورانهای سنتی، رامسر رستورانهای مدرن و لاکچری هم کم ندارد. رستورانهایی مثل رستوران برادران، رستورانهای ایتالیایی میلانو و گوستو، رستوران هتل بین المللی پارسیان و رستوران بین المللی ایلمیلی جزو لاکچریترین و لوکسترین رستورانهای رامسر هستند و اگر عاشق غذاهای مدرن و جدید هستید، حتما عاشق این رستورانها میشوید.
– فست فودها
هیچ چیز اندازه یک فست فود خوشمزه وسط دید و بازدید از جاهای دیدنی رامسر نمیچسبد. رامسریها در غذاهای فست فود حسابی سنگ تمام گذاشتهاند. فستفودیهایی مثل فستفود نانو، فستفود عطاویچ شعبه رامسر و فستفود بنیتو، جزو بهترین فست فودهای سفر به رامسر هستند که میتوانید در رامسر پیدا کنید و از طعم عالی فست فودهایشان کاملا لذت ببرید.
در سفر به رامسر کجا اقامت کنیم؟
وقتی حرف اقامت در شهر رامسر به میان میآید، گزینههای مختلفی را میتوانم پیشنهاد کنم. در اینجای راهنمای سفر به رامسر کمی در مورد اقامت در این شهر زیبا صحبت میکنیم. با هر بودجهای، با هر سلیقهای و هر امکاناتی میتوانید در رامسر روزها اقامت داشته باشید و حسابی از جاهای دیدنی و گردشگری آن لذت ببرید. میتوانید یکی از گزینههای زیر را برای اقامت انتخاب کنید.
– بهترین هتلهای رامسر
هتل اولین پیشنهادی است که میتوانم برای سفر به رامسر به شما بدهم. هتلهای شیک و مجلل زیادی در رامسر هستند که از شما به بهترین نحو ممکن استقبال میکنند. هزینه هتل میتواند کمی بالا باشد. هزینه کامل یک شب اقامت در هتلهای رامسر به نوع اتاق، سرویس اتاق، امکاناتی که درخواست میکنید و تعداد ستارههای هتل بستگی دارد.
در سفر به رامسر نمیتانید هتل ۵ ستاره را تجربه کنید، اما هتلهای ۴ ستاره آن نسبتا گران هستند. هتلهای ۳ ستاره ارزانتر هستند. اما به دلیل امکانات عالی هتلها بیشتر آنها کمی گران هستند. اما مطمئنم به راحتی و امکانات مرتب آن میارزد. اگر میخواهید بعد از یک روز طولانی وارد یک اتاق تمیز شوید و همه چیز برایتان آماده باشد، هتل انتخاب عالی برای شما است.
مهمترین هتلهای رامسر شامل موارد زیر هستند.
- هتل آزادی رامسر
- هتل بام سبز رامسر
- هتل آپارتمان لیان
- هتل کیمیا
- هتل آپارتمان نیستان
– اقامتگاههای بومگردی رامسر
اقامتگاههای بومگردی نسبت به هتلها ارزانتر و بیشتر شبیه به خانه هستند. جان میدهد اول بهار در یکی از اقامتگاهها بمانید و از صبح بارانی، صبحانه محلی و محیط صمیمی لذت ببرید.
هزینه این اقامتگاهها نسبت به هتلها تقریبا نصف است و راحتی و مزیتهای آن را نیز دارد. با این تفاوت که تشریفات هتل کمتر است و میتوانید چند نفری در این اقامتگاهها بمانید.
اگر سفر به رامسر برایتان به سبک خانوادگی است، این اقامتگاهها انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. اگر قصد ماندن در یک اقامتگاه بومگردی داشتید، میتوانید موارد زیر را انتخاب کنید.
- اقامتگاه بومگردی سد خنم
- اقامتگاه بومگردی کیجاسرا
- اقامتگاه بومگردی جنت رامسر
- اقامتگاه بومگردی ماه تیتی
- اقامتگاه بومگردی ننه گل
– اجاره ویلا
بعضی اوقات در سفر به رامسر یک جایی را میخواهیم بیشتر شبیه خانه باشد، حریم خصوصی بیشتری در اختیارمان قرار دهد و البته قیمت مناسبی هم داشته باشد. اجاره ویلا گزینه عالی در این مواقع است. هزینه ویلا در رامسر بسته به منطقه و ظرفیت اتاقهای ویلا است.
در سفر به رامسر میتوانید به راحتی ویلا اجاره کنید و البته که هزینههای آن هم مناسب است. همچنین میتوانید در آرامش یک خانه ویلایی اجاره کنید که نزدیک دریا یا جنگل است و به صورت خانوادگی در یک محیط امن و آرام و قیمت مناسب اقامت داشته باشید. اگر به دنبال اجاره ویلا هستید، میتوانید روی گزینههای زیر حساب کنید.
- اجاره ویلا علوی رامسر
- اجاره ویلا دلمون رامسر
- اجاره ویلا اطلس رامسر
- اجاره ویلا دامون رامسر
- اجاره ویلا آپارتمان جاتو رامسر
– کمپینگ
ارزانترین و در عینحال لذتبخشترین نوع اقامت در سفر به رامسر همین کمپینگ و چادرزدن است. این شهر امنیت خوبی دارد و میتوانید با خیال راحت چادر خود را برپا کنید و حسابی از طبیعت منطقه، آبوهوای عالی و غذاهایی که در طبیعت میخورید، لذت ببرید.
میتوانید در سفر به رامسر جاهایی مثل موارد زیر کمپ بزنید:
- پارک جنگلی نور
- جنگل دالخانی رامسر
- پلاژ لیدو رامسر
- روستای جواهرده
- منطقه ییلاقی جنت رودبار
توصیههای علی بابا برای تجربه سفری خاطرهانگیز به رامسر
سفر همان چیزی است که برای کسب تجربههای بهتر در زندگی به آن نیاز داریم. اصلا به قول معروف: سفر باید کرد تا پخته شود خامی؛ اما سفر به رامسر یک تجربهای است که مطمئنم هیچوقت آن را فراموش نمیکنید.
اگر این راهنمای سفر به رامسر شما را مجاب کرده تا خود را برای سفر به آنجا آماده کنید، پس حتما همین حالا یک چک لیست درست کنید تا همه چیز را داخل کیفتان داشته باشید. حتما لباس گرم با خودتان ببرید. مدارک شناسایی و پول نقد هم فراموش نشود.
برای تجربه سفر به رامسر به جای خواب و اقامت خود هم فکر کنید. اگر میخواهید در طبیعت بمانید پس لوازم مورد نیاز را حتما همراه داشته باشید. چادر، پیکنیکی کوچک، لوازمی برای آشپزی و کمی ظرف و ظروف میتوانند انتخابهای خوبی برای این منظور باشند.
سعی کنید در روزهای بارانی زیاد به جنگلها و رودخانهها نزدیک نشوید تا خطراتی مانند سیل و رعد و برق شما را تهدید نکنند. اگر از هواپیما یا اتوبوس استفاده میکنید هم که از یک جای معتبر بلیط رزرو کنید.
شاید در این مطلب نتوانسته باشم درباره سفر به رامسر خوب حق مطلب را ادا کنم. اما شهر رامسر منتظر است تا کوله پشتیهای خود را روی دوشتان بگذارید و آن را کشف کنید. دل را به دریا بزنید و پیاده جنگلها را بپیمایید و از طبیعت بکر، آبوهوای عالی و ترکیب جنگل و دریا و هیاهوی زندگی لذت ببرید.
دیدنی های رامسر اینکه ۲۵۰ کیلومتر بریم ساری؟!😐
بسیار زیبا توصیف کردید .اماااااا روی زشت گردشگری که پسماند و زباله ی مسافران متأسفانه نا سپاس و قدر نشناس است رو بنده متذکر میشم .فقط قهر طبیعت بدرقه راه چنین افرادی باد ….روی سخنم با ساکنین بومی ان نیز هست .جای بسیار تأسف دارد . من باب مثال پایان شهریور گذری به جاده جواهرده بزنید و شاهد چنین بیشرمی نوع بشر باشید و ایضا جاهای دیگه این مکان بهشت گونه
دوستان عزیزی که میخواهند تشریف ببرند جنگل ابر حتما توضیحات بنده رو بخونن،من خودم ۱۰ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به اونجا سفر کردم .
اول اینکه زیاد به حرفای سابت ها توجه نکنید خیلی با این چیزهایی که نوشتن متفاوت هست.
دوم اینکه،از راهی که گوگل مپنشان میده اصلا نرید اون نزدیک ترین راه نشان میدهد که به هیچ وجه مناسب ماشین های معمولی نیستو قطعا دچار دردسر میشید.
از کدوم جاده بریم؟؟؟
شما تشریف ببرید رامیان بعد برید به سمت شاهرود یک دوراهی هست که نوشته روستای ابر،راه کاملا اسفالت هست و نصفش خیلی زیباست ،نصفشمحالت خشک داره.به روستای ابر که رسیدید،قطعا میبینید که یک روستایی هست بدون هیچ امکانات خاصی ،فقط اگر میخواید برید جنگل سعی کنید جوری برسید که صبح باشه.یک مقدار که از روستا میرید بالاتر به یک عوارضی میرسید،اونجا خودشون توضیح میدهند که بهتره با ماشین شخصی نرید که البته راست هم میگن،خودشون یک سری ماشین افروید دارن و ۷۰۰،۸۰۰ت میگیرن و شمارو میبرنبالا دو سه ساعت برمیگردونن یا مثلا صبح میبرنتون بالا عصر میان دنبالتون به این حالت هست،ماهم همینکارو کردیم ماشین گذاشتیم و با افروید رفتیم،اینو بگم اون بالا اصلا جای اینکه مثلا سوییت یا کلبه جنگی باشه نیست و اگر میخواید کمپ کنید حتما باید یا یک ادم خیلی وارد انجامش بدید چون ممکن ظرف بیست دقیقه هوا دگرگون بشه بارندگی بشه و …درضمن اونجا خرس و روباه و …دارد و کاملا حیات وحش بکری هست.زمانی که ما بالا رفتیم هیچ ابری نبود،یک دشت خیلی ساده بود،یجورایی باید شانس بیاری که بتونی ابرها رو از نزدیک ببینی…درمورد جنگل هم اینو بگم اصلا شبیه جنکل های شما که به صورت درختان متراکم هست،نیستند هر۵۰۰متر یک درخت بلوط هست)گفتم که با عکس هایی که تو سایت ها هست،کاملا فرق داره)،زمانی که مارفتیم درخت ها هنوز خشک بودن و سطح زمین یک چمن های خیلی ریز داشت اما منظره بسیار زیبایی بود،سکوت نبود هیچ سر و صدا و شنیدن صدای پرندگان لذت خیلی خوبی داشت. که در حد همون ۲،۳ساعت کفایت میکرد.
اینم بگم از مسیولین و افرادی که اونجا دست اندکار بودن کمال تشکر دارم شما یک دونه پلاستیک یا اشغال اونجا نمیدیدی و چون ثبت جهانی شده روش خیلی حساس هستند امیدوارم شما هم برید بهتون خوش بگذره و جز یک رد پا از خودتون چیزی به جا نگذارید،قطعا ارزش دیدن خواهد داشت.از این سایت همتشکر میکنم ولی امیدوارم بعد از نظر بنده یک سری تغییرات داحل توضیحات وبلاگشون بدهند چون کمی دور از واقعیت بود.
ممنونم…..
سلام
یکی از معروفترین غذاهای رامسر که تقریبا در بیشتر مراسمات دیده میشه بادمجان کباب یا بادمجان شکم پر با گردو و سبزیجات معطر و رب انار است.
رامسری ها مراسمی تحت عنوان ترمه ۱۳ در تاریخ ۱۳ آبان ماه برای یادبود خاطره آرش کمانگیر برگزار میکنند که همانند شب یلداست.
باسلام توضیحات واقعا جامع و کامل بود . واقعا گوشه ای از بهشت روی زمینه رامسر زیبا با مردمان مهربان دوستت دارم.
درود، بسیار عالی نوشتار خوب و کافی . با آرزوی موفقیت و سلامتی . واقعا استفاده بردم.🙏