جزیره هندورابی

راهنمای سفر به جزیره هندورابی، نگین پنهان خلیج فارس

سفر به طبیعت بکر جزیره هندورابی

جزیره هندورابی با طبیعت بکر، آرامش بی‌نظیر و جاذبه‌های منحصربه‌فرد یکی از جاهای دیدنی هرمزگان است که می‌تواند سفر به جنوب را برای شما متفاوت کند.

سواحل ماسه‌ای، آب‌های نیلگون خلیج‌فارس، تنوع زیستی دریایی، سکوت و آرامش حاکم بر جزیره تنها گوشه‌ای از تجربیات و دیدنی‌های جزیره هندورابی است که می‌توانید در راهنمای سفر به هرمزگان آن را تجربه کنید.

اگر قصد سفر و بازدید از جاهای دیدنی جزیره هندورابی را دارید، ما در مجله علی‌بابا راهنمای سفر به هندورابی را برای شما تهیه کرده‌ایم. در این راهنمای جامع، اطلاعات کاملی از موقعیت جغرافیایی، تاریخچه، جاذبه‌های گردشگری، راه‌های دسترسی، اقامت، فعالیت‌ها، نکات سفر و هرآنچه که برای سفر به این جزیره نیاز دارید، قرار دارد.

بهتر است چه زمانی به جزیره هندورابی سفر کنیم؟
بهترین زمان سفر به هندورابی اواسط پاییز تا اوایط فصل بهار است.
جاهای دیدنی معروف جزیره هندورابی کجاست؟
از جاذبه‌های گردشگری هندورابی می‌توانیم به سواحل بکر، غارهای ساحلی، مسجد جامع، بافت محلی و روستایی هندورابی، آب‌انبار و قبرستان هندورابی اشاره کنیم.
بهترین هتل‌های جزیره هندورابی کدام است؟
هتل باران تنها هتل جزیره هندورابی است که در بخش شرقی جزیره قرار گرفته است و حدود ۴۰ نفر ظرفیت پذیرش دارد.
از جزیره هندورابی به کدام جزیره‌ها می‌توان سفر کرد؟
از جزیره هندورابی می‌توان به جزیره‌های کیش و لاوان سفر کرد.
بهترین راه دسترسی به جزیره هندورابی کدام است؟
بهترین و نزدیک‌ترین مسیر برای سفر به هندورابی بندر چیرویه در بندر لنگه است که تقریبا ۲۰ دقیقه با جزیره فاصله دارد.

مشخصات جغرافیایی جزیره هندورابی

هندورابی نگین پنهان خلیج‌فارس، جزیره‌ای کوچک بین دو جزیره کیش و لاوان است که مساحتی حدود ۲۲.۸ کیلومترمربع دارد و از توابع بخش کیش در شهرستان بندرلنگه است. آنچه می‌تواند در همین ابتدا باعث شگفتی شما شود، جزیره‌ای هموار و بدون پستی و بلندی و عوارض طبیعی‌است و بلندترین نقطه جزیره تنها ۴۵ متر ارتفاع دارد.

با وجود دور و ناشناخته‌بودن، این جزیره متروکه و خالی از سکنه نیست و تقریبا ۲۰۰ نفر در این هندورابی سکونت دارند. اگر هم با شنیدن اسم جزیره به‌ یاد هندی‌ها افتاده‌اید، باید بگوییم که اشتباه می‌کنید. آنچه درباره نام‌گذاری این جزیره آمده این است که هندورابی در اسناد قدیمی با نام ابرون ثبت ‌شده است و هلندی‌ها در سال ۱۶۴۵ میلادی نام هورن را روی این جزیره گذاشتند.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

از همین رو احتمال دارد که جزیره از ترکیب این دو اسم در زبان و گویش مردم به هندورابی تغییر پیدا کرده‌است؛ البته در افسانه‌ها هم آمده که زوجی عاشق به اسم هند و رابی خود را به این جزیره بکر و ناشناخته رسانده بودند و در آنجا زندگی کردند و از آن زمان به این جزیره هندورابی (هندرابی) می‌گویند.

لوکیشن جزیره هندورابی روی گوگل‌مپ

مسیرهای دسترسی به جزیره هندورابی

می‌توانید از جزیره کیش و بندر لنگه با کشتی یا قایق به جزیره هندورابی بروید. فاصله بندر لنگه تا هندورابی کمتر از ۳۰ دقیقه و فاصله جزیره کیش تا جزیره هندورابی حدود یک ساعت و نیم است.

چطور به جزیره هندورابی برویم؟

عکس از: سایت Google Maps

سفر به جزیره هندورابی با هواپیما

شاید انتظارش را نداشته باشید؛ اما جزیره هندورابی یک فرودگاه دارد. اگر قصد دارید با هواپیما به این جزیره سفر کنید، ابتدا باید خودتان را به کیش برسانید. بعد با تهیه بلیط هواپیمای هندورابی به‌سمت این جزیره حرکت کنید و در سریع‌ترین زمان خودتان را به این مقصد گردشگری برسانید.

سفر دریایی به جزیره هندورابی

با وجود خط هوایی کیش-هندورابی اما هنوز هم انتخاب بسیاری از گردشگران سفر دریایی و دسته‌جمعی و لذت‌بردن از دیدنی‌های مناطق اطراف است. اگر قصد دارید از طریق دریا به‌سمت این جزیره حرکت کنید باید در یکی از سه مبدا کیش و بندر چیروییه یا جزیره لاوان حضور داشته ‌باشید.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

فاصله جزیره هندورابی تا کیش

هندورابی در ۲۸ کیلومتری و در محدوده جنوب شرقی جزیره کیش واقع شده ‌است. اگر قصد دارید از مبدا کیش به‌سمت هندورابی سفر کنید، اگر مسیر هوایی را انتخاب نکردید، باید اول به اسکله ماهیگیری کیش بروید و از آنجا با قایق‌های موتوری به‌سمت این جزیره حرکت کنید. این سفر دریایی کوتاه تقریبا یک ساعت و نیم زمان می‌برد.

فاصله کیش تا جزیره هندورابی

عکس از: سایت DonyaEeqtesad

فاصله جزیره هندورابی تا قشم

فاصله قشم تا جزیره هندورابی تقریبا ۱۶۵ کیلومتر است.

فاصله قشم تا جزیره هندورابی

عکس از: سایت Ensafnews

فاصله جزیره هندورابی تا لاوان

جزیره هندورابی تا لاوان تقریبا ۲۴ کیلومتر فاصله دارد. می‌توانید از لاوان با قایق موتوری به‌سمت جزیره هندورابی سفر کنید.

جزیره لاوان

عکس از: سایت Imna

فاصله جزیره هندورابی تا بندرعباس

فاصله هندورابی تا بندرعباس تقریبا ۳۲۵ کیلومتر است. اگر قصد ندارید به کیش بروید و مبدا حرکت شما بندرعباس است، باید اول از بندرعباس به بندرلنگه بروید. بعد به‌سمت بندر چیرویه حرکت کنید و از آنجا در کمترین زمان خودتان را به هندورابی برسانید.

فاصله بندرعباس تا جزیره هندورابی

عکس از: سایت Marinepress

فاصله جزیره هندورابی تا بندرلنگه

نزدیک‌ترین مسیر به هندورابی بندر چیرویه در بندرلنگه است. بندرلنگه تقریبا ۱۳۳ کیلومتر و بندر چیرویه ۹ کیلومتر با جزیره هندورابی فاصله دارد. هرچند می‌توان با قایق موتوری از بندرلنگه به‌سمت هندورابی حرکت کرد؛ اما بهترین مسیر دسترسی بندرچیرویه است که این مسیر را در کمتر از ۲۰ دقیقه می‌توان طی کرد.

بهترین زمان سفر به جزیره هندورابی

هندورابی هم مثل سایر جزایر جنوب ایران آب‌وهوایی گرم و شرجی دارد و تحمل این شرایط برای هرکسی ممکن نیست. بهترین زمان برای سفر به هرمزگان و بازدید از جاهای دیدنی جزیره هندورابی، اواسط پاییز تا اوایل بهار است. در این بازه زمانی که سایر شهرها آب‌وهوایی سرد دارد و امکان مسافرت به آن‌ها کم است، هندورابی با آب‌وهوای معتدل مقصد بسیاری از گردشگرانی است که به کیش سفر کرده‌اند.

بهترین زمان برای رفتن به هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

ازآنجاکه سفر به این جزیره بکر در همه ایام سال امکان‌پذیر نیست؛ پس باید انتظار شلوغی را به‌خصوص در ایام تعطیل داشته ‌باشید؛ پس اگر قصد دارید جاذبه‌های گردشکری هندورابی را ببینید، با کمک راهنمای سفر به جزیره هندورابی برای این مقصد برنامه‌ریزی و یک سفر به‌یادماندنی را تجربه‌کنید.

جاذبه‌های گردشگری جزیره هندورابی

جزیره هندورابی با وجود وسعت کم، جاذبه‌های گردشگری متنوعی دارد که می‌تواند برای هر سلیقه‌ای جذاب باشد. برای آشنایی با این جاذبه‌های گردشگری با راهنمای سفر به هندورابی همراه باشید.

– سواحل هندورابی

سواحل بکر، آرام و دست‌نخورده با آبی زلال و شن‌های نرم، صخره‌های تراشیده با امواج اولین مقصد گردشگران هنگام وورد به جزیره است. از شگفتی‌های این جزیره همین بس که می‌توانید در هر بخش ساحل تجربه متفاوتی داشته باشید.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

عمق آب در بخش شمالی جزیره نسبت به سایر بخش‌ها کمتر و بین ۵ تا ۸ متر است و ساحل این منطقه مملو از مرجان است. همین باعث شده تا ساحل شمالی به مکانی مناسب برای غواصی تبدیل. در این بخش از ساحل می‌توانید تفریحات آبی جزیره هندورابی را تجربه کنید.

دنیای زیر آب را با تمام زیبایی‌هایش، صخره‌های مرجانی و ماهی‌های رنگارنگ مثل یونیک و پیکاسو و جراح ماهی دم زرد ببینید و لذت ببرید. در سوی دیگر جزیره عمق آب بین ۸ تا ۱۸ متر می‌رسد و شانس دیدن ستاره‌های دریایی و سایر آبزیان را به گردشگران می‌دهد.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

از تفریحات ساده در ساحل جزیره هم می‌توانیم به دیدن طلوع و غروب خورشید، بازی‌های ساحلی و گرفتن عکس‌های خلاقانه و حرفه‌ای از آب‌های سبز رنگ و مرجانی خیلج فارس و صخره‌های عجیب‌وغریب در کناره‌های ساحل اشاره کنیم.

علاوه‌ بر این‌ها می‌توانید در سواحل جزیره هندورابی شاهد نادرترین اتفاقات چون بیرون‌آمدن لاکپشت‌ها از تخم و سرازیرشدن آن‌ها به‌سمت آب باشید.

– غارهای ساحلی

جزیره هندورابی علاوه بر سواحل زیبا، صخره و غارهای ساحلی متعددی هم دارد که به‌دلیل فرسایش آب به وجود آمده‌ است. این غارها زیبایی این منطقه را دوچندان کرده و به مکانی مناسب برای گشت‌زنی و عکاسی تبدیل شده‌ است.

– مسجد هندورابی

مسجد هندورابی، مسجد کوچک و تک مناره است که به همان شیوه سنتی و تنها با سنگ و گچ ساخته شده‌ است. این مسجد فضای داخلی ساده دارد و تنها به‌اندازه تعداد مردم روستا فضا دارد. برای دیدن از این مسجد باید به روستای هندورابی بروید.

مسجد هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

– بافت محلی و روستای هندورابی

در جزیره هندورابی روستایی با همین اسم وجود دارد که در شمال جزیره واقع شده است و حدود ۸.۵ هکتار مساحت دارد. بافت روستا قدیمی و خانه‌ها به شیوه‌ سنتی و با استفاده از سنگ و مرجان و گچ ساخته شده‌ است. امکانات روستا به اتاقی به‌عنوان مدرسه و یک مغازه کوچک محدود می‌شود.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

همچنین در نزدیکی روستا، آثار خرابه‌های قریه‌ای الدورات و همچنین در ۱ کیلومتری جنوب غربی، آثار قریه الصراه که ویرانه‌هایی از روستای مقر نیروهای پرتغالی‌هاست، هم می‌توانید ببینید.

– آب‌انبار هندورابی

آب‌انبار یکی از دیدنی‌های جزیره هندورابی و از مهم‌ترین مکان‌ها برای ساکنان محلی جزیره است. این آب‌انبار مسئول جمع‌آوری و تامین آب شیرین برای ساکنان جزیره است و در کنار چاه‌های آب شیرین می‌تواند مشکل آب جزیره را حل کند.

آب انبار هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

– قبرستان هندورابی یا قبرستان پرتغالی‌ها

در کنار روستاهای الدورات و الصراه یک قبرستان قدیمی وجود دارد که ایرانی‌ها و هم پرتغالی‌ها آنجا به خاک سپرده ‌شده‌اند. به همین دلیل به قبرستان هندورابی یا قبرستان پرتغالی‌ها هم معروف شده‌ است؛ اما آنچه این قبرستان را متفاوت کرده، نبود نام و نشانی از متوفیان است. اگر به این محل سر زدید، فقط با دیدن تعداد سنگ روی قبر، می‌توانید جنسیت فرد فوت‌شده را تشخیص دهید. روی قبر مردها یک سنگ و روی قبر خانم‌ها دو سنگ قرار گرفته است.

آب‌‌وهوای جزیره هندورابی

جزیره هندورابی به‌دلیل موقعیت مکانی خود در خلیج‌فارس و مانند سایر جزایر جنوب کشور، آب‌وهوای گرم و مرطوب دارد. در نیمه اول سال میانگین دمای هوا بین ۳۰ تا ۴۵ درجه سانتی‌گراد است و میزان رطوبت هوا افزایش پیدا می‌کند.

آب و هوای جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

با وجود گرمای فراوان در نیمه اول سال، نباید انتظار یک پاییز و زمستان سرد را در نیمه دوم سال داشت. در نیمه دوم سال آب‌وهوای جزیره معتدل شده و فرصت گردش در این منطقه را برای گردشگران فراهم می‌کند.

حمل‌ونقل در جزیره هندورابی چطور است؟

جزیره هندورابی به‌دلیل وسعت کم، سیستم حمل‌ونقل عمومی مانند اتوبوس یا تاکسی ندارد. برای بازدید از جاهای دیدنی هندورابی و گشت در جزیره می‌توانید از موتور های گشت‌زنی استفاده کنید. اگر اهل پیاده‌روی هستید، می‌توانید از ابتدا شروع به گشت در جزیره و کشف دیدنی‌های هندورابی باشید.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

محدودیت‌های سفر به جزیره هندورابی

شاید کمبود امکانات در منطقه مانند آب آشامیدنی، مواد غذایی و بهداشتی، سفر به جزیره هندورابی را برای شما محدود کند؛ البته شما می‌توانید وسایل ضرروی برای سفر را با خود به جزیره ببرید.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

ممنوعیت کمپینگ، یکی دیگر از محدودیت‌های سفر در بازدید از جاهای دیدنی جزیره هندورابی است. باید بگوییم در بهمن تا نیمه مرداد ماه، کمپ‌زدن و رفت‌وآمد در ساحل ماسه‌ای جزیره به‌دلیل تخم‌گذاری لاک‌پشت‌های پوزه عقابی ممنوع است. این کار به‌دلیل حفظ نادرترین گونه لاک‌پشت‌های در حال انقراض است.

اگر برنامه سفرتان را در این بازه زمانی چیده‌اید، نگران نباشید همچنان می‌توانید بخشی از ساحل بکر جزیره را ببینید و از جاذبه‌های گردشگری هندورابی لذت ببرید.

تفریحات جزیره هندورابی

تفریحات و جاذبه‌های گردشگری هندورابی تنها به بازدید از جاهای دیدنی روستای هندورابی محدود نمی‌شود؛ بلکه شما می‌توانید انواع تفریحات دریایی، عکاسی، کمپ و دورهمی شبانه و آفتاب‌گرفتن را هم در هندورابی تجربه کنید.

تفریح در هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

برای تجربه انواع تفریحات آبی و بالابردن آدرنالین کافی‌ است سری به کلوپ تفریحات آبی در بخش شمالی جزیره بزنید. غواصی و دیدن دنیای زیر آب، جت‌اسکی و بناناسواری، سافاری، گشت دور جزیره با موتورهای چهارچرخ و… از نمونه تفریحات در این کلوپ تفریجی است.

همچنین اگر اهل ماهیگیری هستید، وسایل خود را همراه داشته باشید. احتمالا بتوانید در هندورابی چیزی صید کنید.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

در کنار همه این موارد نباید عکاسی را فراموش کنید. جزیره هندورابی با مناظر طبیعی بکر و زیبایی که دارد، سوژه‌های عکاسی بی‌نظیری را به شما هدیه می‌دهد. از ساحل شنی و آب‌های نیلگون خلیج‌فارس تا صخره‌های مرجانی و حیات وحش جزیره، همه‌چیز برای ثبت عکس‌های خاطره‌انگیز مهیاست؛ همچنین اگر در زمان طلوع و غروب خورشید در ساحل باشید، می‌توانید منظره‌ای زیبا را در قاب گوشی‌تان ثبت کنید.

سوغات جزیره هندورابی

اگر قصد دارید از این سفر یادگاری با خود داشته با‌شید، می‌توانید هنگام قدم‌زدن در ساحل جزیره تعدادی صدف رنگی جمع کنید؛ اما دقت کنید جمع‌آوری زیاد صدف‌ها می‌تواند به زیبایی و طبیعت جزیره آسیب برساند.

فرهنگ مردم جزیره هندورابی

مردم جزیره هندورابی عرب‌تبار، اهل تسنن و شافعی مذهب‌اند و در میان خودشان به زبان عربی صحبت می‌کنند؛ اما خیالتان راحت می‌توانید افرادی را پیدا کنید که بتوانند با شما فارسی صحبت کنند.

شغل اصلی مردم جزیره صید ماهی یا کار روی کشتی‌های ماهیگیری و تجاری‌است و روزگار خود را این‌گونه سپری می‌کنند.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

هندورابی‌ها به‌دلیل زندگی در منطقه‌ای بکر و دور از دسترس، فرهنگ و آداب و رسوم خاص خود را مخصوصا در جشن‌ها و مراسم مذهبی مانند عید فطر و قربان حفظ کرده‌اند.

مردم هندورابی اغلب در میان خودشان وصلت می‌کنند و ازدواج هنوز به شیوه سنتی انجام می‌شود. مثل سایر جزایر پس از مراسم خواستگاری، خانواده در سریع‌ترین زمان وسایل لازم را آماده و سه شبانه‌روز با ساز و دهل به جشن و پایکوبی می‌پردازند.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

حفظ سنت فقط به مراسم‌ها محدود نمی‌شود؛ مردم این جزیره همچنان پوشش سنتی و قدیمی خود یعنی چادر و برقع برای زنان و پیراهن بلند و دستمال سر برای مردان را حفظ کرده‌اند.

غذاهای محلی و سنتی جزیره هندورابی

از آنجا که شغل اصلی مردم جزیره ماهیگیری است، بیشتر غذاهای محلی این منطقه با میگو و ماهی و ادویه‌های خاص آماده می‌شود که طعم و مزه کاملا متفاوتی دارد. از خوش‌مزه‌ترین غذاهای هندورابی می‌توان به قلیه‌ماهی، قلیه‌میگو، ماهی کبابی و غذاهای عربی چون هریسه، مضروبه، سمپ مشوی و مارگوگ اشاره کرد.

غذاهای هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

رستوران‌های معروف جزیره هندورابی

هندورابی تنها یک رستوران در نزدیکی کلوپ ساحلی دارد که در آن غذاهای محلی با ماهی و میگو پخت می‌شود. اگر قصد کمپ‌زدن در جزیره را دارید، پیشنهاد می‌کنیم وسایل پخت‌وپز را با خود همراه داشته ‌باشید.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

در سفر به جزیره هندورابی کجا اقامت کنید؟

انتخاب اقامتگاه یکی از مهم‌ترین بخش‌های برنامه‌ریزی سفر است. شما می‌توانید با کمک راهنمای سفر به جزیره هندورابی و براساس سلیقه و بودجه و سبک زندگی‌تان یکی از مکان‌های زیر را برای اقامت خود در جزیره انتخاب کنید؛ اما باید بدانید که گزینه‌های زیادی هم برای انتخاب ندارید.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

– بهترین هتل‌های جزیره هندورابی

باید بگوییم انتظار برخلاف کیش و قشم انتظار هتل‌های لوکس یا معمولی مختلفی را در هندورابی نداشته ‌باشید. هتل باران تنها هتل جزیره هندورابی ‌است که بخش شرقی جزیره واقع شده ‌است. این هتل با داشتن ۱۸ اتاق، پذیرای حدود ۴۰ گردشگر است؛ اما باید به این نکته توجه کرد که این هتل مدتی قبل تعطیل بوده‌ است، اگر قصد اقامت در این هتل را دارید، پیش از آمدن از بازبودن و پر نبودن اتاق‌ها مطمئن شوید.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

البته اگر مقصد اصلی سفر شما جزیره کیش است و می‌خواهید در این بین از جزیره هندورابی هم بازدید کنید، می‌توانید یکی از هتل‌های کیش را رزرو کنید و پس از گشت‌وگذار در هندورابی به کیش بازگردید.

لوکیش هتل باران هندورابی روی گوگل‌مپ

اقامتگاه‌های بوم‌گردی جزیره هندورابی

فکر کنیم تا الان متوجه شده‌ باشید که نباید انتظار اقامتگاه‌ یا هتل خاصی را در جزیره داشته ‌باشید. اگر به هر دلیلی نخواستید در هتل اقامت کنید، باید از در کنار ساحل کمپ بزنید یا از هتل‌های چادری استفاده کنید. این هتل‌های چادری امکانات خاصی ندارد و فقط به‌عنوان محلی برای استراحت گردشگران در نظر گرفته ‌شده است.

– اجاره ویلا

هرچند گفتی نیست؛ ولی ویلا یا خانه‌ای برای اجاره در جزیره وجود ندارد. اگر قصد دارید به هندورابی سفر کنید، باید بدانید اصل این سفر، رهابودن و سادگی است؛ پس پیشنهاد می‌کنیم اگر تاکنون تجربه خوابیدن در چادر را ندارید، کمپینگ را در این سفر امتحان کنید.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

– کمپینگ

اگر از راهنمای سفر به جزیره هندورابی بپرسید، شب‌مانی و کمپینگ، لذت‌بردن از طبیعت بکر و آرامش ساحل، دیدن آسمان شب و رصد ستارگان قطعا تجربه‌ای به‌یادماندنی برای شماخواهد بود.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

همان‌طور که بالاتر گفتیم سواحل بکر و دست‌نخورده از جاهای دیدنی جزیره هندورابی است که به سه بخش شمالی و جنوبی و شرقی تقسیم می‌شود. اگر قصد اقامت و چادرزدن در ساحل را دارید، ساحل جنوبی مکان مناسبی برای این‌ کار است.

اگر شب را در ساحل جنوبی صبح کردید، دیدن طلوع خورشید را در این منطقه از دست ندهید.

تاریخچه جزیره هندورابی

جزیره هندورابی بین دو جزیره کیش و لاوان قرار دارد که به‌دلیل موقعیت استراژیک خود در طول تاریخ مدنظر کشورهای مختلف قرار گرفته و حوادث مختلفی را پشت سر گذاشته است.

از مهم‌ترین حوادت می‌توان به حمله پرتغالی‌ها به جنوب ایران اشاره کرد که هندورابی به‌عنوان پایگاه نظامی و تجاری پرتغالی انتخاب شد، با اینکه سالیان طولانی از این ماجرا می‌گذرد، هنوز هم می‌توان بقایای قلعه و برج‌های به‌جامانده از آن دوره را در هندورابی ببینید.

جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

در سال‌های گذشته توجه به این جزیره افزایش پیدا کرد. در سال ۱۳۸۹ با پیوستن هندورابی به منطقه آزاد کیش، این جزیره رو به توسعه و پیشرفت رفت و گردشگران بسیاری از آن استقبال کردند.

هرچند هنوز هم امکانات این منطقه محدود است؛ ولی همین تجربه و سفری متفاوت را برای شما رقم می‌زند.

توصیه‌هایی برای تجربه سفری خاطره‌انگیز به جزیره هندورابی

برخلاف مکان‌های طبیعی و گردشگری بسیار، هندورابی مانند یک جزیره دورافتاده و ناشناخته امکانات رفاهی محدودی دارد؛ پس پیش از آمدن به این منطقه برای تجربه یک سفر لذت‌بخش و هیجان‌انگیر، حتما به نکات راهنمای سفر به جزیره هندورابی دقت کنید:

  • باتوجه‌به محدودبودن امکانات منطقه و کمبود آب، همراه داشتن وسایل ضروری مانند لباس خنک، ضدآفتاب، عینک، کلاه، پاوربانک، پول نقد، آب آشامیدنی به تعداد لازم، وسایل روشنایی و… را فراموش نکنید؛ همچنین بهتر است بدانید تنها اپراتور ایرانسل و همراه اول در این جزیره آنتن‌دهی دارد.
کمپ در جزیره هندورابی

عکس از: سایت Google Maps

  • اگر قصد شب‌مانی و کمپینگ را در ساحل جزیره دارید، حتما چادر و سایر لوازم ضروری را همراه داشته ‌باشید.
  • هندورابی جزیره‌ای بکر با طبیعتی دست‌نخورده است؛ پس در حفظ محیط آن دقت کنید و زباله در ساحل نریزید.
  • هرچند یکی از بهترین و خوش‌مزه‌ترین قسمت‌های سفر به جنوب امتحان‌کردن غذاهای محلی و سنتی است؛ اما به‌دلیل محدودبودن رستوران‌ها اگر به ماهی و میگو علاقه ندارید، پیشنهاد می‌کنیم وسایل پخت غذا را با خود همراه داشته ‌باشید.
  • آخرین نکته از راهنمای سفر به جزیره هندورابی همراه‌داشتن دوربین عکاسی است تا دیدنی‌های هندورابی و خاطره این سفر را برایتان ثبت کند. اگر از تماشای طلوع و غروب خورشید لذت می‌برید، می‌توانید در ساحل بکر هندورابی، این لحظات را تماشا کنید و حتی عکس‌های خلاقانه بگیرید.

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 دیدگاه

  1. مسعود ندری می‌گوید

    مسافرت و سفر و تغییر مکان برای کسانی که افسردگی پیشرفته و شدید دارن توصیه شده هست،مخصوصا اگر در اونجا دریا یا جنگلی باشه صد البته بهتر،قدم زدن در روی برگهای پاییزی و استفاده از طبیعت بکر کمک کننده هست