airportman 1 1 jpg

۶ راه برای کاهش استرس در سفرهای کاری

امروزه به لطف تکنولوژی‌های امروزی و نفوذ اینترنت در گوشی‌های تلفن همراه، قرارهای کاری مجازی به همان کیفیت قرارهای رو در رو برگزار می‌شوند و کسب‌و‌کارهای زیادی با این ذهنیت که تمام کارهای آن می‌تواند از دور و به‌صورت اینترنتی انجام شود، راه‌اندازی می‌شوند و در اکثر اوقات این ذهنیت به واقعیت تبدیل می‌شود و بیشتر امور کسب‌و‌کار به‌صورت مجازی پیش می‌رود. اما فارغ از چندین ویدئو کنفرانس روزانه و قرارهای مجازی موفق گاهی اوقات شرایطی پیش می‌آید که رشد کسب‌و‌کار به سفرهای کاری گره می‌خورد و شما باید ازسفر کاری بروید و رو در رو با شرکا و همتاهای تجاری خود صحبت کنید.
سفرهای کاری برای کسانی که در ماه چندین ماموریت را تجربه می‌کنند می‌تواند استرس‌زا باشد. اگر پای سفرهای کاری به زندگی شما باز شده و استرس مدیریت این سفرها را دارید این راهکارها را بخوانید.

آنچه باید درباره‌ی کاهش استرس در سفرهای کاری بدانید

برنامه‌ریزی کنید و به آن پای‌بند باشید

شما فقط برنامه‌ریزی کنید و قرارهای کاری‌تان را به حافظه‌ی اپلیکیشن‌ها بسپارید؛ آن‌ها هر زمانی که شما تصمیم گرفته باشید قرار بعدی شما را یاد‌اوری خواهند کرد و لازم نیست شما تمام وقت ذهنتان را درگیر قرارها کنید و یا حتی بعضی‌ها را به‌خاطر فشردگی برنامه فراموش کنید. تا جایی که می‌توانید کارهای غیر ضروری و وقت‌گیر را از برنامه خارج کنید تا با خیال راحت کارها و قرارهای اصلی را دنبال کنید. محل‌قرارها را نزدیک به هم انتخاب کنید و تعداد قرارها را طوری برنامه‌ریزی کنید تا بتوانید بدون استرس در هر یک از آن‌ها حاضر شوید و جوری نباشد که در لحظات جمع‌بندی قرار فعلی شما نگران رسیدن به قرار بعدی باشید.
کمی زمان برای خودتان کنار بگذارید
اگر از کسانی که مرتب به سفرهای کاری می‌روند هم بپرسید آن‌ها یکی از راه‌های اصلی برای کاهش استرس در سفرهای کاری را اختصاص دادن زمان به خودشان می‌دانند. تبدیل بخش‌هایی از یک سفر کاری به سفر تفریحی کوتاه می‌تواند انرژی شما را برای انجام مسئولیت‌های کاری دو چندان کند. بر اساس نظر سنجی شرکت گردشگری آمریکایی « ماریوت»، ۶۱ درصد از شرکت‌کنندگان این نظر سنجی اعلام کردند که یک روز به سفرکاری خود اضافه کرده‌اند تا سراغ دیدنی‌های شهر میزبان بروند و ۳۶ درصد اعلام کرذند که هیچ قراری را برای روز اخر سفر برنامه‌ریزی نمی‌کنند تا بتوانند تمدد اعصاب کنند و با انرژی بیشتری به شرکت و سر کار برگردند.

ولخرجی نکنید

در سفرهای کاری تمام هزینه‌های رفت‌و‌آمد و اقامت شما با شرکت است و این نکته در عین حال که می‌تواند خیلی خوشایند باشد همان‌قدر هم می‌تواند استرس‌زا باشد. بیشتر شدن هزینه‌ی سفر از مبلغی که شرکت برای شما اختصاص داده می‌تواند استرس‌زا باشد بنابراین برای مدیریت بهتر هزینه‌ها آشنایی با ابزارهای امروزی سفر مثل اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌های رزرو هتل و بلیط هواپیما می‌تواند خیلی موثر باشد. وب‌سایت‌هایی مثل Alibaba.ir که بستری برای مقایسه قیمت بلیت هواپیما از تمامی ایرلاین‌ها هستند به شما امکان می‌دهند که قیمت‌ها راببینید و مناسب‌ترین آن را انتخاب کنید. اگر سفر شما به خارج از کشور است از وب‌سایت‌هایی مثل Airbnb.com و Homeaway می‌توانید اقامتگاه‌های مطمئن و با قیمت مناسب در مرکز شهرو نزدیکی جاذبه‌های گردشگری پیدا کنید. علی بابا در ایران یکی از سامانه‌های رزرو آنلاین هتل است که به شما کمک می‌کند بهترین انتخاب را با یک قیمت مناسب داشته باشید.

مراقب سلامتی‌تان باشید

دکترویلیام سیگارت، رئیس مدیریت بحران سفر می‌گوید که سفر کاری می‌تواند با به‌هم‌زدن برنامه روزمره خواب، تغذیه و ورزش سلامتی شما را به خطر بیاندازد. رفتارهای سلامتی ضعیف در طول سفر مثل تغذیه‌ی نامناسب و زیاده‌روی در خوردن و کنار گذاشتن ورزش و کم خوابی بدن شما را ضعیف می‌کند و آن را برای استرس مستعد می‌کند.
فقط به این دلیل که شما دور از خانه هستید قرار نیست تمام برنامه‌های سلامتی‌تان را به هم بزنید. از استخر و امکانات هتل و محل اقامت‌تان برای رعایت برنامه‌ی ورزشی استفاده کنید و اگر قرارتان همراه با صرف غذاست از خوردن غذاهای پرچرب اجتناب کنید. میزان مصرف پروتئین‌تان را افزایش دهید و غذاهای چرب را با سالاد و میوه‌های تازه جایگزین کنید.


بیشتر بخوانید: ۱۰ نکته برای بیشترین استفاده از زمان در سفرهای کوتاه


ارتباطتان را حفظ کنید

ارتباط با خانواده و شرکت و همکاران از اصول ضروری سفر است، اولی برای حفظ روحیه خودتان و دومی برای پیش بردن امور شرکت. موبایل، لپتاپ و تبلت ضروری‌ترین ابزارهایی هستند که باید در سفرهای کاری همراه شما باشد. قبل از رفتن به هتل حجم و سرعت اینترنتی که در اختیار شما قرار می‌دهند را چک کنید تا بتوانید کارهای آنلاین را با خیال راحت انجام دهید و ارتباط‌تان را بهتر حفظ کنید. شرایط استفاده از اینترنت همراه را هم در کشورهای خارجی از وب‌سایت اپراتورهایی که این سرویس را در اختیار قرار می‌دهند مطالعه کنید تا در مواقع ضروری نداشتن اینترنت باعث دردسر نشود.
دلتنگی برای خانواده و یا نوزادی که تازه به خانواده‌ی شما ملحق شده می‌تواند در روحیه‌ی شما تاثیر زیادی داشته باشد بنابراین بهتر است زمان خاصی را برای گفت‌و‌گو با خانواده در طول سفر اختصاص هید.
خواب خوب را فراموش نکنید
در سفرهای کاری شما روی هر دقیقه حساب می‌کنید تا جلسه‌های کاری پشت سرهم را برگزار کنید، در همایش‌ها و رویدادها شرکت کنید و قبل از هر کدام از این جلسات احتمالا خودتان را برای ارائه و تبادل نظر آماده می‌کنید و این یعنی خواب ۸ ساعته‌ی شما به جای یک شب بین دو سه روز تقسیم می‌شود. کمبود خواب بدن شما را ضعیف‌تر و استرس شمارا زیاد می‌کند بنابراین در طول سفر کاری سعی کنید خوابتان کامل باشد . یک چرت کوتاه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه‌ای در طول روز راه خیلی خوبی برای انرژی گرفتن است.

شماتا به حال ماموریت کاری رفته‌اید؟ اگر از سفرهای کاری‌تان تجربه‌ یا خاطره‌ای دارید حتما آن را با ما و خوانندگان دیگر علی‌بابا در میان بگذارید.

بیشتر بخوانید:

۶ ترفند برای لذتبخش کردن سفر کاری 

با «جت‌لگ» یا پرواززدگی چه‌کار کنیم؟

۶ راهکار برای دوستی با محیط زیست در سفر

۱۰ نکته برای بیشترین استفاده از زمان در سفرهای کوتاه

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.