اقدامات قبل از مسافرت

قبل از سفر به حساب خودتان برسید

«بلیطم کجاست؟»، «وای مدارک هم نیست!»، «زود باشید دیر شد!» و صدها جمله شبیه همین دقیقا روز پرواز. حس بدی است، نه؟ اگر می‌خواهید در روز مسافرت این طور به حسابتان نرسند، قبل از مسافرت خودتان به حساب‌تان برسید. نگران نباشید چون «دفتر حساب و کتاب قبل از مسافرت» را ما آماده کرده‌ایم. شما فقط بخوانید، ولی یک روز قبل از مسافرت.


جستجو و رزرو بلیط اتوبوس در علی‌بابا


قبل از مسافرت حواسمان به چه چیزهایی باشد؟

از پیدا نکردن بلیط و مدارک، فراموش کردن وسایل تا به همراه داشتن بار اضافی، همگی تجاربی مشترک اما تلخ بین اکثر مسافران هستند. اگر می‌خواهید در روز مسافرت و پرواز دچار این آشوب نشوید، چند دقیقه «دفتر حساب و کتاب قبل از مسافرت» را بخوانید تا خیالتان راحت شود.

تاخیر را زودتر بدانید: خیلی پیش می‌آید که مسافران بعد از تاخیرهای چند ساعتی در فرودگاه دیگر خسته و آزرده‌خاطر می‌شوند و به قول نسبتا معروف، سفری که نکوست، از پروازش پیداست. اگر نمی‌خواهید در فرودگاه معطل شوید، تاخیر پرواز را قبل از مسافرت از این دو منبع بررسی کنید:

  • به وبسایت فرودگاه سر بزنید
  • با بخش خدمات مشتریان تماس بگیرید و سوال کنید.

چمدان‌هایتان را سبک و سنگین کنید: میزان باری که مجاز به حمل هستید، با توجه به ایرلاین و کلاس پروازی فرق می‌کند. پس  قبل از مسافرت خودتان چمدان‌هایتان را وزن کنید تا آن‌جا شما را معطل نکنند.

مدارک ضروری، همیشه دم‌دست: کارت ملی‌ و گذرنامه اصلی‌ترین مدارک شناسایی شما هستند و در فرودگاه و هتل برای احراز هویت حتما به آن‌ها نیاز خواهید داشت. گواهی‌نامه‌ رانندگی، دفترچه‌‌ بیمه و کارت‌های بانکی هم می‌توانند کار شما را راه بیندازند.goring hotel luggage

مدارک خاصی با خودتان دارید؟ اگر قرار است که مدارکی مانند برگه‌های پزشکی، سند و… با خودتان ببرید، حتما قبل از مسافرت یک فهرست از آن‌ها بنویسید و مطمئن شوید که همه‌شان را برداشته‌اید.

مدارک را هر جایی نگذارید: مدارک مهم، اوراق بهادار، اشیاء قیمتی، زیورآلات و… را داخل چمدان نگذارید. قبل از مسافرت آن‌ها را در کیف دستی همراه‌تان بگذارید تا در تمام طول سفر حواس‌تان به آن‌ها باشد.

لباس‌هایتان را چروک نکنید: بعضی وقت‌ها سفرها طولانی هستند و چمدان‌ها کوچک. جور این قضیه را هیچ چیزی بیشتر از لباس‌های چروکیده نمی‌کشد. اگر نمی‌خواهید لباس‌هایتان چروک شوند، قبل از مسافرت یکی از دو کار را (یا هر دو) را انجام بدهید:

  • لباس‌هایتان را به جای تا کردن، لوله (رول) کنید
  • از کسیه‌های وکیوم استفاده کنید

لوازم ضروری را کجا می‌گذارید؟ لوازم شخصی و پزشکی (مانند عینک یا دارو)، شارژر موبایل، شارژر دوربین، هدفون و… را در زیپ‌کیپ یا جعبه‌های کوچک بگذارید تا هم سر جای‌شان بمانند و هم دم‌دست باشند.

بسته های خاص برای اشیای خاص: برای جلوگیری از نشت شامپو، کرم و لوازم بهداشتی،‌ درپوش آن‌ها را بردارید، یک تکه کیسه‌ی پلاستیکی روی درِ آن‌ها قرار دهید و بعد درشان را ببندید. برای محکم‌کاری بیشتر می‌توانید با نوارچسب، درپوش‌ها را چسب‌کاری کنید.

شکستنی‌ها را چکار کنیم؟ اشیای شکستنی را داخل چمدان نگذارید و بعد از بسته‌بندی با خودتان به داخل هواپیما ببرید.

کمی کارآگاه بازی کنید: سفر بالا و پایین‌های زیادی دارد. برای مبادا، یک جاساز پول داشته باشید. یک قوطی خالیِ ضدعرق (برای آقایان) یا رژ لب تمام‌شده (برای خانم‌ها) را حسابی تمیز و خشک کنید و مقداری اسکناس را لوله کنید و داخل آن بگذارید. اگر جاساز خلاقانه‌تر و امن‌تری داری به ما هم بگویید.

محض احتیاط…: می‌توانید نام و نام خانودادگی و شماره‌ تماس‌تان را روی روی یک آویزه‌ (تگ) بنویسید و به دسته‌ی چمدان و کیف دستی‌تان آویزان کنید. البته به هیچ وجه به حدی روی این آویزه‌ها اطلاعات ندهید که امکان سواستفاده باشد.

پول نقد یادتان نرود: درست است که این روزها بیشتر به جای پول نقد از کارت‌های بانکی استفاده می‌کنیم، اما همه جا هم نه. یادتان باشد حتما برای هزینه‌هایی مثل کرایه‌ی تاکسی و… قبل از مسافرت پول نقد بردارید. بهتر است مبلغ را کمی بیشتر در نظر بگیرید تا در صورت پیشامدهای غیرمترقبه مشکلی نداشته باشید.

کمی چاشنی خلاقیت: برای اینکه پس از پرواز چمدان‌تان را روی نقاله‌ بار راحت پیدا کنید، یک روبان یا کاموای رنگی به دسته‌ی چمدان‌تان ببندید تا از باقی چمدان‌ها متمایز شود.

اول ایمنی بعد سفر: اگر سفرتان دسته‌جمعی است و خانه‌تان خالی می‌شود، از یکی از آشنایان بخواهید در خانه‌ شما بماند. یا لوازم و اشیای قیمتی خود را به کسی بسپارید و حتما به مدیر ساختمان یا یکی از همسایه‌ها که می‌شناسید و مورد اعتمادتان است، اطلاع بدهید که در سفر هستید.

به موقع بخوابید! بدترین چیز در روز سفر خواب ماندن و رفتن عجولانه به سمت فرودگاه است. اگر شاغل هستید، روز قبل از مسافرت بهتر است یکی دو ساعت زودتر از محل کارتان به منزل بروید، این‌طوری بعد از انجام دادن تمام نکات بالا، باز هم فرصت کافی برایتان باقی می‌ماند که استراحت کنید.

همه چیز آماده است؟

معمولا هدف از مسافرت، تفریح و خوش‌گذارنی است. اجازه ندهید که مسائل کوچکی که فقط با چند دقیقه زمان گذاشتن می‌شود حلشان کرد، خدشه‌ای به این لذت وارد کنند. چطور؟ همین فهرست کارهای قبل از مسافرت را بخوانید کافی است.

در ضمن اگر تجربه جالبی در مورد سفر و کارهای قبل از آن دارید، برای ما تعریف کنید.

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 دیدگاه

  1. Scarlett می‌گوید

    وای خیلی خوبه ساییتون

    1. avatar-image
      تحریریه علی‌بابا می‌گوید

      سلام
      سپاس از لطف شما

      1. Myth می‌گوید

        خیلی تمیزه سایتتون

  2. آمن امامی می‌گوید

    یکی از کارها اینه که پروازی که شب قبل از سفرت کنسل شده را دوباره سرچ کنی و چند برابر قیمت قبلی اش بخری. پروازی که بدون اعلام جایگزین کنسل میشه و پشتیبانی هیچ کاری جز بازگشت وجه انجام نمیده.

Notification
Powerd By Webengage