شهر دیدنی بوینسآیرس بهعنوان یکی از مقاصد اصلی طرفداران سفر به جاهای هیجانانگیز و مفرح شناخته میشود. این شهر وسیع و رنگارنگ، پایتخت کشور پر جاذبه آرژانتین است. علاوه بر غذاهای بومی و منحصربهفرد آمریکای شمالی، شما این شانس را دارید تا غذاهای سنتی اروپا را در بهترین رستوران های بوینس آیرس تجربه کنید. میتوان با چشیدن طعم لذیذ غذا در رستورانهای دیدنی بوینسآیرس، به چندملیتیبودن این شهر پی برد. غذاهایی که ترکیبی از طعمهای ایتالیایی، اسپانیایی، فرانسوی و بومی ـ امریکایی را در خود دارند.
باید بگویم که غذاخوردن در رستورانهای درجه یک و تجربه طعمهای جدید، خود بخش مهمی از سفر به این شهر پر هیاهو است. در این مقاله تلاش خواهم کرد که معروفترین و خاصترین و بهترین رستوران های بوینس آیرس را معرفی کنم.
رستوران لاکابرِرا | La Cabrera
در سال ۲۰۰۳، رستوران لاکابررا افتتاح شد و تلاش کرد که تبدیل به یک خانه استیک کاملا جدید و متفاوتی در آرژانتین شود. این رستوران فضایی کاملا راحت و خودمانی طراحی کرده است که استیکها و نوشیدنیهایی با بالاترین کیفیت به مشتریانش پیشنهاد میدهد. رستوران لاکابررا سبک و طراحی کاملا منحصربهفردی دارد. به محض ورود، شما لوسترهای زیبایی خواهید دید که قاشق و چنگال به آنها آویزان شده است. همچنین بشقابهایی زیبا و طراحیشده آویزان به دیوارها، توجه شما را جلب خواهد کرد.
رستوران لاکابررا در منطقه پر جنبوجوش و مدرن پالرمو ویخو (Palermo Viejo) واقع شده است. این رستوران موفق، سه شعبه در بوینسآیرس دارد و علاوه بر آن در پاراگوئه، فیلیپین، دوبی، برزیل و پرو هم شعبه دارد.
باید بگویم که اگر میخواهید متنوعترین و خوشطبخترین استیکها را امتحان کنید، کشور آرژانتین و این رستوران میتواند بهترین انتخاب باشد. لاکابررا ۲۵ مدل متفاوت بیف در منوی خود دارد. با انتخاب استیک باب طبعتان، از شما با برش زخیمی از استیک آغشته به کره و سس مخصوص پذیرایی خواهد شد.
این را هم باید اضافه کنم که این رستوران پر طرفدار همیشه شلوغ است. احتمالا مجبور میشوید زمانی را در صف مشتریان بایستید تا بتوانید غذای خود را سفارش دهید.
راستی میتوانید با کشور چندملیتی آرژانتین هم قبل از رفتن، آشنا شوید.
رستوران آسترید و گستون | Astrid & Gastón
افتتاح اولیه این رستوران در سال ۱۹۹۴توسط گستون و پترون آکوریو که حامی سنت غذاهای مدرن پرو بود و همسر سرآشپز، بهنام آسترید برگزار شده است. بعد از گذشت چند سال از افتتاح، مالکان رستوران پیشرفت قابل توجهی میکنند و علاوه بر تغییر مکان رستوران، تم و طراحی رستوران را بهطور کامل تغییر میدهند.
رستوران آسترید و گستون از سال ۲۰۱۴ در منطقه کازا موریرا در سان ایسیدرو لیما (Casa Moreyra in Lima’s San Isidro) واقع شده است. منطقه کازاموریا قدمتی ۳۰۰ ساله دارد و با سر زدن به این رستوران میتوانید از بودن در فضای تاریخی و زیبای این محله نیز لذت ببرید.
این رستوران در حال حاضر تلاش دارد تا فرهنگ و غذاهای پرو را به نمایش بگذارد و مهمانان خود را با طعمهای خاص غذاهای پرو آشنا کند. شما میتوانید از غذاهایی کاملا اصیل رستوران آسترید و گستون که با مواد اولیه محلی تهیه شدهاند لذت ببرید.
کیفیت منوی این رستوران زبانزد مردمان بومی و توریستها شده است. رستوران آسترید و گستون در فهرست ۵۰ رستوران برتر آمریکای لاتین در سال ۲۰۱۳ بوده و جایزه هنر مهماننوازی در سال ۲۰۱۷را نیز از آن خود کرده است.
رستوران کازا سالتشیکر | Casa Saltshaker
کازا در زبان اسپانیایی به معنای خانه است و اگر شما اهل معاشرت و مشتاق آشنایی با آدمهای جدید هستید، رستوران کازا سالتشیکر بهترین انتخاب برای شماست. این رستوران با میزهای اجتماعی و بزرگی که دارد، مشتریان مختلف خود را در کنار هم گرد میآورد و فرصتی فراهم میکند تا با آدمهای متفاوت و شاید توریستهایی از ملیتهای دیگر آشنا شوید.
رفتن به «رستورانهای دربسته» در آرژانتین بسیار رایج است و این رستوران نیز یکی از رستورانهای دربسته به حساب میآید. رستوران در بسته به این معناست که شما نمیتوانید سرزده به این رستورانها بروید و باید اینترنتی میزی رزرو کنید تا طبق رزرو شما، سرآشپز خود را برای سرو غذا در پنج مرحله آماده کند.
بیش از یک دهه است که این رستوران یکی از پاتوقهای اصلی مردمان محلی و توریست هاست. این رستوران، غذاهایی متنوع از مناطق مختلف همچون آمریکای جنوبی، آسیا شرقی و خاورمیانه سرو میکند. در واقع در مناسبتهای مختلف، غذاهای یک منطقه مشخص را سرو میکند و میتواند همیشه مشتریان خود را با غذاهای جدید سورپرایز کند.
اگرچه غذاهایی مخصوص برای مشتریان گیاهخوار خود ندارد اما در طبخ تمام غذاهایش از سبزیجات و میوهجات فصلی و تازه استفاده میکند.
رستوران اِلنا، تجربه خوردن غذا در امارتی مجلل | Elena restaurant
رستوران النا در هتل چهارفصل واقع شده است. یکی از خاصترین روزها در رستوران النا، شنبهها است. هر شنبه، رستوران النا بهترین و معروفترین غذاهای بوینسآیرس را سرو میکند. انواع غذاهای گوشتی، پنیر، پاستا، سوشی، پنکیک، شکلاتهای رنگارنگ، شیرینیها و بستنیهای متنوع همگی را یک جا در این رستوران میتوانید پیدا کنید.
رستوران اِلنا بهخاطر تنوع غذاییاش برای تمام اعضای خانواده با سنین مختلف میتواند جذاب باشد و مناسب دورهمیهای خانوادگی است. نه تنها توریستها بلکه مردمان محلی نیز شنبهها، مشتریان پر و پا قرص این رستوران هستند.
در ابتدای ورود به رستوران النا با راهپلهای مارپیچ و مبلمانی لوکس از چرم سبز و چوب روبهرو خواهید شد. کمی جلوتر که بروید میز بزرگ و مرمری آشپزخانه توجه شما را جلب خواهد کرد. ساختمان دو طبقه رستوران النا، یکی از جاذبههای تاریخی بوینسآیرس است. این بنا متعلق به فردی سرشناس، النا پونا اونزو، بوده است. رستوران لوکس النا با اشیا و اثاثیه عتیقه، بسیار هنرمندانه طراحی شده است و برای دوستداران عتیقه مکانی بسیار ویژه خواهد بود.
رستوران اِل اُبررو | El Obrero
رستوران سنتی ال اُبررو، تجربه بودن در یک فضای آرژانتی اصیل را برای شما شکل میدهد. یکی از لذتهای سفرکردن به مکانهای تازه، تجربه غذاهای بومی آن میتواند باشد. این رستوران قطعا برای تجربه طعمهای اصیل آرژانتینی، انتخاب مناسبی خواهد بود.
رستوران ال اُبررو تصاویر مشتریان معروف خود را به دیوارها آویزان کرده است. تصویر هنرمندانی همچون فرانسیس فورد کاپولا، فیلمساز بسیار مشهور آمریکایی، را در این رستوران خواهید دید. یکی از خوبیهای این رستوران، سرو بیف و استیکهای بسیار خوش طعم با قیمتی ارزان است. رفتن به این رستوران ارزان اما باکیفیت را در سفر به بوینسآیرس فراموش نکنید.
رستوران کازا کروز | Casa Cruz
کازا کروز با فضاسازی متفاوت خود، بهعنوان یکی از بهترین رستوران های بوینس آیرس شناخته میشود. این رستوران با چوبهای ماهاگونی و نورپردازی کم نور طراحی شده و فضایی لوکس و شاعرانه شکل داده است.
سرآشپز این رستوران بهنام مارتیتگویی (Martitegui)، یکی از برترین آشپزان آمریکای جنوبیست و علاوه بر غذاهای لذیذ، نوشیدنیهای پر زرق و برق و کمیابی را برای مهمانان خود سرو میکند.
رستوران سوکر (Sucre)، یکی از قدیمیترین رستوران های بوینسآیرس
کشور آرژانتین یکی از مراکز معروف طبخ بیفهای خوشمزه و منحصربهفرد است. نمیتوان به این کشور سفر کرد و به این رستوران باکیفیت و خوشمزه سری نزد. رستوران سوکر یکی از رستورانهای معروف و توریستی بوینسآیرس است. سوکر در زبان فرانسوی به معنای شکر است و باید اعتراف کنم که این اسم با فضای دلپذیر و دوستانه این رستوران بسیار همخوانی دارد.
این رستوران یک بار دارد و هنگام انتظار برای گرفتن میز، از شما با نوشیدنیهای خوشمزهای پذیرایی میکند تا زمان برای شما زودتر و راحتتر بگذرد. منوی رستوران سوکر فصلی است و بسته به فصل سفر، شانس تجربه غذاهای کاملا متفاوتی را خواهید داشت.
به محض ورود، طراحی مدرن رستوران با سقفهای بلند و آشپزخانه قابل دید توجه شما را جلب خواهد کرد. در رستوران سوکر، تازگی مواد اولیه و برخورد گرم میزبانان حسابی به دلتان خواهد نشست.
این رستوران تحت نظر سرآشپز بهنام، گونزالو ساکوت (Gonzalo Sacot)، توانسته شیوه بسیار متفاوتی را در طبخ و سرو غذا اجرا کند. شیوه و سبک متفاوت این رستوران باعث شده تا توجه متخصصان غذای داخلی و خارجی را به سوی خود جلب کند. اگر به این رستوران رفتید، به شما پیشنهاد میدهم که غذاهای اصلی و معروف رستوران را امتحان کنید.
ریسُتو و بشقاب ماهی از غذاهای بسیار پر طرفدار سوکر است. از طرف دیگر تجربه غذاهای ژاپنی نیز میتواند فراموشنشدنی باشد. شما در تمام مراحل طبخ غذا با سرآشپز همراه خواهید شد و او به گرمی روش پخت غذا را برایتان توضیح خواهد داد و برای لحظاتی، حس بودن در ژاپن را به شما هدیه میکند.
رستوران چیلا | Chila
رستوران چیلا بهخاطر تلفیق سنتهای آرژانتینی و فرانسوی، به سرعت تبدیل به یکی از رستورانهای دیدنی بوینسآیرس شده است. آشپزخانه این رستوران یکی از بهترین مکانهای سرو غذای آرژانتینی ـ فرانسوی است. در سال ۲۰۰۹، رستوران چیلا جایزه حرفهایترین سرآشپز را از آکادمی بینالمللی غذا دریافت کرده است.
رستوران چیلا اتاقهای خصوصی با ۲۰ نفر ظرفیت، به مشتریان خود پیشنهاد میدهد. میتوانید با همسفران خود در اتاقهای زیبای چیلا غذای خود را میل کنید و از دیدن منظره باورنکردنی محله پورتو مادرو (Puerto Madero) لذت ببرید.
رستوران اوزاکا (Osaka)، تلفیقی از غذاهای ژاپن و پرو
اوزاکا در اصل با تمرکز به روی غذاهای پرو و ژاپن تاسیس شد اما شما میتوانید غذاهای بومی تایلند و چین را هم در این رستوران تجربه کنید. منوی اوزاکا که اغلب بهعنوان بهترین رستوران شهر ذکر میشود، به طور مداوم در حال تغییر است. این رستوران تلاش دارد تا منوی خود را طبق تکنیکهای جدید و فرهنگهای مختلف به روز نگه دارد و همین باعث شده که برای هر توریستی یک مکان دوستداشتنی و هیجانانگیز باشد.
اوزاکا دو شعبه در پالرمو و دیگری در پورتو مادرو دارد. این رستوران تلفیقی، یکی از قدیمیترین مراکز طبخ غذاهای آسیایی شناخته میشود. البته باید اشاره کنم که اوزاکا رستوران ارزانقیمتی نیست اما طرفداران زیادی دارد. همچنین این رستوران یکی از مراکز اصلی برگزاری مهمانیها و رویدادها نیز هست.
شما میتوانید در بالکن زیبای این رستوران بنشینید و از فضای زنده و سرگرمکننده اوزاکا لذت ببرید.
رستوران تومو یک | Tomo 1
رستوران تومو در هتل پنج ستاره پانورامیکو واقع شده است. این رستوران زیبا منظرهای وسیع رو به شهر دارد که همه را به سوی خود جذب میکند. خواهران کنسارو با الهام از فرهنگ چندملیتی آرژانتین امروز، ترکیبی از غذاهای مختلف را در منوی خود ارائه میدهند.
در طراحی این رستوران، از چوبهای زیبایی استفاده شده است و فضایی لوکس و در عین حال گرم و خودمانی رقم زده است. در سفر خود به بوینسآیرس، به این رستوران سری بزنید و بهویژه از غذاهای کلاسیک آرژانتینیـ فرانسوی آن لذت ببرید.
رستوران آی لاتینا (I Latina)، سفری به آمریکای لاتین
این رستوران توسط دو برادر کلمبیایی افتتاح شده است. رستورانی که خود را در حیاطی زیبا و آرام پنهان کرده است. منوی غذایی رستوران آی لاتینا، هفت غذای اصلی دارد که بهعنوان بهترینها در بوینسآیرس شناخته میشود.
غذاها طبق هر فصلی تغییر میکند اما منو هر فصلی شامل غذاهای متنوعی از مکزیک تا پاتاگونیاست. در واقع هر غذا رنگ و بوی خاص خود را دارد و نماینده یک منطقه از آمریکای لاتین است.
رستوران آشپزخانه (La Cocina)، رستورانی با طعم غذاهای خانگی
اِمپانداس یکی از ارزانقیمتترین و خوشمزهترین غذاهای بوینسآیرس است. شما میتوانید این غذای خوشمزه را در همه جای بوینسآیرس پیدا کنید. از گرانترین رستورانهای شهر گرفته تا فروشگاههای کوچک خیابانی. اما به شما پیشنهاد میدهم برای خوردن این اسنک لذیذ به رستوران آشپزخانه بروید. رستورانی کوچک و ساده که هشت مدل مختلف امپانداس را با قیمیتی بسیار ارزان سرو میکند.
امپانداس در واقع خمیر پخته یا سرخ شده است که با گوشت، مرغ، پنیر و یا سبزیجات پر میشود. احتمالا شما هم مثل مشتریان پر و پا قرص این رستوران طرفدار طعم خانگی غذاهای رستوران آشپزخانه خواهید شد.
رستوران دن کارلوس | Don Carlos
رستوران قدیمی دن کارلوس در محله لابوکا و در نزدیکی استادیوم فوتبال واقع شده است. صاحب و سرآشپز این رستوران، طبق سلیقه خود برایتان غذا درست میکند و شما منویی برای انتخاب غذا نخواهید داشت! سرآشپز دوستداشتنی این رستوران، به کمک سالها تجربه، توانسته پاستای ایتالیایی را با استیک آرژانتینی تلفیق کند و منوی غذایی بسیار خاص و لذیذی خلق کند. به شما توصیه میکنم رفتن به این رستوران و تجربه پاستای دن کارلوس را در سفر خود از قلم نیاندازید.
رستوران دُن جولیو | Don Julio
رستوران کلاسیک دن جولیو، یکی از مراکز معتبر سرو غذای گریلشده در بوینسآیرس است. این رستوران زیبا در یک خانه قدیمی، در نزدیکی محله پالرمو، قرار دارد. به شما پیشنهاد میدهم شبی خاطرهانگیز را در این امارت آجری زیبا بگذرانید و از نوشیدنیهای متنوع و غذاهای کبابی معروف دن جولیو، لذت ببرید.
تجربه طعم انواع استیک و گوشت کبابی و گریلشده، احتمالا اولین چیزی است که به ذهن بیشتر توریستها درباره جاذبه غذایی آرژانتین میرسد. آمریکای جنوبی مرکز غذاهای گوشتی متنوع است و این تصور میتواند کاملا درست باشد. اما باید اشاره کنم که به همان میزان که این کشور فرهنگ و هنر ملیتهای مختلف را به خود جذب کرده است، غذاهای بینالمللی و رنگارنگی نیز در این کشور میتوان یافت.
خوردن غذاهای ایتالیایی، فرانسوی، اورگوئهایی را که رنگ و بویی آرژانتینی به خود گرفتهاند در سفر به بوینسآیرس از دست ندهید. گویی در یک زمان به جاهای مختلفی سفر کردهاید و طعم هنر آشپزی کشورهای مختلف را چشیدهاید.
سفرتان را تکمیل کنید
سفر کردن همیشه به این نیست که بخشی از جاهای دیدنی یک شهر را دیده و کمی با آنها عکس بگیرید. فرهنگ، غذا و حتی آداب آن مکان هم بخشی از جاذبههایش است. اگر زمانی به بوینس آیرس سفر کردید، با دیدن این رستورانها سفرتان را کامل کنید.